Paksu vihreä"ковер" с яркими цветами украсит ваш сад

Tiheä vihreä matto kirkkailla väreillä koristelee puutarhaa

Ipomea on ruohomaisen kasvin, joka esiintyy sekä vuosittain että monivuotisia lajeja. Se on kihara köynnös putkimaisia ​​kukkia. Kukan kotikunta katsotaan Amerikaksi, mutta aamun kirkkaus löytyy usein tropiikista, sekä subtropics-alueista että alueistamme.

sisältö:

  • Soveltamisala
  • laji
  • Viljely oikein
  • Kuinka hoitaa kasvi?
Yhden vuoden vanha kudoskukka on pitkään ollut puutarhureiden suosikki

Yksi-vuotias paju kukka - puutarhurien suosikki

Suuret lehdet ja kukat ovat uskomattoman sisustettuja

Suuret lehdet ja kukat - mahtava koristelu talon sisäänkäynnillä

Nopeasti kasvava kasvi vaatii huolellista kastelua mineraalilannoitteilla

Nopeasti kasvava kasvi vaatii huolellista kastelua mineraalilannoitteilla

Kaunis maisemointi kukkien kasvien avulla-lianas

Maisemanhoito kukkakasvulla

Istuttaa kasvi siemeniä, kylvämällä ne alkuvuodesta maahan. Jos tehtävänä on saada kukinta pensaat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sinun on ennalta kasvatettava taimet. Meidän on oltava varovaisia ​​siitä, että hänet istutetaan maahan, koska aamu-ilo ei pidä tästä prosessista. Kasvi on auringossa, mutta myös varjoisiin paikkoihin, se on myös hyvä. Kuinka monta koristekasvit, liana tarvitsee lannoitteita lannoitteilla.

Soveltamisala

Kasvavat aktiivisesti kesällä. Hän on hyvä kierrellä mitä tahansa tukea maisemasuunnittelua. Lääkkeinä laitetta ei käytetä. Kuitenkin juuret, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mukulat, on biologisesti aktiivisia aineita ja niitä voidaan syödä. Ne muistuttavat bataattia.

Nopeasti kasvava loach, joka kääritään kaiken jalanjäljen ympäri

Nopeasti kasvava loach, kiertämällä mitään tukea matkalla

Pahalla lehvillä, kasvi voi luoda varjon huvimaja tai terassi. Se myös auttaa piilottaa jonkin tilan ulkomaisista näkymistä ja auringon säteistä. Usein Ipomoean avulla koristele kuivatut puut tai ruma pylväät. Lisäksi se on mahdollista laittaa laatikoihin parveke tai loggia.

Puiden alkuperäinen sisustus johtuu kiipeilyviinasta

Puiden alkuperäinen sisustus johtuu kiipeilyviinasta

Se on helppo yhdistää erilaisiin kiipeilykasveja: kampsis, humala, muratti tai villi viinirypäleet. Se näyttää hyvältä puiden kanssa. Voit luoda kukkivan puun vaikutuksen, jos aamukastikkeen versoja ajetaan oksalle. Epätavallisen se näyttää liana lähellä takoraudat. Voit koristella korkean rakennuksen tai alhaisen rakennuksen seinän.

Tiheä lehdet auttavat luomaan varjon kesäterassilla

Tiheä lehdet auttavat luomaan varjon kesäterassilla

Toinen suunnittelumenetelmä on kaarevan sisäänkäynnin luominen puutarha, lasitettu aamun kirkkaudella. Esteettisen vaikutuksen lisäksi lisäät aromin, joka levittää kukat. Suunnittelijat usein kasvavat viiniköynnöksen puutarhassa maljakot. Tätä tarkoitusta varten maljakkoin rakennetaan kukkakimpun muistuttavaa lanka- kehystä. Kiipeilykeskus kattaa sen, ja sinulla on todellinen kimpun unmentamattomat elävät kukat. Erityisen kaunis näyttää vihreä nurmikko.

Sisustusportin kukkasuunnittelu

Sisustusportin kukkasuunnittelu

Käytä usein ipomeyua Alpine vuoristorata. Koska se on yksinkertainen ja sen kyky kasvaa nopeasti, siitä on tullut yksi suosituista väreistä, joita käytetään kotitalouksien suunnittelussa. Suunnittelijat yhdistävät lianan erilaisiin kukkivia kasveja, ja luo sen avulla koristeellinen aksentti.

Talon maisemointi virkistää kiipeilykasvin meheviä sävyjä

Talon maisemointi virkistää kiipeilykasvin meheviä sävyjä

laji

Useimmiten on suku, jolla on nimitys aamun kunniaa bataatti. Sen edustaa yli 500 lajia. Kukkakasvustoon käytetään vain 25 lajia. Kasvattajat pyrkivät jatkuvasti hankkimaan uusia hybridilajikkeita, joten vuosien varrella on erilaisia ​​vaihtoehtoja ja värejä.

Bataattien monipuolisuus on kestävä ja maaperän kosteuden puute

Bataattien erilaisuus kestää maaperän kosteuden puutetta

Yksi yleisimmin käytetyistä lajeista puutarhoissa on seuraava:

  • Kolmivärinen - kasvi, jossa haarautuneet varret viisi metriä korkea. Se on suuria lehtiä ja keräsi kukkia sininen kolmivärinen väri. Tämä laji luokitellaan myös puna-siniseksi.
  • Celestial sininen tämä lajike liukenee ennen loput. Koko päivän kukat muuttuvat auringon takana. Jo pitkään se kukkii ensimmäiseen pakkaseen.
  • Ipomea Kairosta - On tiheää lehtipuuta, jossa on paljon kukkia, joka muuttaa kasvin vihreiksi matto.

  • Neil - viittaa monivuotiset kasvit. Se on erilainen kuin punainen ja vaaleanpunainen, sininen ja violetti.
  • Purppura - liana, joka on 8 m. Se on valtava violetti kukkia, kerätään useita paloja. Se voi olla vaaleanpunainen, violetti ja punainen.
  • Lunnolflowing - voi kasvaa jopa 3-6 m korkeuteen. Kukat läpimitaltaan ovat 12 cm. Tällainen kasvi voi levittää paitsi siemeniä myös myös myyntipisteistä.

Viljely oikein

Tämä kasvi erottaa sen nopeimman ajan, jona se kasvaa, ja kääritään itselleen kaiken tuen, jota se kohtaakin. Elämä ei ole erityisiä edellytyksiä, se kasvaa hyvin säännöllinen kastelu. Kukat avautuvat aikaisin aamulla ja päivällisen jälkeen, ja vain päivinä, jolloin aurinko on pilvinen eikä riitä, he voivat nauttia silmästä koko päivän. Tämä johtuu laitoksen voimakkaasta herkkyydestä kattavuus.

Oikeat olosuhteet istutettaviksi siemeniä tai taimia avoimessa maassa mahdollistavat sinun nauttia kukinnan pitkään

Oikeat olosuhteet istutettaviksi siemeniä tai taimia avoimessa maassa mahdollistavat sinun nauttia kukinnan pitkään

Taimia varten siemenet istutetaan ruukkuihin maaliskuussa. Ennen kuin ne lasketaan maaperään, on välttämätöntä liota päivään turpoamista vedessä. Voit esikarsata neulan. Germit ilmestyvät 10 päivän kuluttua. Koko kasvukauden aikana taimet on siirrettävä useita kertoja suurille ruukkuille.

On välttämätöntä säästää maapalloa, muuten itää kuolee, sillä aamukukka ei pidä elinsiirtoprosessia. Kasvun kiihdyttämiseksi kannattaa tukea, jolla laitos kykenee kurottumaan. Tämä yksinkertaistaa taimien istuttamista maahan, muutoin riski hajottaa kaatuneet varret.

Taimien istuttaminen suoritetaan lämpötilassa +20 ... +22 ° C aurinkoisessa paikassa

Taimien istuttaminen suoritetaan lämpötilassa + 20-22 ° C aurinkoisessa paikassa

Jos käytät siemeniä jalostukseen, toukokuun alussa ne istutetaan avoimessa maastossa 3 kappaletta kuoppaa kohden. On parasta heittää ne ensin.

Paikan kukka olisi valittava vähemmän tuulinen, koska hauras varret voivat vahingoittaa voimakkaita pilviä. Kasvi miellyttää löysää maata. On suositeltavaa laskea Ipomoe toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa, kun sää on selvitetty eikä jäätä odoteta.

Kasvien runsas kukinta kestää ensimmäiset pakkaset

Kasvien runsas kukinta kestää ensimmäiset pakkaset

Kuinka huolehtia?

Tärkeä asia on tarve tuki. Se voi olla lanka tai ruudukko sekä puunrungot, sauvat tai aidat.

Ipomea ei pidä kuivuudesta, mutta ei siedä liikaa vettä, joten säännöllistä kastelua tarvitaan, mutta kosteus ei saa pysähtyä lianan alla. Kastelun lisäksi sinun on säännöllisesti syötettävä kukka kivennäislannoitteilla - tämä varmistaa runsaan kukinnan ja pidentää sitä.

Taotut kalkkikivi kudotut puutarhassa

Taotut tuki kudontaan Liana puutarhassa

Aamun kirkkauden tärkeimmät tuholaiset ovat kirveet ja hämähäkkipeitteet. Jos lehdissä on keltaisia ​​pilkkuja, tämä on kirjakasten tappio. Ottaessasi tällaisen tuholaisen, on tarpeen käsitellä viiniköynnöstä erikoisagentilla, joka on hyönteismyrkky.

Spider-punkit eivät ole vähemmän vaarallisia tuholaisia. Sille on ominaista ulkonäkö ohuen rainan ja pisteiden lehdistä. Voit taistella sitä ruiskuttamalla laitosta kylmällä vedellä.

Sairauksien joukosta voidaan erottaa sieni-leesioita. Useimmiten hoito erityisvalmisteilla auttaa pääsemään eroon sairaudesta, mutta voit myös poistaa maan päällisen kerroksen. Jos viiniköynnös on ohittanut virustaudin ja sitä ei saada kovettumaan, kasvi on poltettava taudin leviämisen välttämiseksi.

Kudontayksikön avulla voit rakentaa nurkkaan lapsellesi

Kudontayksikön avulla voit rakentaa nurkkaan vauvalle

Käytä mielikuvitustasi - ja näet paljon paikkoja lähiöalueella, jossa voit laskea kauniin aamuuhun. Mutta kasvi pystyy miellyttämään kukinnan vain kesällä. Ensimmäisinä kylmissä se kuolee, koska sillä on huono vastustuskyky alhaisissa lämpötiloissa.

Ipomea: subtrooppisen kauneuden viljelyn salaisuudet leveyspiireissämme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 36