Geometriset piirustukset, joissa kukkakuviot pinnasän sivuilla

Geometriset piirustukset, joissa kukkakuviot pinnasän sivuilla

Bortics in vastasyntynyt pinnasänky - ei pelkästään lisävarusteena, vaan tarpeellisen suojan, joka antaa lapselle tarvittavan mukavuuden ja hiljaisen unen. Miten valita oikeat puolet pinnasänky, mitä ensin kiinnität huomiota, ja myös neuvoja tuotteen valinnasta ja huollosta - lue lisää.

sisältö:

 • Pehmeät tyynyt pinnasängyssä - vastasyntyneen luotettava suoja: valokuvat, neuvot valinnasta
 • Tarvitsemmeko verhoja pinnasänkyyn?
 • Kiskojen tyypit
 • Sivutyynyjen täyttö
 • Materiaalin valinta
 • Tuotteen koko
 • Kiinnitystavat
 • Väri ja kuvio
 • Tuotteen hoito
Kirkkaat sivut pinnalle - tyylikäs sisustus

Kirkkaat sivut pinnalle - tyylikäs sisustus

Bicolor reunat: yksivärinen sisäpuolella raidallinen ulkona

Bicolor reunat: yksivärinen sisäpuolella raidallinen ulkona

Lastenhuone violetti herneissä: tyylikkäät verhot, verhot ja vuodevaatteet

Lastenhuone violetti herneissä: tyylikkäät verhot, verhot ja vuodevaatteet

Pehmeät tyynyt pinnasängyssä - vastasyntyneen luotettava suoja: valokuvat, neuvot valinnasta

Lasten tärkein ominaisuus, pehmeät suojaavat reunat vastasyntyneiden pinnasängyssä ansaitsevat erityistä huomiota, ja valokuvat, jotka varmasti herättivät huomiota useammin kuin kerran. tasainen tyyny, kiinnitettynä keittimen kehän ympärille, pystyvät tarjoamaan mukavan ja turvallisen jyrsimän sirut niiden pinnasäilyttimiin, samoin kuin katos crib ovat yksinkertaisin ja luotettavin tapa suojata vauva mustelmilta, vammoista, luista ja pölystä. Mutta kaikkien lajikkeiden joukossa sinun on valittava oikea vaihtoehto, joka on optimaalinen laatuun, hintaan ja ulkonäköön. Siksi etukäteen on perehdyttävä suojaavien reunojen ominaisuuksiin, verrata eri materiaaleja, kiinnitysmenetelmiä ja valita sopiva muotoilu.

Valkoiset pehmeät sivut, vaaleanpunaiset röyhelöt valkoisella vauvapenkillä

Valkoiset pehmeät sivut, vaaleanpunaiset röyhelöt valkoisella vauvapenkillä

Tarvitsemmeko verhoja pinnasänkyyn?

Bortiki vastasyntyneiden pinnasängyistä on tullut muodikas ostaa jo kauan sitten, mutta edelleen kuva lastenhuoneiden sisätiloista tällaista lisävarustetta löytyy yhä enemmän. Pehmeä irrotettava muotoilu ei ainoastaan ​​teka pinnasänky mukavaksi, vaan myös merkittävästi parantaa sen turvallisuutta. Tästä huolimatta monet vanhemmat pitävät edelleen pehmeän aidan hyödyllisenä yrityskauppana, joka vain kerää pölyä. Itse asiassa mikä tahansa tekstiili varastoi pölyhiukkasia ja vauvalla voi olla allergisia reaktioita. Mutta asianmukaisella huollolla ja oikealla materiaalivalinnalla suojaava pehmeä aita saa enemmän hyvää kuin vahingoittaa.

Visuaalisesti pehmeät puskurit ja puskurit, kuten niitä kutsutaan, näyttää tasainen tyynyt, kiinnitetty ympäri kehä plagiaatti, luoda luotettava este suojaamaan vastasyntynyttä pudotessa, kuoppia kova reunat ja muita vammoja, jotka voivat helposti saada aktiivinen lapsi. Tällaisten tyynyjen avulla on helppo luoda suljettu pelissä, jossa vauva tuntuu mukavalta, eikä äiti huolehtiva hänen turvallisuudestaan.

Pehmeät tyynyt pinnalle - pitkät puskurit ja tyyny päätylaudalle

Pehmeät tyynyt pinnalle - pitkät puskurit ja tyyny päätylaudalle

Tänään on vaivatonta, mutta kauniita pehmoleluja vauvan vastasyntyneisiin. Vanhempien tehtävänä on valita täyteaineen tyyppi, kiinnitysmenetelmä, tekstuuriin ja väriin sopiva materiaali, joka vastaa sukupuolta, vauvan luonnetta, sängyn muotoilua, lasten tyyliin.

Vihje: bPikkulasten ortopediset tyynyt ovat tarpeellinen lisävaruste lapsille, jotka ovat jopa 1,5 vuotta vanhoja, älä unohda heitä, jos lapsen terveys ja ääni ovat ensimmäisessä paikassa.

Tyyny-tyynyt, kukka-arkki ja vaaleanpunainen röyhelö

Tyyny-tyynyt, kukka-arkki ja vaaleanpunainen röyhelö

Pehmeiden reunojen edut:

 • Puskurit, tyynyt sängyn voi olla lievä tai tiheämpää, riippuen täyteaineena, mutta joka tapauksessa ne on luotettavasti suojaamaan vastasyntynyttä seuraavista negatiiviset tekijät:
 • Löytää kynän kovaa puurajaa vasten. Erityisesti tämä koskee aktiivisia pikkulapsia, jotka jopa makuulla pystyvät liikuttamaan varsin energisesti ja voivat helposti päästä pään tai kädensijoiden päätyä vasten. Pehmeillä juoksuilla mustelmat eivät ole kauheita.
Vihreä vauva vastasyntyneelle: pehmeät jouset on valmistettu huoneen tyyliin

Vihreä vauva vastasyntyneelle: pehmeät jouset on valmistettu huoneen tyyliin

 • Bortiki vastasyntyneiden lastensängyn lujasti suojaavat jalat ja muruset eivät pääse jumittumaan aita-sauvojen väliin. Pehmeät tyynyt pitimen kehällä eivät salli lapsen vahingoittaa itseään tällä tavalla ja pelotti, yrittäen vapauttaa itsensä.
 • Vauva ei pelkää luonnoksia, jos pinnasänky on aidattu pehmeillä kuoppia. Tämä on erityisen tärkeää, jos sänky sijaitsee lähellä ikkunat tai seinissä on halkeamia, joiden kautta ilma tunkeutuu helposti. Lisäksi voit turvallisesti ilmaa lastenhuone, vaikka lapsi olisi jo nukahtanut pinnasängyssä.
Hiljaiset vaaleat värit suunnittelussa vauvansänkyä varten plagiaatti

Hiljaiset vaaleat värit suunnittelussa vauvansänkyä varten plagiaatti

 • Tiukat tyyny-tyynyt suojaavat vastasyntyneeltä kirkkaalta valolta. Tämä on tärkeää, jos päivähoidon aikana päiväkoti on hyvin aurinkoinen tai makuupaikka sijaitsee yhdessä huone aikuisten kanssa.
 • Vuonna aidattu pinnasänky puskuri saa vähemmän pölyä, joista suurin osa asettuu ulkopuolella pehmustetut.
Bortics suojaa vauhtia kuoppia, päistä ja pölystä

Bortics suojaa vauhtia kuoppia, päistä ja pölystä

neuvosto: pehmeät puskurit pehmentää syksyllä lapsi on vain oppia seisomaan, kiinni reunaan pinnasänky, kun hän yhtäkkiä menettänyt tasapainonsa.

Siten pinnasänky, täydennetty suojaavalla pehmeällä aidalla, muuttuu turvalliseksi, viihtyisäksi, turvalliseksi "suojaksi", jossa muru tuntuu mukavalta.

Voit myös ostaa puskurit taskut, jotka on helppo tallentaa tarvittavat asiat vauvalle (vaipat, pyyhkeet, pullot, tutit, ja niin edelleen.), Yleensä kaikki, mikä ei sovi lasten lipasto. Nämä taskut tulisi sijoittaa ulkopuolelle, jottei häiritse vastasyntyneelle, koska lapsi voi helposti takertua tasanteelle, vedä se käyttäen tukena.

Pehmeät verhot pinnasängyssä 6 kuukauden ikäisille lapsille

Pehmeät verhot pinnasängyssä 6 kuukauden ikäisille lapsille

Kiskojen tyypit

Myyntiin löydät jouset vastasyntyneiden pinnasängyt, jonka hinta ja kuvat ovat hyvin erilaisia. Jos visuaalinen puoli on erikseen, kustannukset riippuvat tuotteen laadusta, sen muodoista ja materiaaleista.

Vaaleanpunaisen lasten huone Kitty-tyyliin: merkkituotteita sängyn, sängyn, tapettien, lelujen, maton

Vaaleanpunaisen lasten huone Kitty-tyyliin: merkkituotteita sängyn, sängyn, tapettien, lelujen, maton

Pehmeät sivut voivat peittää kynnyksen koko kehän tai vain kaksi sivua sivuilla. Kumpi valita riippuu erityisestä tapauksesta. Aktiivisia ja energisiä lapsia lähestytään suljettu aitaus, joka peittää kaikki kovat pinnat, luotettavasti suojaavat mustilta. Uusille muruille vanteen molemmin puolin sopii, mutta pidä mielessä, että lapset kasvavat hyvin nopeasti ja lähitulevaisuudessa on ostettava turvallisempi versio neljästä osasta.

Pehmeät verhot ympäri sängyn ympärysmitta ja sisustuksessa käytetty pinnoitus

Pehmeät verhot ympäri sängyn ympärysmitta ja sisustuksessa käytetty pinnoitus

Valitessasi vastasyntyneitä vastasyntyneiden pinnasängyssä sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 • Täytteen tyyppi.
 • Yläosan materiaali.
 • Tuotteen mitat.
 • Liittämismenetelmä.
 • Väri ja kuvio.

neuvosto: Pehmeän aidan valittu versio on mahdollisimman yksinkertainen ja helppokäyttöinen. On parempi valita malleja, jotka ovat käteviä pestä joko kokonaan tai yhdessä irrotettavat kannet.

Tumma monofoniset helmet - käytännöllisin vaihtoehto

Tumma monofoniset helmet - käytännöllisin vaihtoehto

Sivutyynyjen täyttö

Vastasyntyneiden vauvojen vanteissa täyteaineena käytetään seuraavia materiaaleja:

 • Sintepon. Edullinen ja helppohoitoinen materiaali, joka säilyttää muodon hyvin, sietää helposti pesun. Synteettiset reunat ovat hyvin pehmeitä, sopivampia vastasyntyneille, jotka eivät ole vielä alkaneet aktiivisesti liikkua sängyn ympäri. Useimmiten nämä tyynyt eivät ole irrotettavat kannet ja ne poistetaan kokonaan.
 • Kuitua. Tiheä ja joustava materiaali, joka säilyttää täydellisesti muodon ja pehmentää iskuvoimaa. Tämä turvallinen materiaali soveltuu sekä vastasyntyneille että aikuisille lapsille. Useimmiten tämän täyteaineen tyynyillä on irrotettavat kannet, jotka voidaan helposti pestä erikseen.
 • Vaahto. Edullinen, pehmeä, joustava ja hyvin muotoiltu materiaali löytyy usein täyttö ja verhoilu suojakiskoille. Tällaisilla tyynyillä on pääasiassa irrotettavat kannet ja itse vaahtokumilla on oltava asianmukaiset turvallisuustodistukset, joiden läsnä ollessa sinun on varmistettava ennen ostamista.
 • Villakuidut. Tällainen täyteaine on harvinainen, mutta se ilmenee. Värillä täytettävät reunukset tekevät sängystä lämmintä, mutta vastasyntyneen rennon ruumiin ei voi sietää tätä luonnollista materiaalia, ja allerginen reaktio ei todennäköisesti ota vanhempia.

neuvosto: Ihanteellinen täyte suojaaville reunoille pitäisi olla synteettinen, mutta välttämättä ympäristöystävällinen ja laadukas.

Lasten hameet vaahtokumista - yleisimpiä vaihtoehtoja

Lasten hameet vaahtokumista - yleisimpiä vaihtoehtoja

Jos täyteaine on pehmeä, kannattaa kiinnittää huomiota vaihtoehtoihin, joilla tuote on ommeltu tasaisesti koko pinnalle. Näin varmistetaan, ettei pakkaus katoa kenenkään pesua ja tuotetta voidaan käyttää edelleen.

Materiaalin valinta

Tärkein kriteeri, johon pehmeiden reunojen materiaalin on vastattava, on luonnollinen. Vain ympäristöystävällinen kudos, joka ei aiheuta allergioita, takaa vauvan turvallisuuden.
Lisäksi kangasta tulisi helposti kantaa pyykkiä, menettämättä muotoa ja väriä, nopeasti kuivumaan. Sivujen yläosa voidaan tehdä flanelli, baize, calico tai karkea calico.

Painetut puuvillatulokset kukkakuvioina lastentarhan sisustuksessa

Painetut puuvillatulokset kukkakuvioina lastentarhan sisustuksessa

neuvosto: Paras ratkaisu on verhoilun tai kannen käyttö karkea calico. Tämä materiaali on riittävän vahva kestämään säännöllistä pesua ja kosketusta vauvan kanssa, kun taas pehmeä, luonnollinen.

Tuotteen mitat

Vartiaistuoteen pennut voivat olla:

 • Alhainen - sopii vauvoille jopa 4 kuukautta, antaa hyvän yleiskuvan lapsesta, joka alkaa vain tutustua ulkomaailmaan. Suojausaste tällaisissa tuotteissa on vähäistä, mutta ne pystyvät pehmentämään puhalluksia, jos vauva alkaa liikkua aktiivisesti.
Pienet juoksevat pikkulasten pienimmille vauvoille

Pienet juoksevat pikkulasten pienimmille vauvoille

 • Erittäin sopiva vanhemmille lapsille, jotka ovat jo alkaneet tutustua ympäröivään maailmaan, yrittävät istua tai nousta ylös. Korkea aita ei salli murroksen loukkaantumista reunoilla tai rihkamaissa, mutta se rajoittaa huomattavasti näkymää.
Lastenhuone hengällisen tyylin hengessä: korkeat kulmat pastellisinä

Lastenhuone hengissä shebbie-chic: korkea sidonta pastelliväreillä

Tyynyjen leveys olisi valittava erikseen sängyn koon perusteella.

Kiinnitystavat

Seinän itsensä turvaistuimien turva on aikaansaatu kiinnikkeillä, joilla aita kiinnitetään alustaan. Sellaisena kiinnitykset voi toimia:

 • Velcro.
 • Lukot.
 • Siteitä.
 • Painikkeet tai painikkeet.

Vanhemmille lapsille tai vain aktiivisille lapsille on parasta valita lukkojen aitausmalli. Tämäntyyppinen kiinnitys on luotettavin, antaa vahvan kiinnityksen, jos lapsi vetää tyynyä jyrkästi. Tällöin tarrakiinnitys, siteet tai painikkeet voivat tulla pois, minkä seurauksena vauva putoaa ja loukkaantuu.

Strändejä on koristeltu koristeellisilla nauhoilla

Strändejä on koristeltu koristeellisilla nauhoilla

Väri ja kuvio

Vauvan myymälät tarjoavat muotinmukaiset verhot vastasyntyneen pinnasängyn, joka houkuttelee upeita piirustuksia ja värejä. Mutta älä kiirehdi ostamaan kirkkaita vaihtoehtoja.

neuvosto: Sivut voidaan yhdistää varjoon liinavaatteet tai päinvastoin, kontrasti sen kanssa. On myös tärkeää, että pehmeä aidat lähestyvät yleistä Making lapset, sopusoinnussa sisätilojen kanssa.

Pehmeän suojuksen värimallin on oltava lähempänä pastellivärejä, jotta lapsi ei toimisi jännittävänä ja oikein valittu sävy auttaisi lapsen normaalia tunne- ja psykologista kehitystä. Pehmeät, kevyet, vaimennetut sävyt rauhoittavat vauvaa, auttavat nukahtamaan nopeammin.

Oak-pinnasänky vauvoille, jossa on pastelli-sininen puskurin

Oak-pinnasänky vauvoille, jossa on pastelli-sininen puskurin

Perinteisesti pojat valitsevat siniset sävyt, ja tytöt ovat vaaleanpunaisia, mutta tämä ei ole lainkaan sääntö. Sopii minkä tahansa sukupuolen vastasyntyneille vaaleankeltainen, minttu, persikka, beige-sävyjä.

neuvosto: jos vauvansänky on jaetussa huoneessa (makuuhuone vanhemmat studio-huoneisto jne.), on parempi valita kaikkein neutraaleimmat sivut, mieluiten yksivärinen ja värien vertailu tapetti, verhot tai muita tekstiilejä.

Kaunis pinnasänky vaaleanpunaisella puolella tytöille

Kaunis pinnasänky vaaleanpunaisella puolella tytöille

Mitä tulee piirustukseen, sen on oltava myös rauhallinen ja neutraali. Liian suuri ja aktiivinen ornamentti ei anna nukahtaa, koska se häiritsee tai jopa pelottaa. Optimaalinen valita yksinkertaiset "lasten" piirustukset, katsomalla, missä lapsi oppii erottamaan värit ja esineet nopeammin.

neuvosto: yksiväriset reunukset voidaan koristella pehmeillä leluilla tai helistimillä, jotka kiinnittyvät reunoihin tarranauhalla.

Raidallinen puskurin vauvojen pinnalle

Raidallinen puskurin vauvojen pinnalle

Värikynien pinnasängyt: valokuvat ja tuotteiden hoito

Koska pehmeät sivut ovat jatkuvasti yhteydessä vastasyntyneeseen, on huolehdittava niiden puhtaudesta ja säännöllisen hoidon varmistamisesta. Pese ne vähintään kerran viikossa samaan aikaan, kun vaatteita vaihdetaan.

Sisäpuolen säännöllinen hoito - lapsen terveydentilan takaaminen

Sisäpuolen säännöllinen hoito - lapsen terveydentilan takaaminen

Tuotteen pesu on tehtävä käyttämällä hypoallergeenisia lääkkeitä, esimerkiksi lasten hygieniatuotteita. Samanaikaisesti sekä manuaalinen että konepesu toimivat herkässä tilassa.

neuvosto: Synteettiset sivureunat pestävät parhaiten käsin siten, että täyteaine ei murene.

Pese sivut huolellisesti kuivalla perusteellisesti, parhaiten raitista ilmaa. Mitä paksumpi on täyteaine, sitä pidempi kuivumisaika kestää. Jos et halua viettää paljon aikaa pesemällä ja kuivaus, on parasta ostaa tukipalkkeja irrotettavalla vetoketjulla, jotka on paljon helpompi hoitaa.

vaaleat vaaleanharmaat vaaleanharmaat: valokuvavalo harmaa reunukset helmillä minttu

Vaaleanharmaat reunukset minttuväreillä

Jos lapsen turvallisuus, hänen fyysinen ja emotionaalinen terveys vanhemmille ensin, sitten kieltäytyä tällaisesta lisävarusteesta, sillä sivut pinnasängyn vastasyntyneelle eivät ole sen arvoisia. Lisäksi, jos tarjottua valikoimaa ei ollut sopiva vaihtoehto, on aina mahdollista ommella pehmeä aita itse valitsemalla materiaalit, jotka ovat välttämättömiä värien ja laadun kannalta. Kotitekoisia hameita on helppo koristella harkintansa mukaan, ja niissä on luotettavat kiinnittimet ja toimivat taskut, jotka tarjoavat muruilleen turvallisuuden ja asianmukaisen hoidon.

Bortiki vastasyntyneiden pinnasängyssä: 75 + valittuja ideoita turvallisen ja miellyttävän lapsen lepoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 62