pitoisuus

 • Suosittuja tyyppejä
 • Istutuspaikka: ituja, istutus, hoito
 • Taudit ja korjaustoimenpiteet niitä vastaan

Yritä löytää horticulturist-amatööri tai ammatillinen kasvattaja, välinpitämätön asters. Ja miten et pidä näistä tyylikkäistä kukkia, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa puutarha! Ensimmäistä kertaa Kiinassa he levittivät muihin maihin ja kiinnostuivat erityisesti maanmiehistämme. Asters kukoistaa keväästä myöhään syksyyn, joten jos haluat, voit tehdä sen niin erä oli aina sisustettu ylellisellä kasvit.

Kasvavat kukat asters - se on yksinkertainen, niin parantaa talon voi jopa kokematon puutarhan taiteen noviisi. Alla annettujen ohjeiden mukaisesti et tee virheitä, jotka voivat pilata taimia. Ja suuntaamalla itse kasvien lajikkeisiin, voit valita juuri ne kukat, jotka sopivat täydellisesti takapihan maisemaan.

Juicy pinkki asters - koristelu mökkialueella

Juicy pinkki asters - koristelu mökkialueella

Uskomaton kirkkaat sävyt asters

Uskomaton kirkkaat sävyt asters

Siniset asters kehystää polkua taloon

Siniset asters kehystää polkua taloon

Suosittuja tyyppejä

Asters - perhe on hyvin lukuisia, joten valitsemalla kasvi haluamallesi ei ole ongelma. Perehdy tavallisimpiin niistä.

 • Strutsi sulka. Pitkä, kukkiva pensas noin kaksi kuukautta. Kukkapäädyt ovat frotee, pitkät terälehdet muistuttavat kuusenpunaista.
asteri"Страусово перо"

Astra "Strutsi Feather"

 • Duchess. Tämän korkean holkin pallomaiset kukat hämmästelevät maalien kirkkautta.
asteri"Дюшес"

Astra-herttuatar

Ajatus! Jos haluat tarkentaa lasten leikkipaikka pihalla, tällaiset kukat ovat täydellisiä tämän yrityksen, koska sen iloisia värejä.

 • Buketnye. Terryn kukat kesän puolivälistä syksyn puoliväliin. Tämän lajikkeen kasvit rakastavat aurinkoa ja pelkäävät tuulta - harkitse tätä, valitsemalla istutettavalle sivustolle.
Kukkakimppu farkut

Kukkakimppu farkut

 • Victoria. Matala pensaat kamomilla kukilla.
asteri"Виктория"

Astra "Victoria"

 • Amerikkalainen kauneus. Frost-resistentit, ei-rakastavat asters kanssa monivärinen pyöreät kukat. Höyhenet ovat melko laaja ja matala, joten ne näyttävät hyvältä puutarhatietä pitkin.
Frost resistant aster"Американская красавица"

Frost-resistentti tähti «American Beauty»

Kuten monet muut puutarhan kukat, asters on jaettu vuotuinen ja monivuotinen. Jos pidät muutoksista ja tehdä maan uudelleenjako puutarhassa vuosittain (jotka asters ovat erittäin hyödyllisiä), huomaa yksivuotisia, mutta jos viettää aikaa ja vaivaa jatkuva päivittäminen maisemia et pidä - palveluksessanne kukat jotka kukkivat vuosi vuosi.

 • New England ja uudet belgialaiset. Kukat ovat korkeita, ne on kerätty viipaletta. Lämpimillä alueilla kukoistaa joulukuuhun saakka.
New England tai New Belgian aster

New England tai New Belgian aster

 • Astra on italialainen. Luonnossa se löytyy kuvitteellisista reunoista. Se soveltuu parhaiten kalkkikiveä sisältävillä mailla. Tämän luokan värialue kattaa kaikki mahdolliset sävyt liila.
Tarjoa Italian aster

Tarjoa Italian aster

Ajatus! Se, että pensaat näyttivät puutarhastasi luonnollisesti, pitävät maaston tyypin, jolla se kasvaa luonnossa. Tottunut kukkien niittyihin läheisessä ympäristössä näyttää karkealta ja hiipivä kivi Kääpiöpohjat - kadotettu puiden taustalla.

Istutuspaikka

Monivuotiset asteet, kuten lianmuotoiset tai neutraalit maaperät, kun taas vuosittain mieluummin maa-alueet, joilla on suuri hiekkapitoisuus ja pieni humus. Älä istuta kasveja liian varjostetuille alueille, sillä jos varjo on paksu, ne saattavat alkaa satuttaa.

Suuret puna-asteet istutettiin talon lähellä

Suuret puna-asteet istutettiin talon lähellä

Kuinka kylvää asters?

He kylvää siemeniä keväällä. Tätä varten syksyllä maaperä pilkkoo, lisää noin 200 g nitrofossia ja komposti per neliömetri. Paikan päällä olevan auringon pitäisi olla hieman, mutta matalampaa on vältettävä. Joka vuosi on tarpeen vaihtaa purkamispaikkojen paikka, koska aineet, jotka ovat erityisen huonot pensaselle, kerääntyvät maaperään ja pysyvät aktiivisina useita vuosia.

Piilota kylvetty maa. Ajoittain kansi poistetaan, jotta itukat kovettuneet. Kun lämmin lämpötila asetetaan lopullisesti, sängyt avataan kokonaan.

Siemenviljelijät kylvetään keväällä

Siemenviljelijät kylvetään keväällä

Kasvatetaan ituja aster

Istuttaminen asters taimien kautta on enemmän työvoimavaltaista. Mutta välikauden läsnäolo auttaa suojaamaan pensaasta häiritseviä viruksia, jotka pyydystivät kasvia.

Siemenille voi ostaa valmiita maaperä tai valmistaa itse. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • sekoitetaan maa turpeen ja pestyyn hiekkaan;
 • lisätään puustartraattia (100 g 5 litraa seosta) tai dolomiittijauhoja (1-2 lusikkaa samalle tilavuudelle);
 • Seula ja varasta seos;
 • on myös toivottavaa kaataa seokseen 100 g perliittiä.
Siemenkasvien siemeniä ei tarvitse kylvetä suoraan maahan - voit istuttaa taimia

Siemenkasvien siemeniä ei tarvitse kylvetä suoraan maahan - voit istuttaa taimia

Fusariumin kehittymisen estämiseksi (kerrotaan tästä astrapeuksesta alla), seos liotetaan fungisidin liuoksella. He käsittelevät myös siemenet ennen istutusta.

Tasainen kylvetty maa on peitetty hiekalla, joka pian märkä. Samoin kuin kylvösiementen maaperässä, taimet peitetään. Kun lehdet muuttuvat enemmän tai vähemmän havaittaviksi, versot sukeltavat. Jo tuttuun reseptin reseptiin lisätään lusikallinen mineraalilannoite. Vahvistetaan kukkia reikiin, ne vedetään.

Kasvien kylvöä on ruokittava ja hedelmöitetty

Kasvien kylvöä on ruokittava ja hedelmöitetty

Kasvien taimet, kun versoja on jo 4-5 lehtisiä. Ennen istutusta maaperä on lisäksi lannoitettava humuksella tai kompostoinnilla, ja taimet itse on syytä kaataa perusteellisesti. Viikossa nuoria kasveja ruokitaan monimutkaisilla lannoitteilla ja toista tämä toimenpide kolmen viikon kuluessa.

Istutusajan tähti

Yleensä siementen asters istutetaan kevättalvella, taimet - toukokuun puolivälissä.

Vihje! Jos olet unohtanut kevään, käytä pistokkaita, jotka ovat sallittuja koko kesän ajan. Tehdäksesi tämän, sinun on leikattava 5-7 cm kasvin päästä, laita se hiekkasaumamaan (1: 1: 2) ja pidä se kasvihuoneessa. Kuukaudessa saat täyden bushia.

Asterikukkien taimet istutetaan toukokuun puolivälissä

Asterikukkien taimet istutetaan toukokuun puolivälissä

Säännöt hoitajille

Puutarhan hoitajien huolehtiminen on vettä, maaperän löystyyttä ja taistelun torjumista. Hedelmöitä ei saa ylittää kahteen kertaan vuodessa, jotta se ei aiheuta sairautta.

Kiillotus ja löystyminen liittyvät toisiinsa: ensimmäisen toimenpiteen jälkeen on välttämätöntä tuottaa toinen. Mutta älä päästä irti: vedä pensas harvoin, mutta suurissa määrissä. Jos sää on kuiva, ja myös kasvillisuuden aikana, veden määrää voidaan lisätä, mutta ei ylitä tikkua.

Astraa pitäisi kastella harvoin, mutta runsaasti

Astraa pitäisi kastella harvoin, mutta runsaasti

Kauden aikana astra syötetään kolme kertaa. Ensimmäisen kastelu, joka on tehty kahden viikon kuluttua istutuksen, käyttäen seosta, jossa ammoniumnitraattia (20-25 g), superfosfaatin (50-60 g) ja kaliumsulfaattia (10-15 g) kohti 1m².

Seuraavat kaksi päällisruiskua rajoittuvat silmien ulkonäköön ja kukinnan alkuun. Kaliumsulfaatin määrä seoksessa kasvaa 50-60 g / m²: iin.

Herkkä vaaleanpunainen tähti mökkialueella

Herkkä vaaleanpunainen tähti mökkialueella

Taudit ja korjaustoimenpiteet niitä vastaan

Vaara asters on yli 20 viruksia. Yleisimpiä näistä taudeista ovat fusariosi, mustat jalat ja ruoste.

 • Fusarium ilmenee kasvien kellastumisessa, niiden hajoamisessa ja kuolemantapauksessa. Syy tähän on haitallisia fusarium-sieniä. Epämiellyttävien tapahtumien välttämiseksi on vältettävä fissioivaa. Se tehdään kylvövaiheessa (olemme jo aiemmin keskustelleet tästä). Neuvo myös polttaa sairaita kasveja.
 • Jalkojen tummuudesta käytetään sipulikuorella (20 g / 1 litra), joka infusoidaan 24 tunnin ajan. Kerran kuuden päivän kuluttua sinun täytyy ruiskuttaa pensaita nesteellä 2-3 kertaa.
 • Ruosteessa he taistelevat rikkiä ja kalkkia (1: 1). Hänen täytyy ruiskuttaa kasvi kerran viikossa.
Suuri terve asterikukka

Suuri terve asterikukka

Terry pyöreät asterikukat kirkas lila

Terry pyöreät asterikukat kirkas lila

Yhteenveto tuloksista

Asters ovat majesteettisia kukkia, jotka näyttävät hienolta kukkapenkit ja kukkakimppuissa. Kaikki nämä kasvit tarvitsevat on paras keino kasvattaa astaria, noudattaa hoidon ja käsittelyn sääntöjä. Muista, että värit, kuten kaikki elävät olennot, tarvitsevat hoitoa ja rakkautta - ja he antavat sinulle iloa.

Monivärinen asters koristele kukkapenkkiä

Monivärinen asters koristele kukkapenkkiä

Jotkut lajityypit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin kenttäpalamelit

Jotkut lajityypit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin kenttäpalamelit

Kirkkaan violetit asters keltaisella keskustaan

Kirkkaan violetit asters keltaisella keskustaan

Aster kukat - video

Kukat asters (44 kuvaa): kaikki noin arvosanoja, istutus ja hoito kasveja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2