Gyönyörű belső tér Art Deco stílusban

Gyönyörű belső tér Art Deco stílusban

kiválasztás kanapé a lakásban Nem könnyű feladat. Bevásárlás előtt a leendő vevő az interneten keresztül vizsgálja az információkat, megkérdezi a ismerősöket, megpróbálja meghatározni, melyik mechanizmus a legjobb és melyik gyártónak kell megbíznia. Ezt követően kiválasztják a modellt, amely az ergonómia, a megjelenés és az ár szempontjából a legmegfelelőbb egy adott esetben. De ezek a kritériumok nem fontosak a kanapé kiválasztásakor, a legfontosabb dolog az, hogy tartós és könnyen használható! Ha egy adott modell erőssége függ a felhasznált anyagtól és a kanapé működési gyakoriságától, akkor a használatának kényelme olyan kiegészítő funkciók elérhetőségével függ össze, mint pl. tároló doboz.

 • előnyök
 • A kanapék típusai tároló rekesszel
 • Mit kell tudni a választáskor?
A világos színek bútora a dizájnt jobban ellentétes

Az élénk színek bútora a kontrasztosabbá teszi a dizájnt

előnyök 

Az a tény, hogy összecsukható kanapék gyakran használják a fő helyet, mindenkinek ismert. Ez inkább a vevő pénzügyi képességeire, hanem a bent van a rendelkezésre álló korlátozott helyre. De nem mindenki tudja és megérti, hogy egy ilyen doboz alatt lévő doboz jelenléte teljesen kiküszöböli a dolgok tárolását kis apartmanok nagyon éles.

Nappali, étkezővel kombinált, skandináv stílusban díszített

Nappali, étkezővel kombinált, skandináv stílusban díszített

Szoba kétszemélyes ággyá alakítható mosdókagylóval

Szoba kétszemélyes ággyá alakítható mosdókagylóval

Szófaágy egy ruhadarabot a ruhaneművel és a dolgok tárolásával - ez egy megfizethető alternatíva egy teljes ágyhoz, amely lehetővé teszi, hogy a doboz használatával megtakarított helyet mentse más, nem kevésbé fontos célokra. Az ilyen modellek:

 • többfunkciós és kényelmes napi használat;
 • lehetővé teszi, hogy a helyet a lehető legkényelmesebbé tegye, és csinos legyen;
 • felszerelt ágynemű fiókok, amely felhasználható mind a kívánt célra, mind pedig kiegészítő tárolórekeszként, például szezonális dolgok, cipők, könyvek, játékok stb.

 • Különböző célú helyiségekre alkalmas: egyszobás lakás nem csak helyet takarítanak meg, hanem lehetővé teszik kijelölje a szobát, és a gyermekszobákban - szabad helyet a játékokra, és ne zavarja a szobát masszív bútorokkal;
 • illeszkedik minden belső térbe;
 • gyakorlatiasak, mivel lehetővé teszik, hogy egyidejűleg egy pihenőhelyet és teljes alváshelyet is szervezzenek;
 • egyszerűek transzformációs rendszer.
A fehér szín tágasabbá teszi a szobát

A fehér szín tágasabbá teszi a szobát

Panorámás üvegezés modern belső térben

Panorámás üvegezés modern belső térben

Egyszóval, egy ruhás kanapé a mosoda számára praktikus vásárlás, amely felkéri a szabad helyek és rajongók rajongóit minimalista belső terek.

A kanapék típusai tároló rekesszel

Az ágyneműk és a tárgyak tárolására szolgáló doboz különféle kanapé-modellekkel is felszerelhető, amelyek a típusától függően az átalakulás mechanizmusa és a dobozokhoz való hozzáférés jellemzői között különböznek. A az átalakulás mechanizmusa közvetlenül attól függ, hogy mi lesz a doboz maga - behúzható vagy nyitható. Ugyanakkor a csúszó rekeszek nem önmagukban a kanapé kialakításának elemei, ezért ha a doboz megsérül, könnyen cserélhető vagy javítható.

Mechanizmusok típusa

Mechanizmusok típusa

A leggyakrabban lefedhető kanapéágyak és tároló dobozok a következők:

 • "Könyv" és "eurobook". A tervezési jellemzőknek köszönhetően ezek a modellek tágasabb és mélyebb ruhásszekrénnyel rendelkeznek, mint azok, amelyek más kanapékba vannak beépítve, vagy egyszerre több tárolórekeszben is. A tárolórendszer csak akkor érhető el, ha az ülést felemelik vagy továbbítják.
Munkaterület az ablak közelében található

Munkaterület az ablak közelében található

Fonott dohányzóasztal üvegtetővel

Fonott dohányzóasztal üvegtetővel

 • "Click-clack". Ezekben a kanapékban tárolórekesz áll rendelkezésre, amikor az ülés felemelkedik.
 • „Harmonika”. Ezekben a modellekben a doboz a kanapé elülső részén helyezkedik el, és általában az ülés szélességének csak a felét foglalja el.

 • „Delfin” van egy kis rekesz, vagy egyáltalán nincs felszerelve.
 • A kivonható. A kanapé ezen modelljében a fülke akkor nyílik meg, amikor az elülső rész előre halad.

Meg kell jegyezni, hogy a kanapék feltekercselő mechanizmussal és egy láda jelenléte volt a ruházat tárolására, az egyik legnépszerűbb és legnépszerűbb modelleként összecsukható bútorok. Összecsukható formában vannak, könnyen felszerelhetők mind a szoba közepén, mind a sarokban, és a kibővített formában egyenes vonalat alkotnak matrac mélyedések és kiemelkedések nélkül, ami megnöveli a kényelmet alvás és pihenés közben.

Partíció kandallóval a helyiségbe helyezéshez

Partíció kandallóval a helyiségbe helyezéshez

A padlón lévő ablakok fényes napfényt adnak a szobájuknak

A padlón lévő ablakok fényes napfényt töltenek a helyiségben

Ne feledd! Kihúzási modellek a széthúzható szekrénnyel rendelkező kanapék a kibontott formában alacsonyabbak lesznek, mint összeszerelt formában. Azonban köszönhetően, hogy a karfák és a háttámlák ugyanabban a helyiségben maradnak a kibontakozás után, az alvóhely mély és kényelmes.

Szép népszerűségnek számít a puha sarkok is, amelyekben csak a kanapé hosszú része kerül ki. Számos tárolódobozzal rendelkezik, amely jelentősen növeli funkcionalitását és felhasználóbarát jellegét, lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely racionálisabb felhasználását, de tágasabb helyiségre van szükségük.

Mit kell tudni, amikor egy kanapét választasz egy fiókkal?

A modern piacon bemutatott kanapék költségcsökkentő modellek többsége mosókonyhákkal van felszerelve. Azonban ezek a modellek általában egy vagy másfél és a tárolási rekeszek mozgékonyak, és nem kapcsolódnak a kanapé designjához.

Kétszemélyes ágyak, felszerelt hálóhely a vászon, kiegészítve emelőeszköz, úgynevezett gázemeléssel, amely lehetővé teszi az ágybetét kényelmes magasságú emelését.

Fontos! Ez valóban szükséges és kényelmes, mivel a matrac súlya általában 20 kg, és kézi úton nagyon nehéz felemelni. Továbbá, ilyen modellekben a mosodai doboz a maga részét képezi a kanapénak, és támogatja az ülést.

Amikor egy rekeszedényes kanapét választasz, figyelmet kell fordítanod a doboz minőségére. Szóval:

 • sima belső felülettel és sorjával;
 • erős aljjal;
Az Ikea termékek kiváló minőségűek és stílusosak

Az IKEA termékek kiváló minőségűek és stílusosak

 • elég nagy és mély;
 • egyszerű tisztítás;
 • előnyösen laminált.
Csúszó kanapé tárolórendszerrel a gyermekszobában

Csúszó kanapé tárolórendszerrel a gyermekszobában

U-alakú eco-bőrből készült kanapé

U-alakú ülőgarnitúra ökológiai bőrből készült

Olyan dobozban, hogy biztonságban tartsa holmiját: nem borítja a penészgombát, nem kellemetlen szagot, ne tépje le, és ne törje le az alját súlyával.

Problémák a dolgok tárolására a múltban: kanapé fiókkal és előnyei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 10