Klassinen makuuhuone laventelin väreissä

Klassinen makuuhuone laventelin väreissä

Tällaisen tärkeän tilan suunnittelu kuten makuuhuone, on erittäin tärkeää. Se alkaa joka päivä ja päättyy sinne. Täällä ihminen lepää, ja kaikki ympäröivät hänet on täytettävä rauhallisella ja mukavalla tavalla. Tietenkin tyyli on tärkeä asia makuuhuoneen suunnittelu - sen on vastattava rauhoituksen ja rentoutumisen käsitteitä.

sisältö:

 • Kirkkaus muuttaa puolueettomuutta
 • Miksi purppura?
 • Psykologinen merkitys
 • Varjojen valinta ja yhdistelmä
 • Ideoita suunnitteluun
 • Missä muualla voin soveltaa värin tekniikkaa
Kevyet värit ja paljon valoa - sisustuksen ehdottoman arkuus

Kevyet värit ja paljon valoa - sisustuksen ehdottoman arkuus

Kirkkaus muuttaa puolueettomuutta

Ei niin kauan sitten, minkä tahansa kirkkaan värin makuuhuoneen sisustuksessa, huonekaluja mukaan lukien, pidettiin vieraantena. Pohjimmiltaan he käyttivät rauhallista, neutraalia, ja monille ihmisille he olivat yksinkertaisesti tylsää värejä. Kevyet seinät, liinavaatteet poikkeuksellisen lumivalkoinen. Kaikki tämä oli niin normaalia ja tyypillistä, joka hyvin kyllästyi.

Tämän seurauksena - todellinen vallankumous: tunkeutuminen kirkkaan violetin. Tästä tuli progressiivinen, jopa provosoiva päätös. Ja sen sävyt voivat olla läsnä seinäkoristelu, ikkunoiden tekstiilit, huonekalujen verhoilu, päiväpeite, lakanat, muut tarvikkeet.

Tärkeää! Violetti väri tasapainoinen tutumpi valkoinen. Tämä luo erinomaisen harmonian ja tasapainon. Vaikka monille samanlaisille yhdistelmille on melko outoja.

Päätös valitaan pääasiassa nuorille, niille, jotka rakastavat kokeita ja rohkeasti menevät heihin. Joskus vastaava vaihtoehto on keski-ikäisten ihmisten keskuudessa, mutta useimmiten he ovat luova ihmisiä, jotka tietävät täydellisesti minkä tyyli on.

Levottomuus- ja luumu-kukat ovat houkuttelevia

Levottomuus- ja luumu-kukat ovat houkuttelevia

On epätodennäköistä, että kyseinen muotoilu toteutuu niille, joilla ei ole minkäänlaista kokemusta suunnittelusta. On vaikea organisoida kaiken orgaanisesti, ja tulos on odottamaton, sanoa se lievästi. Jos annat kaiken tämän suunnittelijan käsissä, tulos on varmasti miellyttävä.

Miksi purppura?

Kyseessä oleva väri on valkoinen-violetti yhdistelmä silti hallitseva, sillä valkoinen vaikuttaa pikemminkin tausta-asemaan. Hanki värit sekoitus kahden - sininen ja punainen eri mittasuhteet. Sävyvaihtoehdot ovat todella rajattomat.

Tämä on erittäin hyödyllistä viimeistelyyn makuuhuoneessa, ja kaikki, koska huoneen tunnelma voi vaihdella pimeästä, melkein mustasta kevyt lila, joka on vaikea erottaa vaaleanpunaisesta. Tämän seurauksena makuuhuone voi olla julmasti mies tai hellästi naimisissa.

Tällaiset mahdollisuudet ovat erittäin hyödyllisiä valittaessa huonekaluja ja lisävarusteita. Huomaat yhden tavallisen sävyn, mutta tunnelma on erilainen.

Toinen syy, miksi purppuran pitäisi olla suositeltava, on erilaisia ​​sävyjä:

 1. fuksia.
 2. Luumu.
 3. Lila - tumma ja kevyt.
 4. Laventeli.
 5. Munakoiso.
 6. Orris.
 7. violettisininen.
 8. violettipunainen.

Ne ovat hyvin erilaisia ​​luonteeltaan, mikä auttaa täyttämään huoneen mielialalla, jonka isäntä tarvitsee.

Jos lähestyt erityisvastuullisen makuuhuoneen suunnittelua, tulos ei jätä ketään välinpitämättömäksi

Jos lähestyt erityisvastuullisen makuuhuoneen suunnittelua, tulos ei jätä ketään välinpitämättömäksi

Tärkeää! Valkoinen-violetti makuuhuone auttaa voittamaan päivän kertyneen stressin, rauhoittaa ja säätää täydelliseen rentoutumiseen.

Psykologinen merkitys

Älä myöskään välitä ymmärtämään värin symbolismia ennen kuin käytät sitä makuuhuoneessa. Joten tätä väriä kuvataan seuraavasti:

 • Inspiroiva.
 • Wise.
 • Dominoiva.
 • Noble.
 • Luova.
 • Jossakin määrin karkea.

Hän oli aina läsnä kuninkaiden, pappien vaatteissa. Myös tämä sävy on suositeltava luova ihminen. On näyttöä siitä, että hän tasapainottaa miesten ja naisten periaatteet, tekee niistä yhden kokonaisuuden. Just niin värit korkea merkitystä avioliitossa makuuhuoneessa, varsinkin nuoripari, jotka ovat "limittäin" toisilleen.

unelma"по-королевски"

Unelma "kuninkaallisella tavalla"

Psykologit yksimielisesti julistaa, että violetti auttaa taistelemaan epätoivo, masennus, neuroosit, mutta ei ehkä kaiken tämän haluamme päästä eroon ennen nukkumaanmenoa, heittää kaikki tämä kohu viimeisen päivän rentouttava ja rauhallinen?

Tärkeää! Mitä tulee lasten makuuhuone, sitten purppuraa tulee käyttää siististi. Ei myöskään ole tarpeen kuvata tilaa tällä tavalla, jos sen omistaja kärsii alkoholismista, psyykkisestä sairaudesta.

Varjojen valinta ja yhdistelmä

Valitsemalla violetti yksi tärkeimmistä makuuhuone, sinun täytyy valita oikea sävy. Jos kaikki on selkeää valkoisella ja ei tarvitse olla viisas, hänen kumppaninsa on kovaa työtä. Tärkeät tekijät:

 1. Huoneen koko. Jos tilaa on riittävästi, voit käyttää syviä, rikas ääniä. varten pienet huoneet tämä ei ole hyväksyttävää, parempi pehmeä, hillitty. Jos laiminlyödätte tämän ja valitset esimerkiksi kirkas fuksia, huone tulee epämukavaksi sen vuoksi, että se näyttää vieläkin pienemmältä.
 2. Valaistus. Mitä kevyempi väri, sitä tummemmat värit voidaan käyttää. Ja tämä koskee sekä luonnollisia (ikkunoista) että keinovalaistus. Voit käyttää mielenkiintoista menetelmää: lähemmäksi ikkunaa tai valolähdettä sävyn tummemmaksi, ja kauemmas siitä - kevyemmästä.
 3. Omistajan luonne. Kuten muistat, purppura vaikuttaa psyykeeseen ja sinun on oltava varovaisempi sen kanssa. Haavoittuvassa luonteessa purppura on eniten - hän sopeutuu positiiviseen, energisoituvaan. Ja itsevarma ja tehokas vaihtoehto on paljon enemmän.

Mitä tulee yhdistelmään, silti monimutkaisessa valkeudessa vallitsee määrä. Mutta hän ei todennäköisesti pysty sammuttamaan purppuran kirkkautta.

Tärkeää! Valitsemamme yhdistelmä on jo luokiteltu klassiseksi. Yksi sävy - puhdas, neutraali - voi korostaa vierekkäisen värin syvyyttä.

