Világos, fehér római redőnyök egészítik ki a belső teret

Világos, fehér római redőnyök egészítik ki a belső teret

Általános szabályként elfogadjuk a vendégeket nappali. És ha nincsenek vendégek a házban, akkor ez a szoba pihenőhelyként is használható, kényelmes környezetet teremtve benne. Ezért egy ház vagy apartman minden tulajdonosa megpróbálja díszítik a nappali belsejét, így jó volt ülni barátaival, beszélgetni szeretteivel, emlékezetes kellemes pillanatokat felidézni a múltból vagy terveket készíteni a jövő számára. Ez nem csak a helyesen kiválasztott és helyesen rendezett bútorok segítségével érhető el, hanem a az ideális színek kiválasztása falak nem, textíliák és még a dekor elemeket is.

 • A szín szerepe a belső tér kialakításában
 • Előnyök és hátrányok 
 • Hogyan kell alkalmazni?
 • A bútorok egy bézs barna nappaliban
 • Néhány szó a kis dolgokról
Skandináv stílus a belső térben

Skandináv stílus a belső térben

A szín szerepe a nappali belsejének kialakításában

Mint tudják, a fényes és természetellenes színek a legjobban befolyásolják az embert, és rosszabbá teszik pszichológiai hangulatát, érzelmi állapotát, sőt egészséget. Ezért ilyen színek a belsőépítészetben nem lehet domináns, de fel lehet használni fényes akcentussal. A nappali egy kommunikációs és kikapcsolódási hely egy közeli ember körében - hangulatosnak és világosnak kell lennie, dekorációjának színe nyugtató és kellemes.

Szokatlan fából készült fal a rácsok a belső

Szokatlan fából készült fal a rácsok a belső

Modern design nyugodt színekben

Modern design nyugodt színekben

A világos színpompás kiegészítők kiegészítik a pasztell színeket

A világos színpompás kiegészítők kiegészítik a pasztell színeket

Ezért a leginkább elfogadható, univerzális és stílusos az ilyen helyiség belső kialakítása bézs árnyalatú tarkított barna vagy fordítva. A bézs és barna terem valódi "chip" lesz vidéki vendégház, és kis lakások, mert egy ilyen színkombináció lehetővé teszi:

 1. vizuálisan növeli a helyet;
 2. enyhítsék a sötét helyeket a szobában;
 3. kiigazításokat végez a már meglévő és ismerős belső térben;
 4. hangulatos és kellemes légkört teremt, még egy kis szobában is.
A sötét anyagból készült sötét függönyök ideálisak a világos belső térben

A sötét anyagból készült sötét függönyök ideálisak a világos belső térben

A jegyzethez! Ha úgy dönt, a megfelelő százalékos bézs és barna árnyalatok, nem csak vizuális kép a szobában, de egyúttal azt is melegebb.

Sötét bőrbútor modern belső térben

Sötét bőrbútor modern belső térben

Világos kanapé, sötét párnákkal

Világos kanapé, sötét párnákkal

Ne feledd! A legfontosabb dolog - ne vigyük túlzásba a használatát sötét árnyalatú barna, különösen a falak közelében, hogy ne, hogy a nappali sötét és hideg.

Ráadásul még egy nagy szoba is benne van amelynek belsejében barna szín dominál, közelebb fog kinézni. A kényes bézs szín és a kifejezetten barna színű foltok használata lehetővé teszi a béke és a kényelem megteremtését a szobában anélkül, hogy megzavarná az esztétikáját és a hangulatot. A barna-bézs színekkel fenntartott nappali harmónia, amelyet mások nem tudnak elérni színkombinációk.

A felhasználás sürgőssége

Azok, akik úgy vélik, hogy a klasszikusok a múlt relikviája, és több eredeti kombinációt kell használnia a szoba belsejének rendezésére, csalódni fog. A modern valóságban a nappali belseje a bézs-barna színek megerősíti, hogy szép, stílusos, eredeti és nagyon bemutatható. És a béke és a békéltetés ennek a színtartománynak könnyen megtörhető vagy kiegészíthető fényes elemekkel.

Mindkét szín megy jól az egyéb hangok, úgy döntenek, a dekoráció hangsúlyozni elég nehéz, és a színező díszítő elemek is nagyon különc, gazdag és gyökeresen ellentétes puha bézs-barna színséma.

Tipp Fontos, hogy ne vegyen túlzásba további színek használata: minél világosabb a nappali belseje, annál kevésbé világos zárványok vannak benne. Emlékezzünk arra is, hogy minél nagyobb az ékezet, annál kisebb az ékezetek száma.

És milyen konkrét elemeket hangsúlyozni - a kérdés az íz a tulajdonosok apartmanok vagy házak.

A bézs-barna színű nappali beilleszkedhet olyan stiláris megoldásokba, mint:

 • királyi birodalom;
 • ökológiai countrés;
 • melankólia Provence;
 • szerény minimalizmus.

Ez a kombináció tekinthető semlegesnek és univerzálisan alkalmazható, így lehet használni, még azokban az esetekben, ahol a javítás a ház végzik csak részleges felújítása és a szoba csak meg kell illeszkednek az átfogó koncepciót a ház. Ennek eredményeképpen ez a belső tér fényesebbé és nemesgé válik, és még ha hiányosságai is vannak, akkor egy puha, bézs-barna duó leszed.

Gyönyörű nyugodt klasszikus, magas mennyezettel

Gyönyörű nyugodt klasszikus, magas mennyezettel

Belsőépítészet szecessziós stílusban

Belsőépítészet szecessziós stílusban

Luxus viktoriánus stílus

Luxus viktoriánus stílus

A belső tér előnyei és hátrányai

A fő előny a nappali díszítésével kombinációjaként bézs és barna is, hogy ez a választás nem tekinthető termékeny talajt a további változások szoba. Például, ha van egy vágy, hogy valahogy változtatni a stílusát és hangulatát a szobában, az azonos színű kombináció, minden olyan lépést, nem terhes: eltávolítva és hozzáadva valami újat a belső, akkor mindig lehet változtatni.

A jegyzethez! A nappali díszítése a bézs és barna színű van egy kis hátránya. Így a bézs és a világos barna hangok finoman és elegánsan néznek ki, de nagyon pálinkák, ezért ez a belső tér rendszeres tisztítást és felületek tisztítását igényli.

Hogyan kell díszíteni a belsőt a bézs-barna színekben?

A leggyakoribb lehetőség a nappali belseje belsõ és barna színek helyes díszítésére festés falak és mennyezet világos színekben és a bútorok és padlók használata sötétbarna árnyalatokban. Ennek a belsőnek a kiegészítéseként a fülbemászó, hang-fal vagy kissé elnyomott tartozékokat és díszeket használják.

Használhat aranyozást, bár az akcentus megengedi dekor elemeket kék, türkiz, világoszöld, smaragd és még bordó árnyalatok is. Például, szövetek és díszítik a kanapén többet párna az egyik felsorolt ​​árnyalatokban, hogy a belső frissesség és az eredetiség.

Tipp Olyan helyiségekben, ahol kevés természetes fény van, tanácsos használni tükrök dekoratív keretben. Fényt adnak és növelik a helyet.

Amikor a megélhetés bézs és barna színek meg kell győződnie arról, hogy a multi-funkcionalitást és az elegáns megjelenése a helyszínen voltak kiegyensúlyozottak. Ezért nem teszik az egész szobát, bézs vagy barna hang - ez csak akkor engedélyezett, ha a szoba nagyon világos. A bézs színe természeténél fogva semleges, ezért nem ingerli, nem inspirál, nem kér. De nem alvó tabletta.

Tipp Ha a helyiség elegendő napfényt kap, és nem található a ház északi oldalán, akkor használhatja sötét színek a színezéshez, világos mennyezet és bézs bútorárnyalatok.

Ha úgy tűnik, hogy a sötét falak komorak, akkor csak egy falat lehet festeni, lehetőleg a középső falat, barna színben. Aztán díszítheti festmények fényes keretben vagy fényben polcok. A függönyök, párnák és egyéb kiegészítőknek világosnak és telítettnek kell lenniük - ez nagyon érdekes eredményt fog elérni.

A világos színek jól alkalmazkodnak a kis lakásokhoz

A világos színek jól alkalmazkodnak a kis lakásokhoz

Stílusos belső tér szecessziós stílusban

Stílusos belső tér szecessziós stílusban

Lehetőség egy keleti tájékozódású magánházra

Lehetőség egy keleti tájékozódású magánházra

A bútorok egy bézs barna nappaliban

Különös figyelmet a nappaliban, idősebb bézs-barna árnyalatok, meg kell adni bútorokat. A falak és a padló színétől függően kell kiválasztani: ha a falak világos színek, akkor a bútoroknak sötéteknek kell lenniük, és fordítva. Ezenkívül ilyen helyiségben bútorokat kell készíteni természetes fa, amely különleges nemességet ad hozzá.

A kárpitozott bútorok meleg hangja kellemes a szemnek

A kárpitozott bútorok meleg hangja kellemes a szemnek

Szabadtéri hamis belső fedélzeti rack

Szabadtéri hamis belső fedélzeti rack

A jegyzethez! Az egyik legfontosabb bútor a hasonló belső - barna vagy világosbarna kanapé, bőr vagy textil kárpitozással. A hangzásnak köszönhetően az ablakok díszítésére is lehetőség nyílik, ugyanazon színű függönyökre, hangzással a falra felfüggesztve - dekoratív párnák.

A kanapé érdemes hozzá székek vagy karosszékek ugyanazzal a kárpitozással és ugyanabban a színes megoldásban. Vagy választhat székeket, amelyek kárpitjának színével ellentétben áll a kanapé kárpitozása - ez lehetővé teszi a belső tér és a környezet egyensúlyát. Szintén jó megoldás a nappali belsejében puha lehet török természetes árnyékolást vagy a karfák formatervezését könnyű szövethuzatok segítségével.

Bolyhos lágy cappuccino szőnyeg a szoba közepén

Bolyhos lágy cappuccino szőnyeg a szoba közepén

Néhány szó a kis dolgokról

A bézs-barna nappali belsejének újjáélesztéséhez világos akcentussal kell rendelkeznie: a falakon világosnak kell lenni képek, a polcok - antik tárgyak vagy színes tálcák, az éjjeliszekrényen - virágok vagy dísznövények. Ezzel a megközelítéssel a nappali belseje nem fog csalódást okozni neked, de olyan lesz, mint egy kép a magazinból!

Tanulmány a színekben: 60+ változatai a bézs-barna színű nappali kialakításának

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3