Krevet nasuprot panoramskom prozoru

Krevet nasuprot panoramskom prozoru

Važna točka u odabiru sustava za pohranu je dizajn vrata. Na tržištu možete naći veliki broj ponuda. To mogu biti slijepe fasade izrađene od pločica ili ogledala, a tu su i razne mogućnosti kombiniranja materijala. Ispravan izbor pomoći će u ispravljanju nedostataka i istaknuti prednosti sobe u kojoj se nalazi soba garderoba.

Kako bi stvorio određeni stil u unutrašnjosti za vrata vlade koristiti različite materijale, njihove kombinacije. Kabinet ne samo da savršeno odgovara cjelokupnom dizajnu, već također može postati element dekor, na kojem će se glavni naglasak staviti u sobu!

Ormar s ukrasnim ukrasnim vratima

Ormar s ukrasnim ukrasnim vratima

Kombinacije materijala za fasadu kabineta

Postoji nekoliko skupina koje konstruktivno kombiniraju proizvode.

 1. Klasik. Ova grupa uključuje slijepe zrcalne proizvode ili vrata izrađena od ploča od čestica. Mogu se kombinirati na različite načine.
  Ormar s klasičnom fasadom

  Ormar s klasičnom fasadom

  Vrata od prirodnog drva imaju veliku težinu

  Vrata od prirodnog drva imaju veliku težinu

 2. Geometrijski. Vrata su izrađena od zasebnih pravokutnih sektora, ukrašenih staklom, pločicom od čestica ili ogledalo. Kombinacija materijala ovisi o dizajnu ideje.
 3. Dijagonali. Podjela fasade obavlja se metalnim profilom na dijagonalnim zonama. Oni izgledaju geometrijski i mogu se izvesti iz različitih materijala.
 4. Sektor. Svaki dio fasade je dizajniran prema skicama dizajnerice.

 5. Val. Podjela vrata u sektore javlja se u glatkim linijama. Po trošku, ovo je najskuplja opcija proizvodnje, jer će zahtijevati individualnu proizvodnju profila i materijala za popunjavanje sektora.

Koji su materijali prikladni?

Izgled gotovog proizvoda ne ovisi samo o načinu pričvršćivanja završne obrade, već io odabiru materijala za njegovu proizvodnju.

Interijer udobnog dnevnog boravka u secesijskom stilu

Interijer udobnog dnevnog boravka u secesijskom stilu

iverica

Zbog niske cijene, to je najpopularniji materijal među kupcima. Njegove prednosti uključuju trajnost, razne palete boja, jednostavnost njege i upotrebe, otpornost na mehanička oštećenja.

Na bilješku! Među nedostatcima je jednostavan izgled. Ako vam ne treba garderoba u unutrašnjosti, onda biste trebali uzeti varijantu s takvim pročeljem.

ogledalo

Ova vrsta koštat će više od prethodne opcije. Valja napomenuti da je težina dosta impresivna, budući da se koristi staklo debljine 4 mm. Na naličju se primjenjuje zaštitni film.

Lakomat

Ovo je naziv matirano stakla, koje se dobiva jetkanjem kiselinom. Odaberite debljinu od 4 mm, dobiva se prozirni efekt. To jest, ne vidite što se nalazi u ormaru, ali možete vidjeti obrise objekata.

Lakobel

Također je varijanta dorade staklene površine. Takozvano staklo, koje je prekriven slojem obojenog laka.

Staklena stakla u modernom interijeru

Staklena stakla u modernom interijeru

Radius ormar u dizajnu spavaće sobe

Radius ormar u dizajnu spavaće sobe

Ukras zrcala i staklenih površina

Primjenom tehnologije pjeskarenja primjenjuju se različite figure na površinu matirano stakla, koje se mogu odabrati iz prikazanog kataloga ili naručiti.

Zahvaljujući suvremenim tehnologijama na staklu ili ogledalu, možete izraditi gotovo bilo koji crtež

Zahvaljujući suvremenim tehnologijama na staklu ili ogledalu, možete izraditi gotovo bilo koji crtež

 • Na zrcalnoj površini, matirani uzorci su načinjeni kiselim jetkanjem, izgleda izvorno i ukrašava fasadu.
plastika

Jedna jeftina opcija za proizvodnju vrata je plastična. Može se pojaviti u različitim verzijama - prozirnim, neprozirnim ili prozirnim, osim toga, izrađen je od matirane ili sjajan. spektar boja plastika je također opsežna.

Bambus i ratan

Stvoriti orijentalnu boju ili etničku se koristi bambus. Trake materijala su zalijepljene na tkaninu pričvršćenu na ploču od iverice. Po širini i boji, mogu se razlikovati.

Na bilješku! Materijal je izrađen od drveta ratan palma, isprepletena je i pričvršćena na ploči iverice. Također, izgleda dobro u različitim varijantama ekostilusa.

decoracryl

Ova sirovina dobivena je kombinacijom umjetnih i prirodnih sastojaka. Na primjer, izrađene su dvije ploče od akril, između kojih su pričvršćeni prirodni dijelovi. Može biti lišće, trava, bambus, kokosovo vlakno, leptiri ili školjke.

Umjetna koža

Da biste dali čvrstoću dekoraciju fasade, možete ga koristiti umjetna koža. Takvi će modeli izgledati dobro knjižnica ili ureda. Po boji i teksturi, možete pronaći različite opcije materijala, koji je pričvršćen na ploču iverice.

Uzorci umjetne kože za doradu fasada ormarićnog namještaja

Uzorci umjetne kože za doradu fasada ormarićnog namještaja

Ispis fotografija

Tiskana fotografija zalijepljena je na staklo ili pod njom. Možete odabrati vrstu slike iz zbirke proizvođača ili predložiti vlastitu verziju. Da biste dobili jedinstven stil interijera koji vam odgovara u stilu, upotrijebite kombinaciju različitih materijala.

Ispis fotografija na vratima ormara

Ispis fotografija na vratima ormara

U svaku sobu - vlastitu opciju

U određenoj sobi valja imati namještaj koji se uklapa u stil i funkcionalnost. Bolje je, naravno, to učiniti pojedinačnim redoslijedom, a ne kupnjom gotovih varijanti. U ovom slučaju, moći ćete razmišljati o svojoj svrsi.

Kabinetna vrata izrađena od prirodnog drva i stakla

Kabinetna vrata izrađena od prirodnog drva i stakla 

Dizajn studio apartman u stilu modernizma

Dizajn studio apartman u stilu modernizma

Spavaća soba

U ovoj sobi, ormar mora biti u skladu s krevetom i drugim namještajem. Umetci na pročelju su bolji odaberite mirne tonove. Završetak ne bi trebao biti neugodno.

Savjet! To će izgledati dobro dekor prirodnih materijala.

Prekrasan dizajn spavaće sobe u stilu cheby-chic

Spektakularni dizajn spavaće sobe u stilu cheby-chic

jaslice

U ovoj sobi važna je točka za dijete. To znači da ne biste trebali odabrati staklo ili ogledalo, što može biti slomljeno.

Savjet! Ako želite ormarić s laganim plastičnim pročeljem s ispisanim šarenim uzorkom, sigurno će morati kušati bebu.

Harmonično dizajniran interijer dječje sobe

Harmonično dizajniran interijer dječje sobe

Ulazna dvorana

Najčešće se koristi umetak od ogledala koji se kombinira sa iver ploče ili staklom. Možete koristiti pjeskarenje za ukrašavanje. Za zaštitu stakla od rasipanja u male komadiće, lijepljen je poseban film.

Vrata od MDF obložena prirodnim drvom

Vrata od MDF obložena prirodnim drvom

Odjeljak za spavanje u kući - nije samo zgodan sustav skladištenja stvari, nego i svijetli dekorativni element u unutrašnjosti. Proizvođači nude različite opcije dizajna namještaja koje se mogu odabrati iz kataloga ili naručiti na pojedinačnim skicama koristeći različite materijale i kombinirati ih.

Kako odabrati fasade za klizna vrata ormari? Vrste, materijali i preporuke dizajnera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 84