У комбинацији са кухињом дневног боравка - најбоље рјешење за стан и обитељску кућу

У комбинацији са кухињом дневног боравка - најбоље рјешење за стан и обитељску кућу

Дизајн кухиње, у комбинацији са дневним боравком, који има бар рацк, Је сигурна опција за станове и куће са било којим параметром подручја. Отворите лаи-оут стварају угодне услове за живот у пространим кухињским дневним собама. Због тога, вероватно, оригинал и приступачни дизајн кухиње, у комбинацији са дневним боравком: фотографија са шанком првобитне форме и необичном опремом за становање привлаче пажњу многих љубитеља "опенспацеа".

Садржај:

 • Предности комбиниране кухиње-дневне собе 
 • Изаберите распоред
 • Стилови и дизајнерске идеје за кухињу-дневни боравак
 • Зонинг правила простора
 • Дизајн кухиње: савет стручњака за опремање
Црно-бели ентеријер модерне кухиње

Црно-бели ентеријер модерне кухиње

Предности комбиниране кухиње-дневне собе

Кухиња, у комбинацији са дневним боравком, погодна је за рад, јер се овде можете слободно кретати, комбинујте одмор уз оброке, држите малу дјецу у виду у различитим кућним задацима. Отворено планирање је релевантно за становнике мали апартмани-Хрушчов и куће са недовољним бројем соба за уређивање ергономске трпезарије, просторије за кување и пријатне простране дворане.

Компактна кухиња, одвојена шанком

Компактна кухиња, одвојена шанком

Комбинација кухиње и дневне собе креира најповољнији простор, персонализован за сваког закупца куће. На великој територији, можете остварити све врсте идеја:

 1. Организујте удобан бар подручје, користи се за кућне журке, романтичне вечере или додатно место за јело.
 2. Инсталирај кухињски сет типа отока, омогућавајући у угодном окружењу да припреми доручак или вечере, јер се сви потребни кухињски прибор и алати за кухање налазе у модулима који се налазе на руци.
 3. За украшавање трпезарије у складу са индивидуалним захтевима и жељама - да организују масовну трпезаријску групу у духу класика или скуп дизајнерског намештаја, створеног према најновијој речи унутрашњости.
 4. Олакшајте намјештен приватни дневни боравак, технику, детаље о животној средини, који имају максималну релаксацију и одмор.
 5. Организујте ефикасну репрезентативну област у сали, што доприноси фасцинантном слободноћу и опуштању са гостима.
Наслов Карактеристике Цена: Фотографије
Бар Бар Јединица Браманте
Купите сада
Материјал: Дрво / МДФ; Боја: црна;
је направљен од црног дрвета са ефектом старења; У унутрашњости су полице; Димензије (ВкШкД): 101 к 190 к 50 цм.
199 360 руб. Дизајн комбиниране кухиње-дневне собе са шанком: избор изгледа, стилова и 70+ идеја за инспирацију
Бар цоунтер Еицххолтз Грималди
Купите сада
Произвођач: ЕИЦХХОЛТЗ (Холандија); Боја: црна; Материјал: МДФ; Величина: 104.0 к 120.0 к 48.0 цм. 108 588 руб. Дизајн комбиниране кухиње-дневне собе са шанком: избор изгледа, стилова и 70+ идеја за инспирацију
Бар цоунтер МТ 1638
Купите сада
Произвођач: МТ; Материјал: МДФ црни; Метални носач, 50мм диа.; Величина: 120 к 40 к 104 цм; Производња - Тајван (Кина); Тежина: 26,9 кг. 13175 руб. Дизајн комбиниране кухиње-дневне собе са шанком: избор изгледа, стилова и 70+ идеја за инспирацију
Бар цоунтер ТТ Андреа
Купите сада
Произвођач: ТТ; Материјал: Ратан; Боја: Антикуе орах; Димензије (ВкШкД): 100 к 146 к 51 цм 32690 руб. Дизајн комбиниране кухиње-дневне собе са шанком: избор изгледа, стилова и 70+ идеја за инспирацију
Артхунтер бар комплет
Купите сада
Бренд: Артхунтер; Материјал: дрво, метал; Величина рацк-а: 170 к 80 к 45 цм. 41 000 руб. Дизајн комбиниране кухиње-дневне собе са шанком: избор изгледа, стилова и 70+ идеја за инспирацију

Модеран дизајн кухиње и дневне собе бар цоунтер ће уштедети време и труд током организовања састанака са пријатељима или родбинама, јер одсуство партиција у пространој просторији не спречава слободно кретање приликом служења трпезаријски сто, послуживање посуђа и коктела.

