Set perabot terbina dalam bahan semula jadi

Set perabot terbina dalam bahan semula jadi

Di antara pelbagai perabot untuk perumahan tempat istimewa dipisahkan dengan tepat penyimpanan sistem. Di dunia moden, mereka adalah sejenis karya seni, yang berfungsi sebagai tambahan kepada fungsi utama menyimpan barang-barang pemilik, banyak tambahan. Memandangkan saiz dan kelapangannya almari pintu gelangsar boleh dengan ketara menjimatkan ruang dan ruang bilik, mereka kosong niche, sudut, berfungsi sebagai bilik sekatan, topeng kelemahan dinding bilik dan bukan sahaja.

Untuk mencapai keharmonian maksimum perabot dengan atmosfera premis, adalah perlu untuk mendekati dengan segala tanggungjawab kepada pilihan kabinet. Kemudian ia akan melayani anda selama mungkin dan sesuai dengan sempurna ke pedalaman kediaman.

Model dengan pintu gelangsar adalah salah satu sistem penyimpanan yang paling popular

Model dengan pintu gelangsar adalah salah satu sistem penyimpanan yang paling popular

Petua untuk memilih

Kabinet penutup - penyelesaian terbaik untuk hampir semua bilik. Terutamanya dengan jelas ia sesuai dengan ruang semasa membuat adat yang dibuat. Langkah-langkah berikut boleh diberikan kepada peringkat memilih model yang sesuai:

 • Lokasi pemasangan. Bergantung kepada nuansa ini, anda boleh melayari saiz model, konfigurasi, menghias dan kapasiti serta tujuan utama perabot, sama ada hiasan dalaman atau tempat penyimpanan barang.
Reka bentuk asal perabot terbina dalam di dalam bilik untuk dua kanak-kanak

Reka bentuk asal perabot terbina dalam di dalam bilik untuk dua kanak-kanak

 • Pembinaan, jenisnya. Pada peringkat ini adalah perlu untuk membuat pengukuran dan menentukan peranti kabinet. Sistem coupe adalah penyelesaian reka bentuk yang terdiri daripada bingkai keluli atau aluminium pintu dengan panduan.
 • Takrif dimensi almari pakaian.
 • Pemilihan bahan untuk perabot, profil, sistem Pintu, serta aksesori. Menyelamatkan kualiti bahan untuk pembuatan dapat mengurangkan kehidupan model, serta kemudahan penggunaannya.
Perabot yang megah dan praktikal sesuai untuk anteroom

Perabot praktikal yang luas sesuai untuk dewan masuk

 • Mengisi kabinet. Ia perlu membuat keputusan mengenai kandungan dalaman, kedudukan rak, lebarnya, bilangan bar dan parameter lain.
 • Reka bentuk kabinet yang direka. Untuk memecahkan perabot dengan bahagian dalam bilik secara maksima, perlu mengembangkan reka bentuknya mengikut penyelesaian gaya yang biasa.
Facade alat dengar: cermin gangsa dengan pemotong; bingkai kulit buaya

Alat dengar muka: cermin gangsa dengan pemotong, bingkai kulit buaya

Bahan

Bergantung pada jenis bahan, tempoh penggunaan perabot ditentukan. Selalunya produk dibuat dari bahan berikut:

 1. Papan serat kayu adalah bahan yang paling mudah diakses dan digunakan secara meluas. Ia dibuat dengan menekan zarah kayu, mencampurkannya dengan penyelesaian mengikat secara organik.
 2. Rothang - liana tropika. Digunakan untuk membuat perabot rotan.
 3. Buluh sesuai untuk perabot yang menghias.
 4. Cermin sangat sering digunakan dalam pembuatan almari pintu gelangsar. Biasanya ketebalan bahan adalah 4 mm.
 5. Melukis pada cermin - penyelesaian praktikal yang asal untuk menghiasi bahagian dalam bilik. Ia boleh dibuat untuk memerintahkan - ini membolehkan pemiliknya meluahkan dirinya dalam reka bentuk dalaman.
 6. Lakobel sering digunakan, ia adalah kaca legap yang mempunyai warna yang berbeza.
Bahan semula jadi dalam reka bentuk dalaman yang mesra alam

Bahan semula jadi dalam reka bentuk dalaman yang mesra alam

Kad perniagaan bersepadu - fasad lacobel

Kad perniagaan bersepadu - fasad lacobel

Nasihat! Dalam proses memilih fasad untuk perabot, perlu mempertimbangkan pelbagai variasi dari kedua-dua bahan dan reka bentuk. Percubaan, menggabungkan mereka - dan kemudian anda akan mendapatkan almari pakaian individu oleh projek reka bentuk anda sendiri.

Rak dan barangan

Pelbagai fungsi produk, sebagai peraturan, bergantung kepada pengisiannya, yang menentukan berapa banyak perabot akan menjadi lapang dan berapa banyak ruang yang diperlukan. Pengisian boleh seperti berikut:

 1. Rak. Untuk keselesaan maksimum, rak-rak biasanya dilakukan pada jarak 30 hingga 40 cm antara satu sama lain, dan kedalaman yang paling optimum adalah dari 50 hingga 70 cm.
 2. Kotak ditarik balik. Reka bentuk laci boleh menjadi sambungan penuh atau yang mudah.
 3. Barbells untuk menggantung pakaian.
 4. Grid untuk kasut juga membantu menjimatkan ruang dan ruang. Mereka mudah kasut kedai untuk semua musim.
Penggunaan berkesan setiap sentimeter persegi di kawasan itu

Penggunaan berkesan setiap sentimeter persegi di kawasan itu

Senarai ini tidak lengkap, ia dapat diperluas oleh penyelesaian dan aksesori lain yang membina untuk kesederhanaan dan kemudahan penyimpanan barang. Lokasi rak, bar dan perkara-perkara lain yang anda boleh merancang diri anda atau mengambil bantuan pakar. Peletakan barang yang betul akan menjimatkan ruang anda.

Nasihat! Ia perlu mengambil kira tempat di mana almari akan terletak (pasti anda sudah memikirkannya), kerana reka bentuk perabot siap bergantung pada ini. 

 

Peranti terbina dalam

Peranti terbina dalam

Pilihan reka bentuk

Apabila memilih perabot di kedai, anda akan ditawarkan pilihan dua penyelesaian reka bentuk asas:

 • Kabinet lampiran. Pandangan ini merangkumi semua dinding sisi bersama panel belakang, bawah dan atas, iaitu perabot yang berasingan "kotak" yang boleh disimpan di dalam rumah secara berasingan.
Zonasi apartmen studio dengan perabot

Studio pangsapuri Zonasi dengan perabot

 • Almari pakaian terbina dalam. Ia dibekalkan hanya oleh panel hadapan, dan dinding adalah dinding bilik atau sudutnya. Lantai dan siling bilik juga menjalankan fungsi bahagian atas dan bawah perabot. Ia akan membantu anda menjimatkan wang. Anda boleh letakkan almari pakaian dinding ceruk, yang akan membantu anda menjimatkan bahan dalam pembuatan. Satu-satunya kelemahan reka bentuk ini adalah kelemahannya (kerana kekurangan sebahagian daripada panel, pengikat dibuat ke dinding, dan sebaliknya, mungkin tidak sekata).
Sudut loteng ditukar menjadi kawasan yang berguna

Sudut loteng berubah menjadi kawasan yang berguna

Penting! Perlu diingatkan bahawa dalam hal versi terbenam, dinding eternit - mereka tidak dapat menahan beban berat.

Pintu gelangsar membolehkan pemasangan di mana-mana tempat yang boleh diakses dari bilik

Pintu gelangsar membolehkan pemasangan di mana-mana tempat yang boleh diakses dari bilik

Kepada nota! Sila ambil perhatian bahawa perabot kabinet lebih mahal, dan reka bentuk terbina dalam membolehkan anda memasang kabinet di mana-mana sudut atau niche bilik, sambil menyediakan kapasiti yang lebih besar, dan juga membantu untuk menjimatkan ruang dan ruang.

Perabot tidak terbina dalam untuk melindungi benda dari kelembapan, stabil dan mudah alih. Pilihannya bergantung pada pilihan anda, rasa dan ruang untuk pemasangan.

Pembinaan sudut akan menjadi kelebihan yang tidak dapat dipertikaikan untuk bilik-bilik kecil

Pembinaan sudut akan menjadi kelebihan yang tidak dapat dipertikaikan untuk bilik-bilik kecil

Pelaksanaan perintah

Untuk memenuhi fungsi asas dan tujuannya dengan tepat dan tepat, produk itu sepatutnya sesuai ke dalam bilik. Untuk menahan semua dimensi, lebih baik memesan pembuatan almari pakaian secara individu. Jadi, anda boleh menentukan dimensi semua bahagian tepat di bawah dimensi bilik anda, susunkan rak dalaman, sekatan, Rod dan pengisi lain dalam susunan dan urutan yang mudah untuk anda.

