Preproga - primerna za otroke vseh starosti

Preproga - primerna za otroke vseh starosti

Otroci v družini so nedvomno veselje za ljubeče starše, ki poskušajo otrokom zagotoviti najboljše. Ko otrok raste, se razširijo meje svojega prostora pred majhnim svetom, skuša ostati tesno jaslice ali arena in pojdite na potovanje stanovanje. To pomeni, da je narava dala signal za raziskovanje novih ozemelj. Naloga mame in očeta v tem težkem obdobju je, da se radovednemu otroku zagotovi največja varnost in udobje. Pomoč v tej priročni uganki mat!

 • Značilnosti
 • Vrste preprog
 • Prednosti in slabosti
 • Nasveti za izbiro
Rug hitro postane priljubljeno mesto za igre

Rug hitro postane priljubljeno mesto za igre

Značilnosti

 1. Vsi preproga sestavljen iz več delov - od šestih ali več, se prav tako razlikujejo po parametrih delov, vsak kos ima lahko eno od možnosti za parametre - 250 x 250, 300 x 300, 450 x 450 mm. Lahko jih zamenjamo.
 2. Debelina izdelka je od 8 do 12 mm.
 3. Vsak model se razlikuje tudi v tematski smeri.
Odlično za otroško notranjost

Preproga je super za notranjost otroka

Funkcionalnost

Specifičnost takšnih podstavkov ima številne vidike. Različica sestavljanke je mobilna in zelo priročna pri prevozu, pomaga pri telesnem in duševnem razvoju otroka, kar omogoča vizualno in otipno raven, da hitro pridobi znanje. Z deformacijo je mogoče kupiti in zamenjati poškodovan del, je priročen in je cenejši od katerega koli standardnega analoga.

 

Nasvet! Če je sin ali hči vzgojil, ne žurite, da bi vrgli preprogo, ki je služila zvesto. Povečati ga je mogoče s pridobitvijo potrebnega števila dodatnih delov.

Model za starejše

Model za starejše

Osnovni material je hipoalergen in najvišje kakovosti, saj ustreza vsem državnim standardom, uvedenim za nadzor proizvodnje otroškega blaga.

Pomembno! Rug-puzzle ima specifični premaz, v katerem ni niti ene majhne podrobnosti, ki bi zagotovila popolno varnost za majhne otroke, ki želijo v svoje usta pritegniti različne predmete.

Sorte preprog

Do danes trgovin in spletnih strani ponujajo širok izbor otroških preprog za plazenje v obliki uganke.

Najbolj priljubljeni modeli

Mehka podloga za polno pokritost prostora

Odlikuje ga velika debelina reda 8-12 mm, dobro ohranja vročino, ima konveksno strukturo, ki omogoča otrokom, da se bolje držijo in začnejo s podrobnostmi.

Velika izbira za igralniško sobo

Velika izbira za igralniško sobo

Modularna platna

Posebna zložljiva preproga z višino od 10 do 12 mm, katere del je mogoče preurediti, odstraniti in dodati, prilagajati celotno površino. Material je hipoalergen in odporen na vlago. Zasnovano za dojenčke, stare od 5 do 7 mesecev.

S takšno igračo bo vedno dolgočasno

S takšno igračo ne bo nikoli dolgočasno

Blazina za plazenje z odbijači

Različica za najmanjšo, analogno območje mini iger. Robovi so zaprti s posebnim udarci, ki so pritrjeni v utorih. Z uporabo tega modela se lahko starši varno preselijo v drugo sobo v svoje zadeve, ne da bi se strah, da bo njihov otrok izstopil iz prijetne hiše in naredil nekaj.

Mletje je vedno varno

Mletje je vedno varno

Masažni model

Vsaka podrobnost mehke sestavljanke ima konveksne elemente. Ta premaz ne opravlja samo zabavne, temveč tudi terapevtske funkcije - ne povzroča ravnih stopal ali popravi že obstoječega.

Na opombo! Prav tako pripomore k boljšemu zaznavanju reprodukcije barv in razvijanju finih motoričnih veščin, kar je pomembno za dober razvoj govornih centrov.

Uporabno za majhne noge

Uporabno za majhne noge

Abeceda

Polir s slikami črk bo pripomogel ne samo, da plazijo, temveč tudi zapomniti črke iz plenice. Ta mat je koristna in odrasla otroka - iz modularnih kosov lahko združite besede. To pomaga izboljšati spomin, logične sposobnosti in v več primerih omogoča začetno znanje tujih jezikov od mladosti, če kupite različico z angleško, nemško, francosko ali drugo abecedo.

Za boljše zapise črk

Za boljše zapise črk

Rubber

Izdelana iz gumijastih sekancev, ki niso primerna za stalno tla, vendar popolnoma podobna gimnastična mat za kratkotrajne fizične vaje. Njena cena je majhna, je zelo priljubljena zaradi dostopne cene in minimalnega učinka drsenja, je enostavno čiščenje. Da se otroku ne dolgočasijo in ne prekinjajo lekcij pravilnega plazenja, se pogosto vzamejo dacha, pri potovanju v naravo itd.

Svetel in praktičen mat

Svetla praktična preproga

Silhouette

Uganka je sestavljena iz moduli različne oblike v obliki okvira, v katerega so postavljene zanimive postavitve glede na velikost in barve. Za starejše otroke, ki aktivno oblikujejo figurativno in asociativno razmišljanje, obstajajo različice, podobne igranju kock, ki združujejo dele po parceli pravljice ali sezonah. Kompleksnost je odvisna od števila in velikosti kosov.

Pomaga otroku, da se razvije hitreje

Silueta uganka pomaga otroku, da se razvije

Crawl - tako z glasbo

Nedavno na trgu otroških izdelkov so se pojavile uganke za plazenje, opremljene z vgrajenimi gumbi in mini mehanizmi z glasbo ali imitacijo glasov zveri.

Na opombo! Poseben svinčnik je opremljen s kompletom, in če se jih dotaknete, na primer na sliko živali, lahko slišite, kakšen zvok ga proizvaja v naravi.

Vendar pa je tak izdelek prinesel samo iz tujine in se razlikuje v precej veliki ceni.

Vsak otrok bo navdušen

Vsak otrok bo navdušen nad glasbeno podlogo

Pozitivne in negativne točke

Pros Cons
Učinek amortizacije - so mehki in spomladi, to zmehča udarce v jeseni Nekatere sofisticirane modele se odlikujejo po visoki ceni
Toplotna izolacija - ustvari udobno temperaturo in otrokom preprečuje podhladitev Povprečna življenjska doba je nekoliko manjša od običajne preproge
Ekološki - ne sproščajte škodljivih hlapnih snovi
Enostaven za čiščenje - enostaven za čiščenje od madežev, se ne bojijo barve in razlitih sokov, je tudi enostavno izpirati vlago, če ste zapustili mladega popotnika brez plenice
Higiena - material preprečuje nastanek gliv in bakterij
Brez drsenja - na platnu so na voljo posebne tkanine
Zamenljivost modulov
Brez elektrifikacije

Nasveti za izbiro

Z nakupom katerega koli predmeta za svojega otroka starši ne smejo obotavljati postavljanja vprašanj prodajalcu.

Nasvet! Prva stvar, ki jo morate odkriti pred nakupom preproge, je razpoložljivost potrdila o kakovosti. Potem lahko ugotovite druge zanimive točke.

Iz podrobnosti lahko zgradite različne številke

Iz podrobnosti lahko zgradite različne številke

Pomembne točke:

 1. Ne zanašajte se samo na indeks cen. Poceni možnosti so vedno manj kakovostne, zato je bolje izbrati zlato sredino.
 2. Preučite material vizualno in na dotik - na matu ne sme biti nobenih napak.
 3. Izdelek ne sme biti preveč tog, sicer lahko poškoduje otroško mehko kožo pri drgnjenju. Tudi sklepe morajo biti čim bolj ravne.
 4. V razvojnem načrtu je vredno, da se zanesejo na starost - za najmlajše je bolje kupiti velike in svetle uganke; za starejše, si lahko ogledate sestavljene črke, številke ali uganke.
 5. Mat ne sme nikoli lakirati rok in ne sme biti preveč vonja iz plastike ali gume.
 6. Pred nakupom izdelka pazljivo izmerite dimenzije prostora, če želite v celoti postaviti vrtec.

Zaključek

Rug uganke za plazenje so korak v sodobno prihodnost. To je odlična izbira ne samo ljubečih, pač pa tudi inteligentnih staršev, ki ne živijo samo danes, temveč si prizadevajo za razvoj svojega otroka. Ni najcenejših različic kupiti z "zvonovi in ​​piščalci" - z uspešno in kompetentno izbiro lahko popolnoma združite ceno in kakovost.

Otroške blazinice za pajkanje: pregled možnosti in nasvetov staršem po izboru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5