Svetla sestava bo dopolnila vsako notranjost

Odličen poudarek, ki bo dopolnil vsako notranjost

Nekoč so bile skladbe iz umetno cvetje so bili povezani izključno z ritualnimi storitvami in niso bili uporabljeni za dekoriranje notranjosti. Kasneje so našli manj žalostno vlogo in so jo začeli uporabljati na novembrskih marčah in demonstracijah. Bili so domači papir in tkanine, ki so bili veseli ali jezno pretreseni na mitingih in paradi. V bistvu so bile narejene vrtnice in nageljne, poznejši obrti pa so nadomestili bolj estetski tovarniški analogi. Danes je tehnologija tako napredovala, da se moderna umetna roža verjetno ne razlikuje od živih. Razširjeno in razpon - dolgčas vrtnice in klinčki so se spremenili orhideje in celo polja cornflowers, na kratko, za vsak okus je "barva".

 • Prednosti in slabosti
 • Od česa, od česa? ..
 • Vrste priljubljenih možnosti
 • Položimo pravilno
Kombinacija v pastelnih barvah

Kombinacija v pastelnih barvah

Nežna koralna in karminska raztopina za spalnice

Nežna korala in karmin - čudovita izbira za spalnice

Ideja za kopalnico

Ideja za kopalnico

Prednosti in slabosti

Morda nekdo mrči in trdi, da ni nič boljšega od živih rastlin. Morda pa so stvaritve narave kratkotrajne in vsebujejo veliko alergenov. V zvezi s tem imajo umetne kompozicije številne nedvomenljive prednosti.

Pros:

 • Najpomembnejši plus - ne povzroča alergičnih reakcij, kar ljudem s to boleznijo omogoča občudovanje cvetja brez tveganja.
 • Ne potrebujete presaditve, nege, gnojila.
 • Ne moraš vprašati sosedov, da vodijo vaš "arboretum", če se odločite za mesec ali dva za počitek v vročih državah.
 • Nobenih hudih insektov škodljivcev.
 • Ne jedo jih majhen otrok ali mačka.
 • Če slučajno prevrnete takega Močan, ne bo treba očistiti mokre zemlje.
 • Lahko postavite v katero koli, tudi najtemnejšo sobo.
 • Priložnost biti dekorater in izberite kombinacijo odtenkov in materialov.

Ni veliko minusov in jih je težko imenovati minusov, temveč nekaj okusnih odtenkov.

Rožne orhideje se bodo organsko prilegale svetlobi v prostor

Rožne orhideje se bodo organsko prilegale svetlobi v prostor

Manjši je pepel, subtilnejši cvetni sestavi

Manjši je pepel, subtilnejši cvetni sestavi

Slabosti:

 • Ni naravnega naravnega okusa.
 • Potreba po brisanju iz prahu.
 • Postopno izgorevanje iz sončne svetlobe.
Zamisel, da brez živih cvetov - znak slabega okusa, dolgo zastarelo in neresnično

Ideja, da so nežni cvetovi - znak slabega okusa, dolgo zastarelo

Dvobarvna gerbera v stekleni vazi

Dvobarvna gerbera v stekleni vazi

Kot lahko vidite, pluse večkrat presegajo sporne nianse, kar pomeni, da ima projekt "umetne kompozicije" polno pravico do življenja.

Od česa, od česa? ..

V sodobnih kompozicijah se uporabljajo rastline iz materialov najboljše kakovosti.

Najbolj priljubljeni materiali

Plastika. Danes to niso grobe blazine ali nageljni za žalovanje vence, ampak elegantne fine stvaritve. Kakovostni poliester nima ostrega vonja in je enostaven za čiščenje, vendar je njegova glavna prednost najnižja cena med vsemi drugimi vrstami.

Krpe. Prednik takih rastlin je Kitajska. Že dolgo, ko so azijski mojstri ustvarili umetne mojstrovine svile najvišje kakovosti, je bila njihova cena visoka, vendar so bili vredni. Danes cvetje iz tkanin je mogoče izdelati iz satena, crepe de chine, batista ali sintetičnih analogov, zaradi česar so cene za njih dostopne.

Silikon - oče vseh mojstrovin. Materiala skulptuno predstavljajo vse tanke plasti vsakega cvetja in listov do najfinih žil in najboljših reliefnih značilnosti. To zagotavlja najširši obseg. Užitek ni poceni, vendar je še dražji.

Latex. Cvetje iz naravnega kavčuka je najdražje, a tudi najbolj naravno. Tak material ne posnema samo zunanjih oblik, temveč tudi zmede na dotik. Vsak poznavalec ne bo mogel razlikovati lateksnega cvetja s sedanjosti z zaprtimi očmi. Če je naravni kavčuk draga, obstaja sintetični lateks, takšne rastline pa bodo cenejše in v kakovosti niso zelo različne.

Vrste priljubljenih možnosti

Umetni sestavi se ne uporabljajo zgolj pri dekoriranju praznikov. Pomagajo uspešno prikrivati ​​pomanjkljivosti življenja - komunikacija, cevi itd. Različne vrste postavitev se uporabljajo za različne namene.

Sweetheart klasika

Classics - kot žični okvir in mah ali cvetlični gobica kot osnovo, na kateri sta nameščeni tesno cvetje, zelene komponente (stebla, listi, okrašeno dekorativne spiralni zeleno, itd). Glavni cilj je zapolniti osnovo čim bližje. To je lahko pult in veliko možnosti na prostem - vse je odvisno od kraja in namena.

V lončkih

Te natančne kopije običajnih barv so všeč tudi ustvarjalne gospodinje, pisarniški delavci, restavratorji in delavci na področju medicine ali otroških ustanov. Takšne rastline so hipoalergične, varne za najmlajše, jih ni potrebno skrbeti, pozimi pa dajejo občutek poletja in ustvarijo čudovito razpoloženje. Da ne omenjam, kako dober zimzeleni polži pokrivajo cevi za lupljenje, za popravilo katerih ne dodeljujejo denarja.

Majhno cvetje izgleda dobro v obliki svečnika dekoracijo

Majhno cvetje dobro izgleda v obliki okrasnega svečnika

Emajlirana vaza primerna za državo in eklektično slog

Emajlirana vaza primerna za državo in eklektično slog

V Ljubljani vaze

V teku je steklo, in če v vaši hiši obstaja steklena posoda, on in prosijo, da postane osnova za cvetlični sestavi. Lahko ga napolnite s sloji soli, obarvano s prahom s kredo ali s hrano, majhnimi kamni ali samo z vodo in oblikujete nenavaden šopek. V visokih posodah je bolje, da posadite dolge rastline z ozkimi listi, v majhne kroglaste - imitacijo polja ali vrtnih šopkov na kratko steblo.

V košare

Lavander v vrbovem košu

Lavander v vrbovem košu

Dodajte nekaj vode v stekleno vazo, da bi cvetovi izgledali bolj naravno.

Dodajte nekaj vode v stekleno vazo, da bi cvetovi izgledali bolj naravno.

Uporabljajo se proizvodi iz naravnih vinskih trt. V notranjosti je cvetna gobica nameščena in napolnjena z rastlinami in cvetjem. Včasih ročaj sama leti.

Voluminozne plošče in topiar

Skladbe na platnu, skoraj vrsta podob, v katerih rože cvet volumen. Material koli - umetne rastline, vejice silikonski jagode, jagodičevje in tako naprej, so pritrjeni na kakršen koli način pri roki. - To je lahko žica, pritrditev platno nit, posebno lepilo, itd Home -. Povežite gravitacije material z platnu moč in visi mojstrovino ni tanek nohtov in močan vijak privit v sidru.

Zanimiva beseda "Biedermeier"

Ta šopek v obliki žoge iz ene cvetne glavice, ki tvorijo nekaj krogov. Variante - teža, lahko greš od velikih do majhnih, da nastane tuljave na načelu barve, da se igra na razliko dveh odtenkih, itd. - V tem dovolj fancy. Glavna stvar je, da ne odstopamo od dane geometrije. Cvetove je treba postaviti čim bolj čimbolj, da se ne vidi nobena vrzel.

Položimo pravilno

Kje je najboljše mesto za urejanje umetnih skladb? Obstaja veliko možnosti, upoštevali bomo primernost glede na standardne sobe naše apartmaji in hiše.

Kaj in kje:

 • Dnevna soba. Najboljši cilj - dimnik, če ni, potem odlična možnost - umetna zunanja džungla ali elegantne vaze na prostem ob kavču. Miza in police lahko okrasimo s košaro z dekorativnim sadjem in nizkimi vazi. Lepo si oglejte nekaj majhnih steklenih posod, napolnjenih z istimi barvami in v eno vrstico.
 • Kuhinja. Vaze z umetnimi sadeži ali snopi imitacij zelenjave, pritrjene na vrvico. Okno lahko okrasimo z vazami po principu, ki je enak dnevnemu prostoru, torej trije v vrsti, lahko pa samo drugo podlago izberete druge - gline ali keramične lončke.
Moderna jedilnica z bujnimi cvetovi na mizi

Moderna jedilnica z bujnimi cvetovi na mizi

Luksuzni belo cvetje v dnevni sobi

Luksuzni belo cvetje v dnevni sobi

 • SpalnicaMnogi dekoraterji priporočajo vaze s suhim cvetjem. Vendar pa strokovnjaki v feng shui menijo, mrtve in suhe rastline vampirji. V vsakem primeru je bolje, da jih ne uporabljate v prostoru za spanje, če se želimo zbuditi veselo in zdravo. Ampak bo lepo videti slikovna plošča iz razsutih orhidej ali Biedermeierja do mizo.
 • Koridor - Najtemnejši kraj, na katerem ne more živeti živega rezila. Vendar pa lahko ustvari vtis visoke kakovosti in - na primer, dal šopek bršljan nad ogledalo tkiva, dal talno vazo ali okrasite polico z lonci domnevno vijolice.
 • Balkon - Idealno mesto za lonce z vekomaj in skoraj ne gorijo cvetov - vezanega.
Spalnica v stilu Provence

Spalnica v stilu Provence

Majhen šopek rož v kopalnici

Majhen šopek rož v kopalnici

Umetni cvetličnih aranžmajev v notranjosti - odlična ideja za ustvarjalno let misli. Lepota živih rastlin hitro izgine, umetnost pa živi večno. Poleg tega, raztrgana in narežemo stebla in krono - neposredna škoda za naravne narave, ki naj bi v najboljšem primeru lahko občudovali brez dotika roke - tako krhke, da lepote.

Če ne le alergije, ampak tudi občutljiv človek z vizionarja, poskusite svoje roke ustvariti skoraj dnevno kiparstvo, poklon flore - pravi čudež vesolja. Presenečeni bi bili, koliko veselja in pozitivnih trenutkov za vas in vaše goste lahko prinese ročna dela!

Elegantna, cenovno ugodna in brez alergij: 70+ kompozicije umetnih cvetov za notranjost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1