Yhdistetty olohuoneen keittiö - paras ratkaisu asunto ja maalaistalo

Yhdistetty olohuoneen keittiö - paras ratkaisu asunto ja maalaistalo

Keittiön suunnittelu yhdistettynä olohuoneeseen, joka on baariteline, On turvallinen vaihtoehto huoneistoille ja taloille, joilla on mikä tahansa alueparametri. Avaa kokoonpano luoda mukavat elinolosuhteet tilavissa keittiö-olohuoneissa. Siksi, luultavasti, alkuperäinen ja edullinen keittiön muotoilu, yhdistettynä olohuoneeseen: valokuvan alkuperäisen muodon baarimittari ja asuntojen epätavallinen kalustus herättävät kiinnostuneita "aukion" faneista.

sisältö:

 • Hyödyt yhdistelmä-keittiö-olohuone 
 • Valitse asettelu
 • Tyylit ja design-ideat keittiön olohuoneeseen
 • Välilyönnin säännöt
 • Keittiön suunnittelu: asiantuntijaneuvonta sisustuksesta
Moderni keittiö, musta ja valkoinen sisustus

Moderni keittiö, musta ja valkoinen sisustus

Hyödyt yhdistelmä-keittiö-olohuone

Keittiö yhdistettynä olohuoneeseen on kätevä käyttää, sillä tässä voit liikkua vapaasti, yhdistää aterian ja pitää pienet lapset näkemään erilaisten kotitaloustehtävien aikana. Avoin suunnittelu on merkityksellistä asukkaille pienet asunnot-Hruščov ja talot, joissa ei ole riittävästi tilaa ergonomisen ruokasalin järjestelyyn, ruokasali ja viihtyisä tilava aula.

Kompakti keittiö, erotettu baarilaskimella

Kompakti keittiö, erotettu baarilaskimella

Keittiön ja olohuoneen yhdistelmä luo mukavimman tilan jokaiselle talon jokaiselle vuokralaiselle. Suurella alueella voit toteuttaa kaikenlaisia ​​ideoita:

 1. Järjestä mukava baarialue, joita käytetään talon juhliin, romanttisiin illallisiin tai ylimääräiseen ruokapaikkaan.
 2. perustaa keittiön sarja saari tyyppi, jolloin mukavassa ympäristössä voi valmistaa aamiaisia ​​tai illallisia, koska kaikki tarvittavat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet sijaitsevat käsivarren pituisissa moduuleissa.
 3. Koristella ruokailutila yksilöllisten vaatimusten ja toiveiden mukaisesti - järjestää massiivinen ruokailuryhmä klassikoiden hengessä tai design-huonekalujen sarja, joka on luotu sisustuksen viimeisimmän sanan mukaan.
 4. varustaa yksityinen oleskelutila kalustettu, tekniikka, yksityiskohdat ympäristöstä, joilla on mahdollisimman rentoutuminen ja lepo.
 5. Järjestä tehokas edustava alue salissa, joka edistää kiehtovaa vapaa-aikaa ja rentoutumista vieraiden kanssa.
nimi ominaisuudet hinta valokuva
Bar-palkkiyksikkö Bramante
Osta nyt
Materiaali: Puu / MDF; Väri: Musta;
on valmistettu mustasta puusta, jolla on ikääntyvä vaikutus; Sisällä on hyllyt; Mitat (LxPxP): 101 x 190 x 50 cm.
199 360 ruplaa. Yhdistetty keittiö-olohuone, jossa baaritiski: valikoima layout, tyylit ja 70 inspiraation ideoita
Baaritiski Eichholtz Grimaldi
Osta nyt
Valmistaja: EICHHOLTZ (Alankomaat); Väri: musta; Materiaali: MDF; Koko: 104,0 x 120,0 x 48,0 cm. 108 588 hieroa. Yhdistetty keittiö-olohuone, jossa baaritiski: valikoima layout, tyylit ja 70 inspiraation ideoita
Baarilaskuri MT 1638
Osta nyt
Valmistaja: MT; Materiaali: MDF musta; Tuki metalli, 50mm dia.; Koko: 120 x 40 x 104 cm; Tuotanto - Taiwan (Kiina); Paino: 26,9 kg. 13175 hieroa. Yhdistetty keittiö-olohuone, jossa baaritiski: valikoima layout, tyylit ja 70 inspiraation ideoita
Baaritiski TT Andrea
Osta nyt
Valmistaja: TT; Materiaali: rottinki; Väri: Antiikkipähkinä; Mitat (LxPxP): 100 x 146 x 51 cm 32690 hiero. Yhdistetty keittiö-olohuone, jossa baaritiski: valikoima layout, tyylit ja 70 inspiraation ideoita
Arthunter-baaripakkaus
Osta nyt
Merkki: Arthunter; Materiaali: puu, metalli; Telineen koko: 170 x 80 x 45 cm. 41 000 hieroa. Yhdistetty keittiö-olohuone, jossa baaritiski: valikoima layout, tyylit ja 70 inspiraation ideoita

Tyylikäs keittiö-olohuoneen muotoilu baarilaskuri säästää aikaa ja vaivaa kokousten järjestämisessä ystävien tai sukulaisten kanssa, koska väliseinien puuttuminen tilavassa huoneessa ei haittaa vapaan liikkuvuuden palvelemalla ruokapöytä, tarjoillaan ruokia ja cocktaileja.

Vihje! Oikea valinta keittiön ulkoasuun yhdistettynä olohuoneeseen tarvitset laatia suunnitelma joka perustuu jokaisen vuokralaisen vaatimuksiin ja toiveisiin. Avoimessa tilassa tulisi asettaa tilan yksityiskohdat, jotka vastaavat jokaisen perheenjäsenen esteettisiä makuja.

Valitse keittiötilojen ulkoasu

Kuva keittiön suunnittelusta, yhdistettynä olohuoneeseen, inspiroi laajamittainen asuntojen kunnostaminen, Se on epämiellyttävä näkökentässä ergonomian tilaa, rajoitettu väliseinät. Ennen päätöstä purkaa seinät huoneistojen välillä huoneistossa on välttämätöntä koordinoida toimiaan asuntojen ja kunnallisten palvelujen kanssa, Koska kantavien tukien tuhoaminen voi johtaa rakennuksen tuhoamiseen. Saatuasi päivitetyn asunnossuunnitelman, jossa on teknisessä passissa näkyviä muutoksia, voit jatkaa asuntojen kunnostamista.

Sopivan suunnitteluratkaisun etsimisen helpottamiseksi on tarpeen määritellä selkeästi keittiön ja olohuoneen laajamittaisen tilan toiminnalliset tehtävät:

 1. Fanit voivat tehdä kulinaarisia kokeita ja yllättää epätavallisia ruokia, leijonanosan osuus huoneesta on kohdennettava keittoalueelle, monitoiminen uuni, tilavuus huppu, laaja liesi, ammattikäyttöön tarkoitetut keittiökoneet ja suurikokoiset työtasot.
 2. Perinteisten juhlien ystäville, jotka järjestävät perheillallisia pitkäaikaisia ​​istuntoja ja keskusteluja kuluneesta päivästä, on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota aterioiden paikan järjestäminen - Valitse mukava huonekalut, jonka avulla voit muuttaa kehon sijaintia.
 3. Vapaa-ajan faneille kirjaa tai elokuvien katselua varten on tärkeää varustaa pieni kotikirjasto hyvin valaistu ja kätevä paikka lukemiseen, kinefileille - antaa elokuva helppokäyttöisellä multimediatoiminnolla.
 4. Niille, jotka haluavat järjestää kotiin, pienoisakvaarioon tai kuntosaliin, on tärkeää valita oikea paikka asennus takan sisäosassa, akvaario, Ruotsin seinä tai simulaattori.
Tyylikäs keittiö yhdistettynä kodikkaan olohuoneeseen

Tyylikäs keittiö yhdistettynä kodikkaan olohuoneeseen

Harmaasävyisten keittiökalusteiden julkisivut auttavat korostamaan nykyajan tyyliä

Harmaasävyisten keittiökalujen julkisivut korostavat tehokkaasti Contemporary-tyyliä

keittiö Studio jossa baaritiski ja viihtyisä olohuone pitäisi täyttää henkilökohtaiset vaatimukset jokaisen vuokralaisen asunnon, jotta kaikki mukavuudet. Talon tai asunnon avoimessa asettelussa olisi tarjottava kotitalousjäsenten mahdollisuus siirtyä eläkkeelle henkilökohtaisen mukavuuden vyöhykkeessä halutulla tavalla. Siksi on äärimmäisen tärkeää ajatella asennettavaksi kompakteja osioita, liukuva lasiovet tai käyttöä koristeelliset näytöt pyörillä.

