Työkalupakki tarjoaa täydellisen yleiskuvan ja helpon pääsyn siihen sivustossa

Laatikko tarjoaa täydellisen yleiskuvan ja helpon pääsyn paikan päällä oleviin työkaluihin

Jos olet omistaja oma talo, ei varmasti ole kerran joutunut järkevään organisaatioon rakentamisen välineiden varastointiolosuhteiden kanssa. Loppujen lopuksi, siististi sijoitettu paikoissaan, yksityiskohdat antavat sinulle paitsi esteettistä iloa, mutta myös säästää tilaa. Siksi työkalulaatikko ei ole vain modernin miehen hymiö, vaan talon omistajan todellinen käyntikortti. Sen suunnittelua edustaa kapasiteetti, jossa on vuoria, osastoja, aukkoja, joita käytetään lukuisten työkalujen säilyttämiseen ja kiinnittämiseen. Tuotteen toiminnoista voidaan erottaa erilaisten laitteiden varastointi- ja kuljetustoimintojen alueellinen organisointi.

  • Lopputuotteiden lajikkeet
  • Selaa suosittuja tuotemerkkejä
  • Vaiheet omien käsien tekemiseen
Stanleyn ammatillinen varastointijärjestelmä

Stanleyn ammatillinen varastointijärjestelmä

Lopputuotteiden lajikkeet

Niillä on erilaisia ​​muunnelmia ja luokitustapoja, joten ne on jaettu lajeihin riippuen useista parametreista. Välineen käyttötavalla erotetaan:

suunnittelu piirteet
avoin Avoimet ulkoasut muistuttavat pussia. Edut ovat ilmeisiä - tällaiset vaihtoehdot antavat nopeasti käyttöön välineen, mutta kuljetus ja varastointijärjestelmä ei ole tarpeeksi täydellinen. Loppujen lopuksi tuote voi milloin tahansa avata ja sen sisältö on lattialla.
suljettu Suljetuissa laatikoissa on rakenne, joka on varustettu suljetulla kannella. Samanaikaisesti tämä elementti voidaan sulkea erityisillä lukituslukkoilla tai saranoituilla rakenteilla.
Pieni mutta hyvin tilava suljettu varastointijärjestelmä

Pieni mutta hyvin tilava suljettu varastointijärjestelmä

Mukava kotelo laadukkaasta DeWalt-materiaalista

Mukava kotelo laadukkaasta materiaalista DeWALT

Työkalulaatikot on jaoteltu seuraaviin tyyppeihin riippuen siitä, minkä tyyppistä materiaalia käytetään tuotteiden valmistamiseen:

materiaali ominaisuudet
metalli metallikotelot ovat vahvoja, mutta huomattavan painon vuoksi on vaikea valita suuri tilava tuote;
muovi Muovin muunnokset ovat yleisimpiä, ne on valmistettu kestävästä materiaalista, joten ne ovat kevyitä ja samalla voimakkaita;
metalloplastik metalli-muovi galvanoidut rakenteet yhdistävät kaikkien materiaalien positiiviset näkökohdat, ne erottuvat niiden vahvuuden, helppouden ja tilavuuden mukaan.
Työkalujen säilytystyön järjestäminen korjaamoille ja työpajoille

Työkalujen säilytystyön järjestäminen korjaamoille ja työpajoille

Laitteiden version ja käyttöominaisuuksien perusteella tuotteet jaetaan useisiin ryhmiin:

  • ammattilainen usein edustaa koko, kalliita laitteita, jotka on suunniteltu tallentamaan ja kuljettamaan laitetta;
Ammattimainen säilytysjärjestelmä akulla

Ammattimainen säilytysjärjestelmä akulla

  • ei-ammatillinen (kotimainen) malleissa on erilaisia ​​ristipuita, vuoria ja tarjotaan kompakteina tuotteina - käsilaukkuja, koteloita.
Metallituotteet ovat erittäin kestäviä, mutta niillä on suuri paino

Metallituotteet ovat erittäin kestäviä, mutta niillä on suuri paino

Yleiskatsaus suosituista laatikoista

Nykypäivät ovat olleet huolellisempia työkaluista ja huolehtivat myös huoneen järkevästä järjestelystä. Siksi tällaiset mallit ovat uskomattoman suosittuja ja kysyntää. Mutta tilanne on monimutkainen, koska monet häikäilemättömät valmistajat toimittavat usein väärennöksiä markkinoille. Pohdimme useita perusmalleja, jotka ovat korkealaatuisia ja taatusti luotettavia ja kestäviä.

Stanley 

Amerikkalainen yritys, jonka toiminta on monta vuosisataa vanha. Brändi on suosittu ja tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Vaikka niiden hintaa voidaan kutsua houkuttelevaksi vain venyttämällä, ne ovat tulleet suosituiksi suuren määrän plussien vuoksi.

Laatikko valmistettu lasikuituvahvisteisesta polypropeenista, jossa on järjestelmiä pienille kulutustarvikkeille

Laatikko valmistettu lasikuituvahvisteisesta polypropeenista, jossa on järjestelmiä pienille kulutustarvikkeille

Stanley 020800R FatMax 4 in1

Stanley 020800R FatMax 4 in1

FIT 

Suhteellisen nuori yritys, joka on erikoistunut käsityökalujen valmistukseen sekä erikoislaatikoiden osiin. Tätä vaihtoehtoa pidetään halvimpana, samalla kun se on melko laadukas kotikäyttöön.

FIT-tuotteilla on pieni hinta, mutta samalla hyvä laatu

FIT-tuotteilla on pieni hinta, mutta samalla hyvä laatu

  • Keter - yritys, joka tarjoaa samankaltaisia ​​tuotteita kuin ensimmäinen yritys. Sen alkuperä syntyi Israelissa, mutta brändi ei voinut voittaa suurta suosiota IVY-maissa. Mutta asiantuntijat sanovat, että laatu on täysin hyväksyttävää ja arvokasta.
Laatikko instrumentille 34-1B TAYG

Laatikko instrumentille 34-1B TAYG

Mukava Keter-laatikko on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista

Mukava Keter-laatikko on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista

Tayg

Espanjan valmistaja, jonka ikä on monta vuotta. Aluksi yritys, joka on erikoistunut tuotteiden valmistamiseen polymeereistä, ja sai sitten suosion laadukkaita työkalulaatikoita tarjoavana yrityksenä.

Vaiheet luoda laatikko omalla kädellä

vaiheet Mitä tarvitaan?
Materiaalin valinta Tämä voi olla metalli, joka vaatii hitsausta, vaneria, jolle on tunnusomaista korkea lujuus ja toimivuus. Myös usein käytetty ja puu, koska se on klassikko puusepäntyö.
Kotelon tyypin määrittäminen On tärkeää huomata, missä ja miten valmiit muotoilusi ovet sijaitsevat, millaisia ​​kynät ovat, onko kyseessä yksinkertainen toimiva laatikko tai suunnittelija mestariteos.
Sisätilojen viimeistely Koska tärkeimmät työkalut on tallennettu sisälle, tässä vaiheessa kiinnitetään erityistä huomiota. On tärkeää antaa tilaa tälle laitteelle niin, että siihen tallennetut osat (ruuvimeisseli, sähkötyökalu, naula, ruuvi) eivät ole muodonmuutoksia eivätkä menetä toimintojaan.
Tyylikäs ja erittäin kätevä säilytysjärjestelmä puhtaasta puusta

Tyylikäs ja erittäin kätevä säilytysjärjestelmä puhtaasta puusta

Vihje! Jos sinulla on lisärahoitusta, ostorullakohteita kaupoissa, jotka tarjoavat asianmukaisen lisälaitteet ja tarvikkeet.

On tärkeää tietää! Kaikkien näiden hetkien ja elementtien valinnassa on otettava huomioon käyttöolosuhteet, kuten lämpötilajärjestelyt, kosteusindeksi ja muut tekijät. Loppujen lopuksi kotikäyttöön tallennetut laatikot ovat pienempi määrä vaatimuksia verrattuna malliin tallennetuista malleista autotalli tai kodinhoitohuone.

Joten pätevä lähestymistapa tuotteen suunnitteluun on tae mallin onnistuneesta luomisesta. Jos et ole varma kyvystänne, sinun on kiinnitettävä huomiota nimettyjen valmistajien luetteloihin esitettyihin muunnelmiin.

Kun isäntä on talossa: neuvoja oikean työkalupaketin valitsemisesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 59 =