V kombinaciji z dnevno kuhinjo - najboljša rešitev za stanovanje in hišo

V kombinaciji z dnevno kuhinjo - najboljša rešitev za stanovanje in hišo

Zasnova kuhinje, skupaj z dnevno sobo, ki ima bar stojalo, Je varna možnost za stanovanja in hiše s katerim koli parametrom območja. Odpri načrtovanje ustvarite udobne življenjske razmere v prostornih kuhinja-dnevne sobe. Zato je verjetno original in cenovno zasnovo kuhinje, skupaj z dnevno sobo: fotografija s pultom izvirne oblike in nenavadna stanovanjska oprema pritegne pozornost številnih ljubiteljev "openspacea".

Vsebina:

 • Pros kombinirane kuhinje-dnevne sobe 
 • Izberite postavitev
 • Stil in oblikovalske ideje za kuhinjo in dnevno sobo
 • Zoning pravila prostora
 • Dizajn kuhinje: strokovno svetovanje pri opremljanju
Črno-bela notranjost moderne kuhinje

Črno-bela notranjost moderne kuhinje

Pros kombinirane kuhinje-dnevne sobe

Kuhinja v kombinaciji z dnevno sobo je primerna za delovanje, saj se tukaj lahko prosto gibljejo, združujejo počitek z obroki, pri majhnih otrocih gledajo med različnimi gospodinjskimi nalogami. Odprto načrtovanje je pomembno za prebivalce majhni apartmaji-Hruščov hiše z nezadostnim številom sob za ureditev ergonomske jedilnice, sobo za kuhanje in prijetno prostorno dvorano.

Kompaktna kuhinja, ločena s pultom

Kompaktna kuhinja, ločena s pultom

Kombinacija kuhinje in dnevne sobe bo ustvarila najprimernejši prostor, prilagojen vsakemu najemniku hiše. Na velikem ozemlju lahko uresničite vse vrste idej:

 1. Organizirajte udobno bar območje, ki se uporabljajo na hišnih zabavah, romantične večerje ali dodatno mesto za jesti.
 2. Namesti kuhinjski set vrste otoka, v prijetnem okolju pa pripravljamo zajtrke ali večerje, ker so vsi potrebni kuhinjski pripomočki in kuhalna orodja nameščeni v modulih, nameščenih na roko.
 3. Da okrasite jedilnico v skladu z individualnimi zahtevami in željami - organizirati masivno jedilnico v duhu klasike ali komplet oblikovalskega pohištva, ustvarjenega v skladu z najnovejšo besedo notranje mode.
 4. Olajšajte opremljen zasebni dnevni prostor, tehnike, podrobnosti o okolju, ki imajo največjo sprostitev in počitek.
 5. Organizirajte učinkovito reprezentativno območje v dvorani, kar prispeva k čudovitemu prostemu času in sprostitvi z gosti.
Naslov Značilnosti Cena: Fotografije
Bar Bar Enota Bramante
Kupite zdaj
Material: les / MDF; Barva: črna;
je izdelan iz črnega lesa s starajočim učinkom; V notranjosti so police; Dimenzije (VxŠxD): 101 x 190 x 50 cm.
199 360 rubljev. Zasnova kombinirane kuhinje-dnevne sobe s pultom: izbira postavitve, stilov in 70+ idej za navdih
Bar counter Eichholtz Grimaldi
Kupite zdaj
Proizvajalec: EICHHOLTZ (Nizozemska); Barva: črna; Material: MDF; Velikost: 104,0 x 120,0 x 48,0 cm. 108 588 rub. Zasnova kombinirane kuhinje-dnevne sobe s pultom: izbira postavitve, stilov in 70+ idej za navdih
Bar števec MT 1638
Kupite zdaj
Proizvajalec: MT; Material: MDF črna; Podporna kovina, 50mm dia.; Velikost: 120 x 40 x 104 cm; Proizvodnja - Tajvan (Kitajska); Teža: 26,9 kg. 13175 rub. Zasnova kombinirane kuhinje-dnevne sobe s pultom: izbira postavitve, stilov in 70+ idej za navdih
Bar counter TT Andrea
Kupite zdaj
Proizvajalec: TT; Material: Rattan; Barva: Antique oreh; Dimenzije (VxŠxD): 100 x 146 x 51 cm 32690 rub. Zasnova kombinirane kuhinje-dnevne sobe s pultom: izbira postavitve, stilov in 70+ idej za navdih
Arthunter bar komplet
Kupite zdaj
Znamka: Arthunter; Material: les, kovina; Velikost regala: 170 x 80 x 45 cm. 41 000 rub. Zasnova kombinirane kuhinje-dnevne sobe s pultom: izbira postavitve, stilov in 70+ idej za navdih

Elegantna kuhinja z dnevnim prostorom bar števec si pri organizaciji sestankov s prijatelji ali sorodniki prihranili čas in trud, ker odsotnost particij v prostorni sobi ne preprečuje prostega gibanja med služenjem jedilna miza, služijo jedi in koktajli.

Nasvet! Za pravilno izbiro postavitve kuhinje, skupaj z dnevno sobo, potrebujete pripravi projektni projekt ki temelji na zahtevah in željah vsakega najemnika. V odprtem prostoru je treba navesti podrobnosti o razmerah, ki ustrezajo estetskim okusom vsakega družinskega člana.

Izberite postavitev za kuhinjski studio

Navdušuje fotografijo zasnove kuhinje, skupaj z dnevno sobo obsežno obnovo stanovanja, Z vidika ergonomije prostora, ki ga omejujejo particije, je neprijetno. Pred odločitvijo za rušenje sten med sobami v stanovanjski hiši je potrebno uskladiti svoje ukrepe s stanovanjskimi in komunalne storitve, Ker uničenje nosilnih nosilcev lahko povzroči uničenje stavbe. Po prejemu posodobljenega apartmajskega načrta s spremembami, ki se odražajo v tehničnem potnem listu, lahko nadaljujete s ponovnim razvojem stanovanj.

Da bi olajšali iskanje najprimernejše rešitve za načrtovanje, je treba jasno opredeliti funkcionalne naloge velikega obsega kuhinje in dnevne sobe:

 1. Za ljubitelje kulinaričnih eksperimentov in presenečenja z nenavadnimi jedmi je treba levji delež prostora dodeliti kuhalnemu pasu, večnamenska pečica, tridimenzionalno napa, širok kuhalna plošča, profesionalni kuhinjski aparati in velik format pulti.
 2. Oboževalcem tradicij, da bi družinske večerje uredili z dolgotrajnimi zasedanji in pogovori o preteklem dnevu, je pomembno posvetiti posebno pozornost organizacija prostorov za obroke - izberite udobno pohištvo, ki vam omogoča spreminjanje položaja telesa.
 3. Za ljubitelje zabave s knjigo ali gledanjem filmov je pomembno, da opremite majhno domača knjižnica z dobro osvetljeno in priročno mesto za branje, za cinephiles - izdati kino z enostavnim upravljanjem večfunkcijskega multimedijskega sistema.
 4. Za tiste, ki želijo organizirati dom, miniaturni akvarij ali telovadnico, je pomembno, da izberejo pravo mesto za namestitev v notranjost kamina, akvarij, švedski zid ali simulatorja.
Elegantna kuhinja v kombinaciji z udobno dnevno sobo

Elegantna kuhinja v kombinaciji z udobno dnevno sobo

Fasade kuhinjskega pohištva v sivi barvi bodo pripomogle k poudarjanju sodobnega sloga

Fasade kuhinjskega pohištva v sivi barvi učinkovito poudarjajo slog Sodobnega

Kuhinja-studio z barskim pultom in udobno dnevno sobo morajo izpolnjevati osebne zahteve vsakega najemnika v stanovanju, da zagotovijo vse udobje. Odprta postavitev hiše ali stanovanja bi morala priložnost za člane gospodinjstva, da se sprostijo v območju osebnega udobja v vsakem želenem času. Zato je zelo pomembno razmišljati o namestitvi kompaktnih particij, drsna steklena vrata ali uporabo okrasni zasloni na kolesih.

Nasvet! Mobilne particije vam bo omogočil, da se kadarkoli umaknete in se od sebe oddaljite od drugih. Zložljivi zasloni ne zasedajo veliko prostora v sobi in vam omogočajo hitro organiziranje območja osebnega udobja v kuhinji / dnevni sobi odprtega tipa.

Majhne pregrade za ločevanje območja kuhanja

Majhne pregrade za ločevanje območja kuhanja

Stil in oblikovalske ideje za kuhinjo in dnevno sobo

Oblikovanje in fotografija elegantno urejeni apartmaji z razporedom studijskega modela tako raznolika na način oblikovanja, ki je izjemno težko ustaviti izbiro na določeni možnosti. Nenavadne ideje častitljivih oblikovalcev vam bodo pomagale izbrati optimalno kuhinja notranjost s pultom:

Minimalizem

V prostoru s funkcijami minimalizem vsaka podrobnost okolja mora opraviti določeno funkcijo: odgovorna za organizacijo jedilnega prostora, primeren kraj za kuhanje in rekreacijo.

Nasvet! Bar števec v notranjost minimalistične kuhinje-dnevna soba lahko istočasno izvaja več gospodinjskih opravil, da deluje kot skladiščenje jedi in jedilne mize. Če želite to narediti, morate izbrati model z nadomestnim opremljenim s prostorno robniki ali predali.

Če želite obkrožiti večnamenski števec bar, je potrebno laconic bar blatu iz prozornih polimerov. Tovrstni pohištveni komplet bo prihranil prostor tako, da ne bo moral opremiti jedilnega prostora. Organski dodatek kompaktnega pohištva bo kuhinja in sodobno vgrajeno tehnologijo.

V odprtem prostoru v gostinskem prostoru bo videti organsko ravne zofe z oblazinjenjem, ki spominja na teksturo fasad na slušalki, in pulti števca črtic.

Noge iz steklenih pohištva bodo pripomogle k večji prostranosti prostora

Noge iz steklenih pohištev vizualno naredijo prostor prostornejši

Kuhinja notranjost z bar v minimalističnem stilu

Kuhinja notranjost z bar v minimalističnem stilu

Loft

V kuhinji-dnevna soba, prikazovanje estetika podstrešja, pozdravljamo namestitev nepreglednih notranjih predmetov in panoramskih zasteklitev. Odprta postavitev najbolj navdušuje to svobodno usmerjeno smer oblikovanja. Industrijski urbanizem, ki ga predstavljajo opeke na stenah, uokvirjeni s prezračevalnimi cevmi, ekološko odmeva s simboli udobja, ki se uporablja - plinski kamin in usnjeni naslanjači, nameščen v predelu dnevne sobe.

Ideja! Kot separatorji funkcijskih območij za kuhinja v slogu podstrešja Spiralna stopnišča in betonski stebri z grobo oblogo lahko delujejo.

Po želji po mansardi je treba večino prostora uporabiti za ureditev zasebnih in gostinskih počivališč, predstavljenih v obliki večsedežnih zofe s pravilno geometrijsko obliko, nenavadnih trgovin z visokimi hrbtami, rattan ali dekorativno žico.

Moderna

Mala kuhinja, skupaj z dnevno sobo, v duhu modernost vam omogoča izvajanje kakršnekoli ustvarjalne rešitve za oblikovanje, ne glede na to, ali gre za namestitev kuhinjske slušalke z osvetlitvijo, bar števec z akvarijem, vgrajenim v klet, ali pa je obešen s stropa v obliki hemisfere. Sodobno pozdravlja uporabo netrgovskih izdelkov pohištva, novosti strojev in zaključnih materialov.

Nasvet! Če želite prihraniti prostor v kuhinjski površini, je smiselno namestiti dvo-nivojski števec barv s stransko mizo, ki služi kot jedilna miza.

V dnevni sobi je priporočljivo namestiti kompaktno kavč s skupino z vgrajenimi policami, časopisom, zložljivo mizo za udobje pri jedenju hrane pred televizorjem ali postavljanjem pripomočkov.

Za izvedbo prvotne rešitve za načrtovanje, morate razumno oceniti tehnične zmogljivosti prostora, saj je obseg pohištva in napeljave bo izgledal v majhni kuhinjski dnevni sobi, kompaktna tehnologija pa bo izgubljena v velikem formatu slike v notranjosti velike sobe. Sorazmernost kuhinje v kombinaciji z dnevno sobo je pomembna za opazovanje pri načrtovanju zasnove.

Zdravje je oceniti primernost videza stanovanj za osebne ideje in želje pomagati 3D-vizualizacija notranjosti, ki jo lahko ustvarite v enem od enostavnih za upravljanje programi notranje opreme - PRO100, Google Sketchup ali Sweet Home 3D.

Nasvet! Da bi določili optimalno opremo, barvna paleta, dokončanje, draping in dekor kuhinje-dnevna soba, morate narediti več modelov 3D-vizualizacije notranjosti. Pri primerjavi sprememb v stanovanjskih dogovorih je mogoče pravočasno prepoznati pomanjkljivosti, prilagoditi in opredeliti prednosti projektnega projekta.

Pravila prostorske kuhinje in dnevne sobe

Velika in majhna kuhinja s pultom je nepredstavljiva, ne da bi prostor razdelili na funkcionalna območja. Kot omejevalci prostora za kuhanje, obroke, reprezentativni in zasebni bivalni prostor lahko pohištvo, dekor in tekstil, zaključna gradiva in svetlobna oprema.

Stojalo je nameščeno na mejni črti med kuhališčem in jedilnico. Nad njim je treba namestiti vrsto opreme za razsvetljavo z odtenki podolgovate oblike. Kulinarična delovna mesta morajo biti dobro osvetljena z uporabo močnih, svetlih svetilk.