Vihje! Mobile-osioita voit vetää eläkkeesi ja irrottaa itsesi muilta milloin tahansa. Taittuvat näytöt eivät vie tilaa paljon tilaa ja mahdollistavat nopean järjestämisen henkilökohtaisen mukavuuden vyöhykkeelle avoimessa keittiössä / olohuoneessa.

Pienet väliseinät keittoalueen erottamiseksi

Pienet väliseinät keittoalueen erottamiseksi

Tyylit ja design-ideat keittiön olohuoneeseen

Suunnittelu ja valokuva tyylikkäästi sisustetut huoneistot, joissa on studio-mallin ulkoasu niin monipuolinen muotoilussa, mikä on äärimmäisen vaikeaa pysäyttää tietyn vaihtoehdon valinta. Epätavalliset ideoita kunnioittavista suunnittelijoista auttavat sinua valitsemaan optimaalisen keittiön sisustus baaritiskiin:

minimalismia

Tilassa, jossa on ominaisuuksia minimalismia jokaisen ympäristön yksityiskohdat on hoidettava tietty toiminto: vastuussa ruokailualueen järjestämisestä, kätevä paikka ruoanlaittoon ja virkistäytymiseen.

Vihje! Bar - laskuri sisään sisustus minimalistinen keittiö-olohuone voi samanaikaisesti suorittaa useita kotitaloustehtäviä - toimia ruokien ja ruokapöydän säilytyksenä. Jotta voit tehdä tämän, sinun on valittava malli, jolla on korvaava tilavuus reunakivet tai laatikot.

Monitoimipalkkitallentimen ympäröimiseksi on välttämätöntä lakoninen baarijakkarat läpinäkyvistä polymeereistä. Tällainen huonekalusarja säästää tilaa, koska ei tarvitse varustaa ruokailualuetta. Pienikokoisten huonekalujen orgaaninen lisäys on keittiön sarja ja moderni upotettu tekniikka.

Avoimessa tilassa vierasalueella näyttää orgaanisesti suora sohva jossa on verhoilu, joka muistuttaa kuulokkeiden julkisivuja ja työtasoja.

Lasi-huonekalujalat auttavat tekemään huoneesta paljon tilavampia

Lasihuonekalut jalat visuaalisesti tehdä huoneen tilavampi

Keittiön sisustus ja baari minimalistisessa tyylissä

Keittiön sisustus ja baari minimalistisessa tyylissä

parvi

Keittiö-olohuoneessa, jossa näkyy parvekkeen esteettisyys, tervetuloa asentamaan ei-triviaaleja sisustustuotteita ja panoraamavaloja. Avoin ulkoasu vaikuttaa eniten tähän vapauden rakastavaan suunnitteluun. Teollinen kaupunkimaisuus, jota edustavat seinien tiilimuuraus, tuuletusputkien ympäröimänä, orgaanisesti kaikuvat käytetyn tunnelman symboleihin - kaasutakka ja nahkaiset nojatuolit, asennettu olohuoneeseen.

Ajatus! Toimintoalueiden erottimet keittiö loft style Pyöreät portaat ja betonipylväät, joilla on karkea leikkuulaite, voivat toimia.

Halutessaan parvekkeen, osa tilasta on käytettävä yksityisten ja vieraspaikkojen järjestämiseen, jotka on esitetty monisillan sohvat, joilla on oikea geometrinen muoto, epätavalliset kaupat, joilla on korkea selkä, rottinki tai koristelanka.

nykyaikainen

Pieni keittiö, yhdistettynä olohuoneeseen, hengessä Art Nouveau voit toteuttaa minkä tahansa luovan suunnitteluratkaisun, olipa kyseessä asennus ripustettu keittiön kuuloke valaistuksella, baaritiski akvaariolle, joka on rakennettu kellariin tai ripustettu kattotuoliin puolipallon muodossa. Moderni toivottaa tervetulleiksi ei-triviaalien huonekalujen, koneiden ja viimeistelyaineiden käyttöön.

Vihje! Tilan säästämiseksi keittiössä kannattaa asentaa kaksitasoinen baaritiski, jossa on sisäänvedettävä pöytälevy ruokapöydässä.

Olohuoneessa on suositeltavaa asentaa kompakti sohvaryhmä, jossa on sisäänrakennetut hyllyt, lehtikioski, taitettava pöytä ruokailua ruokailemaan TV: n edessä tai asettamalla gadgeteja.

Alkuperäisen suunnitteluratkaisun toteuttamiseksi sinun on arvioitava huoneen tekniset ominaisuudet kohtuullisesti, koska tilavuus huonekalut ja kalusto näyttää hilpeästi pienessä keittiön olohuoneessa, ja kompakti teknologia menetetään laajakuvamuodossa suuren huoneen sisätilasta. Keittiöalueen suhteellisuus yhdistettynä olohuoneeseen on tärkeää huomioida suunnittelun suunnittelussa.

On terveellistä arvioida asuntojen ulkonäön sopivuutta henkilökohtaisiin ideoihin ja toiveisiin. Sisätilojen 3D-visualisointi auttaa sinua luomaan itsesi yhdeksi helposti hallittavaksi sisustusohjelmat - PRO100, Google Sketchup tai Sweet Home 3D.

Vihje! Optimaalisen kalustusvaihtoehdon määrittämiseksi, väripaletti, keittiön olohuoneen viimeistelyyn, drapingiin ja sisustukseen, sinun täytyy tehdä useita malleja sisätilojen 3D-visualisoinnista. Kun verrataan asumisjärjestelyjen vaihteluja, on mahdollista tunnistaa puutteet ajoissa, tehdä muutoksia ja tunnistaa suunnitteluprojektin edut.

Säännöt kaavoitus avaruus keittiö ja olohuone

Suuri ja pieni keittiö, jossa on baaritiski, on käsittämätöntä jakamatta tilaa toiminnallisiksi alueiksi. Ruoanvalmistuksen, aterioiden, edustavan ja yksityisen oleskelutilan rajoittajina voidaan tehdä rajoituksia huonekalu, sisustus ja tekstiilit, viimeistelyaineet ja valaistuslaitteet.

Baarijalusta on asetettu keittoalueen väliselle rajaviivalle ja ruokailutila. Edellä on tarpeen asentaa sarja valaistuslaitteita, joiden sävyt ovat pitkänomaisia. Työpaikan ruokakulttuuri on hyvin valaistu käyttämällä voimakkaita, kirkkaita valaisimia.

Bar counter - yksi tavoista kaavoittaa tilaa

Bar counter - yksi tavoista kaavoittaa tilaa

Zoning huoneistossa, jossa on eri lattiakorkeus

Zoning huoneistossa, jossa on eri lattiakorkeus

Ruokailutila voidaan erottaa asettamalla korotettu lattiataso. Kaksitasoinen kerros on yleinen tekniikka kolmiulotteisen tilan mallintamiseen. Lattian eri tasot on leikattu eri väreillä lattiapäällysteet visualisoida aterian tilaa.

Vihje! Erota ruokailualue keittotilasta käyttämällä läpinäkyvää muovia olevan kompaktin väliseinän muodossa hyllyt. Hyllyillä on orgaanista ruokaa tai tyylikkäitä sisustuselementtejä: maljakot, makeisia tai kynttilänjalat.

Olohuone keittiöstä voidaan erottaa avulla monipuoliset valaistuslaitteet. Keittoalueella on intensiivinen ja kapea valokeila, joka on tervetullut ja paikoillaan levossa ja hämärässä. Itse asiassa, kuten avaruuserotin, käytä kaaren asennus, Valittu suunnittelukonsepti.

