Tökéletes asszisztens a házigazda számára

Tökéletes asszisztens a házigazda számára

A konyhában a keverő elengedhetetlen műszer. És ez nem csak a közétkeztetési intézményekre vonatkozik - minden háziasszony otthonában van szükség, mert segít a főzési idő megőrzésében és figyelemre méltó eredmények elérésében. A bolygókeverő számos funkcióval rendelkezik, és számos fontos tevékenységet végez a konyhában.

 • Az eszközmodellek jellemzői
 • Hogyan válasszunk egy keverőt?
 • Népszerű modellek
Stílusos acél keverő

Stílusos acél keverő

Az eszközmodellek jellemzői

Ezek szilárd készülékek, amelyeket cukorkáknak is neveznek, mivel gyakran használják a professzionális főzéshez. Segítségükkel könnyű tésztát vagy burgonyapürét készíteni.

A többszínű modell díszíti a konyhát

A többszínű modell díszíti a konyhát

Ezek az egységek használhatók otthoni használatra. Ez a technika nemcsak a cukrászati ​​sütéshez készült krémeket és péksüteményeket teszi lehetővé, hanem a termékek hosszú és erőteljes keverésére is alkalmas. Egy bolygókeverőben bármit is keverhetsz. Az eszköz különböző fúvókákkal rendelkezik különböző funkciók ellátására.

Figyeljen oda! A technológia hatékony felhasználása közvetlenül a gyártó márkától és egy adott modell jellemzőitől függ. Gondosan tanulmányozza paramétereit és felhasználói véleményeit.

Hogyan válasszunk egy keverőt?

Ügyeljen a gyártás anyagaira és a fúvókák számára, valamint a funkcionálisra. A választás során vegye figyelembe a következő árnyalatokat:

 1. Válasszon egy jó hírnévvel rendelkező gyártót. Fontos, hogy az alkatrészek összeszerelése kiváló minőségű legyen, mivel a készüléknek sok olyan eleme van, amelyeknek együtt kell működniük. Ellenkező esetben egy jól működő keverő elégetheti vagy nem gyúrhatja a tésztát.
 2. Ügyeljen a tál és a fúvókák anyagára. Jobb, ha rozsdamentes acél, mivel a műanyag olcsóbb változata rövidebb élettartammal rendelkezik és használat közben lebomlik. A rozsdamentes acél mosogatógépben mosható, tartós és nem káros anyagokat bocsát ki.
 3. További funkciók jelenléte lehetővé teszi, hogy több különálló egység helyett egy eszközt vásároljon.

A jegyzethez! Ellenőrizze a házasság technikáját. Ügyeljen arra, hogy a tálat könnyű bekapcsolni, a kapcsolók ne ragadjanak meg, és a fúvókák ne ragadjanak egymáshoz. Ezt csak akkor ellenőrizheti, ha a készüléket üresjáratban kapcsolja be.

Népszerű modellek

A minősítés a vásárlók körében népszerű, a kereskedelmi hálózatokban képviselt modellek alapján készült. Mind a drága eszközök, mind a különböző funkciók és a költségvetési lehetőségek.

Sok gyártó széles színválasztékot kínál, így mindenki választhatja az ízlés lehetőségét

Sok gyártó széles színtartományt kínál, így mindenki választhat egy ízlést

Bork E800 modell

Ez egy professzionális modell, amelynek kapacitása 1000 W: ez elég ahhoz, hogy gyúrja a tésztát vagy ostorozza a különböző termékeket. A kiváló minőség teljesen megfelel a berendezések költségének. A rozsdamentes acélból készült tok ellenáll a környezeti hatásoknak. Az összeszerelés minőségileg történik, ha fennáll a túlmelegedés veszélye, akkor az eszköz automatikusan leáll a modern védelmi rendszer miatt. Az ergonomikus kialakítás megkönnyíti az eszköz használatát.

Gyönyörű kivitel és kiváló minőség

Gyönyörű kivitel és kiváló minőség

A fényindikátorok miatt a felhasználó láthatja a használt programot és a folyamat befejezéséig eltelt időt. Az időzítővel beállíthatja, hogy az eszköz automatikusan be- és kikapcsoljon.

