Timpul zboară repede, iar acum copilul din camera copiilor nu mai are nevoie de pat, ci destul"взрослый" диван. Как его выбирать? Какая мебель подходит для игровой комнаты, а какая - для сна?

Timpul zboară repede, iar acum copilul din camera copiilor nu mai are nevoie de o pătuț, ci de o canapea destul de "adultă". Cum de a alege? Ce mobilier este potrivit pentru o sală de joacă și ce fel de mobilier este pentru dormit?

În gama de mobilier moale, canapelele pentru copii sunt produse dintr-o categorie specială. Pentru ei, există cerințe sporite pentru toți parametrii. Din fericire, acest lucru nu îi sperie pe producători. Sunt dispuși să facă astfel de mobilier și, în plus, să o îmbunătățească în mod constant. Cu același interes aparțin transformatoarelor de canapele și consumatorilor. Mai des, în camera copiilor, puteți găsi o canapea în loc de un pat. De ce sunt atât de solicitate canapelele și fotoliile de copii alunecoase, care este secretul popularității lor crescânde?

conținut

 • Criterii de selecție
 • Canapea vs pat
 • Tipuri de mecanisme de alunecare și caracteristicile acestora
 • Design de canapele pentru copii
 • Modele pentru băieți și fete
 • Detalii importante de structură, umplere, tapițerie și altele
 • Alegem o canapea după vârstă
 • Unde să pună canapeaua
 • Intră în interior
 • Alegerea unei canapele, în funcție de dimensiunea camerei
 • Verificați canapeaua din magazin
 • Facem comanda
 • Sfaturi utile
Canapea asimetrică elegantă pentru camera de jocuri

Canapea asimetrică elegantă pentru camera de jocuri

Unul dintre cele mai populare mecanisme de transformare, cu care copiii se descurcă:

Unul dintre cele mai populare mecanisme de transformare, cu care copiii se descurcă:

Mansard playroom în stil scandinav pentru o familie mare

Mansard playroom în stil scandinav pentru o familie mare

Dacă ne uităm la mobilier din punct de vedere al designului, atunci, evident, patul își pierde canapeaua pentru diversitatea artistică. Locurile moi ale canapelei oferă spațiu imaginației designerilor. Masa soluțiilor color, varietatea de forme, imagini colorate. Ele sunt la fel de luminoase și vesele ca lumea copilăriei în sine. În plus, canapelele se potrivesc perfect în interiorul camerei pentru copii. Acestea au o funcționalitate sporită și performanțe excelente, canapele pentru copii - este o amplasare convenabilă, un somn confortabil și un design colorat.

Canapea de culoare smântână cu un mecanism de transformare"аккордеон"

Canapea de culoare smântână cu mecanismul de transformare "acordeon"

Cu toate acestea, pentru o alegere competentă a unui produs de o admirație, aspectul nu este suficient. Este necesar să vă adânciți mai profund în subiect și să înțelegeți ce fel de canapea-transformator are nevoie copilul dumneavoastră. Ce este important să țineți cont atunci când cumpărați o canapea pentru copii și pe ce detalii ale designului să acordați o atenție deosebită? Trebuie să luăm în considerare un subiect vast, care constă în multe întrebări și răspunsuri.

Sala pentru fetițe

Sala pentru fetițe

Criterii de selecție

Psihologii și pediatrii sunt de părere unanimă, numind patul un pat optim pentru un copil sub vârsta de trei ani. Este ideal pentru somn și odihnă în timpul zilei. Dacă copilul tău a depășit această limită, trebuie să ai grijă pentru el de un canapea-transformator.

Canapea cu tapițerie pestriță pentru jocuri

Canapea cu tapițerie pestriță pentru jocuri

Impresia generală poate fi făcută din fotografia modelelor. Pentru decizia finală, trebuie să se ghideze după următoarele criterii:

 • simplitatea, siguranța și fiabilitatea mecanismului de alunecare al produsului;
 • puritatea ecologică a materialelor;
 • lipsa colțurilor ascuțite și a bulgărilor rigide;
 • dimensiunea corectă a produsului; Acordați o atenție deosebită la lungimea patului: pentru somn sănătos, ar trebui să fie de până la 50 cm mai mult decât creșterea copilului;
 • pat plat, fără diferență de înălțime

Consiliu: alegerea înălțimea canapelei, asigurați-vă că vă concentrați asupra vârstei copilului. Cel mai mic alege pentru copii de la 3 la 5 ani.

Adăugați la lista de criterii culoarea și forma dorită, combinația cu interiorul, preferințele personale ale copilului, sexul acestuia și devine clar că alegerea este serioasă și complexă.