Nykyaikaisessa keittiö-olohuoneessa on sopiva asentaa kipsilevy, jossa on sisäänrakennetut LED-valot, ja huoneissa, joissa on estetiikka siirtomaa tyyli, vuosikerta tai Provence - Taotut rakenteet, sotkeutunut kiharaiset huonekasvit.

Keittiön ja olohuoneen katon erilaiset päällysteet auttavat erottamaan ne visuaalisesti toisistaan

Keittiön ja olohuoneen katon erilaiset päällysteet auttavat erottamaan ne visuaalisesti toisistaan

Vihje! Avaruusvyöhykkeelle sopivat ergonomiset tai esteettiset toiminnot ovat ylimitoitettuja. Mallinnustyökalun roolissa voi tulla paitsi baaritiski tai lasiosasto, mutta myös kukka jalusta, kirjahylly ja jopa pianoa banquettes.

Keittiön suunnittelu ja baaritiski: asiantuntijaneuvonta sisustuksesta

Yhdistetty keittiö-olohuone, jossa baaritiski: valikoima layout, tyylit ja 70 inspiraation ideoita

Bar-telineen valinta, keittiön sarja, sohva ja ruokailutila - tärkeä vaihe järjestelyyn keittiö yhdistettynä olohuoneeseen. Huonekaluista riippuu suoraan mukavuutta avotilassa. Siksi on tärkeää pohtia tärkeimpiä perusteita huonekalujen ja viimeistelyaineiden valinnalle:

 1. Keittiökalusteiden oviin ja laatikoihin olisi asennettava korkealaatuiset ovi- sulkimet, joissa on rullaohjaimet, jotka vastaavat huonekalujen osien hiljaisesta käytöstä. Äänieristyskysymys on äärimmäisen tärkeä studio-tyyppisten keittiöhuoneiden huoneille.
 2. Pakokaasun on oltava varustettu suuritehoisella moottorilla, koska huoneen ilmavirta riippuu suoraan sen läpäisystä. Sen tulisi erottua eri ruokia sisältävistä hajuista ruoan valmistuksen aikana.
 3. Lattianpäällysteillä tulisi olla korkea lujuus ja kestävyys. Keittiössä on kiillotettava lattiaa laatat tai vedenpitävä linoleumi, ja olohuoneessa voit käyttää pinnoitetta muodossa parketti, laminaatti tai matolle.
 4. Huonekalujen verhoilu ei saa imeä ympäröivää hajua ja vaatia herkkää hoitoa.
 5. Huonekalujen liikkumisen helpottamiseksi ilman seinämää, on tarpeen antaa etusija sohvapöydät, tuolit, sohvat ja jalustat pyöriin, joissa on tulpat.

Suurin osa valokuvista, jotka esittävät ei-triviaaleja designratkaisuja avointen huoneistojen järjestelyyn, edustavat moderneja keittiö-olohuoneita. Kodikkaat huoneet, kalustettu ergonomisilla huonekaluilla, viimeistelty koristekastikkeella, kipsillä seinäpaneelit epätavallinen sisustus ja muut modernit viimeistelymateriaalit - kaikki tämä ihastuttaa katsojia vastustamatonta halua järjestää kardinaalisen kehityksen talossa.

Tilojen ystävät arvostavat keittiön sisätilojen vapautta ja yhdistyy olohuoneeseen. Asuvat samassa pienet huoneistot ikuisesti unohtaa huonovointimahdollisuudet huoneissa, joiden koko on pieni. Avoimessa keittiössä ympäristön tuntemus muuttuu kokonaan. Se on kätevä näkökulmasta ergonomia tilaa, niin paljon kuin mahdollista kyllästetty luonnonvaloa ja raitista ilmaa.

Yhdistetty ruokailu- ja keittoalue, jossa kahden tason pöytä pieni keittiö

Yhdistetty ruokailu- ja keittoalue, jossa kahden tason pöytä pieni keittiö

Yhdistetty keittiö-olohuone, jossa baaritiski: valikoima layout, tyylit ja 70 inspiraation ideoita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =