Esittelemme sinulle osaamisen suunnittelussa lattianpäällysteet lapsille: vallankumouksellinen keksintö, ympäristöystävällinen ja mukava pehmeä lattia lastenhuoneet. Jokainen vanhempi yrittää ensin tarjota murusiaan turvallisuuden ja mukavuuden. Lapset ovat suuria rakastajia ryömimään lattialla. Eikö se osu, se ei jäätyy? matto? Pieni seikkailija - likaa. Vakava palatsien poistaminen on vaikeaa ja hankalaa.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. EVAfloor - vallankumouksellinen keksintö, joka helpottaa pienten lasten vanhempien elämää

EVAfloor - vallankumouksellinen keksintö, joka helpottaa pienten lasten vanhempien elämää

pitoisuus

 • EVA-tekniikka - uusi ilme lattiaan
 • Värikäs lapsuuden maailma
 • Asennusprosessi
 • Kuiva asennus
 • Asennus liimalla
 • Hoidon salaisuudet
 • Videon katselu, valokuva
Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Aseta pehmeä lattia urheilumuottiin oppilaan huoneessa

Aseta pehmeä lattia urheilumuottiin oppilaan huoneessa

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Vinyylivaahtopohjan tekstuurit ja värit vaihtelevat lähes rajoittamattomasti - valmistajat lisäävät jatkuvasti valikoimaa

Vinyylivaahtopohjan tekstuurit ja värit vaihtelevat lähes rajoittamattomasti - valmistajat lisäävät jatkuvasti valikoimaa

Auttamaan vanhempia tulemaan uusiin teknologioihin. Yksi uusimmista, innovatiivisista kehityksistä on modulaarinen pehmeä lattiapäällyste lapsille.

Lattiat lastenhuoneissa on oltava lämpimiä, ehdottoman turvallisia, käytännöllisiä ja monikäyttöisiä. Nämä edellytykset ovat olleet perustana kehittäjille, jotka ovat luoneet vallankumouksellista materiaalia, kulutusta kestävää ja kestävää lattiapäällystettä.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. EVA-maton reunat suoritetaan suoraan kapeiden väripalkkien avulla, jotka ovat samat kuin äärimmäisen laattojen väri

EVA-maton reunat suoritetaan suoraan kapeiden väripalkkien avulla, jotka ovat samat kuin äärimmäisen laattojen väri

EVA-tekniikka - uusi ilme lattiaan

EVA - etyleenivinyyliasetaatti, mikrohuokoinen, vaahdotettu polymeeri, lähellä kumin teknisiä ominaisuuksia. Tämä pinnoite on kestävä kaikissa muodonmuutoksissa, sillä on hypoallergeettiset ominaisuudet ja erityinen joustavuus. Tämän tekniikan avulla valmistettujen lastenhuoneiden kerrokset ovat nopeasti saavuttaneet valtavan suosion ympäri maailmaa.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. EVA-matot voidaan tehdä henkilökohtaisesti: esimerkiksi rakentaa aakkosten kirjaimista huoneen pieni isäntä

EVA-matot voidaan tehdä henkilökohtaisesti: esimerkiksi rakentaa aakkosten kirjaimista huoneen pieni isäntä

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Lattian vaahdotetun vinyyliasetaattipäällysteen värivaihtoehdoista voit valita neutraalin, puun alla jne.

Lattian vaahdotetun vinyyliasetaattipäällysteen värivaihtoehdoista voit valita neutraalin, puun alla jne.

EVA-lattiapäällyste nykyaikaisissa eurooppalaisissa esikoululaitoksissa on useammin kuin puun tai keraamisen kivitavara.

