Viimeistele yksi seinistä mosaiikki

Viimeistele yksi seinistä mosaiikki

Korvakorut pesuallas kylpyhuoneessa - esine, joka hyvin usein suorittaa tärkeimmän toiminnallisen kuorman, joka toimii sisäosan keskeisenä elementtinä. Siksi on tärkeää, että pesualtaan kylpyhuonekaapissa ei ole vain toimivaa (loppujen lopuksi vuonna 2006) pieni kylpyhuone standardi "paneeli" se on melkein ainoa huonekalu, joka voidaan sijoittaa siihen), mutta myös tyylikkäästi täydentää koko kylpyhuoneen suunnittelu ja mahdollisesti jopa kulma-amme.

 • Pesualtaat: tärkeimmät vaatimukset
 • Lattiapenkki ja pesuallas
 • Kulma-kaappi
 • Suspendoitu reunakivi
 • Kaksiovinen kaappi
 • Kaappi ja pyykkikori
Suurin etu nurkassa kaappiin pesualtaan on sen kompakti koko

Suurin etu, jossa on kulmakaappi ja pesuallas, on sen kompakti

Pesualtaat: tärkeimmät vaatimukset

Kun valitset yöpöytä ja pesuallas, kolme perusasetta on otettava huomioon:

Kaapin avainvaatimukset
toiminnallisuus Tilan puute korostaa huonekalujen monitoiminnallisuutta, jossa yöpöytä toimii sekä pukeutumispöydänä että säilytysjärjestelmänä. On otettava huomioon, kuten myöhemmin syöttää vettä, miten paikka juoksuttaa (jäteveden poisto), sekä ottaa huomioon helppous heille jos yhtäkkiä on tarve korvaavan tai huoltoa. Kabinetti pesualtaan kylpyhuoneessa: vertailun materiaaleja, malleja ja 65+ tyylikästä mallia sisustuksessa
käytännöllisyys eli vastustuskyky melko aggressiiviselle ympäristölle, joka on ominaista kylpyhuoneen kosteudelle ja lämpötilan muutoksille. Pesualtaan kaapin materiaalit ovat kosteutta kestäviä materiaaleja, joita käsitellään lisäksi koostumuksella, joka estää bakteerien, muotin ja sienten tunkeutumisen. Kaapin kaikki pinnat, myös sisäiset hyllyt, on varustettu suojakalvolla. Kabinetti pesualtaan kylpyhuoneessa: vertailun materiaaleja, malleja ja 65+ tyylikästä mallia sisustuksessa
mukavuus Helppo pääsy kaikkiin osastoihin. Nämä voivat olla kääntöovia tai laatikoita, ehkä vain avoimia hyllyjä. Valinta riippuu omistajan käytettävissä olevasta tilasta ja mieltymyksistä. Kabinetti pesualtaan kylpyhuoneessa: vertailun materiaaleja, malleja ja 65+ tyylikästä mallia sisustuksessa

Suurin osa moderniin kylpyhuonekaluun on tehty lastulevystä tai MDF: stä, jossa on erityisiä vedenpitäviä kyllästyksiä ja vettähylkivää kalvoa.

Vihje! Luonnonmateriaalien fanit kiinnittävät huomiota tehtyihin pöytiin wenge - eksoottinen puu, joka korjataan tropiikissa.

Se on ainutlaatuinen, kuten luonnolliselle puulle, fysikaalisille ja toiminnallisille ominaisuuksille. Puu on niin tiheä, että se on käytännöllisesti katsoen läpäisemätön vettä, ja jotka kestävät mekaanisia vaikutuksia, sen pinta ei ole homesienten tai bakteereja, se ei saastuttavat hyönteisiä.

Hygieenisen huoneen musta ja valkoinen sisustus

Hygieenisen huoneen musta ja valkoinen sisustus

Vihje! Astianpesuallas, jossa on kylpyhuonekaapit, on järkevä ja taloudellinen lähestymistapa. Kun olet ostanut ne yhdessä, sinun ei tarvitse viettää aikaa näiden kohteiden poimimiseen erikseen ottaen huomioon tyylin, koon, painon jne. Yhteensopivuuden.

Suunnittelun ja asennuksen ominaisuuksista riippuen peukalot voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin:

 1. Lattia.
 2. Corner.
 3. Keskeytetty.
 4. Kaksiovinen.
 5. Laatoilla varustetut korit.

Lattiapenkki ja pesuallas

Suosituin penkki kylpyhuoneen pesualtaan alla, joka on ihanteellinen klassiselle sisustukselle. Astianpesualtaan lattiatasolla on useita etuja:

 • Helppo asennus - se on riittävän helppo tuoda, asentaa ja yhdistää pesuallas, ei muita kiinnikkeitä. Epäilemättä plus - tarvittaessa siirrä se vasemmalle / oikealle tai siirrä se (nopeasti) toiseen paikkaan kylpyhuoneessa.
Ovalinen lattiajalusta musta ja kultainen pesuallas itämaiseen sisätilaan

Ovalinen lattiajalusta musta ja kultainen pesuallas itämaiseen sisätilaan

Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen jakaminen osastoilla

Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen jakaminen osastoilla 

 • Suorituksen vaihtelu - Ei ole ongelma, voit valita vaihtoehdon millä tahansa tyylillä, eri kokoisella ja muotoisella tekijällä, erilaisilla sisäisellä valmistuksella. Siksi voit ostaa valmiin kuution, joka maksaa vähemmän kuin tilauksen suorittaminen.
 • pysyvyys - Lattiarakenteen jalusta pystyy kestämään huomattavaa painoa, esimerkiksi marmorinen pesuallas ja sen sisältämät lisävarusteet.

Lattiapintaisten jalustalevyjen haitat ovat niiden melko suuret mittasuhteet, mutta osittain kompensoidaan suuri hyödyllinen sisäinen tilavuus, jossa voit järjestää monia asioita. Ehkä tämä puolestaan ​​antaa mahdollisuuden asentaa ylimääräinen säilytyslokero kylpyhuoneeseen, mikä vapauttaa tilaa kylpyhuoneen yläosassa.

Muuten pohja on tehty, tällainen jalusta on jaettu kahteen tyyppiin: monoliittisessa kehyksessä ja jalat. Jälkimmäinen vaihtoehto näyttää jonkin verran paremmalta - koko lattian pinta ei ole rajoitettu puhdistukseen.

Huomautus! Jalkojen jalustan muotoilu voi helposti kuljettaa jopa pienen uppouman.

Monoliittinen rakenne, jonka tiukassa kosketuksessa lattiaan vakaampi, on edullista asettaa "lämmin kerroksia": kosteutta, joka tulee ero jalustan ja lattian haihtuu, niin todennäköisyys muodonmuutos (turvotus) seinämäosat välittömästi vieressä lattia, on vähäinen.

Kulma-kaappi

Hyödyllisiä! Muovinen kylpyhuonepaneeli - taloudellinen tai järkevä valinta, asennus ja hoito, tyyli. Muovipaneelit - yleinen ratkaisu.

Tämän mallin suurin etu on sen kompakti rakenne riittävän suurella kapasiteetilla, mikä tekee tämän kaapin version erityisen kysynnän pienestä, pienestä kylpyhuoneet. Ilman suurta tilaa, se käyttää ongelmallista paikka - kulma, jonka avulla voit käyttää koko kylpyhuonetta mahdollisimman tehokkaasti. Nämä jalustat näyttävät alkuperäisiltä ja tyylikkäiltä, ​​lisäävät hienostuneisuutta ja tilavuutta koko sisustukseen.

LVI-laitteiden kompakti sijoittaminen

LVI-laitteiden kompakti sijoittaminen

Suspendoidut jalustat

Jalkojen vikaantumisen ja jousitusmekanismin käytön vuoksi tällaiset rakenteet näyttävät tyylikkäiltä, ​​trendikkäiltä ja painottomilta.

Hyvät tilat, ne visuaalisesti lisää "ilma" tilaa, joka on erityisen tärkeä pienessä tilassa olevissa kylpyhuoneissa: kun reunakivi "leijuu" lattian yläpuolelle, tällainen tila visuaalisesti koetaan laajemmaksi.

Muita roikkuulaitteiden etuja:
 1. muotoilu ei pelkää tulvia, lisäksi alle kaappiin tallennetut esteetön luonnollinen ilmanvaihto, joka edistää ilmanvaihto huonekaluja, niin pieni kertyminen tiivistymistä pinnalla kivi on turvallinen;
 1. koko lattia-alueen esteettömän märkäpuhdistus;
 1. mahdollisuus lämmittämiseen (lämmitys, sähkö, vesi) suoraan kulmakiviin.
Sisäkkäin ripustettu, musta sisustus, sisustettu Art Deco -tyylillä

Sisäkkäin ripustettu, musta sisustus, sisustettu Art Deco -tyylillä

Tärkein haittapuoli - asennuksen ongelma, tarkemmin sanottuna kaapin tuella. Ensinnäkin sitä ei ole mahdollista kiinnittää mihinkään muuhun seinään - pinnan on oltava erittäin voimakasta varsinkin jos on suunniteltu asennettavaksi erittäin raskas (esimerkiksi kivi) pesuallas.

On olemassa vaihtoehtoja erillinen liite - jalustalle pesuallas ja kiinnittää erikseen, suoraan seinään, mutta asennus on oltava hyvin tarkka, jotta ei syntynyt kuilu jalustalle ja uppoaa. Toinen haittapuoli on hillityskiven pieni tilavuus.

Kaksiovinen kaappi

Tilava kylpyhuone on täydellinen vaihtoehto maalaistalo tai suurikokoisessa asunnossa. Kahdella ovella varustettu reunus mahdollistaa kaiken henkilökohtaisen hygienian, kotitalouskemikaalien, liinavaatteiden ja muiden lisävarusteiden irrottamisen silmistä. Suuret kokot sallivat sen lisäksi toimia a pukeutumispöytä tai asenna kaksoisallas siihen.

Kaappi ja pyykkikori

Pienet koot, mutta riittävän suuret vaatteiden säilytykseen. Toinen vaihtoehto on käyttää sitä säilyttääkseen kylpytakit, kylpypyyhkeet ja muut tarvikkeet.

Vihje! On tärkeää, että vesi viedään oikein pesualtaan tai sijoitetaan viemäriputket. Hyvin testattuja aaltopahvia, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti - muoviputket punottu vain provosoiduilta valmistajilta. Jos on vuoto, se ei ole pelkästään lätäkkö kuormalavalla - kaikki kaappiin kuuluvat, ja jotkut asiat voivat tulla täysin kyvyttömiksi.

Kabinetti pesualtaan kylpyhuoneessa: vertailun materiaaleja, malleja ja 65+ tyylikästä mallia sisustuksessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 44