Efektivna stropna streha u kavezu učinit će vašim interijerom jedinstvenim

Efektivna stropna streha u kavezu učinit će vašim interijerom jedinstvenim

Prošireni strop u kuhinji - važna komponenta u stvaranju općeg interijera. kuhinja Ona je oduvijek bila posebna prostorija, gdje će cijelu obitelj i prijatelje, komuniciraju, probleme dijeliti i uspjehe, i sve što se odnosi na to završi - je najvažniji. Zato je pitanje odabira gornje granice blagovaonom vrijedi se približiti s profesionalnog stajališta.

 • Prednosti istezanja stropa u kuhinji
 • Nuanse odabira stropnog stropova za kuhinju
 • Stropni strop u kuhinji: razni stilovi
Moderna svijetla kuhinja s sjajnim namještajem i istim stropom

Moderna svijetla kuhinja s sjajnim namještajem i istim stropom

Savjet! Koliko udobna i udobna kuhinja će biti, ovisi o raspoloženju i miru svih stanara kod kuće.

Stoga dizajneri pokušavaju pronaći originalna stilska rješenja koja neće biti samo spektakularna, već i funkcionalna u uvjetima takve prostorije.

Prednosti istezanja stropa u kuhinji

U većini Apartmani kuhinje se ne razlikuju u prostranosti, pa vlasnici u duetu s dizajnerima moraju pronaći nove načine ne samo stvaranja elegantne unutrašnjost, ali i vizualno širenje prostora. i strop Može igrati ključnu ulogu i, ako ne semantički centar, postati dobra pozadina namještaj i dekoracija.

U kombinaciji s kuhinjom blagovaonice, uređena u bijeloj boji

U kombinaciji s kuhinjom blagovaonice, uređena u bijeloj boji

Svijetli namještaj pomoći će u širenju crno-bijelog interijera

Svijetli namještaj pomoći će u širenju crno-bijelog interijera

bilo koji strop u kuhinji prije ili kasnije postaje prljavo i gubi atraktivan izgled, pa se često mora ažurirati. Moderna tehnologija se koristi u kuhinji protežu se stropovi kao idealnu alternativu uobičajenom tapeta i žbuke.

Očigledne i neporecive prednosti stropova u kuhinji su:
 1. Spektakularni izgled i estetika. napetost strop u kuhinji ne samo da izgleda impresivno, nego također omogućuje sakrivanje linija komunikacije, kao i nejednake površine glavnog stropova.
 2. Praktičnost i jednostavnost održavanja. Vijek trajanja stropnog stupa ne smije biti kraći od 10 godina. Sve to vrijeme zadržava atraktivan izgled i funkcionalna svojstva. Osim toga, ovo strop dovoljno je obrisati čistom vlažnom krpom kako bi se obnovila sjaja i čistoća.

 3. Sigurnost. Certifikirani materijali koje koriste tvrtke s dobrom reputacijom apsolutno su sigurne za ljudsko zdravlje.
 4. Pomoć u slučaju poplave. Kao što znate, kuhinja je najopasnija zona, često pod utjecajem poplave. Stropni strop montiran je na takav način da izbjegava probleme s poplavama: u slučaju kritične situacije, akumulirana voda se spaja, a strop same zagrijava i vraća u prvobitno stanje.
 5. Brza i jednostavna instalacija. Nijedan građevinski otpad ili prašina tijekom instalacije stropne strop neće: stručnjaci provode takav rad dva sata za jednostavni strop, a ne više od jednog dana kada ugrađuju višeslojnu konstrukciju.
Kuhinja s interijerom, uređena u secesijskom stilu

Kuhinja s interijerom, uređena u secesijskom stilu

Kuhinja je spojena s blagovaonicom, s interijerom u stilu Provence

Kuhinja je spojena s blagovaonicom: interijer u stilu Provence

Među nedostatcima koji će se morati uskladiti, ako se donese odluka o postavljanju stropne strehe u kuhinji, napominjemo:

 • Značajno smanjenje visine stropova, što je problem za apartmane s niskim stropovima. Tu je i "strah" od oštećenja - takav strop može biti probušen s ubodnim predmetom, kao što je nož. U tom slučaju promijenite sve.
Minimalistična bijela kuhinja sa stropom

Minimalistična bijela kuhinja sa stropom

Svijetla kuhinja s polusastavljenom stropom u tonu zidova

Svijetla kuhinja s polusastavljenom stropom u tonu zidova

Konačni odabir trebao bi biti napravljen samo kada se uzmu svi argumenti u korist takvog stropa i protiv nje.

Mogu li napraviti stropove za kuhinju i kako to učiniti ispravno?

Za dizajner je važno uzeti u obzir sve detalje prilikom uređenja interijera, a strop se može smatrati jednim od važnih komponenti koje određuju cjelokupno raspoloženje prostorije. Za svaki stil fakturu i vašu boja, prednost rasponu platna je tako široka da vam omogućuje da shvatite bilo koju maštu dizajnera.

Zoniranje prostorom s izvorima svjetlosti

Zoniranje prostorom s izvorima svjetlosti

Savjet! Montaža stropne stezaljke je proces koji zahtijeva pažnju stručnjaka, stoga ne pokušavajte sami raditi.

Prije postavljanja stropne stezaljke potrebno je instalirati sustav rasvjete

Prije postavljanja stropne stezaljke potrebno je instalirati sustav rasvjete

Instalacija stropne stezaljke je bolja za stručnjake

Osigurati instalaciju sa stropnim stropom za specijaliste

za male kuhinje dizajneri se savjetuju odabrati svijetle boje i sjajnu površinu koja će vizualno proširiti prostor prostorije. To se posebno odnosi na domaće kuhinje u takozvanoj Hruščovki: uspješna kombinacija boja i tekstura ili uporaba volumetrijskog tiska vizualno će proširiti prostor prostorije.

Ako dimenzije sobe dopuštaju, možete igrati sa tamnijim bojama platna i više razina dizajna. Složeni dizajn omogućuje korištenje nekoliko boja tkanine i montira prilično složene prijelaze, istodobno korištenjem spot osvjetljenje.

Strop za dvije razine je mnogo pouzdaniji dizajn, a istodobno ima sve prednosti konvencionalnih stropnih stropova.

Prošireni strop u kuhinji: fotografija različitih stilova 

Korisno! Lanci za stropove - izbor rasvjete: opća pravila, mi odabiru svjetiljke, ugradnja lustera.

Moderne kuhinje nisu samo skup namještaja, već dobro osmišljen interijer koji odgovara stilu koji odabiru kuće. Sve u kuhinji treba odgovarati odabranom smjeru i naglasiti određeni stil. Zahvaljujući širokom rasponu boja i tekstura, stropni se strop može savršeno uklopiti u bilo koji interijer kuhinje.

 • Klasična interijera zahtijeva stroge oblike i suzdržane boje, tako da takva kuhinja treba odabrati bijela ili strop stroja za pastel. Istodobno, dizajneri preporučuju davanje prednosti matt ili saten slike, koje povoljno naglašavaju ozbiljnost interijera.
 • minimalizam i moderan idealno u kombinaciji s sjajnim hladnim stropom, na primjer, crna ili siva.
Bijela boja, glatke površine i minimalan dekor - osobitost minimalističkog stila

Bijela boja, glatke površine i minimalan dekor - osobitost minimalističkog stila

 • Za kuhinju u stilu art deco prikladna tamna rastezljiva strop s ukusnim sjajem i obvezna kontrastna kombinacija boja.
 • Vanguard ili unutrašnjost kiča će zahtijevati svijetle i sočne sjajne strop. Svijetla nijansa savršeno će uklopiti u energetski i ekspresivni stil.
 • stil visoke tehnologije može se nadopuniti prozirnim ili prozirnim stropom s originalnom točkastom osvjetljenjem.
 • Čak i na Procesna kuhinja ili zemlja možete koristiti rastezljiv strop: matta platno, fiksirana između ukrasnih drvenih greda, stvorit će dubinski efekt.

Stropni stropovi u modernim kuhinjama - to nije samo pravi način rješavanja problema čišćenjem, izgledom i pouzdanosti, već i izvrsnim načinom promjene raspoloženja i ukupnog stila prostorije.

Savjet! Osnovni stručnjaci koji se protežu strop će ugoditi vlasnicima s njihovom idealnom površinom već dugi niz godina.

Stropni strop u kuhinji: mogu li napraviti 70 + dizajnersku fotografiju za sjajnu i matiranu završnu obradu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 73