Bar counter - eden od načinov za območje prostora

Bar counter - eden od načinov za območje prostora

Stanovanje studio apartma z različno višino tal

Stanovanje studio apartma z različno višino tal

Jedilnico je mogoče ločiti z dvignjenim nadstropjem. Dvonivojska tla je običajna tehnika za modeliranje tridimenzionalnega prostora. Različne ravni tal so obrezane v različnih barvah talne obloge vizualizirati prostor za obrok.

Nasvet! Ločeno jedilno površino ločite od kuhinjskega dela z uporabo kompaktne predelke prozorne plastike v obliki stiskanje. Na policah ekološko bo ogledna zbirka posod ali elegantnih predmetov dekor: vaze, slaščice ali svečniki.

Dnevna soba iz kuhinje lahko ločite s pomočjo naprave vsestranske osvetlitve. V kuhalnem pasu je dobrodošla intenzivna in ozek svetlobna luč, v prostorih za počitek - prigušeni in raztreseni. Pravzaprav, kot prostorski separator, uporabite lokalna instalacija, Izbrani koncept oblikovanja.

V moderni kuhinja-dnevna soba je primerno namestiti lok mavčne plošče z vgrajenimi LED-lučmi, v prostorih z estetiko kolonialni slog, vintage ali Provence - Kovane konstrukcije, zapletene kodrajene hišne rastline.

Drugačen zaključek stropa kuhinje in dnevne sobe vam bo pomagal vizualno ločiti drug od drugega

Drugačen zaključek stropa kuhinje in dnevne sobe vam bo pomagal vizualno ločiti drug od drugega

Nasvet! Za prostorsko območje so odlični notranji predmeti, ki opravljajo ergonomsko ali estetsko funkcijo. V vlogi orodja za modeliranje lahko pridejo ne samo bar števec ali steklena particija, temveč tudi stojalo za cvet, knjižnica in celo z velikim klavirjem banket.

Dizajn kuhinje s pultom: strokovno svetovanje o opremi

Zasnova kombinirane kuhinje-dnevne sobe s pultom: izbira postavitve, stilov in 70+ idej za navdih

Izbira bar stojala, kuhinja, kavč in jedilnico - pomembna faza ureditve kuhinje, skupaj z dnevno sobo. Iz pohištva je neposredno odvisno od občutka udobja v prostoru z odprtim namenom. Zato je pomembno upoštevati glavna merila za izbiro pohištvenih izdelkov in zaključnih materialov:

 1. Vrata in predali kuhinjskih kompleti morajo biti opremljeni z visokokakovostnimi zapiralci vrat z vodili za valje, ki so odgovorni za tiho delovanje pohištvenih delov. Vprašanje zvočne izolacije je izredno pomembno za kuhinjske dnevne sobe tipa studio.
 2. Izpušni sistem mora biti opremljen z močnim motorjem, saj je pretok zraka v prostoru odvisen neposredno od njegove prostornine. Med kuhanjem mora popolnoma izolirati vonjave, ki prihajajo iz različnih jedi.
 3. Talne obloge morajo imeti visoko stopnjo trdnosti in trajnosti. V kuhinji je potrebno polirati tla ploščice ali vodoodporni linolej, v delu dnevne sobe pa lahko uporabite premaze v obliki parket, laminat ali preprogo.
 4. Tapetništvo pohištva ne smejo absorbirati okoliških vonjav in zahtevati občutljive oskrbe.
 5. Za udobje gibanja pohištva na prostoru brez zidov je potrebno dati prednost kavne mize, stoli, zofe in podstavki na kolesih z zamaški.

Večino fotografij, ki prikazujejo ne-trivialne oblikovne rešitve za ureditev apartmajev odprtega tipa, predstavljajo sodobne kuhinjske dnevne sobe. Udobne sobe, opremljene z ergonomskim pohištvom, okrašene z dekorativnim ometom, ometom stenske plošče z nenavadnim dekorjem in drugimi sodobnimi materiali za končno obdelavo - vse to povzroča občudovanje gledalcem nepremagljivo željo, da bi uredili kardinalno sanacijo v hiši.

Ljubitelji prostora bodo cenili občutek svobode v notranjosti kuhinje, skupaj z dnevno sobo. Prebivalci majhni apartmaji za vedno pozabite na neugodje v prostorih z majhno velikostjo območja. V kuhinji odprtega tipa se zaznava okolja popolnoma spreminja. Primeren je z vidika ergonomije prostora, kolikor je mogoče nasičen z naravno svetlobo in svežim zrakom.

Kombinirani jedilni in kuhalni prostor z dvonivojno mizo v majhni kuhinji

Kombinirani jedilni in kuhalni prostor z dvonivojno mizo v majhni kuhinji

Zasnova kombinirane kuhinje-dnevne sobe s pultom: izbira postavitve, stilov in 70+ idej za navdih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 41