Canapele pentru copii vin în dimensiuni pentru adulți și fără mecanismul de transformare. Distinge designul, culorile și materialele

Canapele pentru copii vin în dimensiuni pentru adulți și fără mecanismul de transformare. Distinge designul, culorile și materialele

Pro și contra

Deoarece canapeaua nu este achiziționată timp de un an, trebuie să țineți cont de toate avantajele și dezavantajele acesteia. Cunoscându-le, va fi mai ușor să luați o decizie cu privire la cumpărarea unui produs. Deci, care este avantajul unei canapele în fața unui pat tradițional?

 • Compactitatea. Îndoit, transformatorul canapea este mult mai mic decât patul. Ocupând puțin spațiu, acesta eliberează spațiu pentru jocuri
 • Funcționalitate. Noaptea este un dormitor plin, după-amiaza - un loc excelent pentru jocuri și recreere
 • În canapea există cutii pentru haine și jucării
 • Securitate. Tapițeria moale a canapelelor reduce riscul de rănire a copilului.
Colorarea elegantă a canapelei pliante pe două scaune (dormitor - unu)

Colorarea elegantă a canapelei pliante pe două scaune (dormitor - unu)

Există o canapea pliantă și defecte, dar ele sunt mai subiective decât de fapt interfera cu cumpărarea acesteia.

 • Mecanismul glisant al canapelei nu este la fel de durabil ca picioarele statice și capul
 • Exercițiu zilnic pe plierea pliantelor unei pneuri plictisitoare
 • Se crede că canapeaua nu este la fel de confortabilă pentru a dormi ca un pat. O declarație controversată, dat fiind faptul că materialele și tehnologiile moderne vizează confortul consumatorilor.

Alegerea dintre un pat clasic și o noutate modernizată este mai degrabă o preferință personală decât pronunțatele "argumente pro și contra".

Canapele gri închis este potrivită pentru aproape orice grădiniță decorată intens. Plus asta - nu mai e nevoie să spun, cea mai puțin decolorată culoare a posibilelor

Canapele gri închis este potrivită pentru aproape orice grădiniță decorată intens. Plus asta - nu mai e nevoie să spun, cea mai puțin decolorată culoare a posibilelor

Designer seria modulară"Togo"

Design modular series "Togo"

Tipuri de mecanisme de alunecare și caracteristicile acestora

Din faptul că mecanismul de alunecare este instalat pe canapeaua copilului, depinde ușurința transformării sale într-un loc de dormit. Click-klyak, acordeon, roll-out, "delfin" - toate acestea sunt tipuri de canapele glisante.

Mecanismul retractabil este considerat cel mai fiabil. Are o mare marjă de siguranță, o durată lungă de viață și o stabilitate ridicată. Este proiectat pentru mii de transformări. Trageți pur și simplu scaunul, iar spatele se execută. Țineți cont de faptul că, atunci când pliați canapeaua cu un mecanism de rulare, locul de dormit devine mai jos decât scaunul în stare asamblată. Pentru canapeaua pentru copii este un plus clar.

Mecanismul retractabil al transformării: circuit

Mecanismul retractabil al transformării: circuit

Mecanismul retractabil al transformării canapelei: fotografie în interior

Mecanismul retractabil al transformării canapelei: fotografie în interior

acordeon se caracterizează prin simplitatea transformării. În ea, se pune principiul acordeonului, când este suficient să se tragă buclele pe spatele canapelei, iar întreaga structură va ocupa o poziție orizontală. Cu "acordeon" pot face față cu ușurință cu copii de 7-8 ani. Diferă în mărimea compactă.

Mecanismul de transformare"аккордеон": схема

Mecanismul de transformare "acordeon": schema

Mecanismul de transformare a canapelei"аккордеон": фото в интерьере

Mecanismul transformării canapelei "acordeon": fotografie în interior

Click-klyak a fost inventat de francezi. Mecanismul său de alunecare funcționează în tăcere și permite așezarea unei canapele în trei poziții: așezat, așezat și așezat în jos. Pentru un copil sub 8 ani, un astfel de sistem de transformare este complex, nu poate face fără ajutorul părinților. Copiii mai în vârstă stăpânesc cu ușurință un clic-clack și o pun la loc. Chiar îi plac fetele.

Mecanismul de transformare"клик-кляк": схема

Click-to-Click Transformare: Schema

Mecanismul de transformare a canapelei"клик-кляк": фото в интерьере

Mecanismul de transformare a canapelei "click-clack": fotografie în interior

delfin este folosit în canapele colț. O jumătate din dana este sub scaun. Pentru ao scoate, este suficient să trageți o buclă specială în partea inferioară a produsului. Când cumpărați o canapea pentru copii cu delfin, trebuie să vă asigurați că structura este stabilă. Există riscul de defectare a traversei culisante dacă se utilizează sisteme mecanice cu role de calitate scăzută.

Mecanismul de transformare"дельфин": схема

Mecanismul de transformare a schemei "delfinilor"

Mecanismul de transformare a canapelei"дельфин": фото в интерьере

Mecanismul de transformare a canapelei "delfin": fotografie în interior

Consiliu: Aveți grijă de siguranță și confort pentru un copil sub 8 ani, alegeți canapele cu mecanism de lansare sau "acordeon"

Design de canapele pentru copii

Designul este, probabil, cea mai strălucitoare și mai atractivă caracteristică a canapelei-transformator pentru copii. Surprinzătoare și plăcute soluții de culoare. Pentru țesături de tapițerie sunt folosite toate culorile curcubeului. Striped și într-o floare, cu amprentele de animale și personaje de desene animate, într-o cușcă și puncte polka. Deseori, designerii recurg la combinații contrastante. Din punctul de vedere al psihologiei, astfel de decizii sunt ideale pentru percepția pozitivă a copiilor. Deci, în modelul de remorcare, scaunele pot avea aceeași culoare, iar locul de dormit este acoperit cu altă cârpă.

Mobilier moale modular pentru o sală de jocuri. Pentru că un pat nu este potrivit, este posibil să se folosească doar pentru un somn scurt

Mobilier moale modular pentru o sală de jocuri. Pentru că un pat nu este potrivit, este posibil să se folosească doar pentru un somn scurt

Canapele decorative pentru fete până la 12 ani

Canapele decorative pentru fete până la 12 ani

În interiorul camerei pentru copii canapeaua este capabilă să joace rolul unui obiect de artă separat. Unele modele sunt atât de realiste încât fotografia unei mașini pentru canapele pentru copii este destul de diferită de o piesă de mobilier.

Mașină de dormit destinată somnului zilnic

Mașină de dormit destinată somnului zilnic

Imagini artistice interesante sunt realizate în canapele, click-clack. În ele, designerul are posibilitatea de a da o anumită formă mai multor părți ale produsului. În delfin și acordeon, imaginația designerului se extinde la spătarul și cotierele produsului. Scaunele, ca regulă, susțin tema dată cu culoarea.

Module pentru unul și două scaune pentru camera de jocuri

Module pentru unul și două scaune pentru camera de jocuri

Ceea ce nu veți găsi în canapele pentru copii, este culori plictisitoare, monocrome și desene grea.

O altă caracteristică pe care o au canapelele pliabile pentru copii este capacitatea de a le alege diferite pentru copiii de ambele sexe.

Genul de mobilier neutru cu tapițerie, desenele cu animale

Genul de mobilier neutru cu tapițerie, desenele cu animale

Modele pentru băieți și fete

Tradiție, conform căreia fetele sunt asociate cu culoarea roz, iar băieții cu albastru, dezvoltați acum mulți ani. O panglică roz este bandajată cu un plic cu o fată, un cărucior albastru este cumpărat pentru un băiat. Același principiu funcționează și în producția de canapele pentru copii.

Culoarea gri închisă a canapelei este o alegere excelentă pentru camera de băiat de la vârsta de 10 ani

Culoarea gri închisă a canapelei este o alegere excelentă pentru camera de băiat de la vârsta de 10 ani

Canapele pentru fete

Ce oferă producătorii prințeselor mici? Canapele moderne pentru copii pot fi stilizate la cele mai neobișnuite obiecte. Antrenorul magic dovleac transformă fată ta în Cenusareasa. O floare de zână evocă asociații cu Thumbelina. Pernele sub formă de inimi și flori creează o atmosferă specială a grădinii fetei.

Canapea pentru copii cu un cap moale sub formă de urși într-o cameră pentru fete de diferite vârste

Canapea pentru copii cu un cap moale sub formă de urși într-o cameră pentru fete de diferite vârste

Canapele albastru de rulare și fotolii moi multicolore din grădiniță

Canapele albastru de rulare și fotolii moi multicolore din grădiniță

În schema de culori, de regulă, predomină nuanțele de roz. Dar asta nu înseamnă că fetița voastră va fi sigură că va fi fericită cu această culoare. În trei ani copilul acceptă alegerea părinților, dar cu o fată mai mare este mai bine să se consulte. Poate că și-a pierdut deja interesul pentru sensibilitatea roz, și are o culoare diferită în preferințele.

Fuchsia canapea colorată cu dungi colorate pe scaun

Fuchsia canapea colorată cu dungi colorate pe scaun

Mecanismul de pliere ar trebui să fie simplu și simplu, astfel încât fată să poată să o facă singură. Alegeți pentru printesa clic-clack sau acordeon. Sunt fără zgomot, nu necesită mult efort atunci când se desfășoară.

Canapele pentru copii pentru băieți

Canapele elegant pentru copii pentru băieți sunt mașini, bărci, rachete. Apropo, cu băieții, este mai ușor să fii de acord cu culoarea. Ele sunt atrase mai mult de atributele externe ale produsului. Albastru, maro, verde - nu contează, principalul lucru este să ai o roată, orificiu sau cârma. Apoi transformatorul de canapea devine participant la jocurile pentru copii.

Set elegant: o canapea gri și un tovarăș pentru camera unui băiat de vârstă școlară primară

Set elegant: o canapea gri și un tovarăș pentru camera unui băiat de vârstă școlară primară

Băieții au o dependență naturală față de toate mecanismele. Ei vor fi interesați atât de sistemul de click-clack, de acordeon, cât și de sistemul retractabil. Învățați-vă copilul să se întindă în mod corespunzător pe canapea și el o va face cu bucurie. Dacă copilul dvs. este prea activ, iar canapeaua trebuie să reziste la mai mult de o singură foraj, acordați prioritate mecanismului de tragere, cel mai fiabil.

Uitați-vă cu fotografiile copiilor dvs. de modele, astfel încât viitoarea achiziție a adus bucurie pentru tine și pentru comoara ta.

Psihologii vă sfătuiesc să părăsiți clișeul și să alegeți culori neutre pentru canapelele pentru copii. Galben cu maro, albastru cu verde, alb cu roșu se potrivește atât fetei, cât și băiatului.

Culoarea albastru inchis - destul de stricta si versatila, potrivita pentru mobila in camera elevilor de ambele sexe

Culoarea albastru inchis - destul de stricta si versatila, potrivita pentru mobila in camera elevilor de ambele sexe

Detalii importante ale structurii

Cerințele speciale pentru construirea unei canapele pentru copii sunt concepute pentru a asigura o funcționare sigură a produsului în toate direcțiile. Primul lucru care este observat în mod necesar în construirea canapelei de către producător este protecția absolută împotriva rănilor grave. Mobilierul este plasat pe teritoriul copilului. Până la o anumită vârstă, copiii nu posedă complet un sentiment de pericol. Jocurile zgomotoase și agile formează cea mai mare parte a vieții lor. Ei alerg, sari, se rotesc, folosind tot spatiul camerei. Prietenii vin la ei, iar încărcătura pe canapea crește uneori. Toate acestea trebuie luate în considerare la proiectarea produsului. Canapea de calitate - cea în care sunt îndeplinite următoarele cerințe:

 • Sunt excluse colțurile ascuțite și suprafețele dure care pot cauza răniri
 • În canapea-transformator, nu există posibilitatea de piese proeminente din materiale dure
 • În tapițerie ar trebui să se utilizeze țesături și coloranți ecologici
 • Pentru canapele pentru copii, un material cu o suprafață de alunecare
 • Fiabilitatea cadrului
Canapea pe colt fără părțile ascuțite

Canapea pe colt fără părțile ascuțite

Fiabilitatea cadrului este un element critic al designului. O canapea bună pentru copii este făcută din lemn natural sau metal. Acestea sunt materialele cele mai durabile și mai ecologice. Unii producători oferă modele fabricate din MDF. În astfel de modele există pericolul utilizării compușilor nocivi pentru lipirea pieselor. În plus, au rate scăzute de rezistență și durabilitate.

Patul de dormit ar trebui să combine confortul și rigiditatea corectă. Este imposibil ca ea să consta din părți separate (perne). Numai nivelul, fără cea mai mică diferență, suprafața. Tapițeria nu trebuie întinsă la fel de mult ca în cazul unui produs adult.

Negru canapea gri deschis pentru două locuri în camera unui copil care dorm în pat în timp ce. Excelent, foarte versatil în ceea ce privește designul camerei viitoare, alegere"на вырост"

Negru canapea gri deschis pentru două locuri în camera unui copil care dorm în pat în timp ce. Excelent, foarte versatil în ceea ce privește proiectarea viitoare a camerei, alegerea "pentru creștere"

Plăci de umplutură

De la umplerea lenjeriei depinde de formarea corectă a rulmentului copilului. La o vârstă fragedă, când toate oasele copilului sunt formate activ, nu trebuie să-i permiteți să simtă inconveniente evidente în timpul somnului.

