Pieni puinen ulkonäkö näyttää hyvältä sisätiloissa

Pieni puinen ulkonäkö näyttää hyvältä sisätiloissa

Puhdas ja kirkasta tilaa, kuohuviinien valkoisuus on ihanteellinen ratkaisu kylpyhuoneen suunnittelu. Siksi kiinnostusta Skandinaaviseen tyyliin, mikä yhdistää mukavuus ja käytännöllisyys, on edelleen merkityksellinen. Kuinka toteuttaa tällainen hanke ja mitä tarvitaan tähän?

sisältö:

  • Viimeistelymateriaalit
  • Putkityöt ja huonekalut
  • Sisustus ja tarvikkeet
Rakenne on sisustettu söpöin puisilla ristikoilla

Suunnittelua korostavat tyylikkäät puiset ristikot

Viimeistelymateriaalit

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Skandinaaviseen tyyliin on tilan tilan saatavuus, jossa merkittäviä muutoksia suunnitellaan. Huonekalujen ja lisävarusteiden vähimmäismäärä mahdollistaa tyypillisen tyylistämisen. Mutta älä luovu mieltymyksistäsi, jos kylpyhuoneen alue on kaukana vaaditusta koosta. Loppujen lopuksi sääntöjen tiukka noudattaminen ei ole välttämätöntä, vaikka pohjoisen tyylin tiettyjen elementtien käyttöönotto on asianmukainen.

Tilava kylpyhuone kolmiomaisella katolla

Tilava kylpyhuone kolmiomaisella katolla

Viimeistelyaineita tulisi antaa melkein lähimpään huomiota, koska ne antavat sisätilalle yksilön ja ilmapiirin. Erityinen paikka Skandinavian maiden suunnittelussa annetaan puu, ilman jota ei ole sisätilaa. Koska kylpyhuoneen ilmasto-ominaisuudet eivät salli puun käyttöä suurissa määrin, sillä pitäisi olla lisärooli. Näihin tarkoituksiin ne ovat täydellisiä kaapit, yöpöydällä tai pöydällä.

Vihje! Suuri kosteus ja huoneen pienet mitat on parempi valita laminoitu lastulevy.

Kylpyhuone punaisilla väreillä

Kylpyhuone punaisilla väreillä

Kuusikulmaiset laatat luovat kauniin aksentin

Kuusikulmaiset laatat luovat upean aksentin

Käytännöllisin materiaali on laatta, varsinkin kun valtava valinta mahdollistaa minkä tahansa tekstuurin ja ulkonäön valitsemisen. Erinomainen näyttää kuusikulmainen laatat vaaleiden värejä yhdessä tumma lattia. laatat "puun alla" - tämä on hieno jäljitelmä, joka auttaa luomaan tarvittavan seurueen uhraamatta käytännöllisyyttä.

Huolimatta valtavasta värivalikoimasta, kuviot ja tekstuurit, On syytä muistaa, että skandinaavinen filosofia olettaa tiettyä rajoitusta ja tiukkuutta suunnittelussa.

Pieni mutta kodikas kylpyhuone

Pieni mutta kodikas kylpyhuone

Vihje! Jos kylpyhuone ei ole riittävän tilava skandinaavisen tyylin toteuttamiseksi voit jättää kylpyhuoneen, jättäen vain suihkukaappi. Sen lasipinta näyttää tyylikkäältä, modernilta ja säästää joka puolelta alueelta.

Putkityöt ja huonekalut

Sisätilojen valinnassa on tärkeää noudattaa yleistä konseptia, sillä jokainen elementti auttaa luomaan tarvittavat tyylit. Skandinaavisen tyylin pääsääntö on huonekalujen vähäinen määrä, joka erottuu yksinkertaisuudesta ja ergonomisuudesta.

