Stekloboi kylpyhuoneessa: suunnitteluominaisuudet, edut ja hoito niitä varten

Steklooboi ilmestyi suhteellisen hiljattain, mutta ovat jo tulossa hyvin suosittuja

Steklooboi ilmestyi melko äskettäin, mutta tuli jo hyvin suosittu

Kylpyhuone Se ei ole vain paikka, jossa vedenkäsittelyyn ryhdytään. Täällä aamulla alkaa pesu, meillä on vastuu elinvoimaisuudesta, ja täällä suihkussa tai lämmin kylpyamme valmistaudumme nukkumaan - me pesee kaikki negatiiviset vastaanotetut päivät. Siksi on tärkeää varustaa kylpyhuone mukavasti ja tehdä niin mukavaksi kuin mahdollista. Viimeistelymateriaalien nykyaikaiset markkinat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, jotka tarjoavat mukavan ja mukavan huoneen. Erinomainen esimerkki - lasitapetti!

 • Mikä on lasikuitupinta?
 • tyypit
 • Edut ja haitat
 • Valitse kylpyhuoneen materiaali
 • Liimaustekniikka
 • johtopäätös
Lasikuitupohjan taustakuvaksi voi olla erilainen rakenne

Lasikuitupohjan taustakuvaksi voi olla erilainen rakenne

Mikä on lasikuitupinta?

Tämä materiaali ilmestyi markkinoille melko hiljattain, mutta se on jo saanut myyttejä. Siksi monien on hyvin vaikea ymmärtää, mikä tämä viimeistelytapa edustaa. Autamme sinua vastaamaan useimpiin kysymyksiin.

Kylpyhuoneen viimeistelyn on oltava kosteutta kestävää

Kylpyhuoneen viimeistelyn on oltava kosteutta kestävää

Lasikuitu suojaa seiniä halkeamien ilmasta

Lasikuitu suojaa seiniä halkeamien ilmasta

 • lasikuitu On eräänlainen viimeistelymateriaali, joka perustuu ohuihin elastisiin kuituihin, jotka yhdistyvät toisiinsa ja muodostavat yhden kankaan.

Suuri virhe on verrata tätä materiaalia lasivillaan, minkä vuoksi useimmat ihmiset kieltäytyvät ostamaan sitä. Nimikkeen yhteneväisyyden lisäksi niillä ei todellisuudessa ole mitään yhteistä, koska valmistuksessa käytetään erilaisia ​​kuituja ja tapetti he joutuvat erityiskohteluun ennen osaamistaan ​​kankaaseen. Näin ollen, toisin kuin kuuluisa eristys, tämä materiaali ei ole vain kestävä, vaan myös turvallinen.

Musta väri hygieenisen huoneen viimeistelyssä on erittäin rohkea päätös

Musta väri hygieenisen huoneen sisustuksessa - rohkea päätös

tyypit

Kaikkien lasikuidun ytimessä on sama kuitu, mutta riippuen kutoamismenetelmästä saadaan erityyppisiä liinoja. Tähän mennessä on vain kaksi ryhmää kangas:

 1. sileä (kutsutaan usein "spiderwebiksi");
 2. helpotus.
Esimerkkejä lasikuidusta valmistettujen tapettien tekstuureista

Esimerkkejä lasikuidusta valmistettujen tapettien tekstuureista

Huomautus! Niillä ei ole vain erilainen ulkonäkö vaan myös tarkoitus. "Web" on lujittavia ominaisuuksia ja se on suunniteltu pinnan tasoittamiseen. Huomaa, että tämä laji on välttämättä maalattava.

Vastaanottoa käytetään puolestaan ​​sisätilojen lopulliseen koristeluun. Toinen tyyppi voi erota ulkonäössä. Erilaisten tekniikoiden avulla käytettävien kuitujen lomittaminen mahdollistaa monien avoimien kuvioiden muodostamisen. Jos haluat, voit maalata maalia. Se on parasta tässä tapauksessa akryyli tai lateksi. Sävyvalinta, samoin kuin lisäkokoelman päätös riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Edut ja haitat

Kuten edellä mainittiin, lasipallot ovat uusi materiaali rakennusmateriaalimarkkinoilla, mutta monien etujen ansiosta ne ovat nopeasti saavuttaneet suosiota. Seuraavat voidaan erottaa niistä:

 1. Vahvuus.
 2. Turvallisuus.
 3. Kestävyys.
 4. Estetiikkaa.
Suunnittelu kylpyhuoneen tyyliin cheby-chic

Suunnittelu kylpyhuoneen tyyliin cheby-chic

Edut lasikuitupetikasta

Edut lasikuitupetikasta

Suspendoidut huonekalut kylpyhuoneessa

Suspendoidut huonekalut kylpyhuoneessa

Kaikki tämä voidaan saavuttaa kuitujen laadun ja erityisrakenteen ansiosta.

Kiinnitä huomiota! Tärkeä tekijä on se, että tämä materiaali on tulenkestävää. Se kestää korkeita lämpötiloja, ei polta eikä aiheuta myrkyllistä myrkyllistä savua. Myös ylläpito ja käyttö on hyvin yksinkertaista - se ei pelkää kosteutta, minkä ansiosta se voidaan käsitellä vedellä, tarvittaessa pesuaineiden käytön yhteydessä.

Erilaisten tekstuureiden avulla voit sovittaa ne mihin tahansa sisustustyyliin. Tarvittaessa voit vaihtaa väriä säännöllisesti. Yhdelle arkille voidaan asettaa 20 maalikerrosta.

Lasikuidun taustakuvaan voidaan soveltaa valtava määrä maalikerroksia

On lasikuitu tapettia voidaan soveltaa useita kerroksia maali

 • Mutta niillä on lasiseinät ja miinukset, joista tärkeimmät ovat korkeat kustannukset. Tämä johtuu valmistuksen monimutkaisuudesta. Nykyään vain tuodut näytteet ovat markkinoilla, mikä nostaa hintoja paitsi itse tuotteelle, myös liimalle.
 • Toinen haitta on asennuksen monimutkaisuus, eikä kaikki asiantuntijat voi selviytyä tästä prosessista. Ja ammattilaisten palvelut eivät myöskään ole halpoja.

Mutta huolimatta kaikista haitoista, sinun ei silti pitäisi kieltää tällaisen viimeistelyn käyttöä, sillä sillä on paljon enemmän etuja. Ja sen erikoisominaisuudet antavat säästää rahaa säännölliseen korjaukseen.

Valitse kylpyhuoneen materiaali

Tähän mennessä on rajoitettu määrä viimeistelyaineita, joita voitaisiin käyttää kylpyhuoneessa. Tämä johtuu sen käyttötarkoituksen erityispiirteistä, mutta lasista on kyseisten materiaalien kannalta merkitystä. Kuten edellä mainittiin, lasi on raaka-aine kankaaseen. Se sulatetaan erityisellä tavalla, vetämällä lankaan, josta sen jälkeen tehdään kankaalle. Näin hän voi täyttää kaikki kylpyhuoneen viimeistelyaineiston kriteerit ja vaatimukset, nimittäin:

 • kosteuden kestävyys;
Lasikuitu on erinomainen kosteudenkestävyys

Lasikuitu on erinomainen kosteudenkestävyys

 • yksinkertaisuuden hoito;
 • luonnollisuutta;
 • vahvuus.

On syytä huomata, Huokosten vuoksi tämä materiaali vähentää todennäköisyyttä sienen ja homeen ilmenemismuotoja kosteudesta.

Liimaustekniikka

Kuten edellä mainittiin, tämän aineiston löytäminen on vaikeaa myös asiantuntijoille. Mutta jos olet yhä luottavaisia ​​kykyihinsä ja haluat tehdä sen itse, sinun on ostettava tapetit, liima ja tällaiset työkalut:

 1. rulla pehmeällä suuttimella;
 2. kumi-spatula;
 3. ruletti;
 4. liima-astia.
Hygieenisen huoneen sisustus meren tyyliin

Hygieenisen huoneen sisustus meren tyyliin

Mustavalkoinen sisustus Art Deco -tyylillä

Mustavalkoinen sisustus Art Deco -tyylillä

Jos aiot maalata, hanki harja ja maalaa vedellä.

Vihje! Huomioi väriaine kosteudenkestävä.

Kaikki maalit eivät ole sopivia kylpyhuoneen koristeluun

Kaikki maalit eivät ole sopivia kylpyhuoneen koristeluun

Tärkeää! Ennen kuin aloitat, valmistele pinta. Sen tulee olla sileä, sileä ja puhdas. Tätä varten se voidaan esipinnoitettua ja pyyhkiä. Tämän jälkeen primetuyte pinnan ja anna sen kuivua 3 tuntia.

Seuraavaksi siirry merkintään. Tätä varten sinun on piirtäjävärit pitkin seinää, niiden leikkauspisteiden kohta määrittävät keskuksen, johon haluat navigoida.

Taustakuvion kiinnittämiseksi on välttämätöntä käyttää liimaa seinään rullalla ja kiinnittää sitten leikattu kangaskappale. Päästä eroon ilmasta sisäpuolella sallii kohdistuksen, jota varten voit käyttää kumilastia. Kankaan maalauksen alla on oltava pohjamaali. Tätä varten käytetään samaa liimaa kuin kiinnitykseen.

Liitosten oikea kiinnitys

Liitosten oikea kiinnitys

johtopäätös

Steklooboi on uusi käytännöllinen ja houkutteleva materiaali, joka sopii useimpiin huoneisiin ja erityisesti kylpyhuoneeseen. Se on kestävä, turvallinen eikä vaadi monimutkaista huoltoa. Valmistajat takaavat materiaalin käytön 20 vuodeksi.

Loading...