Producătorii folosesc două tipuri de materiale pentru umplerea patului de dormit: izvoare și spumă poliuretanică.

canapea"дельфин" с выдвижным ящиком для вещей и игрушек. Подойдет для детей постарше. Следите за надлежащим качеством материала. Токсичный ДСП - исключен

Sofa "delfin" cu sertar pentru lucruri și jucării. Potrivit pentru copiii mai mari. Urmăriți calitatea corespunzătoare a materialului. PAL PAL - exclus

Blocurile de primăvară sunt dependente și independente. Prima se referă la structurile învechite și nu este adecvată pentru o canapea pentru copii. Izvoarele emițătoare sunt monolitice și este inconvenient să dormim pe ele. Într-o unitate independentă, fiecare arc este ambalat separat într-o pungă specială. Această distribuție a izvoarelor permite corpului să se confrunte cu o poziție confortabilă. Și totuși, pentru somnul unui copil, saltea de primăvară este dură. Pentru a îmbunătăți componenta de confort a produsului, cumpărați o saltea ortopedică pe canapea.

Important! Grosimea saltelei destinată dormitului unui copil trebuie să fie de cel puțin 8 cm

Spuma poliuretanica este ideala pentru a dormi, principalul lucru fiind acela ca este de inalta calitate. Materialul este ecologic, hipoalergenic, preia cu ușurință forma corpului și la fel de repede restaurează o suprafață plană după somn. Respiră bine, nu acumulează sau emit praf.

Ambele tipuri de umplutură au o durată de viață lungă, dar există o diferență de preț. Barele de primăvară de înaltă calitate sunt mai scumpe decât spuma poliuretanică.

Capac detasabil - lucru foarte convenabil, deoarece copiii fac mobila murdara destul de des

Capac detasabil - lucru foarte convenabil, deoarece copiii fac mobila murdara destul de des

Material pentru tapițerie

Calitatea materialului de tapițerie trebuie determinată înainte ca canapeaua să ajungă la casă. La urma urmei, cel mai probabil, nu doriți să vedeți în câteva zile pe scaunul portocaliu o pată brună dintr-o bomboană de ciocolată sau pete strălucitoare de acuarelă verde pe o spate roz care nu poate fi îndepărtată. Este de dorit ca țesătura să nu fie ștersă o perioadă lungă de timp și să nu se estompeze; că a fost plăcut la atingere și nu a provocat disconfort copilului.

Copie miniaturală a unei canapele pentru adulți pentru doi

Copie miniaturală a unei canapele pentru adulți pentru doi

Categoric nu este potrivit pentru mobilierul tapițat pentru copii. Are o suprafață moale, care este șters rapid. Același defect este inerent în turma. Tapițerie și chenille sunt recunoscute ca fiind cele mai bune materiale pentru tapițarea unei canapele pentru copii. Naturale, respirabile, nu vă vor afecta copilul. Este ușor să îndepărtați murdăria de pe acestea.

Piele și piele pot fi folosite în tapițeria canapelei, dar este mai bine să le abandoneze. Pielea naturală este scumpă, dar nu există nicio garanție că copilul dvs. nu o va face rău. Nu este o rușine să-i deteriori pielea, dar veți plăti o sumă ordonată pentru restaurarea tapițeriei.

Important! Pentru o canapea pentru copii alegeți o țesătură cu impregnare cu teflon. Este imun la spații solare, nu există nici o urmă de ea.

Culoarea albă a canapelei în grădiniță sau în sală de joacă? Da, este posibil - cu ajutorul unui capac detașabil

Culoarea albă a canapelei în grădiniță sau în sală de joacă? Da, este posibil - cu ajutorul unui capac detașabil

Suplimente utile

Sofa-transformatoare cu mecanism roll-out și acordeoane sunt completate cu cutii de placaj. Ele sunt convenabile pentru a stoca lenjerie de pat, jucării, diverse lucruri pentru copii mici. Astfel de adaptări sunt deosebit de importante pentru încăperile mici, unde este dificil să se găsească un loc pentru un dulap spațios.

Pernițele decorative atașate la canapele sunt bune pentru odihna în timpul zilei. Foarte bine dacă au capace detașabile.

Este destul de solicitantă în ceea ce privește posibilitatea deteriorării mobilierului pentru camera de joc: cu o tapițerie din piele. În același timp, este cea mai avantajoasă din punct de vedere al poluării - curățarea durează câteva minute

Este destul de solicitantă în ceea ce privește posibilitatea deteriorării mobilierului pentru camera de joc: cu o tapițerie din piele. În același timp, este cea mai avantajoasă din punct de vedere al poluării - curățarea durează câteva minute

Alegem o canapea după vârstă

Factorul de vârstă este foarte grav atunci când alegeți mobilierul tapitat pentru copii. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani au nevoie de o canapea pentru copii cu șifoniere, care va salva copilul de a cădea într-un vis. Acestea tind să aibă o bază moale, care creează condiții confortabile pentru a dormi și odihni. Dacă nu aveți ocazia de a pune o canapea, cumpărați un scaun pliabil cu bare de protecție. Pe fotografia unor astfel de modele este clar vizibil rolul jucat de jucăriile laterale.

"Клик-кляк" как запасное спальное место. Кровать для ежедневного сна - над ним

"Click-klyak" ca un dormitor de rezervă. Pat pentru somn zilnic - deasupra lui

Pentru copiii cu vârsta peste cinci ani se recomandă să cumpărați o canapea sau un fotoliu "pentru creștere". Când cumpărați, măsurați lungimea danei și selectați-o cu o marjă.

Copii peste 10 ani pot cumpăra canapele cu orice mecanism de alunecare. Băieții preferă lansarea sau un acordeon, explicând alegerea lor prin viteza și ușurința de transformare. Fetele sunt mai amuzate de munca mecanismului clic-clac. În cazul în care familia are doi copii diferiți și diferiți, este mai bine să cumpere pentru ei două fotolii sau canapele-transformatoare, lăsând peretele.

Canapea, dulap construit. Această opțiune, apropo, este populară printre adulți, pentru a aranja un dormitor într-un apartament cu o cameră mică

Canapea, dulap construit. Această opțiune, apropo, este populară printre adulți, pentru a aranja un dormitor într-un apartament cu o cameră mică

Vârsta influențează alegerea formei produsului. Persoanele în vârstă de trei ani cum ar fi bărcile de pescuit, animalele mici, mașinile, florile. Aceste imagini sunt de înțeles pentru ei, familiare, le aduce bucurie și au un somn plăcut. Copiii în vârstă de 6 ani și copiii mai mari gravitează spre forme asimetrice. Perna de diferite dimensiuni, pătrat, rotund, în formă de diamant. Două niveluri ale canapelei, cotierele cu înălțimi diferite. Canapele cu astfel de detalii arată elegant și adult.

Adolescenții, spre deosebire de copiii mai mici, preferă minimalismul printre alte forme. Cu toate acestea, dacă creșteți Gulliver și în cei 12-13 de ani, atingeți capul candelabrului, apoi mecanismul deja disponibil și retras nu ajută - sunt necesare dimensiuni normale pentru adulți.

Unde să pună canapeaua

Înainte de a cumpăra un canapea-transformator, efectuați măsurători ale camerei. Vă rugăm să rețineți că, în forma nefăcută, lungimea canapelei va crește. Corelați dimensiunile camerei cu dimensiunile produsului pe care l-ați selectat. Determinați locul în care o puteți pune.

Canapea canapea pentru doi băieți într-o grădiniță mică, decorată minimalist în tonuri albe și verzi

Canapea canapea pentru doi băieți într-o grădiniță mică, decorată minimalist în tonuri albe și verzi

Dimensiunile standard ale canapelelor pentru copii variază între 180 și 200 cm și o lățime de 60 până la 80 cm. Producătorii nu se limitează la parametrii specificați și oferă clienților produse ne-standard. Căutați în diferite magazine modelul care se va potrivi optim în camera copilului dumneavoastră.

Așezați canapeaua de-a lungul peretelui, separată de zona de lucru a copilului. Nu puneți-l lângă o fereastră în care pot exista curenți. Gândiți-vă la pardoseală. În delfin și rola sunt prevăzute roți. Pentru a face ca canapeaua să se depărteze cu ușurință, ei nu ar trebui să se agațe de grămada covorului sau covorului. Pentru un acordeon sau un clic, acest aspect nu are importanță. Un alt motiv pentru a vă gândi la ce fel de mecanism alunecător de ales.

Consiliu: trageți un plan al camerei, plasați mobilierul în ea și vedeți unde vă poate oferi o canapea optimă

Intră în interior

Având în vedere varietatea de modele de canapele pentru copii, nu este dificil să alegeți un model pentru un interior gata făcut. Desigur, trebuie să mențină stilul general al camerei.

Decorarea strict elegantă a camerei unui băiat adolescent. Canapea - mare, capabilă să găzduiască mulți oaspeți ai gazdei

Decorarea strict elegantă a camerei unui băiat adolescent. Canapea - mare, capabilă să găzduiască mulți oaspeți ai gazdei

Camera pentru copii este una dintre cele mai complicate premise din casă în ceea ce privește mobilierul. În acesta sunt conectate: un loc de muncă, o zonă de joacă și un dormitor. Sarcina părinților este de a organiza spațiul de locuit al copiilor cât mai confortabil și confortabil. În primul rând, decideți asupra stilului interior.

Sofa-fotoliu roz culoare cu un model pe tapițerie de locuri

Sofa-fotoliu roz culoare cu un model pe tapițerie de locuri

Pentru motive marine, o canapea sub formă de barcă, realizată în tonuri albastre, galbene, albastre, este potrivită. Excelent, dacă va fi stilizat ca o barcă sau o barcă de jucărie. Acest stil este iubit de băieți. Dacă copilul tău iubește toate desene animate, decorează camera lui în stilul unor desene animate preferate. Scaunul dalmată se potrivește perfect în interiorul unui mic fan al celebrului film.

Copertă de canapea practică detașabilă, roz deschis

Copertă de canapea practică detașabilă, roz deschis

Room a la Barbie - este interior în culori roz și auriu. La canapeaua costumului cu tapițerie roz, perne-inimi. O canapea extensibilă clasică într-o bandă sau cu o separare clară a culorilor va sublinia în mod pozitiv gravitatea copilului dvs., accentul pe învățare și entuziasmul pentru jocuri intelectuale. Pentru o fată, entuziasmată de natură, desigur, face o cameră în acest subiect, de exemplu, o poienă de pădure.

consiliu: culorile tapițeriei pastel vor extinde vizual camera și îi vor da aerisire. Obiectele puternice, întunecate și foarte luminoase afectează negativ psihicul copilului.

Albastru închis"navy" цвет - отличный выбор для комнаты мальчика

Culoarea navei închise este o alegere excelentă pentru camera băiatului

Cameră mică și spațioasă

La cuvântul "canapea" vedem o cameră mare. Din fericire, canapeaua pentru copii corespunde dimensiunii numelui său. Dar când alegem un model, nu putem ignora dimensiunile camerei în care va sta.

Este minunat dacă aveți o cameră mare pentru copii. Se potrivește o canapea cu orice mecanism de alunecare. O opțiune excelentă pentru o cameră spațioasă - o canapea pentru copii pe colț. El va adăuga o cameră confortabilă, va susține ergonomia camerei și va fi un loc de dormit excelent. Într-o grădiniță mare, două canapele cu sistem de acordeon, considerate a fi cele mai compacte dintre mecanismele de alunecare, se vor ridica cu ușurință. Dacă aveți copii fără vârstă înaintată, puteți pune un fotoliu pentru copii cu arcuri și un clic-canapea.

O canapea înaltă în stare pliată poate fi introdusă cu succes sub fereastra grădiniței. Nu puneți-l lângă radiator dacă conține părți din placa aglomerată!

O canapea înaltă în stare pliată poate fi introdusă cu succes sub fereastra grădiniței. Nu puneți-l lângă radiator dacă conține părți din placa aglomerată!

Este mai dificil să alegeți un model pentru o cameră mică. În acest caz, părinții tind să cumpere un scaun pliabil. Dar puteți alege o canapea. De exemplu, un mic model retractabil sau un mic clic-clack.

Scaunul este, de asemenea, relevant atunci când nu există cameră pentru copii în casă, iar copilul doarme în sufragerie. Aici, din nou, alegerea se încadrează pe acordeon, dar puteți lua și un clic.

Canapea-transformator cu două etaje este mobila pentru o cameră mică pentru copii cu doi chiriasi. În ziua în care designul este îndepărtat în nișă, formând un singur întreg cu peretele. Pe timp de noapte, paturile sunt scoase, iar copiii cu plăcere adorm la ele.

Canapea retractabilă este un loc convenabil atât pentru somn zilnic, cât și pentru vizionarea de programe TV și jocuri

Canapea retractabilă este un loc convenabil atât pentru somn zilnic, cât și pentru vizionarea de programe TV și jocuri

Verificați canapeaua din magazin

Stilul interiorului este definit, dimensiunile sunt coordonate, forma și culoarea canapelei sunt alese - este timpul să mergeți pentru o achiziție. Când veniți la magazin, consultați vânzătorul. Apoi mergeți la modelul selectat și efectuați următoarele manipulări:

 1. Simte canapeaua. Ar trebui să fie moale în zona scaunului, cotierele și spătarul și mai ferm de-a lungul restului perimetrului structurii
 2. Planificați să instalați o canapea în mijlocul camerei? Acordați atenție culorii materialului din fațada din spate.