Tilanne kylpyhuoneessa tarvitset:

  1. Kylpy. Tämän tyyppinen suihku on yleisimpiä, mutta kylpyamme voi helposti löytää paikkansa. Elegantti ulkonäkö on ovaalin muotoinen, upotettu lattialle erityisen luodun jalustan päälle. Kylpylä tyyliin SPA - tämä on erinomainen ratkaisu tilavissa tiloissa.
  2. WC-kulho. Menestyvä vaihtoehto on roikkuva muotoilu, koska tällainen kompakti muotoilu näyttää modernilta.
  3. Pesuallas. On toivottavaa pysyä valkoisella mallilla yksinkertaisella lomakkeella, joka ei vie paljon tilaa.
  4. Suihkukaappi. Jos on kylpyamme, suihku ei ole välttämätön. Mutta jos haluat, ja mahdollisuudet suihkussa lasiseinän kanssa ovat varmasti tarpeeton.
  5. Kaappi tai hyllyt. Yksinkertaiset, yksinkertaiset "puumainen" rakenteet, joissa ei ole veistettyjä elementtejä.
  6. Sekoittimia. On suositeltavaa valita malleja tiukoista linjoista, joissa ei ole veistettyjä nostureita eikä kullattua sputterointia. Perinteiset muodot, toteutuksen yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia ovat kaikki mitä tarvitaan skandinaaviseen tyyliin.
  7. Jakkara tai penkki. Tuolin läsnäolo kylpyhuoneessa ei ole välttämätöntä, mutta jos tällainen esine on välttämätön, on parempi valita yksinkertaiset puusta valmistetut kalusteet, jotka sopivat sopivasti sisätilaan.
Suspendoitu WC-kulho näyttää tyylikkäältä

Suspendoitu WC-kulho näyttää tyylikkäältä

Yksinkertainen valkoinen kuori korostaa täydellisesti stylistia

Yksinkertainen valkoinen kuori korostaa täydellisesti stylistia

Pieni jakkara näyttää hyvältä soikea kylpyammeen vieressä

Pieni puinen jakkara yhdistyy soikea kylpyamme

Vihje! Pienessä pesuhuoneessa vaatteiden säilytykseen sopivat täydellisesti sisäänrakennetut rakenteet. Rajattu alue vaatii erityistä huomiota avaruuden järjestämisessä, koska kaikki pienet on sijoitettava oikein.

Sisustus ja tarvikkeet

Skandinaavisen sisustuksen sisustuksen elementtejä ei ole vaikea, varsinkin kun ajatellaan, että huoneeseen hallitsee valkoinen väri. Siksi lisävarusteet voivat olla paletissa, joka sopii tyyliin tai tulee kirkkaaksi aksentiksi. Fanit klassinen kylmä sisätilojen pitäisi tarttua harmaa, vaaleansininen ja ruskea asteikko. Ja jos haluat monipuolistaa sisustusta, voit lisätä tekstiilejä kirkkaan vihreiksi, liila tai hiekan väri.

Värikkäitä pyyhkeitä tekee lajikkeen pääpalettista

Värikkäitä pyyhkeitä tekee lajikkeen pääpalettista

Kirkas matto on erittäin sopiva

Kirkas matto sopii kylpyhuoneeseen

paitsi matto ja pyyhkeet kylpyhuoneessa ovat välttämättömiä peili, joka on sisustuksen tärkeä yksityiskohti, ja sen on oltava täysin yleisen käsityksen mukainen. On toivottavaa valita yksinkertaisen muotoinen peili siisti puusta valmistettu runko tai kokonaan ilman kehystä. Lisävaruste ei saisi olla hankalaa ja suppeaa, vain tiukkoja ja ytimekkäitä malleja.

Vihje! Jäteastia ei myöskään saa kiinnittää huomiota, joten polkimen metallikotelo sopii.

Peili puinen musta runko

Peili puinen musta runko

Suunnittelijoita kehotetaan koristelemaan kylpyhuone vihreillä sisustuksen hieman elvyttämiseksi. Valkoisella taustalla erittäin tehokkaasti näyttää sisätiloissa. Ja niiden sijainti soveltuu melkein missä tahansa paikassa.

Huomautus! Kukkia sijoitetaan pääsääntöisesti altaan tai hyllyn viereen, jos kasvi on käpristynyt. Niissä tapauksissa, joissa kylpy sijaitsee jalustalla, kukkaruukku auttaa koristelemaan ympäröivää tilaa.

Kukat täydentävät täydellisesti sisustusta

Kukat täydentävät täydellisesti sisustusta

Vihje! Kiinnitä huomiota kaikkiin yksityiskohtiin: saippuaa, saippuaa, silmälasien harjoja, paperipidike on valittava huolella ja harmonisesti yhdistettävä sisätilaan, muuten tyyli rikkoutuu.

Pohjoinen minimalismi: 60+ skandinaaviseen tyyliin sisustetussa kylpyhuoneessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 93