Rebel Walls – uporni ozadje v vsaki hiši

Vsebina

  • Koncept Rebel Stene
  • Ustvarjanje uporniških ozadij: zgodovina in tehnologija
  • Oblikovanje in zbirke Rebel Stene - za vsak okus
  • Fotografija Rebel Walls

Kaj je sodoben dom? To je udobje, udobje, ergonomija in, kar je najpomembneje, slog. Kaj poudarja individualnost najemnika, ki dokazuje njegov okus, želje, hobije in celo življenjski koncept.

Rebel Walls notranja slika

Med različnimi materiali za dekoracijo, ki lahko ustvarijo slog nastanitve, Stenski papirji zasedajo vodilni položaj, ker jih je treba uporabiti samo stene - kot celota notranjost potem se bo spremenilo. In danes obstaja veliko podjetij, ki proizvajajo foto ozadja, ki ponujajo izdelke za vsak okus.

R11721 - Voda Wolrd

Švedsko podjetje Rebel Walls izstopa v tej seriji, ki je eden od inovatorjev pri ustvarjanju edinstvene zasnove fotografskih ozadij. Kljub številnim drznim in svetlim odločitvam bodo njihove zbirke ustrezale konzervativnim in romantičnim strankam. Poleg mnogih zbirk in visoko kakovostnih izdelkov, Rebel Walls kot podjetje z lastno zgodovino in posebno vizijo ponuja izjemne stilske rešitve in edinstven pristop k vsakemu naročniku.

R10591 - Magnolija

R13421_Rebel-stene-4-slika-2

Koncept Rebel Stene

Angleška beseda "Rebel", ki jo kot osnova švedsko podjetje pomeni ne le "upor", ampak svobodo v vseh njegovih manifestacijah. Verjamejo v to ozadje Ni samo element dekoracija, ampak čisto platno, na katerem lahko ustvarite karkoli. To je svoboda oblikovnih rešitev, ki ločujejo ozadje Rebel Walls. Celoten postopek ustvarjanja edinstvenih ozadij je predmet tega koncepta - od izdelave prve skice do dela s strankami.

R11521 - zguban papir

Poleg nemotenega spreminjanja življenjskih prostorov podjetje poskuša izboljšati družbo s prenosom sredstev v gradbeni sklad Habitat for Humanity. Nalog Rebel Walls je maksimizirati izboljšanje in raznolikost življenja ljudi, čeprav skromno - okrasitev notranjosti. Toda za ustvarjalce podjetja je oblikovanje bivalnih prostorov tudi način za razširitev meja lepega estetskega okusa. Celoten koncept Rebel Walls temelji na pogumu in svobodi izražanja, kot pravi ustvarjalci blagovne znamke: "Lahko storite vse, ker je to le ozadje!"

R13461_Rebel-stene-4-slika-3

R10451 - Venezia

Ustvarjanje uporniških ozadij: zgodovina in tehnologija

Rebel Walls je resnično družinsko podjetje, kjer so vsi procesi absorbirali doživetje slavnega dedka Folkeja, ki je delal v tapetniški trgovini v 20-ih letih in ustanoviteljem blagovne znamke Irene in Christopher, ki se je srečal leta 1995. Po tem, ko so prejeli osnove dela na tovarni za ozadje Småland na Nässjöju, so ustvarjalci Rebel Walls že vedeli, kaj bo njihov izdelek. Odpravljena proizvodnja, kohezivna skupina in avtorjeva zasnova, ki odsevajo željo po spremembi sveta okoli nas - to je koncept in osnova Rebel Walls.

R13332_Rebel-stene-4-slika-3

Izdelava fotografskih ozadij blagovne znamke je izdelana s pomočjo sodobnih digitalnih tiskarskih strojev. Ta metoda se razlikuje od tradicionalne in omogoča natančnejše prikazovanje vseh podrobnosti o sestavi, zato oblikovalci podjetja niso omejeni na predloge ali barvna paleta.

R10511 - Lescut, Design

R10101 - listavcev gozd

Računalniška oprema tovarne je zasnovana za izdelavo tapet in opravlja tok naročil v realnem času. Zato strankam zagotavlja hiter in hiter čas dostave, skupaj z visoko kakovostnimi izdelki. V oblikovalskem studiu Rebel Walls, ustvarjalci nimajo nobenih omejitev, le svobodo ustvarjanja. Vse zbirke blagovne znamke so rezultat dela rednih in povabljenih oblikovalcev, ki so poskušali izvajati vse drzne ideje in želje kupcev.

Rebel Walls notranja slika

Rebel Walls notranja slika

Ozadja Rebel Walls so izdelani na netkani osnovi najvišje evropske kakovosti. Zgornji sloj papirja je ojačan z najlonskimi vlakni, ki dajejo proizvodu višjo trdnost. Tudi Stenski papirji od Rebel Walls zelo enostavno lepilo - lepilo, ki jim bo v kompletu, dovolj je, da postavite na steno in po - popravite ozadje.

R11871 - Cityscape

Vse tapete iz švedske družbe so pralne - mogoče jih je mokro čiščenje, brez strahu pred pokvaritvijo izdelka. Tehnologija za ustvarjanje fotografskih zidov Rebel Walls je namenjena tudi ohranjanju barve pod vplivom zunanjih dejavnikov - temperature in sončne svetlobe. Zato izdelki ne izginejo, ampak jih prosim barve.

R13521_Rebel-stene-4-slika-2

Oblikovanje in zbirke Rebel Stene - za vsak okus

Svoboda samoizražanja v stenah Rebelja se najprej kaže v oblikovanju. Tukaj lahko pobirate neverjetno avantgardne rešitve, na katere bodo upali le najbolj pogumni kupci. Toda obenem se bo v veliko zbirko popolnoma ujemalo klasično tradicionalni notranjosti.

Rebel-Walls-R13122_image2

Z splošnim duhom upora je vse zelo dostopno - vse zbirke so zbrane v več kategorijah, primerne za izbiro. Če kupci nimajo časa za pregled vseh kategorij in skupin zbirk, se lahko posvetujete s strokovnjaki Rebel Walls, ki bodo izbrali možnosti na podlagi osebnih preferenc.

Rebel-Walls-R13142_image2

Torej, v asortimanu podjetja je ozadje razdeljeno na več skupin - s slogovnimi rešitvami, barvami, oblikovalskimi zbirkami. To se naredi za splošno udobje pri izbiri fotografskih ozadij. Zato kupci ne bodo dolgo časa gledali na vse zbirke v katalogu.

Rebel Walls notranja slika

Če je celoten projekt oblikovanja stanovanj pripravljen in morate izbrati ozadje za izbrani barvni razpon, si morate ogledati zbirke, združene z različnimi gama-grafiki, terakotami, zelena in drugi. To je zelo dobra rešitev za notranje oblikovalce in dekoraterje, vendar je seveda primerna za vse kupce. Navsezadnje ima vsakdo najljubšo barvo!

R10761 - Du Globe Terres

R12232 - Harlequin, modra

Toda mnogi kupci iščejo edinstveno Stenski papirji, in po - zgraditi kompozicijo okoli tega svetlega poudarka. V tem primeru je vredno razmisliti o slogovnih rešitvah iz Rebel Walls. Dovolj so: Površine, narava, botanika, vintage, beton, drevo, umetnost, geometrija, mesto, potovanja, zemljevidi in tipografija . Vsak od stilov bo poudaril identiteto notranjosti. Zahvaljujoč ustreznim barvnim rešitvam se zbirke med seboj dobro mešajo, kar vam omogoča, da izberete različne sestavke iz Rebel Walls za skoraj vsako sobo v hiša.

R13681_Rebel-stene-slika-2

R11901 - Vlak

Za stanovanja v Ljubljani minimalistično in Skandinavski slog stila "Narava" in "Botanika" sta odlična. Makro fotografija listov in rastline, splošne skladbe šopov bodo postale močan poudarek v mirnem notranjosti. Takšne kompozicije bodo tudi idealne za otrok in spalnice v klasičnem slogu.

R12201 - listje

Rebel-Walls-R12961_image2

R13451_Rebel-stene-4-slika-2

Za privržence retro stilov sredi dvajsetega stoletja so slogovne rešitve Vintage in Art odlične. Zid fotografij s podobo starih knjig, radijskih in grafičnih podob, podobnih delom pop art, popolnoma osvežite pravo vzdušje.

R11501 - Radio

R12121 - Butterfly Letter

Rebel Walls notranja slika

Za moderna notranjost, okrašena svetlo in malo eklektično, slog pozadine "City" in "Travel". Ogromne slike megalosti bodo vizualno ustvarjale dodatne dimenzije v sobi, privlačne pogledov.

R10421 - avtocesta

R10661 - Pariz

Ljubitelji bolj klasičnih rešitev morajo izbrati slogovne smeri "Površine" in "Zemljevidi". Zbirke, zbrane v tej skupini, bodo čim večje kartice, ki so visele v pisarnah Churchilla in Darwina, s čimer se je slovesnost in resnost prostora povečala.

R10771 - World Map

R12781 - betonski vrvice

Za mlade umetnike, študente in preprosto sanjarje, ozadje iz zbirk skupin "Typography" in "Geometry" bo popolnoma ustrezal. Krepko in svetlo notranjost bo poudarjeno z impresivno plakati in časopisne izrezke, geometrijska platna. Še posebej takšna ozadja iz Rebel Walls bodo popolnoma vgrajena v notranjost velikih studio apartmaji.

R12311 - Fraktal

R12262 - Gumijasti žig

Za stanovanja, urejena v etno-stilih, je potrebno izbrati ozadje iz skupin "Beton", "Drevesa" in "Površine". Makro fotografija bambus prevleke ali lesene plošče, značilen za slog Provence, - to je osnova bodoče notranjosti.

R13181 - Zidni vrt

R11821 - Bambus

Avtorske zbirke oblikovanja Rebel Walls izdelujejo najboljši evropski in svetovni oblikovalci in fotografi, ki s svojimi deli prinašajo nove barve v vsako notranjost. Torej, tu so zbirke velikih natisov za notranjost, ki so v celoti ustvarjene ročno. Oba sta abstraktna skica in precej tradicionalni cvetlični kompoziciji barvani.

R12231 - Harlequin, rdeča

Druge zbirke so še slike in tridimenzionalne fotografije industrijskih predmetov - mostov in nebotičnikov, ki poskušajo odkriti edinstveno lepoto v vsakdanjem življenju. Kljub dejstvu, da je večina Rebel Walls zbirk avtorskih pravic polna barve, obstaja nekaj popolnoma enobarvnih, ki se bodo ujemale v strogo sodobno notranjost.

R12901 - Industriel Urban Farm L.A.

Ampak najpomembnejša značilnost ozadja od Rebel Walls je priložnost, da vsaka stranka ustvari svoj edinstven vzorec in sestavo. Sliko ali osebne risbe lahko skenirate sami ali s pomočjo strokovnjakov Rebel Walls, nato uredite ali povečajte sliko. Lahko je popolnoma ničesar - družinska fotografija iz počitnic, priljubljenih krajev, sliko, ki ga je napisal ljubljeni ... Tako edinstvena priložnost bo prinesla edinstveno verodostojno noto atmosfere doma, zaradi česar je resnično osebno.

Rebel_Walls_ (76)

Vse faze postopka ustvarjanja edinstvene ozadje s skice stranke skrbno nadzirajo zaposleni Rebel Walls, ki svetujejo in pomagajo pri ustvarjanju novega svetlega platna. Tudi če stranka želi videti določeno fotografijo na ozadju, se bodo strokovnjaki podjetja obrnili na foto agencije, ki bodo zagotovile veliko število različnih slik, na katere lahko izbirate.

R50803 - Odprite svoj um in rastejo

Mnoge Rebel Walls kolekcije so nasičene s samozadostnimi kompleksnimi kompozicijami, in za boljše razumevanje teh, strokovnjaki svetujejo, da jih kombiniramo z enostavnejšimi pohištvo in brez svetle dekor stene.

Rebel-Walls-R13231_image3

R10781 - Union Jack

Čeprav to ni pravilo, temveč samo nasvet. Konec koncev, v Rebel Walls kršijo pravila - del vizije in splošni koncept podjetja. Zdaj vam ni treba obesiti Van Gogh ali Matisse slike, da presenečete goste. Z ozadjem iz Rebel Walls, bo vsaka soba postala predmet občudovanja in pozornosti.

Rebel Walls - fotografija

Loading...