A jegyzethez! A tál 4,5 literes kapacitású, fúvókákkal rendelkezik különböző funkciókhoz. Minden alkatrész rozsdamentes acélból készül, amely hosszú időn át kúszó és problémamentes.

Válassza ki a legjobb bolygókeverőt: a modellek értékelése és összehasonlítása

A keverő erős anyagból készül és alkalmas nagyméretű ételeket főzni

Vitek VT-1406

Ez a bolygó-keverő olcsó modellje nem csak az értéke miatt népszerű. A gyártó által igényelt teljesítmény 700 W, ez nagyon sok olcsó eszköz. Minden elem, beleértve a tálat is, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a test egyes alkatrészei műanyagon alapulnak.

 • A készülék tartozékai: a corolla mellett vannak fúvókák is a tésztához. A tálat fel lehet gyorsítani, hogy felgyorsítsa a fúrási folyamatot. Nincs idõzítõ, ezért magának kell beállítania a használat idõt.
Költségvetés, de nagyon erős

Költségvetés, de nagyon erős mixer

A hiányosságok közül a következőket kell figyelembe venni:

 1. a tálban nincs fedelet;
 2. rosszul rögzített fúvókák;
 3. hogy a keverőt vissza kell állítani eredeti helyzetébe.
A fehér modell nagyszerű a könnyű belső térben

A fehér modell nagyszerű a könnyű belső térben

Tény! Ezek a hátrányok szinte minden költségvetési modellben rejlik - ez a pénzmegtakarítás költsége.

Bork B810

Az előző modellhez hasonlóan ez a keverő rozsdamentes acélból készült. A teljesítmény 1000 Watt. Biztosítékkal van felszerelve, amely megakadályozza az eszköz túlmelegedését. A hiányosságok miatt magas a gépek ára, és ez a népszerűség csökkenését okozta. A tulajdonosok visszajelzései pozitívak, jelzik a folyamatok automatizálását és az időzítő elérhetőségét.

Finomított design az igazi ismerősök számára

Finomított design az igazi ismerősök számára

Clatronic HMS 2739

Ennek a költségkeret-eszköz multifunkcionalitásának köszönhetően a fogyasztók nagy népszerűségnek örvendenek. A modell tartalmaz egy keverőt és rozsdamentes acél tálat. A gyártó speciális fúvókát alkalmazott, melyben a tippek megváltoznak. A ház részben műanyagból készült. A mechanizmus 2 év garanciát kapott a gyártóktól.

 • A hiányosságok közül felmerülhet a fáradságosság, csak 5 nagysebességű üzemmód és kis teljesítmény.
A különféle berendezések sok finom receptet fognak megvalósítani

A különféle berendezések sok finom receptet fognak megvalósítani

Végül SkyLine SM-10

Az egyik legeredményesebb kapcsolat az érték és a minőség között. A készülék és a ház minden része rozsdamentes acélból készül. A készülék teljesítménye 600 watt. A modell 4 literes edényt és néhány fúvókát tartalmaz, hogy könnyebben alkalmazható legyen. A termékek szokásos és bolygó-keverékét használhatjuk. Otthoni használatra a legoptimálisabb megoldás.

Polaris PHM 6512B

Az eszköz alacsony költség miatt népszerűvé vált. Ez a legjobb megoldás, ha otthoni használatra van szüksége olcsó háztartási keverővel. A test és a részek kiváló minőségű műanyagból készülnek, ami jelentősen befolyásolta a költségeket.

A jegyzethez! Az olcsó eszköz teljesítménye meglehetősen magas, és 650 W, de a sebesség csak négy, és a tálat kézzel kell forgatni.

Nagyszerű ár-érték arány

Nagyszerű ár-érték arány

Miután figyelembe vette a technika összes bemutatott változatát, és megvizsgálta a tulajdonságait, eldönti, hogy melyik készüléket választja kényelmes otthoni használatra.

Válassza ki a legjobb bolygókeverőt: a modellek értékelése és összehasonlítása

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =