Bagaimana untuk menghiasi bilik untuk Tahun Baru: 60+ idea-idea yang sangat selesa untuk hiasan perayaan | freepvpgame.com

Bagaimana untuk menghiasi bilik untuk Tahun Baru: 60+ idea-idea yang sangat selesa untuk hiasan perayaan

Gaya Skandinavia minimalis dengan pokok subur

Gaya Skandinavia minimalis dengan pokok subur

Tahun Baru adalah percutian paling misteri dan misterius. Dia dirayakan di negara kita secara besar-besaran. Setiap keluarga mula bersiap untuk sambutan Tahun Baru dari akhir bulan November dan hari pertama bulan Disember. Semua orang berfikir tentang hadiah untuk saudara-mara, membuat menu perayaan. Bermula menjual keindahan hijau, kerana tanpa simbol ini, sukar untuk membayangkan percutian. Penyediaan pra-percutian juga meliputi perumahan: mereka dihiasi bilik-bilik di tema Tahun Baru, dan kemudian di setiap rumah terdapat suasana yang benar-benar perayaan!

  • Idea Reka Bentuk
  • Tahun baru garland
  • Komposisi Tahun Baru
  • Membantu dalam mempersiapkan cuti
Hiasan Krismas yang indah di tingkap

Hiasan Krismas yang indah di tingkap

Idea pendaftaran kediaman

Kami menawarkan untuk mempertimbangkan beberapa pilihan yang berbeza untuk menghias bilik untuk memberikan persekitaran kisah dongeng.

Menghias bilik dalam gaya desa

Sekiranya anda ada di rumah anda ada tangga, anda boleh dengan mudah mengubahnya. Untuk melakukan ini, anda akan memerlukan reben biru terang, yang anda boleh menghiasi pagar tangga dan salib, dan di persimpangan melampirkan kandil dan Hiasan Krismas. Tangga setiap hari yang membosankan akan berubah menjadi perayaan dan hebat!

Nasihat! Ia tidak perlu untuk memotong pokok hidup. Setelah menunjukkan sedikit imaginasi dan melegakan pokok cemara yang indah, anda menghias rumah anda dengan pokok perang Krismas asli, LED atau papan kayu biasa.

Pokok Krismas yang luar biasa, yang boleh berdiri sebanyak yang anda mahu

Pokok Krismas yang luar biasa, yang boleh berdiri sebanyak yang anda mahu

Gaya negara di pedalaman

Gaya negara di pedalaman

Penggunaan elemen dan bahan semula jadi

Jika anda telah merancang sambutan romantis Tahun Baru, maka anda boleh mencipta dengan mudah komposisi percutian untuk hiasan meja dengan bantuan bahan semula jadi dan lilin.

  1. Kumpulkan semua lilin di dalam rumah, dan jika mereka berbeza dengan saiz dan garis pusat, ia tidak merosakkan hiasan, sebaliknya, sebaliknya.
  2. Letakkan lilin di atas dulang logam, dalam pantulannya, api akan mencurahkan.
  3. Di antara lilin, letakkan kacang-kacangan, selipkannya dengan mainan kecil untuk pokok Krismas.
  4. Jika skema warna disesuaikan dengan harmoni, hiasan akan meninggalkan kesan yang tidak dapat dilupakan.

Nasihat! Juga gunakan hiasan yang boleh dimakan, contohnya, bukannya pokok Krismas, terutama jika sesuai dengan nada yang digunakan bahan dan tema. Ia boleh menjadi tangerine, yang pasti ada di setiap rumah pada Malam Tahun Baru.

Lampu kayu, kon dan patung-patung comel menambah percintaan ke pedalaman

Lampu kayu, kerucut dan patung comel akan memberikan suasana romantik yang sebenar

Hiasan yang luar biasa - manik untuk tingkap

Untuk hiasan tingkap manik-manik anda boleh menggunakan hampir apa-apa cara diubahsuai: di sini berguna dan mainan pokok Krismas (sebaik-baiknya tidak besar), kacang, manik, menggambarkan pasta, yang adalah wajar untuk pra-cat dengan cat semburan. Semua ini dan banyak lagi boleh digunakan untuk menyusun manik, yang kemudiannya digantung di tingkap. Ia menyenangkan bukan sahaja pemilik perumahan, tetapi juga orang yang rawak-di jalan.

Kalung kertas bergaya di tingkap

Kalung kertas bergaya di tingkap

Berpakaian kandil dalam hiasan Krismas

Dihiasi dengan mainan Tahun Baru candelier - ini mungkin cara paling mudah untuk memberi rumah suasana hati Tahun Baru. Untuk menjadikan hiasan kelihatan lebih berkesan, kami mengesyorkan menggunakan mainan berkualiti tinggi (biasanya lebih mahal) yang diperbuat daripada kaca, dan riben yang dipilih dalam nada akan melengkapkan komposisi.

Hiasan yang cantik yang berharga tergantung di bawah siling

Hiasan cantik yang patut diletakkan di bawah siling

Trend baru dalam hiasan - Pokok Tahun Baru

Dalam masa kita, telah menjadi sangat trend bergaya tidak hidup Krismas hiasan pokok perumahan dan penciptaan pokok Tahun Baru yang dibuat daripada bahan-bahan semula jadi, kaca, spontan.

Kepada nota! Sebagai contoh, dengan bantuan kayu dan ranting merebak pada bayang dinding pokok Krismas dengan hanya menggunakan ranting, dicat dari bekas yang dalam warna pilihan anda.