Савет! Да бисте правилно изабрали изглед кухиње, у комбинацији са дневном собом, потребно је израдити пројектни пројекат на основу захтева и жеља сваког закупца. На отвореном простору треба поставити детаље о ситуацији, која одговара естетском укусу сваког члана породице.

Изаберите распоред кухиње-студија

Фотографија дизајна кухиње, у комбинацији са дневним боравком, инспирише обнова великих станова, Неупотребљиво је са становишта ергономије простора, ограниченог преградама. Пре доношења одлуке о рушењу зидова између просторија у стамбеној згради неопходно је координира своје поступке са стамбеним и комуналним услугама, Пошто уништавање носивих носача може довести до уништења зграде. Након што сте добили ажурирани план станова са променама које су приказане у техничком пасошу, можете наставити са санацијом стана.

Да би се олакшало претраживање најповољнијег планског рјешења, потребно је јасно дефинисати функционалне задатке пространог простора кухиње и дневне собе:

 1. Да би навијачи могли проводити кулинарске експерименте и изненадити необичним посудама, лавови дио собе треба додијелити кухињској зони, мултифункционална пећница, тродимензионално капуљаче, широко плоча за кухање, професионални кухињски апарати и велики формат цоунтертопс.
 2. Љубитељима традиција да организују дружинске вечере са дугорочним седницама и разговорима о прослом дану важно је посветити посебну пажњу организација места за оброке - изаберите удобан намештај који вам омогућава да промените положај тела.
 3. Љубитељима слободног времена са књигом или гледањем филмова важно је опремити малу кућна библиотека са добро осветљеним и погодним местом за читање, за цинепхиле - издати биоскоп са једноставним управљањем мултифункционалним мултимедијалним системом.
 4. За оне који желе организовати дом, миниатурни акваријум или теретану, важно је изабрати право мјесто за уградња у унутрашњост камина, акваријум, шведски зид или симулатор.
Модерна кухиња у комбинацији са удобним дневним боравком

Модерна кухиња у комбинацији са удобним дневним боравком

Фасаде кухињског намештаја у сивој боји ће помоћи да се нагласи стил савременог

Фасаде кухињског намештаја у сивој боји ефектно наглашавају стил Савременог

Кухиња-студио са шанком и удобном дневном собом треба да задовоље личне потребе сваког закупца стана, да би пружио сав комфор. Отворени распоред куће или стана би требао пружити могућност члановима домаћинства да се пензионишу у зони личног комфора у било које жељено вријеме. Стога је изузетно важно размишљати о инсталирању компактних партиција, клизна стаклена врата или користити декоративни екрани на точковима.

Савет! Мобилне партиције омогућиће вам да се у пензију у сваком тренутку повучете и изузмете од других. Преклопни екрани не заузимају довољно простора у соби и омогућавају вам да брзо организујете зону личног удобја у отвореном кухињском / дневном боравку.

Мале партиције за одвајање подручја кувања

Мале партиције за одвајање подручја кувања

Стилови и дизајнерске идеје за кухињу-дневни боравак

Дизајн и фотографија стилски уређени апартмани са изгледом студијског модела тако разноврстан на начин дизајна, што је изузетно тешко зауставити избор на одређеној опцији. Необичне идеје частитих дизајнера ће вам помоћи да изаберете оптимално ентеријер кухиње са шанком:

Минимализам

У простору са карактеристикама минимализам сваки детаљ животне средине мора обављати одређену функцију: одговоран је за организацију трпезарије, погодно мјесто за кување и рекреацију.

Савет! Бар цоунтер ин унутрашњост минималистичке кухиње-дневна соба може истовремено изводити неколико кућних задатака - да служи као спремиште јела и трпезарије. Да бисте то урадили, морате да изаберете модел са заменом опремљеном са пространим ивичњаци или фиоке.

За окружење мултифункционалног бројача бар је неопходно лаконски бар столице из транспарентних полимера. Такав комплет намјештаја ће уштедјети простор тако што не мора опремити простор за трпезарију. Органски додаци компактног намештаја ће бити кухињски сет и модерне уграђене технологије.

На отвореном простору у гостионици ће изгледати органски страигхт софас са тапецираним облицима који подсећају на текстуру фасада на слушалицама и контрапунци бројача.

Ноге од стакленог намјештаја ће помоћи да соба постане много пространија

Ноге стаклених намештаја визуелно чине простор просторнијим

Ентеријер кухиње са баром у минималистичком стилу

Ентеријер кухиње са баром у минималистичком стилу

Лофт

У кухињи-дневни боравак, приказивање естетика поткровља, добродошла инсталација не-тривијалних ентеријера и панорамског застакљивања. Отворени изглед највише импресионира овај правац слободе слободе. Индустријски урбанизам, представљен зидовима на зидовима, уоквирен вентилационим цевима, органски се одражава симболима угодне употребе - гасним камином и кожне фотеље, инсталиран у просторији дневне собе.

Идеја! Као сепаратори функционалног подручја за кухиња у поткровљу Спирално стубиште и бетонски стубови с грубом облогом могу деловати.

Преферирајући поткровље, највећи део просторије треба да се користи за уређење приватних и гостинских места за одмор, представљене у облику сједишта са више седишта са тачном геометријском формом, необичним продавницама са високим леђима, ратана или украсна жица.

Модерно

Мала кухиња, у комбинацији са дневним боравком, у духу модерност омогућава вам да имплементирате било креативно решење за дизајн, било да је инсталација кухињске слушалице са освјетљењем, бар бројач са акваријумом уграђеним у подрум или суспендован са стропне столице у облику хемисфере. Модерно поздравља употребу нетравних производа за намештај, новине машина и завршне материјале.

Савет! Да бисте уштедели простор у кухињској површини, вредно је инсталирати дво-нивоски бројач бар с увлачењем на столу која служи као трпезаријски сто.

У дневној соби препоручљиво је уградити компактну софу са уграђеним полицама, вестницом за венчање, столом за преклапање за удобност једења хране испред телевизора или постављање гаџета.

Да бисте применили оригинално решење за планирање, потребно је да разумно оцените техничке могућности просторије, будући да су намјештај и фиктурес ће изгледати луксузно у малој кухињској дневној соби, а компактна технологија ће се изгубити у великом формату слике унутрашњости велике просторије. Пропорционалност кухиње у комбинацији са дневном собом је важна за посматрање приликом дизајнирања дизајна.

Здрав је процена погодности изгледа кућишта на личне идеје и жеље 3Д-визуелизација унутрашњости ће помоћи, што можете сами да направите у једној од једноставних за управљање програми унутрашњег дизајна - ПРО100, Гоогле Скетцхуп или Свеет Хоме 3Д.

Савет! Да бисте утврдили оптималну опцију опремања, палета боја, завршну обраду, дораду и декор кухиње-дневне собе морате направити неколико модела 3Д визуелизације унутрашњости. Приликом упоређивања варијација у стамбеним аранжманима могуће је благовремено идентификовати недостатке, прилагодити и идентификовати предности пројектног пројекта.

Правила за зонирање просторне кухиње и дневне собе

Велика и мала кухиња са шанком је незамислива без поделе простора у функционална подручја. Као лимитер мјеста за кување, оброке, репрезентативни и приватни простор за дневни боравак може направити предмети намештаја, декора и текстила, завршни материјали и опрема за осветљење.

Постоље је постављено на граничној линији између области за кување и дининг ареа. Изнад је неопходно инсталирати серију опреме за осветљење са нијансама издуженог облика. Кулинарна радна места морају бити добро осветљена коришћењем моћних, светлих лампи.

Бар цоунтер - један од начина зонирања простора

Бар цоунтер - један од начина зонирања простора

Зонинг апартман студио са различитим висинама пода

Зонинг апартман студио са различитим висинама пода

Трпезаријски простор се може разликовати постављањем на подигнути ниво пода. Двоетазни под је уобичајена техника за моделирање тродимензионалног простора. Различити нивои пода су обрађени у различитим бојама подне облоге да визуелизује простор за оброк.

Савет! Одвојите простор за трпезарију са подручја кувања користећи компактну поделу прозирне пластике у облику рацкинг. На полици еколошки ће се наћи колекција посуђа или стилски предмети од декора: вазе, слаткиши или свећњаци.

Дневни боравак из кухиње може се одвојити уз помоћ инсталације разноврсног осветљења. У зони кухања добродошла је интензивна и ужасна светлост, ау мјестима за одмор - пригушени и расути. Заправо, као сепаратор простора, користите уградна инсталација, Изабрани концепт дизајна.

У савременој кухињи-дневној соби је прикладно уградити лук гипсане плоче са уграђеним ЛЕД светлима, ау просторијама са естетиком колонијални стил, винтаге ор Провенце - Коване конструкције, заплетене коврџавне куће.

Другачија завршна обрада плафона кухиње и дневне собе ће вам помоћи да их визуелно одвојите једна од друге

Другачија завршна обрада плафона кухиње и дневне собе ће вам помоћи да их визуелно одвојите једна од друге

Савет! За просторно зонирање, велики елементи ентеријера који врше ергономску или естетску функцију су изврсни. У улози алатке за моделирање може доћи не само шипке бројача или стаклена преграда, већ и цветни штанд, боокцасе па чак и велики клавир банкет.

Дизајн кухиње са шанком: савет стручњака за опремање

Дизајн комбиниране кухиње-дневне собе са шанком: избор изгледа, стилова и 70+ идеја за инспирацију

Избор бар стојала, кухињски сет, софом и трпезаријом - важна фаза уређења кухиње у комбинацији са дневним боравком. Од намештаја зависи директно од осећаја комфора у просторији отвореног плана. Због тога је важно размотрити основне критеријуме за избор намјештаја и завршних материјала:

 1. Врата и фиоке кухињских сетова треба да буду опремљене висококвалитетним затварачима врата са водилицама за ваљање, одговорних за тих рад делова намештаја. Питање звучне изолације је изузетно важно за кухињу - дневне собе типа студија.
 2. Испух мора бити опремљен мотором велике снаге, јер проток ваздуха у просторији зависи директно од његове пропусности. Требало би савршено изоловати мирисе који долазе из различитих јела током кувања.
 3. Подне облоге треба да имају висок степен чврстоће и издржљивости. У кухињи је потребно полирати под плочице или водонепропусни линолеум, ау делу дневне собе можете користити премазе у облику паркет, ламинат или тепих.
 4. Тапацирање намештаја не треба да апсорбују околне мирисе и захтевају деликатну негу.
 5. За удобност кретања намештаја на простору без зидова потребно је дати предност столице, столице, софе и постоље на точковима са затварачима.

Већина фотографија које приказују нетранспарентна решења за уређивање отворених апартмана представљају модерне кухиње и дневне собе. Удобне собе, опремљене ергономским намештајем, завршене декоративним малтером, малтером зидне плоче са необичним декором и другим модерним завршним материјалима - све ово узрокује љубитељима гледаоцима неодољиву жељу да уреди кардиналну обраду у кући.

Љубитељи простора ће ценити осећај слободе у унутрашњости кухиње, у комбинацији са дневним боравком. Становници мали апартмани заувек заборавите на неугодност у просторијама са скромном величином простора. У кухињи отвореног плана, перцепција околине се потпуно мења. Погодно је са становишта ергономије простора, колико је могуће засићено природним светлом и свежим ваздухом.

Комбиновани трпезаријски и кухињски простор са двокомпонентним столом у малој кухињи

Комбиновани трпезаријски и кухињски простор са двокомпонентним столом у малој кухињи

Дизајн комбиниране кухиње-дневне собе са шанком: избор изгледа, стилова и 70+ идеја за инспирацију

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3