Puu-talon katos talon muodossa

Puu-talon katos talon muodossa

Polttopuun varastoon rakennettavaa rakennusta kutsutaan puun polttolaitteeksi, ja sitä on helppo luoda. Tämä rakennus ei ole vain hyödyllinen, se on vain tarpeellista oma talo, loppujen lopuksi Polttopuut on säilytettävä kuivassa paikassa. Ja ne varmasti tarvitsevat polttoainetta liesi uimavesitalossa tai talossa, varten grilli tai grilli. Kuten käy ilmi, jotkut ihmiset varastoivat polttopuun katoksen alla tai sisään taloudellinen navetta. Mutta tällaisissa paikoissa pitäisi olla luonnollinen tuuletus. Todelliset omistajat rakentavat varastoa polttopuuta varten erillisenä rakennuksena.

Kuinka rakentaa puulämmitteinen kone omalla kädelläsi - kiinnostaa monia. Yksinkertainen asiantuntijoiden neuvonta auttaa selviytymään rakenteen pystyttämisestä myös niille, jotka eivät ole koskaan rakentaneet. Lisäksi on mahdollista rakentaa rakenne ei vain uusista materiaaleista vaan myös käytetyistä materiaaleista. Esimerkiksi vanhoja pilkottuja ikkunoita voi tulla hämmästyttävä woodboy, se kannattaa vain kiinnittää hieman työtä ja mielikuvitusta heille.

sisältö:

Kolme lohkoinen puulastu, joka sijaitsee talon ulkoseinässä

Kolme lohkoinen puulastu, joka sijaitsee talon ulkoseinässä

Woodburner maalaistalossa

Woodburner maalaistalossa

Woodboy voi tulla laajennuksena taloon

Woodboy voi tulla laajennuksena taloon

Puulämmitteisen paikan valinta

Ensimmäinen asia, joka on tehtävä, on määritellä oikein rakennuspaikka. Kun valitset puulämmittimen asennuspaikan, järkeistämisen tulisi olla yksi. Luonnonvaraisen polttoaineen talonrakennuksen ei pitäisi olla näkyvissä, koska se ei ole rakennus, joka on pihan aksentti. Mutta samaan aikaan on suositeltavaa pitää se lähellä taloa. Muista, että puun on oltava kulunut, eikä tämä ole niin helppoa fyysistä työtä. Kuitenkin se on hieno, kun puulämmitteisen puiston sisäänkäynti on. Tällä lähestymistavalla polttoaineen syöttäminen varastointipaikkaan ei ole vaikeaa.

Puu tulisi piiloutua vieraiden silmistä ja olla lähellä kuumennettua huonetta

Puu tulisi piiloutua vieraiden silmistä ja olla lähellä kuumennettua huonetta

Jos et lämmitä taloa takka tai puuhella, polttoaineen varastointipaikka on sijoitettava kylvyn lähelle. Tällaisen rakenteen pitäisi olla kätevä, ja polttopuu on aina käsillä.

Jos haluat valita puun polttavaa työkalua "oikealle", piirrä juoni-suunnitelma. Tämä mahdollistaa parhaan keinon suunnitella rakentaminen ja määrittää sopivimman paikan. On suositeltavaa antaa etusijalle kukkulat. Asiantuntijat eivät suosittele puupoltin rakentamista alamäkiin, koska kosteus kerääntyy siellä eikä se tarvitse polttopuuta.

Talon sisäpihalla matala katos

Talon sisäpihalla matala katos

Puulastuetta voidaan rakentaa erillisenä rakennelmana, mutta hyvin usein se tehdään laajennukseksi talolle, kylpyläosastolle tai kalustolle. Se riippuu henkilökohtaisista prioriteeteistasi, sivuston koosta ja mielikuvituksesta. Yksinkertaiset mallit antavat mahdollisuuden rakentaa mahtavaa rakennuksen kauneutta.

Puulämmitteisen puun valinta

Kun rakennuspaikka on määritetty, voit jatkaa rakennustyypin valitsemista. Tässä suunnitteluvaiheessa sinun on määritettävä rakenteen koko riippuen siitä, kuinka paljon puuta pitää varastoida ympäri vuoden. Ensimmäinen asia, joka on tehtävä tässä rakennusvaiheessa, on päättää budjetista ja rakennatko taloutta rakennuksilta uusista tai improvisoiduista materiaaleista. On olemassa valtava määrä puulajeja, koska kaikki riippuu sivuston omistajan ja hänen perheenjäsentensä mielikuvituksesta ja mahdollisuuksista:

 • vaja. Tämä on luonnollisten polttoaineiden varastoinnin yksinkertaisin rakenne. Se on kolme seinää, katto-katto ja lattia. Erinomainen vaihtoehto katoksen rakentamiseen on korotettu lattia, joka ei vedä kosteutta maasta. Teltta voidaan rakentaa erillisenä rakennuksena tai laajennuksena vaja tai kotona.
Puunmuotoinen kuomu, jossa on kolme seinää ja katto

Puunmuotoinen kuomu, jossa on kolme seinää ja katto

 • Muodossa lehtimajat. Tämä erittäin tyylikäs muotoilu, jossa on ovi, antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa polttopuut ja kauniit näkymät. Tällainen puupoltin täydentää täydellisesti sisäpihan kokoonpanoa. Se voidaan rakentaa erilliseksi rakenteeksi tai taloudellisena yksikkönä.
Arbor muodossa huvimaja - tilava ja tyylikäs muotoilu

Arbor muodossa huvimaja - tilava ja tyylikäs muotoilu

 • Avaa tyyppi. Näissä rakennuksissa on näkyvä ulkonäkö ja sopivat kaikkiin sisätiloihin. Avoimessa puutalossa on kaksi seinää ja nostettu lattia. Monet kiinnittävät sitä kattoon estääkseen sademäärän.
Avoin puutavara kylpyammeen vieressä

Avoin puutavara kylpyammeen vieressä

 • Irtoa. Itse asiassa tämä on tavallinen taloudellinen rakenne, vain pienempi. Tällainen rakenne on sisäänkäyntiovet ja merkityksetön perusta. Se voidaan varustaa lisävarastohyllyt.
Woodburner osana navetta

Woodburner osana navetta

Puun polttokoneet, joilla on omat kädet, joiden kuva on esillä Internetissä, voi olla monenlaisia. Tämä rakenne ei liity pääoman rakentamiseen ja rakennetaan hyvin nopeasti.

Rakennusmateriaalit: Puupuhaltimet omilla käsillä

Puupoltin rakentamiseen voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Useimmiten tällaisia ​​tarkoituksia varten käytetään puuta. Erittäin mukava puu puusta puutavara niissä telakoissa, joissa kaikki on sisustettu yhteen luonnolliseen tyyliin. Tärkeintä on, että savupiippu, jonka omat kädet tekivät, suojasi polttoainetta sateelta ja sai luonnollisen tuuletuksen.

Puinen puupoltin on suosituin vaihtoehto

Puinen puupoltin on suosituin vaihtoehto

Erittäin usein käytetään puun rakentamiseen polykarbonaatti. Tämän asennuksen yhteydessä kiinnitetään erityistä huomiota ilmanvaihtoon. Tällöin on tarpeen jättää lokit lokerot.

Polykarbonaattipolykarbonaatti - budjettiratkaisu

Polykarbonaattipolykarbonaatti - budjettiratkaisu

Tyylikäs ja ainutlaatuinen ulkoasu taotut rakenteet. Tällaista puupoltinta ei rakenneta suuriksi. Erityisesti hienostunut, se näyttää virkistysalueelle, jossa on kadun takka tai grilli.

Puulattiat voidaan rakentaa improvisaateista materiaaleista. Hieman fantasiota ja näet rakenteen rakenteen. Kuten käytännössä käy ilmi, tällaisen rakennuksen rakentaminen ei vaadi tiettyjä materiaaleja. Tärkeintä on luoda luonnollinen ilmanvaihtojärjestelmä.

Pyöreä puupoltin, jossa polttopuiden ja hyllyjen kaavoitus

Pyöreä puupoltin, jossa polttopuiden ja hyllyjen kaavoitus

Ennen kuin aloitat rakennuksen, on tarpeen määrittää budjetti, koska voit rakentaa minkä tahansa puuntyöstökoneen. Polttopuun varaston rakentaminen riippuu käytetyistä rahoista.

Valmiit puut - yksinkertainen ratkaisu rakentamiseen

Nykyään rakennusmateriaalien markkinoilla voit ostaa valmiita puupaloja kaikentyyppisiltä ja malleilta. Tämä on paras ratkaisu niille, joilla ei ole vapaa-aikaa rakentamiseen tai yksinkertaisesti eivät halua rakentaa rakenteita. Myymälässä on myös älykäs puu-kirjaaja baarista, joka näyttää puusta, ja yksinomainen käsintehty taottu käsintehty puupylväs ja rakenne, joka on tehty polymeereistä. Valinta on erilainen eri muodoissa, kuvioissa ja väreissä.