Jangan cat bahan di rumah: pergi ke halaman atau bilik utiliti (jika ada). Ia kelihatan sangat menarik dan luar biasa seperti pokok, yang diperbuat daripada mainan Krismas. Anda juga boleh menggabungkan beberapa warna.

Interior merah jambu dengan cemara putih tiruan

Interior merah jambu dengan cemara putih tiruan

Interior moden dengan pokok Krismas yang bergaya

Interior moden dengan pokok Krismas yang bergaya

Tirai Menghias dengan Garlands

Transfigurasi langsir Lampu Tahun Baru akan membawa suasana yang ceria bukan sahaja kepada anak-anak, tetapi juga kepada orang dewasa. Juga, kami menarik perhatian anda kepada fakta bahawa untuk mengelakkan detik-detik yang merugikan dan untuk tujuan keselamatan, berkualiti tinggi garland. Letakkan di tirai.

Nasihat! Jika tirai telus, sesetengah lampu boleh disembunyikan di lipatan, manakala kesan cahaya kabut lembut akan disediakan. Anda juga boleh menambah reben besar dari reben warna pastel, ini juga akan memberi suasana perayaan.

Hiaskan pakaian dengan lampu tempat tidur dan tambahkan suasana Tahun Baru ini

Hiaskan pakaian dengan lampu tempat tidur dan tambahkan suasana Tahun Baru ini

Komposisi bunga

Buat susunan bunga, anda boleh, menggunakan, sebagai contoh, ulas. Untuk melakukan ini, anda perlu membeli oasis hijau khusus. Merendamnya di dalam air terlebih dahulu, ambil carnations dan, pemangkasan kaki, masukkan bunga ke dalamnya, memberikan oasis bentuk sfera.

Nasihat! Sebagai pendirian yang sesuai pasu di batang.

Tahun Baru - cuti keajaiban, selepas semua, di bawah peperangan chimes anda membuat harapan paling dihargai, yang pasti akan menjadi kenyataan! Dan jika keluarga mempunyai anak, anda mesti melawat Santa Claus. Jangan lupa tentang persekitaran di mana anda akan mengadakan acara tersebut.

Bouquet Tahun Baru dengan konifer

Sejambak perarakan Tahun Baru

Tahun baru garland

Sekarang, di Internet, dan di kedai-kedai, terdapat sejumlah besar garland yang dibuat dalam pelbagai bentuk, tema dan bahan. Terdapat juga kelas induk membuat kalungan. Seperti yang telah disebutkan, anda boleh menggunakan bahan yang sama sekali berbeza dan tidak dapat diramalkan untuk membuatnya. Hang kalungan pada pokok Krismas boleh menjadi, tingkap, tirai, tangga, candelier, dinding - di mana sahaja yang anda ingini. Dan keadaan akan mempesonakan, perayaan!

Bintang Tahun Baru yang cantik menghiasi sebarang bahagian dalaman

Bintang Tahun Baru yang cantik menghiasi sebarang bahagian dalaman

Jika anda mempunyai anak-anak, buatlah kendi dengan mereka - bagi mereka ia akan menjadi lebih ajaib dan tidak dapat dilupakan. Yang paling asli dan lazat yang sama akan menjadi gurita gula-gula. Selalunya digunakan untuk mencipta gula-gula gelatin - dijual anda boleh mencari pelbagai warna dan bentuk mereka. Gula-gatal hanya digantung pada benang dengan jarum.

Petua: beli gula-gula dengan margin, kerana ada kemungkinan bahawa semasa pembuatan kendi, sebahagian daripada gula-gula akan dimakan.

Kalung mudah dengan asteris

Kalung mudah dengan asteris

Komposisi Tahun Baru

Untuk menghiasi meja perayaan, sejambak Tahun Baru boleh didekati, yang boleh dibeli atau dilaksanakan oleh tangan sendiri. Komposisi yang serupa dilakukan dengan menggunakan lilin hiasandan terletak di dalam sejambak cemara dan cemara pain, kerucut, loceng Tahun Baru, reben dan manik-manik dekoratif. Bouquet sangat comel dan tidak mengambil ruang banyak di atas meja, tetapi menekankan perayaan makan malam.

Kepada nota! Ia juga mungkin menggunakan mainan Tahun Baru di dalam candlesticks.

Hiasan yang mudah dan comel untuk Tahun Baru

Hiasan comel mudah untuk Tahun Baru

Membantu dalam mempersiapkan cuti

Untuk mewujudkan suasana perayaan khas di rumah atau pejabat, anda boleh menggunakan perkhidmatan organisasi khas. Mereka secara profesional dan dalam masa yang singkat akan menghiasi bilik. Pereka akan mengambil kira segala kehendak anda, dan anda hanya akan menerima hasil usaha mereka. Tidak perlu dikatakan, penyediaan perkhidmatan sedemikian tidak bebas, tetapi ia menjimatkan banyak masa.

Di sini anda boleh menggunakan warna, warna, komposisi dan bahan yang paling bergaya, ais, kristal, pokok Krismas dari kristal dan banyak lagi. Beri kisah dongeng kepada diri sendiri dan orang tersayang anda! Tetapi jangan lupa bahawa tiada syarikat, organisasi dan pasukan akan menggantikan emosi ajaib dan tangisan anak-anak yang menghiasi rumah dan bilik mereka secara mandiri, dan anda akan menyelam dengan mereka dalam kenangan, keinginan dan emosi yang hebat pada Malam Tahun Baru. Percaya keajaiban, dan akan terjadi, impian, dan impian akan menjadi kenyataan!

Tirai merah dilengkapi dengan hiasan merah di pokok Krismas

Tirai merah dilengkapi dengan hiasan merah di pokok Krismas

Loading...