Nykypäivän markkinat pystyvät tyydyttämään ostajan erilaisilla kuvioiduilla, tyylillisillä ja taloudellisilla mieltymyksillä lattiamattojen valinnassa

Nykypäivän markkinat pystyvät tyydyttämään ostajan tyylikkyyttä ja taloudellisia mieltymyksiä maton valinnassa

Kun esi-isämme veivät luolia eläinten nahkojen kanssa. Kudonnan kynnyksellä lattiat oli sisustettu mattoilla ja kodeilla varustetuilla lattiapinnoilla. Vuonna moderni sisustus yhä useammin löydät maton, käytännöllisen ja tyylikkään kansi, joka tuo kotiin lämpöä ja mukavuutta. Mitä valmistajat tarjoavat meille ja miten päättää valinnasta?

sisältö:

  • Tyypit matto
  • Mikä kattavuus valitaan kotiin: asiantuntijaneuvonta
  • Hyödyt ja haitat
  • hoito
Sisäosan muunnos valittuna päällysteenä lattialla

Sisäosan muunnos valittuna päällysteenä lattialla

Matoja mattoja

Mattojen kansi voi olla seurausta lähimmäisestään matto, Talon modernilla matolla on kuitenkin kaksi merkittävää eroa: se ei ole monoliittista, valmiita muotoilua ja sitä myydään rullina. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä ei ole vakiintuneita rajoituksia, voimme ostaa minkä tahansa kokoisia ja asentaa kansi minkä tahansa lattiakokoonpanon osalta.

Valmistajat luokittelevat tuotteet materiaalin koostumuksen, pinon pituuden ja tyypin, valmistusmenetelmän mukaan. Kuluttajalle on tärkeää tietää, millaisia ​​mattoja tuotetaan. Harkitse niitä.

tyypit ominaisuudet
Maton kudonta  kallein ja pysyvästi. Se on valmistettu samalla tekniikalla kuin matolla, langan lankojen ja sidosten solmulla. Perusta on verkkokangas. Sitä käytetään yleensä olohuoneen suunnitteluun.
Matto tuftattu halpaa ja vähemmän vahingoilta. Peruslenkkien etupuolella on sama pituus, jonka sisäpuolelta ne on kiinnitetty lateksilla.
Flockattu matto joka on suunniteltu kylpyhuoneille. Pile-tuotteita käytetään PVC: hen sähköstaattisen kentän avulla ja kiinteäksi. Rykytetty matto on kova ja erittäin kestävä.
Needle-Piercing Matot on ihanteellinen hotelleille, sairaaloille, valtion virastoille, joissa ihmisten voimakas liike on. Pinnoitteessa ei ole kasaa, se on kiinnitetty kumipäällykseen ja se sammuttaa äänen hyvin.

Vihje! Ota huomioon maton perustan laatu ja ominaisuudet, joten sinun on helpompi selvittää mikä huone valitsee minkä tyyppinen.

Kaunis yhdistelmä värejä

Värikäs värien tehokas yhdistelmä

Mikä kattavuus valitaan kotiin: asiantuntijaneuvonta

Stanislav Okhlopkov, asiantuntija lattianpäällysteiden alalla, suunnan pää"FineFloor"

Stanislav Okhlopkov, lattianpäällysteen asiantuntija, projektipäällikkö, FineFloor

Jokaiselle talon huoneelle voit valita minkälaista kattavuutta. Tässä tapauksessa on otettava huomioon se, että talon matto voi olla luonnollinen ja synteettinen. Ilmeisesti, sillä moderni makuuhuone ja lasten edulliset luonnonmateriaalit ja olohuone vaativat sekä luonnollisuutta että ulkoista kauneutta. Älä unohda sisustuksen tyyliä.

  • Tyylikäs ja kestävä villapehmuste koristelee sekä olohuoneen että makuuhuoneen. Ympäristöystävällinen luonnonmateriaali on erilainen itsepuhdistuva toiminto, joka antaa hänelle mahdollisuuden ylläpitää kaunista ulkonäköä pitkään.

Tällainen pinnoite on myös turvallinen palonkestävyys. Villa ei pala palavilla liekillä, se nopeasti sammuu. Lisäksi se pystyy absorboimaan haitallisia kaasuja kotimaisista kemikaaleista.

  • Toinen luonnollinen ilme on sisal matto lattia. Maton kuidut saadaan agave-lehdistä. Ne antavat materiaalille ainutlaatuisen voimaa, mutta he pelkäävät vettä. Tätä mattoa suositellaan käytettäväksi kuivissa tiloissa.

Huomautus! Sisal on hyvin puhdistettu, ei varastoi tilastollista sähköä ja pitkä säilyttää sen luonnon kauneutta.

Lattiamattojen simulointi matolla

Lattiamattojen simulointi matolla

Koristele lämpimällä talolla auttaa mattoa

Sisusta ja eristää kodin auttaa mattoa

Vihje! Huomaa, että päällystyspaletti ei erota värien rikkautta, vaan yleensä kaikki mahdolliset sävyt harmaa ja beige. Liitä ne sisätilojen värimaailman kanssa.

Matto lastentarhassa on parempi käsitellä tekstiiliä. Se ei vahingoita lapsia, se on miellyttävä kosketukseen ja kestää pesun.

Vahvuus perustuu

Kun valitset maton, kiinnitä huomiota pohjan materiaaliin. Riippuu tuotteen lujuudesta ja käyttöiästä. Perusvalmistajille käytetään useita materiaaleja: juutti, luonnollinen ja synteettinen, huopa, kumi ja tekstiilit.

tyypit ominaisuudet
Natural Jute ympäristöystävällinen, mutta sen kuidut pyyhitään nopeasti, se pelkää kosteutta (kutistuu kun on märkä) ja mädäntyy.
Synteettinen juutti on valmistettu polypropeenista, vedenpitävä, ei "istu alas", mutta kuidut ovat niin jäykkyjä, että ne antavat naarmuja laminaatille.
Kumipohja Se on suunniteltu päällystyksiin yhteisillä alueilla, joilla on suuri liikenne. Kevyt ja pehmeä, se tarttuu tukevasti ja on ominaista lisääntynyt kulumiskestävyys. Siksi kumipohjalla olevaa mattoa voidaan käyttää tilavassa kylpyhuoneessa.
huopa pohjaan otetaan propyleenistä saatu keinotekoinen huopa. Se pitää lämpöä hyvin, mutta se pilaa kosteudelta.
Lattiapäällysteen neutraaliset sävyt mahdollistavat muiden sisustuksen elementtien jakamisen

Lattiapäällysteen neutraaliset sävyt mahdollistavat muiden sisustuksen elementtien jakamisen

Alueellinen matto

Alueellinen matto

Hyödyt ja haitat

Yhteenvetona yhteenvetokertomuksessa esitellään maton tärkeimmät edut ja haitat:

edut
kätevyyden asettaminen
korkea äänen absorptiomainen ominaisuus
lämmönkestävyys
koossa ei ole rajoituksia
pilaantumiskestävyys
puutteet
kosteuden pelko (joissakin lajeissa)
värin menettäminen suorassa auringonvalossa

Näet, että maton positiivisia ominaisuuksia on enemmän kuin negatiivisia ominaisuuksia. Siksi voimme sanoa, että valmistajat antoivat meille täysimittaisen laadukkaat korvaavat matot ja matot.

Tärkeää! Maton tärkein etu on sen silmiinpistävä demokraattisuus, se on orgaanista millä tahansa tyylillä. maa ja Provence, etniset ja bohhot, hi-tech, nykyaikainen ja klassinen - Moderni matto sopii helposti hienoimpiin ja epätavallisiin sisätiloihin.

Matto, joka asetetaan maton päälle - suunniteltava ratkaisu, joka ansaitsee huomiota

Maton päällä oleva matto on suunniteltu ratkaisu, joka ansaitsee huomiota

hoito

Maton huolelliseen huoltoon tarvitaan pölynimuri, kuiva jauhe ja tahranpoistoaine. Emme ehdota tämän kaiken tyyppisten mattojen käyttöä.

Tärkeää! Jos juuttialusta on peitetty, märkäpuhdistus on hävitettävä. On parempi käyttää kuivaa jauhetta ja tavanomaista pölynimuri.

Maton kunnollinen hoito auttaa pitämään sen tekstuurin pitkään aikaan

Maton kunnollinen hoito auttaa pitämään sen tekstuurin pitkään aikaan

Luonnonkuiduista valmistettuja tuotteita ei useinkaan voida puhdistaa pölynimurilla. Tee tämä kerran kuussa, muina aikoina, kuivapesua. Kun märkäpuhdistus synteettiset matot eivät liikaa sitä vedellä, ja pohja voi levittää ja pinnoite heikkenee. Vaurioiden välttäminen on vaikeaa, joten varastoi erityisiä tahranpoistoaineita.

Vihje! Kaadettu kahvi tai viini matolle? Pyyhi villit välittömästi kankaalla, levitä tuote ja käsittele saastuminen pölynimurilla.

Voit käyttää myös puhdistusta vaahtoa matolle. Levitä vaahto pinnoitteeseen, odota, että se liotetaan ja kuivuu ja irrota se pölynimurilla.

Vihje! Jos päätät puhdistaa maton käsin, valitse harja pehmeällä villilla. Tämä auttaa sinua välttämään päällystyssilmukoiden repiminen ja muodonmuutos.

Koristeellinen lattiapäällyste tilavassa makuuhuoneessa

Koristeellinen lattiapäällyste tilavassa makuuhuoneessa

Värikkäiden neliöiden yhdistelmä luo kirkasta ja vilkasta sisustusta

Värikkäiden neliöiden yhdistelmä luo kirkasta ja vilkasta sisustusta

Mattojen pinnoite: yleiskatsaus nykyaikaisiin vaihtoehtoihin ja vinkkejä täydellisen kodin kattavuuden valitsemiseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =