Egy praktikus bútor megoldás további kiegészítők nélkül

Lakonikus kivitelezés további kiegészítők nélkül

Minimalizmus a belső térben - az őrülten gyors ütem és az élet ritmusának stílusa. Az emberek sietve előkészítik az ételt, fogadják a vendégeket és esznek a család minden tagjával. A házigazdák kényelme és kényelme érdekében Apartmanok és házak a modern trendeket kínálják - élelmiszer toll nélkül. A tervezési lehetőségek széles választékát mutatják be, így segíthetnek bármilyen stílusprobléma megoldásában - funkcionális és esztétikai szempontból.

Tartalom:

 • előnyök
 • Mechanizmusok működési elve
 • Stílus jellemzői
Modern bútorterv sima homlokzatokkal

Modern bútorterv sima homlokzatokkal

A belsőépítészet fémeszköz lesz a szekrények nyitására

A belsőépítészet fémeszköz lesz a szekrények nyitására

A modern bútorok vizuális minimalista változata

A modern bútorok vizuális minimalista változata

A modern bútorok szigorú kialakítása

A modern bútorok szigorú kialakítása

előnyök

 1. Több berendezés befogadhatósága a helytakarékos.
 2. Ergonomikus kialakítás.
 3. A bútorok egyszerű kezelése.
 4. Széles választék.
 5. Megfizethető áron.

Mechanizmusok működési elve

A kereslet növekedésével kapcsolatban az ilyen irányokat számos modellben kezdték el kínálni. Számos olyan technológia létezik, amelyeken keresztül napi működésük zajlik.

TIP-ON (BLUM)

Ez az alkalmazás konyhai készlet a legoptimálisabb ár és minőség. Ez egyfajta mechanikus nyitórendszer. Használatához csak enyhén kell nyomni - és a kialakítás olyan szögben nyílik meg, hogy könnyen kinyithatja az ajtót, amennyire csak szüksége van. Ha a módszertan hiányosságairól beszélünk, érdemes megértenünk, hogy alkalmazható kis konyhák, és a nyitó-záró műveletek során egy extra hang keletkezik, amely a meghallgatást megszünteti.

LEGRABOX, ARCITECH

Ez egy elegáns fiókrendszer szigorú tervezési funkciókkal, magas szintű funkcionalitással. Számos kombináció van. Alapvetően a vezetőelemek mozgásának simaságát testesíti meg az elektromechanikus típusú nyílással együtt. Ez egyfajta innováció, amely hozzájárul a rendszerek és a minőségi új szabványokhoz, optimális egy vagy másik területen.

Mechanikus LEGRABOX automata zajos érvvel

Mechanikus LEGRABOX automata zajos érvvel

Mechanizmus LEGRABOX egy vágásban

Mechanizmus LEGRABOX egy vágásban

SERVO DRIVE

A technológia alkalmazásához a felhasználótól csak annyit kell tennie, hogy megnyomja az elülső részt, mivel az elektromos meghajtás előtt egy nyitott doboz jelenik meg. Ő fogja megkérdezni a kényelmet és a szabadságot, és egyedülálló konstrukciót kínál a kényelem érdekében. Ennek egyetlen hátránya a magas ár, de megéri a pénzét, amelyet ismételten megerősítettek a gyakorlatban.

A profi irányok használata PRO DÉCOR, GOLA OPES

Ez az irányzat hagyományosan új perspektívát teremt a modern design. Ezeknek az elemeknek a beágyazása a termékek bármely változatába, míg azok méretei nem számítanak. A speciális rendszernek köszönhetően a fiók teljesen lezárható, az utolsó centiméterek pedig lelassul. Ez a művelet csendes, és a kivitel könnyen hozzáér a házhoz, szorosan lezárva. Megjegyezheti az ilyen változatok megfizethető költségeit is.

A sima homlokzatok előnyei - a vezetékek tisztasága és a tisztítás és a használhatóság

A sima homlokzatok előnyei - a vezetékek tisztasága és a tisztítás és a használhatóság

A mechanizmus telepítésének ábrázolása

A mechanizmus telepítésének ábrázolása

A fogantyú beillesztése

A koncepcionális irányítás is hatékony, és könnyedén megkönnyíti a különleges létrehozásátmodern konyha belső vagy irodaterületet. toll az őrlés módszerével történik, és részként működik, és egy egységes síkban marad. Általában ezek a döntések különleges MDF panelekből készülnek, amelyek különböző színű zománcokkal vannak bevonva. Az integrált tulajdonságok mind az alsó szekrényelemekhez, mind a felső részekhez használhatók.

Fejlett homlokzat kialakítás, szerelvények cseréje

A homlokzat jobb változata, a szerelvények cseréje

Ezeknek az elemeknek a kialakítása holisztikus és valóban lakonikus, amint azt a forma egyszerűsége és a vonalak geometriájának egyértelműsége bizonyítja. Ennek eredményeképpen a bútorterv eredetivé válik, kívülről vonzó és könnyen kezelhető.

Kényelmes és funkcionális elemek, amelyek segítenek megtakarítani az erőfeszítéseket és kiemelni a csúcstechnológiát

Kényelmes és funkcionális elemek, amelyek segítenek megtakarítani az erőfeszítéseket és kiemelni a csúcstechnológiát

Stílus jellemzői

A legnépszerűbb célpontok a díszítő konyhák, gyakran határozzák meg a gyártók feltételeit a tulajdonságok típusának, formatervezésének és egyéb jellemzőinek tekintetében. Azok számára, akik szeretnének érdekes és eredeti megoldásokat találni, most számos lehetőség kínálkozik a bútorok rendezésére. És mindegyik elem rendelkezik saját stilisztikai és technikai sajátosságaival. Ezt követően fontolóra veszik az alapvető alternatívákat hagyományos tollak.

A sima homlokzat megfizethető áron áll rendelkezésre

A sima homlokzat megfizethető áron áll rendelkezésre

marás

Valójában ez a módszer egyfajta fogantyú, amely integrálódik. A leggyakoribb formanyomtatvány az L. betű. Az elem a teljes szélességen keresztül történik, amely egyetlen összetétel létrehozását biztosítja. Gyakran ez a döntés az MDF-ből készült felületeken történik, de vannak más anyagok is. Az ilyen elemek széles körű előnyökkel rendelkeznek:

 • a megjelenés vonzereje az egész konyha integritásának köszönhetően;
 • A színválaszték és annak kombinált színes fejhallgatóval;
 • ilyen fogantyú segítségével a panelek elkerülhetők;
 • köszönhetően a termék lehet elhelyezni a konyhában bármely technikai elemeket.

Alumínium profil

Ez egy másik lehetőség. Ez a profil az elülső és a keret részeken alkalmazható. Különböző változatokban lehet megjeleníteni, de hagyományosan a latin ábécé egyik alfabetikus eleme. Gyakorlati szempontból a leggyakrabban használt L-alakú, C-alakú, T típusú. Számos színes és stílusos megoldást kínálnak.

L alakú elem a konyhaszekrénybe nyíláshoz

L-alakú elem a konyhai szekrényekhez a nyitáshoz

Gyönyörű homlokzat a konyhában, nem terhelik további kiegészítők

Gyönyörű homlokzat a konyhában, nem terhelik további kiegészítők

Profil elöl

A megoldás alkalmazása az őrlésre emlékeztet. Az elem egy integrációs tulajdonsággal rendelkezik, és azonos szélességi mutatóval rendelkezik. Ebben az esetben sokkal kényelmesebb és célszerűbb az S alakú profil vizsgálata. Ez a legmegfelelőbb az alakjának köszönhetően. Érdemes figyelembe venni néhány kulcsfontosságú előnyét is:

 • egy lehetőség bármely beépített technológia elhelyezése korlátozások nélkül;
 • a homlokzat nélküli és piszkos homlokzatok elhelyezésének lehetősége;
 • a hamis panelek, különösen a sarokkonyhák használatának megakadályozásának valószínűsége;
 • olyan anyagok széles választéka, amelyek a profildal együtt alkalmazhatók. MDF vagy forgácslemezből, valamint műanyagból készülhetnek, furnér.
S-profil az egyes munkaterületek hangjában

S-profil az egyes munkaterületek hangjában

Harmonikus kombinációja a hideg hangnemű bútorok fém megmunkálással a nyitó szekrények területén

Harmonikus kombinációja a hideg hangnemű bútorok fém megmunkálással a nyitó szekrények területén

A tartozékok hiánya lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon a konyhában

A tartozékok hiánya megkönnyíti a konyha mozgását

A keretben lévő profil használata

Hagyományosan alumínium típusú profilt használnak a nyílás lehetővé tétele érdekében. A folyamatot, mint az őrölt homlokzatokon végezzük. Az alkalmazás azonban bizonyos jellemzőkben különbözik, ami fontos, és a megfelelő összeállítás során fel kell jegyezni tervezési megoldás a konyhában. Ennek a megoldásnak számos megkülönböztető előnye van:

 • alumínium anyag lehetővé teszi a racionális elrendezést konyha sarok típus és a fal melletti szekrények;
 • a homlokzatok anyagai széles körben képviseltetik magukat. Valójában alkalmazhatunk forgácslemezt, furnér, üveg, akril;
 • a konyha megjelenése elegáns és teljes.
A ház fő szobájának fényűző modern kialakítása

A ház fő szobájának fényűző modern kialakítása

A kéz könnyű megnyomása (váll, könyök, térd, comb) csendesen és óvatosan kinyitja az ajtót kb. Harmadával, így a szekrény tartalma is elérhető, még akkor is, ha a kezek egy bizonyos helyen elfoglaltak

Egyszerű lenyomókar (váll, könyök, térd, csípő), csendesen és simán az ajtó résnyire nyitva harmadával: így a tartalma a kabinet lesz elérhető, még akkor is, ha a keze egy bizonyos ponton részt

Meg kell érteni, hogy egyetlen megoldás sem fog tökéletesnek lenni, anélkül, hogy egyensúlyt teremtene az alkotóelemei között. A konyhának a fülhallgatóval kialakított racionális megközelítése lehetőséget nyújt a helytakarékos és a bútorok egyszerű használatára.

Minimalizmus a trendben: áttekintés a tollak nélküli elegáns konyhákról és a mechanizmusuk lehetőségeiről

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3