Huoneen sisustus itämaiseen motiiviin

Sisustus huoneeseen itämaiseen tyyliin

Viime aikoihin asti kylpyhuone, jossa on poreallas, kehui muutamia. Nykyään tämä ei enää osoita ylellisyyttä, vaan melko edullista terveydenhuollon osaa kylpyhuoneen sisustuksesta. Hyvinvointi ja hieronta - koska se on tarpeen kovan päivän jälkeen!

Ensimmäistä kertaa maailma sai tutustua porealtaaseen vuonna 1956. Japanilaiset esittivät sen yleisölle - veljet Roy ja Candido Yakutsi (nimi "Poreallas" tulee heidän sukunimestään): rohkeat kokeilijat, jotka on asennettu sisään kylpyamme pumppu. Ensimmäiset mallit ilmestyivät Saksassa, ja vuodesta 1968 lähtien (Yakutsi-lisenssin hankinnan jälkeen) hydromassage devices alkoivat juhlallisesta marssistaan ​​Euroopan läpi.

Eroja porealtaan välillä

 • Upealla, terveydestä parantavilla ominaisuuksillaan poreamme-kylpyamme on pakollinen poreallas. Se on siellä, että vesi saapuu ja on kyllästynyt ilmalla. Sitten happipitoinen vesisuihku syötetään kylpyyn paineen alaisena ja erityiset laitteet auttavat sitä tässä - suihkukoneet, he myös suihkukoneet.

Porealtaiden tehokkuus riippuu suoraan suuttimien määrästä, niiden koosta ja sijainnista kylpyhuoneessa. Vakiomalleissa suihkun määrä vaihtelee 4-6: stä. Kalliimmissa muunnelmissa niiden määrä saavuttaa useita kymmeniä.

Tärkeää! Mitä enemmän suuttimia, sitä heikompi on niiden tarjoama vedenpaine.

Mallinimi Tärkeimmät ominaisuudet suunnittelu hinta
Gemy G9072 K Yksittäinen akryylinen kylpyhuone, jossa sähköinen ohjaus ja ilman ja vesihieronnan läsnäolo. Ominaisuudet: radio, mikseri, niskatuki, irrotettava etupaneeli, lasiosa Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 120 816₽
Osta nyt
Gemy G9082 K Erillinen akryylikylpy, jossa 280 litran kulma-muotoinen sähköinen ohjaus Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 99 900₽
Osta nyt
Gemy G9046 K Malli on varustettu vedenpinnan tunnistimella, suoja kuivasta käynnistyksestä; puhdistusjärjestelmä ja LCD-TV Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 98 568₽
Osta nyt
APPOLLO A-2121 Erityispiirteenä oli pohja-, monitoiminen kastelulaukun liukumista estävä pinnoite ja lämpötilan ylläpitotoiminto Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 92 700₽
Osta nyt
Gemy G9083 B Epätyypillinen kulmarakenne kahdelle, joka voi olla joko vasenkätinen tai vasenkätinen Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 77 328₽
Osta nyt
APPOLLO AT-941 Akrilinen suorakulmainen kylpy 170x75x75 cm käsinojalla Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 31 990₽
Osta nyt
BAS Lagoon 170x110, jossa vesihieronta Kulmarakenteen vasen ja oikea muutos. Etupaneeli; Lisävarusteet: niskatuki, kaskadi, 12 voltin valaistus, nupit, tyyny päällä / pois päältä, hierontaan tarkoitetut suihkut, jalkahieronta, ilmamassa Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 29 447₽
Osta nyt
BAS Sagra 160x100 vesihieronnalla Toiminnallinen ominaisuus on irrotettava etupaneeli Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 29 050₽
Osta nyt
BAS Verona 150x70 vesihieronnalla Tässä mallissa voit säätää jalkojen korkeutta. Tärkeimmät vaihtoehdot ovat: niskatuki, kaskadi, 12 voltin valaistus, kahvat, tyyny päälle / pois painikkeille, suuttimet selän hieronnalle, jalat; ilmahieronta Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 24 620₽
Osta nyt
BellRado GLORIA 1500 Erillinen kulmaushytti vesivoimalla ja ilmamassalla, säädettävät jalat korkeus ja liukastumista estävä pohjapinnoite Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan? 19 083₽
Osta nyt
Hydromassage-kylpyammeet ovat jo lakanneet olemasta tyylikkäitä ja yhä näkyvämpiä kodeissamme

Hydromassage-kylpyammeet näkyvät yhä enemmän kodeissamme

Erinomainen vaihtoehto rentoutumiselle

Erinomainen vaihtoehto rentoutumiselle

Suuttimien suuntaa voidaan säätää itsenäisesti (malleissa on pyörivä mekanismi, joka muuttaa suuttimen kulmaa). Veden suihkut voivat itsessään olla erilaiset:

 1. Ball - tehokkaammin, kapealla suunnatulla vaikutuksella.
 2. Rotatiivi - pehmeä, rentouttava, spiraalimaisesti kierretty.

Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan?

Vihje! Jos valitset pienimuotoisen porealtaan, lopeta valinta tällaisissa malleissa, joissa suuttimet kohdistuvat alttiimpiin iskuihin (jalat, vyötärö ja kaula).

Tyypit porealtaita

Kaikki modernit porealtaat on varustettu ohjauspaneelilla, malleissa on useita lisää sekoittimia, vesiputouksia. Haluatko rentoutua? Odotat kromoterapialla varustettua porealtaasta (sisäänrakennetulla LED-valaistuksella, joka hyödyttää hyvinvointia) ja aromaterapiaa (aromiöljyt edistävät parempaa rentoutumista ja parantavat terveysvaikutusta).

Huomautus! Ylimääräisen mukavuuden ansiosta kylpyamme on varustettu käsinojilla, niskatuilla, akustisella järjestelmällä, automaattisella vedenpinnan säätöllä ja itse desinfioinnilla.

erottaa Whirlpool-kylpylät:
 1. Perinteinen. Hieronta tehdään toimittamalla ilmaa veteen, kun taas kuplien vaikutusta havaitaan. Tällaiset kylvyt, jotka johtuvat kosketuksesta puhjenneen ilmakuplien kanssa, antavat sinulle anaerobinen hieronta.
 2. Yhdistetty. Tavallisten suuttimien lisäksi nämä säiliöt on varustettu lisäsuihkeilla, jotka ohjaavat veden virtauksen suuntaa Pulsanteja ja sinimuotoisia hierontatyyppejä.
Hyödyllisiä veden menetelmiä kotonasi

Parantuvat vesihoito kotonasi

Suosittuja materiaaleja porealtaaseen

Lääketieteellisen parantavan kylpytynnyrin onnistunut valinta riippuu suoraan kylvyn materiaalista.

 • Akryyli. Helpoin asentaa ja ylläpitää akryyliset kylpyammeet Älä kerää haitallisia bakteereja ja niukkaa lämmönjohtavuutta. Akryyli ei haalistu aikaa, pitkä säilyttää houkutteleva kiilto. Myyntiin on mahdollista tavata kylpyjä ja tämän aineen analogeja (metakryyli ja kvvarili). Akryyliset kylpyammeet ovat edullisimpia, niiden hinnat ovat paljon pienemmät kuin muualla porealtaassa (30-40 tuhatta ruplaa).
Kun ostat akryyli kylpyamme, sinun on seurattava sen laatua

Kun ostat akryyli kylpyamme sinun täytyy tarkistaa sen laatu

Vihje! Kun ostat akryylikylpy varmista, että sen pinta on yhtenäinen, vailla vikoja ja pimeyttä. Akryylikerroksen paksuuden tulisi olla vähintään 5-7 mm (tämä on erityisen totta kulmamallit).

 • Valurauta. Raskas valurautaiset kylpyammeet rakentaa hydromassage laitteita on paljon vaikeampaa, mikä vaikuttaa kustannuksiin poreallas. Nämä mallit ovat kuitenkin luotettavia ja niillä on pitkä käyttöikä. Valurautainen kylpyamme, jossa on vähintään kuusi sivusuutinta, maksaa sinulle 45-55 tuhatta ruplaa.
Valurauta on kestävä, mutta tuotteilla on yksinkertaiset muodot

Valurauta on kestävä, tuotteet erottuvat yksinkertaisilla muodoilla

 • Marmoria. Ylellisyysmateriaali on ensi sijassa kaikkein kestävin. Marmorinen poreallas luoda ainutlaatuinen ilmapiiri kylpyhuoneessa, joka on kyllästetty kuninkaallisella aatelilla ja erityisellä charmilla. "Vanha" materiaali on korkein kustannus, marmorinen vesihieronta kylpyammeet vähimmäisvarustus aloittaa lainauksia 70-85 tuhatta ruplaa.
Marmorinen kylpyhuone Empire-tyylillä

Marmorinen kylpyhuone Empire-tyylillä

Vuonna eliitti Poreallas linjat, on olemassa ainutlaatuisia malleja karkaistu lasi ja arvokkaita metsiä.