  Mobilă tapițată modulară miniaturală pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Potrivit pentru camera de joacă

  Mobilă tapițată modulară miniaturală pentru copii cu vârsta de până la 10 ani. Potrivit pentru camera de joacă

 3. Asigurați-vă că ați pliați și pliați modelul de mai multe ori pentru a vă asigura că mecanismul de alunecare funcționează. Ați observat cea mai mică confiscare sau scârbă suspectă? Mergeți la altă probă. Asigurați-vă că canapeaua este așezată cu ușurință, iar copilul o poate face el însuși.
 4. Uită-te la pat în forma nefăcută. Nu ar trebui să aibă diferențe de înălțime.
 5. Aflați tipul de umplutură.
 6. Stați pe canapea. Dacă sunt permise vânzătorii, întindeți-vă. Deci, veți simți confortul patului dvs.
 7. Cereți vânzătorului tipul de material de tapițerie. Verificați-o pentru defecte; verificați, de asemenea, acuratețea cusăturilor și fixarea tapițeriei.
 8. Dacă sertarul are sertare, mutați-le. Ar trebui să meargă ușor și să nu sară din caneluri.
 9. Verificați cu dimensiunile. Asigurați-vă că modelul se încadrează în dimensiunile copilului.
 10. Verificați stabilitatea canapelei. Scuturați-l, încercați să apăsați spătarul: dacă canapeaua se sprijină ușor, refuzați să cumpărați. Instalat în mijlocul camerei, va cădea, ceea ce poate duce la o traumă a copilului.

Nu ezitați să efectuați o astfel de verificare pentru a nu fi dezamăgit de achiziție.

Canapea roșie roșie pentru citire și jocuri, fără posibilitatea transformării

Canapea roșie roșie pentru citire și jocuri, fără posibilitatea transformării

Facem comanda

Au fost revizuite sute de fotografii, s-au făcut cumpărături, dar nu ați găsit ce aveați nevoie? Contactați atelierul de mobilier. Producătorii de mobilier cu experiență lucrează cu mecanisme de alunecare. Ele vor face atat click-clack cat si acordeon, din materialele alese de dumneavoastra in functie de gustul tau.

În plus, atunci când comandați, puteți cere să faceți buzunarele laterale ale materialului tapițerie pe canapea; completați-l cu un coș de retragere.

Atelierele nu sunt limitate în ambele dimensiuni și configurații - vor face desene în funcție de desenul dvs. și vor produce canapeaua exactă pe care o doriți. Desigur, un produs fabricat individual va costa mai mult decât o canapea din fabrică într-un magazin. Dar dacă luați ceva pentru creștere, atunci justifică pe deplin banii pe care i-ați cheltuit.

Cele mai bune materiale pentru tapițarea mobilierului în camera copiilor activi sunt tapiserii și șenilul. Pielea este, de asemenea, o alegere bună

Cele mai bune materiale pentru tapițarea mobilierului în camera copiilor activi sunt tapiserii și șenilul. Pielea este, de asemenea, o alegere bună

Sfaturi utile

Dacă cumpărați o canapea pentru un copil de 3 ani, nu vă grăbiți să îndepărtați patul din grădiniță. Dați copilului timp să se obișnuiască cu noul loc de dormit. Observați-vă cum îl va stăpâni și cât de confortabil este.

Dacă vă faceți griji cu privire la integritatea tapițeriei - cumpărați o acoperire gata sau o pătură frumoasă care se potrivește în interior.

Canapea cu mecanism"дельфин" и необычный угловой диван-кресло с сиденьем округлой формы

Canapea cu un mecanism "delfin" și un fotoliu-canapea neobișnuit, cu scaun de formă rotunjită

Numărați pe funcționarea canapelei timp de 5-7 ani. Dacă dimensiunile produsului vă permit să-l utilizați mai departe - trageți tapițeria. Potriviți culoarea canapelei, concentrându-vă asupra temperamentului copilului dumneavoastră. Pentru culorile și modelele pasive și lenești, vor funcționa. Activitatea se concentrează pe desene și pe culori neclară.

Nu este necesar să cumpărați doi copii, chiar dacă sunt gemeni, canapele de aceeași culoare și formă. Va fi mai corect să alegeți culoarea și forma tapițeriei, pe baza dorințelor fiecărui copil.

Canapea decorativă pentru copii cu spate neobișnuit și scaune

Canapea decorativă pentru copii cu spate neobișnuit și scaune

Pentru a consolida informațiile obținute cu ajutorul unui exemplu vizual, urmăriți acest videoclip:

canapele pentru copii în interior modern (100 fotografii): stil, confort si somn copil sanatos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 89