Ei ihme! Loppujen lopuksi, jos vahingossa putoat tällaiselle lattialle, vauvalla ei yksinkertaisesti ole mahdollisuutta saada erilaisia ​​vammoja. Mutta ei vain tämän pehmeän EVAPOL: n saanut ansaittu tunnustus.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Vinyyliasetaattilevyjen yhtenäinen pehmeä lattia, lähes huomaamattomilla nivelillä

Vinyyliasetaattilevyjen yhtenäinen pehmeä lattia, lähes huomaamattomilla nivelillä

 • Turvallisuus. Pehmeä kansi lastenhuoneen teknologialle EVA: lla on kaikki tarvittavat todistukset, jotka vahvistavat sen ehdottoman vaarattomuuden ihmisten terveydelle. Tässä kerroksessa ei ole hajuja, ympäristöystävällisiä ja erittäin miellyttäviä.
 • Liikkuvuutta. Cover EVA koostuu yksittäisistä moduuleista, jotka on helppo asentaa ja purkaa. Halutessasi pehmeää lattiaa voidaan siirtää toiseen paikkaan ja ottaa ne mukanaan matkan aikana.
Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. EVA lattialaatat voidaan käyttää kävelymatosina

EVA lattialaatat voidaan käyttää kävelymatosina

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Materiaali EVA-laatat tarjoavat riittävän lämpöeristeen käytettäväksi ulkona kesäpeleissä

Materiaali EVA-laatat tarjoavat riittävän lämpöeristeen käytettäväksi ulkona kesäpeleissä

 • Mukavuutta. Modulaarisella pinnoitteella on hyvä lämmöneristys, kuten "lämmin kerros". Moderni lattianrakennus sammuu kaiken melun ja täydellisesti pehmentää pudotusta, mikä on erittäin tärkeää pienille lapsille.
Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. EVA-lattia on ihanteellinen valinta niille, joilla on vauva ryömi tai kävelevät

EVA-lattia on ihanteellinen valinta niille, joilla on vauva ryömi tai kävelevät

 • Käytä kestävyys. Pehmeä evapol hyvin sietää kosteutta, kotitalouskemikaalien vaikutuksia. Se on helppo puhdistaa, ei polttaa, kestää korkeita / matalia lämpötiloja ja kestää mitä tahansa testiä muovailulla ja maaleilla. Et näe tällaisissa päällystysraidoissa kenkiä, teräviä kissoja kissoista tai koirista.
 • Allergiselle. Evaplast ei kerry staattista stressiä edes kävelyä pitkään aikaan. Siksi tämä pinnoite ei houkuttele lainkaan pölyä - tämä täydellinen materiaali suojaa lapsia erilaisten allergeenien esiintymiseltä.

Värikäs lapsuuden maailma

Nyt lattialla. Nuorilla tutkijoilla on jotain tekemistä. Pehmeä lattia lasten leikkihuoneille tuotetaan värikkäiden ja kirkkaiden palapelien muodossa eri väreissä ja tekstuureissa. Näistä voit tehdä alkuperäisiä piirustuksia ja sävellyksiä. Kirjeitä, numeroita, perhosia, mielenkiintoisia eläimiä, viihdyttäviä lukuja, lehtiä, satuja merkkejä, luonnon maisemia.

Huomio! Valitse palapeli lapsesi iän mukaan. Evaplastilla voi olla pieniä yksityiskohtia, joita nuori tutkija varmasti maistuu.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Laattojen reunojen lukot ovat melko kovat, joten niitä voidaan käyttää myös lelujen valmistamiseen: suuret kuutot, wigwamit ja pienet talot

Laattojen reunojen lukot ovat melko kovat, joten niitä voidaan käyttää myös lelujen valmistamiseen: suuret kuutot, wigwamit ja pienet talot

Hyödyllisiä vanhempia pehmeistä moduuleista kerätään kodikkaita taloja niiden murusia, mielenkiintoisia suuria kuutioita, jopa leikkikalut ja laatikot leluille.

