Suspensoitu wc mikrolift-istuimella: yleiskatsaus rakenteesta ja sen eduista

Kaunis sisätilojen hygieeninen huone parvekkeella

Hyvinvointitilan sisustus parvekkeella

Tällainen wc-muotoilu otettiin hiljattain käyttöön maassamme. Usein se löytyy ostos- ja urheilukeskuksista, mutta tämän mallin asennus on hyödyllistä ja kätevää asunnoissa ja talossa. Näissä tuotteissa on erilaisia ​​malleja ja kokoonpanoja. Niillä on pitkä käyttöikä ja helppo huolto. Lisäksi tämä vaihtoehto vie vähän tilaa, koska säiliö on asennettu seinään. kulho Siinä ei ole jalkaa, joka rikkoo rakennetta, jonka avulla voit sijoittaa lattiapäällyste alle wc-kulhoon.

 • Rakenteelliset ominaisuudet 
 • edut
 • Yleiset väärinkäsitykset
 • Lisäominaisuudet
 • Hyödyt ja haitat järjestelmästä
 • Miten valita?
Skandinaavinen tyyli wc: n suunnittelussa

Skandinaavinen tyyli wc: n suunnittelussa

Rakenteelliset ominaisuudet

Missä tahansa sopivassa paikassa metallirunko asennetaan. Useimmiten tämä on seinämä, johon viestintäverkot sijaitsevat, mutta tämä ei ole aksiomi.

Vihje! Tärkeintä on löytää paikka, jossa asennetaan viemäriputki. Sen pitäisi olla niche seinään noin 25 senttimetriä, jossa seinä piilottaa säiliö. Kipsilevyn lisäksi voidaan käyttää muuta materiaalia.

Seinien ja lattian seinien sisustus sekä wc

Seinien ja lattian seinien sisustus sekä wc

Suspendoitu wc on erittäin tyylikäs

Suspendoitu wc on erittäin tyylikäs

Huomautus! Säiliö on kiinnitetty neljään kiinnikkeeseen (kaksi seinälle ja kaksi lattiaan). Tällä tavalla voit säätää korkeutta. Säiliö valmistetaan useimmiten muovista ja voi olla eri tilavuuksia - 3 - 9 litraa. Paketin letkut auttavat asentamaan WC nopeasti.

Järjestelmän asennus riippuvaa wc-kulhoon

Järjestelmän asennus riippuvaa wc-kulhoon

Kehyksen ja tyhjennysastian asennus

Kehyksen ja tyhjennysastian asennus

Jousitusmallin edut

Tämä tuote näyttää hyvältä pieni kylpyhuone tai wc, koska se visuaalisesti lisää alueen. Mukana on useita suunnitteluratkaisuja wc missä tahansa kylpyhuoneen sisustuksessa.

Toinen plus on melun vähentäminen veden laskeutumisen aikana. WC: n hoito ja ylläpito ei vie paljon aikaa ja vaivaa. Erityinen pinnoite ei salli kalkkikiven ja ruosteen muodostumista, koska vesi kuluu nopeasti eikä pysy pinnalla.

Kuluttajien yleiset väärinkäsitykset 

 • Useammin kuin, ylipainoiset ihmiset epäilevät, että tällainen rakentaminen selviää. Tämä on harhaa, jolla ei ole perusteita.

Tietoa! Metallikehys tarjoaa luotettavan ja vahvan kiinnityksen seinään, ja valmistajat takaavat, että tuote voi kestää jopa 400 kg painoa.

Lattialaatat, joissa on 3D-kuvio

Lattialaatat, joissa on 3D-kuvio

 • Toinen virheellinen lausunto on oletus, että hajoamisen yhteydessä on tarpeen purkaa laatta, päästä mekanismiin. Harjoittelu sanoo päinvastoin: pääsy säiliöön on yksinkertaista ja saada mikä tahansa mekanismi ei ole vaikeaa.
 • Seuraava väärinkäsitys on, että osia ja tarvittavia osia on vaikea löytää markkinoilla. Tilanne ei kuitenkaan ole näin: kaikki tarvittavat osat toimitetaan, ja saniteettivarustomarkkinoilla on helppo ostaa varaosia korvaamiseen.
Suihkevalla WC-kulholla on monia etuja verrattuna klassisiin malleihin

Suihkevalla WC-kulholla on monia etuja verrattuna klassisiin malleihin

WC-kulho Inspire Black

Suspensoitu wc Inspire Black

 • Toinen myytti on tämän ryhmän tavaroiden korkeat kustannukset. Hinta riippuu valitusta asennusjärjestelmästä ja tuotteen valmistajasta.

Puutteista voidaan sanoa tarve etsiä markkinarako tankin kiinnittämiseen. Vesihuolto ei parhaiten sovi joustavasta letkusta, vaan putkesta, koska se jäätyy.

Lisäominaisuudet

Helppokäyttöisyyden takaamiseksi käytetään erilaisia ​​peitemuotoja, joista yksi on nimeltään mikrotrukki. Tämä on järjestelmä, joka tarjoaa rauhallisen nousun ja putoamisen. Tällainen keksintö sallii paitsi päästä eroon putoavan peitteen epämiellyttävästä äänestä, mutta ei myöskään anna sen puristaa tai muodostaa piirin putkessa.

Vartalon puuttuessa vesi lähtee nopeasti virtaamaan, joka peittää tasaisen pinnan perusteellisesti ilman muita keinoja

Vartalon puuttuessa vesi lähtee nopeasti virtaamaan, joka sallii sileän pinnan perusteellisesti ilman muita keinoja

Vihje! Lapsiperheille on välttämätöntä ostaa tällainen istuin mikrohissillä, koska lapset joutuvat usein loukkaantumaan kannen jyrkän laskun takia.

Tämän mekanismin periaate muistuttaa oven lähemmäs, mutta sen mitat ovat pienemmät. Moderni markkinat tarjoavat WC: t, jotka on varustettu tällaisilla järjestelmillä.

Hyötykoneiden edut ja haitat

Tässä mallissa on useita etuja:

 1. mikrohissin ansiosta kansi suljetaan tasaisesti ja päällyste jää ilman siruja ja naarmuja;
 2. tällaisen istuimen käyttöaika on paljon pidempi;
 3. hiljainen toiminta on kätevää yöllä, kun muut nukkuvat;
 4. Automaattisen käytön tapauksessa kansi nousee itsestään ja laskee. Tällä toiminnolla on vain kalliita vaihtoehtoja, jotka on varustettu antureita, jotka vastaavat liikkeeseen;
 5. Asennus on yksinkertainen eikä vie paljon aikaa.

Puu wc: n sisäpuolella näyttää erittäin tyylikkäältä

Puu wc: n sisäpuolella näyttää erittäin tyylikkäältä

Hygieenisen huoneen musta ja valkoinen sisustus

Hygieenisen huoneen musta ja valkoinen sisustus

Mikrohissiin liittyvät haitat voivat olla:

 1. järjestelmä ei salli tarvittaessa sulkea kansi nopeasti;
 2. jos teet vaivaa, voit katkaista mekanismin;
 3. vaikea korjata;
 4. järjestelmän purkamisessa on helppo vahingoittaa sisäosia;
 5. Asennettaessa, lue huolellisesti ohjeet.
Kylpyhuone, jossa on panoraamaikkunat

Kylpyhuone, jossa on panoraamaikkunat

Miten valita mikroluokan istuin?

 • Kannen oikean valinnan varmistamiseksi sinun on mitattava WC-kulhon mitat. Ne on merkitty takuukorttiin tai voit tehdä mittauksia itse (määritä WC-kulhon pituus ja leveys).

Vihje! Mittaa kiinnittimien välinen etäisyys ei ole sen arvoinen, se on aina vakio. On muistettava, että kansi tarkoittaa tavaroita, joita ei voi vaihtaa, joten sinun on tiedettävä tarkka koko. Ostettaessa halpoja tuotteita ei myöskään ole sen arvoista, koska useimmiten nämä ovat huonolaatuisia tuotteita.

 • Valituissa tuotteissa on kiinnitettävä huomiota kiinnikkeiden valmistuksen laatuun ja tavaroiden takuuaikaan. Älä unohda wc: n ulkoista muotoilua, se on sovitettava huoneen sisälle. Markkinoilla on paikkoja, joissa on lisäominaisuuksia itsepuhdistuvasta, lämmityksestä ja ilmasta.
LVI-laitteiden ei pidä olla mukavia, vaan ne sopivat myös sisätilaan

Putkilaitteiden ei pidä olla vain mukavat, vaan myös sopivat täydellisesti sisätiloihin

Osta riippuva wc mikro-hissin istuin voi olla erikoistunut saniteettitavarat tai Internet. Sivustolla voit tarkastella tavaroita, lukea niiden kuvausta ja ostaa rahaa tai käteistä selvitystä toimittamalla ne oikeaan osoitteeseen.

Loading...