Ideoita suunnitteluun

Jos päätät käyttää violetin ääniä, voit valita useita alkuperäisiä vaihtoehtoja:

 1. Lila tapetit. Niiden ei pidä olla yksitoikkoisia, jopa monivärisiä tai alkuperäisiä helpotuksia, koristeet ovat sallittuja. Tällä hetkellä suunnittelijat ovat erityisen suosittuja kokoelma etnisiä motiiveja lila sävy.
 2. Käytä vastakkaiseen seinään peilipintoja. Joten on mahdollista säästää valoa, laajentaa tilaa, tehdä se ilmava, kevyt.
 3. Valokuva-seinämaalaus, suoritetaan kohdeäänen retrospektiivissä. Tässä molemmat luonnonmaisemat ja abstraktiot ovat sallittuja. Joten, on parempi koristella vain yksi seinä - se tulee todellinen "siru" huoneessa.
 4. Kontrastipeli samassa taajuudessa. Se näyttää hyvin alkuperäiselta. Ja jos yhdistät ne yhteen seinään, se on nopeaa ja hauskaa, huone täyttyy heti positiivisella.

Missä muualla voin hakea värin: perusmenetelmät

Mistä, mistä ja missä volyymissä violetti väri käytetään, huoneen kokonaisvaikutelma riippuu. Harkitse vaihtoehdot.

seinät

maalaus, liittäminen, kipsi tässä tapauksessa - monimutkainen, riskialtista ohutta vastaanottamista. Jos haluat valita sävyn onnistuneesti, sinun tulee ottaa vastaan ​​huoneen tunnelma. Jos tämä menetelmä on valittu, valitse kevyet, lempeät äänet. Heidän ei pitäisi "murskata".

Anna itsesi nukkumaan ilmavissa ja vaaleissa sävyissä

Anna itsesi nukkumaan ilmavissa ja vaaleissa sävyissä

Vihje! Vuonna nykyaikaisia ​​suunnitteluprojekteja näet tumman pinnan, mutta se on enemmän kunnianosoitus muodista ja tyyliä, sellaisessa makuuhuoneessa ei ole mukava. Tietenkin, riippumatta valitusta vaihtoehdosta, ei ole tarpeen tehdä yksivärinen, on tarpeen laimentaa. Suosittelemme tekemään sen tarkalleen valkoisella - joten voit tuoda enemmän valoa.

Valkoiset kalusteet tekevät säätöjä ja antavat huoneelle erityistä charmia

Valkoiset kalusteet tekevät säätöjä ja antavat huoneelle erityistä charmia

aksentti

Tätä päätöstä pidetään edullisimpana, koska jos jotain ei pidä lopputulosta, ei ole vaikeata muuttaa. Mitä ei voida sanoa värjättyjä tai liimattuja seiniä. Vastaanotto, jossa on aksentteja, mahdollistaa huoneen muuttamisen salaperäisemmäksi, yksinäisemmäksi ja intiimisemmaksi.

Tällaiset aksentit voivat olla:

 1. Huonekalut, sen verhoilu. Tässä tapauksessa sävy on kyllästynyt, voi olla kirkas rakenne, koristeet. Lisäksi on käytännöllistä, koska esimerkiksi munakoiso tai luumu saastutetaan ajoittain hitaammin kuin mikä tahansa kevyempi sävy.
 2. Sänky, joka on keskellä. Erityisen kirkas se näyttää, jos seinät on sisustettu valkoisella. Hän vetää itsensä ja, kuten, selittää, mitä tämä huone on tarkoitettu.
 3. Paneeli seinälle, ja se voi käyttää lähes koko sen pintaan. Totta, vain yksi, koska aksentin olemus, riippumatta sen tyypistä, ei muutu.
 4. Taidemaalaus seinälle tai huonekaluille.

valkoinen

Me tahallaan ei antanut hänelle liikaa huomiota, koska tämä väri on helppo sovittaa violettiseen tyyliin. Optimaalinen ratkaisu on käyttää huonekalut ja osittain seinän koristelu tässä värissä. Vaikka kahden kumppanin tiheämmän, kontrastin kudon välillä voi olla vaihtelua.

johtopäätös

Monet uskovat, että tällainen valkoinen ja violetti yhdistelmä ei ole kovin sopiva makuuhuoneeseen. He näkevät hänet kylmänä, epäystävällisenä. Itse asiassa tärkein rooli tässä ovat sävyt, jotka voivat tehdä huoneesta sekä todella houkutteleva ja vastenmielinen.

Valkoinen-violetti makuuhuone: vinkit suunnittelijat harmonisen yhdistelmän sävyjä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5