Vanhemmille kavereille valmistajat tarjoavat palapelejä, palapelejä, tieohjeita, maailman kartan. Voi, voit päivittää evapolin mallia päivittäin ja luoda uusia jännittäviä aktiviteetteja lapsille, jotka kehittävät ajattelua, hienoja motorisia taitojaan, muistiaan, loogista ajattelua ja motorista toimintaa.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Piirustus pohjakerroksesta evaplastista voi olla hyvin erilainen, valinta tehdään lapsen iän mukaan

Piirustus pohjakerroksesta evaplastista voi olla hyvin erilainen, valinta tehdään lapsen iän mukaan

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. EVA lattialaatat toistaen lasten koristeluun kirkkaan värimallin

EVA lattialaatat toistaen lasten koristeluun kirkkaan värimallin

Muotoilijat eivät unohda koululaisia. Vanhemmille lapsille on erillisiä kokoelmia kaikenlaisista väreistä. Lastenhuoneen lattiamatto soveltuu täydellisesti huoneen tyyliin ja muotoiluun. Evapol, jos se on monofoninen, täydellisesti peittää sen liitokset ja ominaisuuksiensa ansiosta pehmeää lattiaa voidaan käyttää missä tahansa huoneessa kotona tai huoneisto.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Evaplastin lattialaattojen värit voidaan valita siten, että ne sopivat taimitarhan erityiseen teemasuunnitteluun

Evaplastin lattialaattojen värit voidaan valita siten, että ne sopivat taimitarhan erityiseen teemasuunnitteluun

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Lämmin fleecy modulaarinen lattia pehmeällä EVA-pohjaisella

Lämmin fleecy modulaarinen lattia pehmeällä EVA-pohjaisella

Yhdistetään fantasia ja tehdään tavallinen pehmeä lattia monitoiminnallinen solupäällyste. Tarvitsemme normaalin, tavallisen sarjan mattopalapeleitä, mutta odotamme, että siinä on kaksi kertaa niin paljon pulmapeliä kuin meidän on järjestettävä huone.

Puolet moduuleista terävän veitsen avulla muuttuisimme alkuperäiseksi kennorakenteeksi ja liitettiin solu-palapelit tavallisiin. Asennuksen jälkeen meillä on hämmästyttävä muotoilu, saaduissa soluissa voidaan liimata kuivattu kasvit parantavaa vaikutusta, meripuita, koriste ruohoa ja paljon muuta.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Se näyttää mukavalta pehmeältä modulaarilta kerrokselta, joka on rekrytoitu laatasta ja toistaa huoneen suunnittelun värin. Maton päätyreunat reunat voidaan ottaa ja kontrasti

Se näyttää mukavalta pehmeältä modulaarilta kerrokselta, joka on rekrytoitu laatasta ja toistaa huoneen suunnittelun värin. Maton päätyreunat reunat voidaan ottaa ja kontrasti

Asennusprosessi

Evaplast on hyvin yksinkertainen asentaa ja se on kuin tavallinen palapeli. Asennettaessa ohjaa kunkin moduulin kulmat. Yksi kulmista on muotoiltu nuoleksi, joka kerää lattiaa ja kiinnittyy muiden moduulien suuntaan. Lastenhuoneiden pehmeän lattiapulssin kerääminen voidaan tehdä kahdella tavalla: kuivana ja liima-aineena.

Ihanteellinen päällyste, johon voit asettaa evaplastin: laminoitu vaneri tai OSB. On parempi pidättäytyä lastulevylevyjen käytöstä - tämä materiaali ei ole ympäristöystävällinen.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. EVA-pohjaisen modulaarisen kerroksen muodostaminen on melko yksinkertaista, sillä se on perinteinen toimistopidennyspeitteinen

EVA-pohjaisen modulaarisen kerroksen muodostaminen on melko yksinkertaista, sillä se on perinteinen toimistopidennyspeitteinen

Kuiva asennus

Tämä menetelmä on hyvä liikkuvuuden lisäämiseksi ja kyvyn korvata helposti yksi moduuleista. Mutta kuiva asennus vaatii tasaisen lattian pinnan, joka takaa pehmeän maton kestävyyden.

 1. Pakkaa moduulit varovasti ja liitä ne takaisin.
 2. Hieman venyttää liitetyt palapelit.
 3. Kiinnitä reunat pitkin pehmeän maton reunaa.

Kun asetat evaplastin kuivalla tavalla, varmista, että etäisyys maton reunasta seinälle pysyy vähintään 2 cm: n päässä. Jotta vahvempi kiinnitys palapelien takaosaan voit liittää kaksipuolisen teipin.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Paljon EVA-mattoja on liukastumisen estäviä ominaisuuksia, joten heitä arvostetaan niillä, jotka tekevät joogaa jne.

Paljon EVA-mattoja on liukastumisen estäviä ominaisuuksia, joten heitä arvostetaan niillä, jotka tekevät joogaa jne.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Modulaariset vinyyliasetaattilattiat ovat laajalti käytössä kuntosaleissa - sekä kaupallisessa että kotona. Värit ja laskut tähän ehdotettuun

Modulaariset vinyyliasetaattilattiat ovat laajalti käytössä kuntosaleissa - sekä kaupallisessa että kotona. Värit ja laskut tähän ehdotettuun

Asennus liimalla

Liimaustyöt tarjoavat pehmeämmän lattian luotettavamman lujuuden. On parasta käyttää polymeeriliimat (joita käytetään linoleumin levittämiseen). Liimaa levitetään ohjeiden mukaan pehmeällä rullalla.

 1. Jaamme koko kerroksen neljään yhtä suureen osaan (tehdä tämä, merkitse puolet jokaisesta seinät ja liitä ne).
 2. Laitemoduulien pitäisi olla yhden neljän osan keskivyöhykkeestä.
 3. Asennettaessa varmista, että moduulin osat palaavat puolikkaasta liitoselementistä merkintään. Joten on välttämätöntä, että seuraavat yksityiskohdat piikit työnnetään täsmällisemmin liimattujen osien uriin ja saadaan yksi monoliittinen liitäntä.
 4. Kun olet asentanut kaikki moduulit, rullaa pehmeä lattia kumitelalla paremman otteen saavuttamiseksi.
 5. Kiinnitetään jalusta, kun liima on täysin kuivunut.
Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Koti-kuntosali voidaan koristaa kirkkaasti, tässä tapauksessa lapsille sopiva yhden värin kirkas EVA-laatat näyttävät sopivilta ja siellä

Koti-kuntosali voidaan koristaa kirkkaasti, tässä tapauksessa lapsille sopiva yhden värin kirkas EVA-laatat näyttävät sopivilta ja siellä

Hoidon salaisuudet

On erittäin helppo huolehtia tällaisesta lattiasta. Älä kävele sitä kadunkengissä ja varmista, että teräspelkän kansi ei vahingoita teräviä esineitä. Puhdista muovi pehmeällä sienellä ja saippuavedellä, kemiallisia puhdistusaineita ei voida käyttää. Mutta älä puhdista sitä liian usein. Riittää 2-3 kertaa viikossa.

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Modulaarisen EVA-lattian puhdistaminen on hyvin yksinkertaista, ja se tehdään pölynimurilla ja märällä menetelmällä miedolla saippualiuoksella

Modulaarisen EVA-lattian puhdistaminen on hyvin yksinkertaista, ja se tehdään pölynimurilla ja märällä menetelmällä miedolla saippualiuoksella

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin. Modulaarinen EVA-lattia - erinomainen keksintö, jonka avulla voit turvata lastenhuoneen lisäksi täydentää sen kehittämisohjelmaa

Modulaarinen EVA-lattia - erinomainen keksintö, jonka avulla voit turvata lastenhuoneen lisäksi täydentää sen kehittämisohjelmaa

Tutustu lasten mattojen ja palapelien ja pehmeän seksin tarkasteluun lapsille:

Kodikas koti!

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin: kuva

Pehmeä lattia lastenhuoneisiin (45 kuvaa), sen ominaisuudet ja mahdollisuudet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 14