Porealtaan mitat

Porealtaat ovat runsaasti valittuja. Ainoa asia, joka voi hallita halun ostaa tämän tai mallin, on kylpyhuoneen asteikko ja talousarvion koko.

 • Pienille huoneistoille. Poreallas voidaan sijoittaa myös pieniin huoneisiin, joissa on runsaasti kerrostaloja. Se sopii täydellisesti siihen kulma-amme Poreamme. Tämä lomake ei ole vain mukavasti sijoitettu pienet huoneistot - visuaalisesti lisää tilaa huoneeseen.

On jopa vähemmän malleja, istuma. Pieni poreallas, jossa voit vain ottaa istuntoa tai makuuasentoa, erityisesti suositellaan vammaisille sekä sydän- ja verisuonitauteja kärsiville.

 • Suurille huoneistoille. Tilavien kylpyhuoneiden omistajilla on mahdollisuus kääntyä valintansa mukaan - voit valita pyöreä, soikea, suorakaiteen muotoinen poreallas. Voit saada romanttisia malleja kahdelle tai jopa koko yrityksille (jopa 10 henkilöä). Omistajille kartanoita sauna, jossa poreallas on täydellinen. Älä unohda painosta! Useiden ihmisten hieromalaitteet valitaan parhaiten valuraudasta, koska tällaisten kylpyammeiden kokonaispaino voi olla yli tonni.

Poreallasasennus

Jotta voit asentaa porealtaan talon, tarvitset erityisten asuntohallitusten luvan. Joskus huoneistot, joissa on poreallas, vaativat ja lisäkehitys (kylpyhuoneyksikkö). Tämä edellyttää myös pääsyä. Vasta sen jälkeen hankkia tarvittavat asiakirjat voit asentaa taikakylpyyn.

Huomautus! Kaikilla itsekin kunnioittavalla yrityksellä on porealtaan myymiseen täysipäiväiset mestarit, jotka suorittavat hydromassamallin asennuksen.

Kompakti malli, joka sopii huoneen kulmaan

Kompakti malli, joka sopii huoneen kulmaan

Tarvitset (lukuun ottamatta lupaa) suunnitelma kylpyhuoneen suunnittelu kaikki viestintä ja sähköjohdotus. Lisäksi ennen porealtaan asennusta sinun täytyy purkaa vanha kylpyamme. Kuuma / kylmä vesi putket on ensin asennettava suodattimet vedenpuhdistukseen.

Yksilöllinen kylpyhuone vesihieronnalla ekotyypillä

Yksilöllinen kylpyhuone vesihieronnalla ekotyypillä

Porealtaan hoito

Voit varmistaa, että kauneus on palvellut monta vuotta ja tuonut vain etuja, noudattamalla porealtaiden yksinkertaisia ​​hoitomääräyksiä:

 • Kuukausittain. Suorita kylpy desinfiointi yleisesti. Tässä autat heikkoa liuosta klooria tai erityisiä desinfiointiaineita. Mitä tehdä:
 1. Kaada vettä kylpyhuoneeseen, jonka lämpötila on noin +20 ° С on 5-7 cm suuttimien yläpuolella.
 2. Lisää desinfiointiaineita määrässä 50 - 70 ml.
 3. Kytke pumppu päälle muutaman sekunnin ajan sekoittamaan vettä.
 4. Jätä kylpy liuoksella neljännes tunnin ajan, sitten pese.
 • Vuosittain. Joka vuosi sinun täytyy puhdistaa poreallas vesikiven talteenotosta. Kaikki toimenpiteet toteutetaan samalla tavalla kuin kuukausihoito, mutta lisää tarvittava kylpyamme 7% liuosta, jossa on sitruunahappoa tai etikkahappoa 1,5 l. Pumppun sammuttamisen jälkeen happo on jätettävä kylvyssä 12 tuntia, sitten huuhtele.
Tyylikäs muotoilu hygieniahuoneesta

Tyylikäs muotoilu hygieenisestä huoneesta

Poreallas kotona: yleiskatsaus nykyaikaisiin malleihin, hintojen vertailu ja siitä, miten ei saa erehtyä ostamaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 91