Reka bentuk perabot siap untuk pesanan

Reka bentuk perabot siap untuk pesanan

Penting! Dalam kes pesanan, anda mempunyai pilihan untuk menyesuaikan kedalaman, seperti di kedai-kedai dalam bentuk siap almari pintu gelangsar dibentangkan dalam saiz standard, yang paling biasa. 

Anda boleh memilih reka bentuk, dan yang paling penting - reka bentuk. Terdapat ruang terbuka untuk imaginasi anda, dan pengeluar akan membantu anda menavigasi trend fesyen.

Pengisian yang betul membolehkan anda membuat sistem yang berkesan untuk lokasi semua barang almari pakaian

Pengisian yang betul membolehkan anda membuat sistem yang berkesan untuk lokasi semua barang almari pakaian

Nasihat! Pelaksanaan perabot atas permintaan akan menelan belanja lebih daripada sekadar membelinya di kedai. Tetapi kabinet seperti ini tidak dibeli selama satu tahun, jadi pilihannya perlu teliti.

Dengan bantuan perabot terbina dalam, anda boleh menukar parameter bilik secara visual - "menarik" ia ketinggian, lebar atau panjang

Penyelesaian reka bentuk 

Fasad kabinet membawa beban pedalaman utama. Jadi, untuk memaksimumkan gaya bilik, ia boleh menjadi pepejal, diukir, terbuka atau ditutup. Fantasy mengenai topik ini boleh menjadi masa yang lama.

Nasihat! Cermin cermin boleh dihiasi dengan segala macam corak, perhiasan, atau ratu dengan sandblasting.

Reka bentuk asal akan membantu mewujudkan kemuncak pedalaman

Reka bentuk asal kabinet menentukan gaya pedalaman

Sesetengah model yang dibuat oleh saiz individu melebihi kos penyelesaian siap sedia yang sama di kedai perabot

Sesetengah model yang dibuat oleh saiz individu melebihi kos penyelesaian siap sedia yang sama di kedai perabot

Di mana untuk membeli almari pakaian?

Di pasaran moden terdapat banyak kedai yang mengkhususkan diri dalam perabot kabinet, Terdapat juga banyak kedai dalam talian profil ini. Di mana untuk membeli perabot - anda membuat keputusan.

Nasihat! Apabila memilih tempat pembelian, terutama apabila ia datang ke kedai dalam talian, ia adalah yang terbaik untuk melihat ulasan pelanggan, lihat pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan, dalam perkataan, untuk berkenalan dengan organisasi, jika ada telefon, ia adalah yang terbaik untuk bercakap dengan wakil kedai itu sendiri.

Penyelesaian yang sangat baik untuk lorong kecil

Penyelesaian yang sangat baik untuk lorong kecil

Jika anda memutuskan untuk membuat perintah itu peribadi, sesuai untuk sentuhan peribadi di kedai yang menawarkan pelbagai model, sebenarnya, melihat mereka, anda akan dapat membuat keputusan dengan cepat. Ia juga mungkin untuk menerangkan kepada wakil organisasi yang menarik bagi anda.

Kepada nota! Di kedai-kedai itu, yang berkaitan program reka bentuk bantuan komputer, dan sebelum anda mula membuatnya, anda akan dibentangkan dengan almari anda dalam bentuk maya untuk perdamaian. Ini adalah cara yang sangat mudah dan praktikal, kerana anda tidak perlu mengulang kerja.

Pembahagian dalaman dalam bilik studio yang luas dengan segmen-segmen berfungsi yang besar

Pembahagian dalaman dalam bilik studio yang luas dengan segmen-segmen berfungsi yang besar

Dalam mana-mana kes, di mana akan anda tidak perlu membuat apa-apa pembelian utama, ia adalah perlu untuk menyesuaikan dalam pelbagai dan membuat pilihan anda adalah betul, maka anda perabot akan melayani anda selama bertahun-tahun!

Bukan hanya penyimpanan: bagaimana memilih almari yang berfungsi dan bijak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =