Aparat za kavu za dom. A aparat za kavu s lakoćom će vam pripremiti šalicu moccaccino s elastičnom pjenom

A aparat za kavu s lakoćom će vam pripremiti šalicu moccaccino s elastičnom pjenom

Bez sumnje, klasične inačice kave u Turku - razlikuje od konkurencije, ali ne uvijek imati vremena i priliku da ga koriste, tako da je aparat za kavu za dom (kako odabrati princip rada, funkcionalnosti i mnoga druga pitanja će se raspravljati u nastavku) postao je alternativa. Kupite aparat za kavu za dom - to je prilika da uživate u mirisu i okusu svoje omiljene piće bez puno napora.

  • Glavne vrste aparata za kavu
  • Pregled videa glavnih tipova kućnih aparata za kavu
  • Aparat za kavu za dom 2015: voditelji ocjenjivanja

Kako odabrati pravu aparat za kavu: osnovne vrste

Za automatsko kave korištenjem istog principa - preko dijela mljevene kave se propušta pod tlakom tople vode (pare), različitim tehničkim postupcima samo ostvarenjima ovog principa i stupanj automatizacije procesa. Općenito, možemo razlikovati tri glavne vrste aparata za kavu.

Aparat za kavu za dom. Dizajn ograđenih strojeva za kavu vrlo je raznolik i omogućuje vam da ih odaberete iu izgledu, osim za neposrednu funkcionalnost

Dizajn ograđenih strojeva za kavu vrlo je raznolik i omogućuje vam da ih odaberete iu izgledu, osim za neposrednu funkcionalnost

Aparat za kavu za dom. Stroj za kavu. Za razliku od aparata za kavu, aparat za kavu grinds žitarica i kava s kave i mljevene kave samo uz dodir gumba. Stroj za kavu ima više funkcionalnih jedinica, uključujući elektroničku kontrolu. Postoje i vrste"всё-в-одном", их габариты больше, чем обычных капельных кофеварок

Stroj za kavu. Za razliku od aparata za kavu, aparat za kavu grinds žitarica i kava s kave i mljevene kave samo uz dodir gumba. Stroj za kavu ima više funkcionalnih jedinica, uključujući elektroničku kontrolu. Postoje i vrste "all-in-one", njihove dimenzije su veće od uobičajenih proizvođača kave

Carob kava makeri

Još jedno ime - espresso kava strojevi, kava makeri rogača, jer se u kavi dobivena propuštanjem pare pod visokim tlakom kroz mljevene kave, koja je korisnik stavlja na vlastitu i pritisne u metalni rog. Osim mljevene kave, vrećice se mogu položiti u rog (takve tablete za aparat za kavu, nalik vrećicama čaja). Važna točka je stupanj mljevenja žitarica, ne može biti premalen, inače tlak jednostavno ne "pritisne" paru kroz sabijeni prašak. Možete kupiti već mljevenu kavu, ali se možete prilagoditi "srednjem" brušenju.

Aparat za kavu za dom. Roto za kavu može biti metal ili plastika. Metalni rog daje intenzivniji okus, jer bolje zagrijava kavu

Roto za kavu može biti metal ili plastika. Metalni rog daje intenzivniji okus, jer bolje zagrijava kavu

Aparat za kavu za dom. Uživo mlijeko za neke recepte kave dobiva se pomoću dodatnog uređaja aparata za kavu

Uživo mlijeko za neke recepte kave dobiva se pomoću dodatnog uređaja aparata za kavu

Stroj za kapsulu

A aparat za kavu "lijen", u kojem korisnik jednostavno treba umetnuti kapsulu u poseban spremnik i započeti proces kuhanja. Nema brušenja kave, strojeva za čišćenje itd. Cijela tajna - u hermetičnoj kapsuli (čaša prešanih papira ili aluminija), koja je pakirana mljevenom kavom. Kapsula je probijena i vruća voda se ubrizgava u dobiveni otvor pod pritiskom - napitak je spreman.

Aparat za kavu za dom. Kombinirane aparate za kavu su uređaji koji kombiniraju i kapljicu i aparat za kavu kapsulu u isto vrijeme. Neka složenost u njezi nadoknađuje širina funkcionalnosti

Kombinirane aparate za kavu su uređaji koji kombiniraju i kapljicu i aparat za kavu kapsulu u isto vrijeme. Neka složenost u njezi nadoknađuje širina funkcionalnosti

Aparat za kavu za dom. Za strojeve s kapsulama postoji širok izbor kapsula s različitim okusima kave

Za strojeve s kapsulama postoji širok izbor kapsula s različitim okusima kave

Takvi uređaji privlače svoje jednostavne - nakon čega se kapsula može jednostavno baciti, nije potrebno rastaviti i prati stroj. Zato su strojevi za kapsulom za kapsulu posebno traženi u uredima. Njihov glavni nedostatak je ove kapsule. Prvo, oni su prilično skupi (iako je već moguće naći savjete o tome kako možete ponovno koristiti kapsulu u mreži), a kao drugo - svaki proizvođač proizvodi kapsule samo za strojeve neke vrste. Stoga, prije odabira modela aparata za kavu tipa kapsula, potrebno je razjasniti trošak kapsula i njihovu dostupnost i raznovrsnost okusa.

Aparat za kavu za dom. Ponovno iskoristive kapsule za aparat za kavu, koje možete napuniti vlastitom omiljenom mljevenom kavom

Ponovno iskoristive kapsule za aparat za kavu

Automatski aparati za kavu

Ako na temelju klasifikacije engleskog jezika, dvije gore navedene vrste uređaja za automatsku kave zove „kava strojevi”, i aparat za kavu zove uređaj koji obavlja cijeli ciklus poslovanja - brušenje pripremu kave vode, odlučujući željeni dio same mljevene kave - pripremanje kave naknadno čišćenje sustava - uklanjanje korištenog praha i ispiranje sustava. Glavna prednost aparata za kavu je njihova višenamjenska funkcija, omogućuju i regulaciju snage ili volumena dijela te pripremu različitih verzija pića u automatskom načinu rada. Glavni nedostatak aparata za kavu je njihova visoka cijena.

Aparat za kavu za dom. Zasebna grupa aparata za kavu - ugrađena, s najširim funkcionalnim

Zasebna grupa aparata za kavu - ugrađena, s najširim funkcionalnim

Aparat za kavu za dom. Vruća čokolada, pripremljena aparatom za kavu. Ostaje samo ukrašavati vašu naklonost

Vruća čokolada, pripremljena aparatom za kavu. Ostaje samo ukrašavati vašu naklonost

Aparat za kavu za dom. Ugrađeni aparati za kavu savršeno se uklapaju u moderan interijer

Ugrađeni aparati za kavu savršeno se uklapaju u moderan interijer

Za više informacija o tome kako odabrati aparat za kavu, pogledajte videozapis

Aparat za kavu za dom 2015: voditelji ocjenjivanja

Svaka vrsta aparata za kavu / aparat za kavu ima svoje obožavatelje i svoje nepomirljive kritičare. Zato naši uređaji obuhvaćaju sva tri tipa vozila.

№1. Philips Saeco HD 8743

Aparat za kavu za dom. Philips Saeco HD 8743

Standard ove klase uređaja. Automatski aparat za kavu, gdje će vlasnik morati obavljati tri funkcije - sipati vodu, sipati kavu i uključiti uređaj. Keramički mlinovi su izdržljivi i tihi, nemojte pregrijavati žitarice (kava nema "paljenog" okusa) i jamči uniformno brušenje. Osim toga, moguće je regulirati stupanj (5 stupnjeva) brušenja - od vrlo finih (okus će biti vrlo zasićen) do grube (kava s blagom okusom). Funkcija memorije će vam pomoći da programirate potrebnu količinu kave jednom, a zatim uvijek pripremite idealan volumen i kvalitetu espressa za vas. Kuhinja se nalazi ispred stroja, može se lako ukloniti i jednostavno oprati.

Recenzije

Valentin:

Sve je vrlo jednostavno, koristim ga u uredu, jednostavna briga. Stroj je nepretenciozan, vrlo tih, jednom tjedno - uklonite kolač, jednom mjesečno - moju posudu za kapanje i kuhanje

Oksana:

Zgodan, kompaktan i vrlo jednostavan za korištenje, ne morate dugo podesiti.

St. Gregory:

Čak i ne znam je li nedostatak zaslona manjak ili ne. Ali ovdje bi paleta bila poželjna više - potrebno je spojiti nakon 3-4 pripreme. Zaboravi - dobivate sjajno mjesto na stolu.

Aparat za kavu za dom. Piccolo je pivo australske kave i mlijeka s malim volumenom. Sastoji se od jednog espressa i 70 ml hlađenog homogena, sjajnog mlijeka, a poslužuje se u obliku staklenog šalica"виски-шот"

Piccolo je pivo australske kave i mlijeka s malim volumenom. Sastoji se od jednog espressa i 70 ml hlađenog homogena, sjajnog mlijeka i poslužuje se u čaši od stakla viskija

№2. Kenwood ES 020

Aparat za kavu za dom. Kenwood ES 020

Horn kava za kavu - poluautomatski, srednji (1100 W) kapaciteta, za kavu može se koristiti kao mljeveno kava i u posudama. Volumen spremnika je 1 litre, maksimalni tlak je 15 bar. Slučaj je potpuno metalan, jer stroj izgleda elegantno i temeljito, iako na poliranom metalu vrlo jasno vidljivi tragovi prstiju. Materijal kućišta je pogođen i težina - 5,12 kg, tako da je stol temeljito, ne vibrirati i ne drhti pri radu. Odavde još jedna prednost - niska razina buke, više tiho djeluje nego uobičajeni električni čajnik.

Recenzije

Alain:

Kompaktan, lijep, izgleda vrlo reprezentativan, ali najvažnije - dobro se priprema, mlijeko je savršeno pretučeno, pjena je u redu.

Igor:

Prikladno za održavanje. Trup je prikladan i jednostavan, s gumiranom ručkom, prikladan je za uklanjanje, tresti kavu i prati. Kao i paleta.

Putin:

Rošt je umetnut vrlo čvrsto, potrebno je uložiti napore, potrebno je zauzeti slučaj, nakon čega treba obrisati - otisci prstiju ostaju, kao u miliciji.

Aparat za kavu za dom. A aparat za kavu je vrlo koristan kuhinjski pribor za ljubitelje cappuccina s elastičnom pjenom

A aparat za kavu je vrlo koristan kuhinjski pribor za ljubitelje cappuccina s elastičnom pjenom

№3. Philips Saeco HD 8325

Aparat za kavu za dom. Philips Saeco HD 8325

Snažan (1900 W) i dovoljno obilnim (1,25 l) na spremnik tipa kave, koja se koristi za pripremu napitka, tlo i pakirane patrone (kave). I iako je tijelo izrađeno od plastike, stroj izgleda impresivan, iako je dizajn standard za ovu vrstu uređaja. Pozornost se usmjeruje na zagrijavanje šalica - oni se postavljaju izravno na aparat za kavu, gdje se zagrijavaju dok je uređaj uključen i spreman za rad. Jasno i praktično sučelje - korisnik prima sve potrebne informacije, usredotočujući se na označene ikone boja - ikone. Ergonomski dizajn - ne postoji izravan pristup svakom odjeljku (pan, filter, spremnik), nije potrebno rastavljati uređaj kako bi došli do njih.

Recenzije

Jurij:

Priprema se savršeno, pjena na cappuccino - velika i gusta. Plus - signaliziranje o potrebi za uklanjanjem kamenca.

Galina:

Problemi s ugradnjom roga - potrebno je uložiti napore, a ne sasvim ženski. A ipak bih želio imati visoku čašu.

Aparat za kavu za dom. Svakog jutra aparat za kavu oduševit će aromatičnu kavu prema vašem omiljenom receptu

Svakog jutra aparat za kavu oduševit će aromatičnu kavu prema vašem omiljenom receptu

№4. De'Longhi ECOV 310

Aparat za kavu za dom. delonghi ecov 310

Aparat za kavu za one koji cijene u tehnologiji ne samo funkcionalnost, uređaj se izvodi u besprijekornom talijanskom retro stilu. To će vam pomoći pripremiti pravi talijanski espresso. Plastična torbica (dostupne su različite boje - krem-bež, crna, maslina, itd.) Dopunjene metalnim umetcima. Kontrola je tipka, spremnik je 1.4 litre, tlak je 15 bara, ima 2 odvojena termostata koji omogućuju odvojeno podešavanje temperature pare i vode. Od korisnih dodatnih funkcija - sustav za brtvljenje protiv kapanja, grijane čaše.

Recenzije

Julia:

Talijani, vjerojatno, čak i iz čekića mogu stvoriti umjetničko djelo. Moderna stvar, puno malih širina / pojedinosti koje stvaraju raspoloženje, jer kava nije samo ukus, to je priča.

Vic:

Stvar je lijepa, ali želim više funkcija.

Aparat za kavu za dom. Idealno napitak za ručak: doppio espresso

Idealno napitak za ručak: doppio espresso

№5. KRUPS KP 1006 Dolce Gusto Piccolo

Aparat za kavu za dom. KRUPS KP1006 Dolce Gusto Piccolo

Jedan od najvažnijih kompaktnih modela aparata za kavu, njegova veličina 38h21h27 vidi, u kuhinji to ne zauzima puno prostora, ali je moderan dizajn, on od utilitarnog stvar je postala gotovo umjetnički objekt. Stroj za kavu dostupan je u dvije boje - spektakularnim, energičnim i ekspresivnim crveno-crnim i crno-bijelim, u kojem uređaj izgleda kao mali slatka pingvin. Proces kuhanja je što jednostavniji - samo ulijte vodu, umetnite kapsulu i pritisnite polugu, a šalica kave će biti spremna za manje od minute. Unatoč skromnoj veličini, stroj je višenamjenski, pa čak i mogućnost pripremanja cappuccino leda zahvaljujući prisutnosti hladnog režima. Od prednosti može se primijetiti i veličina šalica - dostupna visine do 15 cm za kavu svemoćan. - 1500 W, ali je turn-off (nakon 5 minuta) omogućit će se spremiti malo. Od druge - volumen spremnika za kapi - 100ml, tlak - 15 bar.

Recenzije

Alain:

Kava se jednostavno priprema, ispada jaka i ukusna. Izvrsna opcija za jutro, još ne budna - samo je pritisnula gumb i spremna.

Igor:

Kupio sam ovo u uredu - najmanje skrbi, i gotovo nema mjesta.

Albina:

S jedne strane - veliki izbor sorti Nescafé zna, s druge strane - trošak jedne šalice izlazi impresivan. Da, i volumen spremnika - 600 ml, dovoljno je samo za nekoliko šalica, onda morate popuniti.

Aparat za kavu za dom. Koktel kave od latte macchiato, napravljen bez previše napora na aparatu za kavu, možete liječiti svoje prijatelje kod kuće

Koktel kave od latte macchiato, napravljen bez previše napora na aparatu za kavu, možete liječiti svoje prijatelje kod kuće

№6. Caffitaly NAUTILUS S06

Aparat za kavu za dom. Caffitaly NAUTILUS S06

Ergonomski i vrlo lijep model, u kojem je dizajn osmišljen na najmanji detalj. Tijelovo stilizirane mekušac (Nautilus Pompilius, odakle je došao i sam naziv) i neobičnog oblika privlači oka, a različitim bojama omogućuje podići aparat za kavu, koji će biti skladan i prirodan izgled u svakom dizajnu - od klasičnog do hi-tech. Stroj se odlikuje visokim stupnjem automatizacije - samo je potrebno umetnuti kapsulu, sve ostalo što će se izvršiti. Iz korisnih funkcija - podešavanje volumena posluživanja, izbor visine razdjelnika, odjeljak za uporabu kapsula (do 15 komada).

Recenzije

Irina:

Stvar je moderan i vrlo udoban.

Sergej:

Bio sam zadovoljan snažnom pumpom - 17 bara, što je velika rijetkost za takav novac.

Olga:

Kapsule, vrlo mali izbor okusa, što je razočaravajuće.

Aparat za kavu za dom. Strojevi za kavu svaki put čine"правильную" пенку, с которой можно порадовать домашних капуччино-артом

Svaki put aparati za kavu čine "pravu" pjenu, iz koje možete uživati ​​u domaćoj kapucinoj umjetnosti

№7. Delonghi ECAM 22.110

Aparat za kavu za dom. Delonghi ECAM 22.110

Moderan automat za kavu, koji zadovoljava ne samo funkcionalnost, nego i atraktivan izgled. Ta mogućnost, kada su kreatori mislili na gotovo sve. Kontrola - izuzetno jednostavna, elektronička, koristi se samo jedan gumb i rotirajuća prekidač, koji određuje stupanj mljevenja, a kao posljedica toga - tvrđava je spremna za kavu. Osim toga, korisnik može prilagoditi "temperaturu" gotovog napitka i njegovog volumena. Dozator dispenzer - prilagodljiv, za male čaše može se spustiti niže, tako da se kava ne bruši. Undoubted plus - prostrano, 1,8 l, rezervoar za vodu.

Recenzije

Sasha:

Postavke su jednostavne, kontrole su udobne, kava je lijepa. Eksperimentirao sam brušenje i pokupio optimalnu snagu za kavu.

Victor:

Filter vode je preskup. Vrlo glasan posao.

Aparat za kavu za dom. Klasični kavez pucao, dajući energiju - ristretto, aparat za kavu će učiniti za nekoliko minuta

Klasični kavez pucao, dajući energiju - ristretto, aparat za kavu će učiniti za nekoliko minuta

№8. VITEK VT-1514

Aparat za kavu za dom. vitek vt1514

Vrsta rogača, predstavnik proračunskog segmenta, model koji nema jednaku cijenu / funkcionalnost. Veliki spremnik za vodu (1,5 l), pa je ovaj model prikladan za veliku obitelj. Dobra montaža, rotirajući zaslon, brzo grijanje, tlak - 15 bar, mogućnost odabira velikog i malog dijela, namijenjen visokim čašama (šalicama).

Recenzije

Vic:

Udoban, nepretenciozan, kuha dobro, za ovaj novac - samo sjaj. Jedina stvar - kava bi trebala biti srednje mljeveno, predobro brušenje neće raditi.

Sergej:

Uvijek zbunjuje određeni "plastični" miris u spremniku za vodu, međutim, u kavi se ne osjeća. Bolje je staviti visoku čašu, inače, kada se pjena izlije, sprej će letjeti u svim smjerovima.

Aparat za kavu za dom. Ukusna latte macchiato"After eight", пригттовленный в кофемашине

Ukusna latte macchiato "Nakon osam", prigtovlenny u aparat za kavu

№9. Zelmer 13Z015

Aparat za kavu za dom. Zelmer 13Z015

Još jedan predstavnik proračunske klase, čiji su kreatori pokušali privući kupca maksimalnu funkcionalnost. Horn aparat za kavu s velikim tlakom od 18 bara, što je dovoljno rijetko za ove tipove modela i srednje (1380 W) kapaciteta, što u kompleksu omogućuje dobivanje dobre, bogate kave. Simultano priprema 2 šalice, uporabu mahuna i mljevene kave. Dodatne funkcije: automatsko isključivanje, grijanje šalica, sustav samočišćenja, kontrola veličine dijela, protupješački sustav.

Recenzije

Vera Petrovna:

Sve je jednostavno i pristupačno, za razumni novac, brzo se zagrijava, veliki spremnik - 1,5 litara. Gotovo sve čaše za čaj su postavljene.

Oleg:

Stroj ne dopušta zaboraviti na sebe. Ako nema dovoljno vode, dati će signal. Da, i čini vrlo glasno. Čak sam morao napraviti poboljšanje - morao sam napuniti ladicu s komadićima šibica - odmah sam prestao zavaravati.

Aparat za kavu za dom. Jaki aromatski espresso-macchiato aparat za kavu kuhati će 1-2 minuta, a samo ćete morati ukrasiti pjenu

Jaki aromatski espresso-macchiato aparat za kavu kuhati će 1-2 minuta, a samo ćete morati ukrasiti pjenu

№10. Bosch TCA 5809 benvenuto classic

Aparat za kavu za dom. bosch tca5809

Automatski aparat za kavu, koji vam omogućuje pripremiti piće iz žitarica i mljevene kave. Kao i većina modernih modela, ima funkciju pre-vlaženje kave u prahu - sjemenke su tlo, nakon čega izražavaju stanica prašak navlaži sa toplom vodom nekoliko sekundi, a tek onda u pregrijane pare komore. To vam omogućuje postizanje maksimalne moguće ekstrakcije tvari iz praha kave. Posebno, priprava i sustav Polače vode - za svaki novi dio kave upotrebom svježu vodu te koji je ostao u opskrbe cijevi u pripremi iz prethodnog dijela, se ispušta u posebnoj posudi.

Recenzije

Vlad:

Čak i kad koristite vodu iz gradske vodene cijevi, ukus je veličanstven. Nesumnjiva prednost - automatsko čišćenje sustava iz proizlazeće ljestvice.

Oksana:

Iako je spremnik velik - 1,8 litara, često je potrebno nadopuniti vodu. I ručno je neprikladno ispirati sustav mlijeka i pjene svaki put.

Aparat za kavu za dom. Mirisni cappuccino s jakom pjenom možete uživati ​​ne samo kuhani barista u kafiću, već i kod kuće. Vi samo trebate odabrati svoju omiljenu vrstu kapsula za kavu za aparat za kavu

Mirisni cappuccino s jakom pjenom možete uživati ​​ne samo kuhani barista u kafiću, već i kod kuće. Vi samo trebate odabrati svoju omiljenu vrstu kapsula za kavu za aparat za kavu

№11. Krups EA8050

Aparat za kavu za dom. KRUPS EA 8050

Automatski aparat za kavu, koji vam omogućuje da pripremite piće iz oba zrna i pred-mljevenu kavu. Model privlači prisustvom integriranog filtra koji ne samo da omekšava vodu, već uklanja nečistoće (na primjer, do 85% sadržaja klora). U pluses je moguće nositi i poseban spremnik od nehrđajućeg čelika za mlijeko, dopuštajući osim espresso, pripremiti latte i cappuccino.

Recenzije

Alex:

Izgleda elegantno, dovoljno kompaktno, moguće je pripremiti dvostruki dio.

Natalia Ivanovna:

Buka, kada se aparat za kavu uključi, možete probuditi cijeli stan.

Aparat za kavu za dom. Espresso se priprema aparatom za kavu kako slijedi: 7-11 grama mljevene kave, 25-35 ml vode, pri tlaku od oko 9 bara, na temperaturi od 88-96 ° C, s ekstrakcijskim vremenom od 20-30 sekundi. Demitasse, čašica od porculana s debelim stijenkama, najprikladnija za osiguranje da se espresso ne ohladi duže, popunjava se s 2/3 volumena.

Espresso se priprema aparatom za kavu kako slijedi: 7-11 grama mljevene kave, 25-35 ml vode, pri tlaku od oko 9 bara, na temperaturi od 88-96 ° C, s ekstrakcijskim vremenom od 20-30 sekundi. Demitasse, čašica od porculana s debelim stijenkama, najprikladnija za osiguranje da se espresso ne ohladi duže, popunjava se s 2/3 volumena.

№12. Siemens TK 76K573

Aparat za kavu za dom. Siemens TK76K573

Ocjena ne bi bila potpuna ako smo zanemarili cijeli razred ugrađenih aparata za kavu. Moderan, lijep, lagan za upravljanje, moćan - 1700 W s velikim spremnikom - 2,5, možete pripremiti i zrnje i mljevenu kavu, russified izbornik. Prema funkcionalnosti - gotovo sve što se može pohvaliti modernim aparatom za kavu.

Recenzije

Valentina Sergeevna:

Vrlo lijep, dobro kuhani, automatski cappuccino.

Sergej:

Protok vode - dobro, vrlo velika, neophodno je stalno nadopunjavati. Često čisti paletu.

Aparat za kavu za dom. Doppio latte, brzo kuhani u aparatu za kavu

Doppio latte, brzo kuhani u aparatu za kavu

Aparat za kavu za dom. Koncept: aparat za kavu koji čini"правильную" чашку кофе для каждого члена семьи, узнавая его по отпечаткам пальцев

Koncept: aparat za kavu koji čini "ispravan" šalicu kave za svakog člana obitelji, priznajući ga otiscima prstiju

Aparat za kavu za dom. Aparat za kavu za dom. Moderni aparati za kavu su zadovoljni različitim funkcijama pripreme kave prema različitim receptima

Moderni aparati za kavu su zadovoljni različitim funkcijama pripreme kave prema različitim receptima

Aparat za kavu za dom: što odabrati, recenzije, ocjena modela 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4