Metalliristetyt puupoltimet

Metalliristetyt puupoltimet

Valitse se, joka sopii sinulle telakan suunnitteluun ja vastaa budjettisi.

Hyvin harkittu paikka polttopuun rakentamiseen talossa on sisäänrakennettu puupoltin

Hyvin harkittu paikka polttopuun rakentamiseen talossa on sisäänrakennettu puupoltin

Puuseinän rakentaminen seinän vieressä

Kuinka tehdä puulämmitteinen kone omalla kädellä, ammattimaiset rakentajat vaativat. Ne tarjoavat selkeät kuvaukset, käytännön neuvoja.

Woodboy ei kuulu monimutkaisiin rakenteisiin. Voit rakentaa sen itse nopeasti. Erityisen helppoa seinän rakentaminen seinän vieressä. Suunnitelma auttaa tekemään kaiken parhaimmassa muodossaan ilman erityistä haittaa:

 • määritä puupoltin sijainti. Asiantuntijat suosittelevat, jos mahdollista, valitsemalla pohjoisen seinän rakentamisen useista syistä. Ensinnäkin, polttopuut, tuuletus, eikä suora auringonvalo, on tärkeämpää. Toiseksi puun polttolaitos pohjoispuolella tulee talon seinän eriste. Tällaisen rakenteen pääasiallinen haittapuoli on katon laajennus. Siksi kun polttopuun varastointilaitosta rakennetaan, kannattaa harkita tätä näkökohtaa.
Valitse paikka, joka on mahdollisimman lähellä tulipalon lähdettä: kylpyamme, takka jne.

Valitse paikka, joka on mahdollisimman lähellä tulipalon lähdettä: kylpyamme, takka jne.

 • tehdä kaavamainen piirustus laajennuksesta määrittämällä sen mitat paperille. Näin voit suorittaa asennuksen nopeasti, eikä muokata samaa työtä useita kertoja.
 • rakentaa kehyksen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy kaivaa pylväät, konkreettisia heitä luomaan vankka rakenne. Tällaisiin tarkoituksiin sopivat sekä puusta että metallista valmistetut materiaalit;
 • Kiinnitä lattia nostamalla sitä vähintään 10 cm: n päähän maasta. Yksinkertaisin vaihtoehto on tiilet asettamalla ja viive. On myös suositeltavaa kattaa lattia kattolaitteella kosteuden pääsyn estämiseksi;
On tarpeen nostaa puun lattia vähintään 10 cm

On tarpeen nostaa puun lattia vähintään 10 cm

 • viimeistele luuranko. Tällaisia ​​tarkoituksia varten puusta valmistetut lokit ovat täydellisiä. Niiden vahvistaminen on välttämätöntä, koska ne tulevat koko peitteen pohjaksi.
Kehyksen luominen puusta on tärkeä askel asennuksessa

Kehyksen luominen puusta on tärkeä askel asennuksessa

 • kehystää runko levyt. Älä laita levyjä. Kuomu on tuuletettava, jotta polttopuuta voidaan käsitellä kunnolla. Tässä vaiheessa ulkonäkö luodaan vaja. Siksi, kun mielikuvitus on osoittanut, ei ole mahdollista luoda yksinkertaista kattoa polttopuulle, vaan todellista taideteosta;
Runkokokoonpano laudoittain

Runkokokoonpano laudoittain

 • asenna katto. Kattotason tulee olla 20 senttimetriä puhua. Tämä auttaa suojaamaan puuta kosteudelta ja vedestä, joka vuotaa talon katto tai navetta. Kattolaitteistoon soveltuu katemateriaali ja liuskekivi.
Valmis puupuhallin, jossa on katto ja seinät

Valmis puupuhallin, jossa on katto ja seinät

Tämä on yksinkertaisin muotoilu, jolla on korkeat toiminnot. Se on rakennettu erittäin nopeasti eikä vaadi suuria kuluja. Kuinka rakentaa puulämmitteinen kone vaiheittain, valokuvassa, jota näet Internetissä, koska yksinkertaisen suunnittelun ja luomalla mestariteoksia.

Puulämmitteisen koneen rakentaminen erillisenä rakennelmana

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä rakennettaessa puupoltinta on löytää sopivin paikka hänelle ja määrittää huoneen koon. Polttopuun varastoinnin erillinen rakenne tulee aloittaa perusasennuksen avulla. Tällaisia ​​tarkoituksia varten pylväsperusta on täydellinen, koska se ei ole päärakennus. Mutta kuitenkin säätiö, vaikkakin vähäpätöinen, auttaa rakentamaan kuivaa ja kestävää.

Kiinteän puupalkin rakentamisen periaate on sama kuin laajennuksen pystyttäminen: ensin sinun on kiinnitettävä pylväät, rakenna sitten lattia ja kynsileikaa. Seuraavaksi iho on valmistettu mistä tahansa sopivasta materiaalista. Lopuksi katto on pystytetty. Tärkeintä on, että omalla kädellä varustettu polttokone, jonka rakennustekniikka osoittaa selvästi koko prosessin, sopii täydellisesti maisemaan ja sopii pihan muotoilu.

Esimerkki suunnitelmasta puupuhaltimen rakentamisesta

Esimerkki suunnitelmasta puupuhaltimen rakentamisesta

Tarvittavat materiaalit ja työkalut puupoltin rakentamiseen

Ennen kuin aloitat rakennuksen, sinun on luotava selkeä piirros. Luonnoksen avulla voit nopeasti rakentaa puulämmitteisen koneen, varsinkin jos aiot tallentaa hyllyjä. Luotu puulämmitteinen kone omalla kädellä, jonka piirustukset näkyvät paikan päällä, mahdollistaa kätevästi polttopuun varastoinnin. Piirustuksessa näkyy rakennuksen mitat ja koko rakennusprosessi. Sitten sinun pitäisi ostaa tai valmistaa työkaluja rakentamiseen. Tällaista työtä varten tarvitaan porata reikien, reikien ja puun työstämiseen tarkoitettujen reikien luomiseen.

Kun hankit materiaaleja rakentamiseen, kannattaa mieluummin tarjota laadukkaita tuotteita. Mutta erinomainen vaihtoehto on rakentaa rakenne improvisoiduista materiaaleista tai tuotteista, jotka ovat olleet käytössä.

Rakennusmateriaalien laatu riippuu polttopuun turvallisuudesta

Rakennusmateriaalien laatu riippuu polttopuun turvallisuudesta

Woodburner: Sisustus

Luovan lahjan luominen on yhtä tärkeää kuin itse rakentaminen. Voit järjestää polttopuun varastoinnin eri tavoin. Luo esimerkiksi sen katolle kukka sänky, kynsilakka, koristele se sisäänkasvavia kasveja: tällainen rakenne muistuttaa gnomin satua.

Puulämmitteisen koneen alkuperäinen muoto, joka sopii talon ulko- puolelle

Puulämmitteisen koneen alkuperäinen muoto, joka sopii talon ulko- puolelle

Puu-kirjaaja saa omaperäisyyden ja hienostuneisuuden, jos puupinta käsitellään erityisen tummalla tahralla.

On syytä muistaa, että arkiston ulkonäkö kiinteä polttoaine riippuu tukkien asentamisen laadusta. Jos puu asetetaan kaoottisesti, et voi luoda harmoniaa, vaikka kuinka kovaa. Siksi pino lokit olisi siistiä. Laskentamenetelmä määrittelee jokaisen henkilökohtaisten vaatimusten ja toiveiden mukaan.

Aseta lokit puupolttoon - sisustuselementti

Aseta lokit puupolttoon - sisustuselementti

Woodlanderin koristelu rajoittaa vain mielikuvitusta. Taotut osat ovat täydellisiä sisustukseen. Ne soveltuvat ihanteellisesti mihin tahansa materiaaliin. Jos sinulla on takka talossasi, voit täydentää sisustusta pienellä taotulla puupoltokoneella, joka sijaitsee suoraan uunin läheisyydessä. Tällainen mini-dovnik koristaa ja paikka lähellä grilli.

Woodburner omilla kädillä: neliöitä, jotka ovat neliöiden lähellä tulipalon

Neliön muotoinen neliöiden lähellä tulta

Puupuhallin on yksinkertainen rakenne, joka pääasiallisesti auttaa pitämään polttopuita. Asiantuntijat suosittelevat lokkien keruuta välittömästi useita vuosia. Tällainen kanta ei ole liiallinen, mutta tekee sinusta itsevarmuuden, koska kaikki käyttävät grilliä, hukuttaa liesi tai takka. Paikka ja polttopuun varastointipaikka auttavat aina pitämään luonnollisen polttoaineen kuivana.

Woodburner: 70+ mukavaa ja helppoa ideoita yksityiselle talolle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 22