Stenska slika iz žice bo postala"изюминкой" интерьера

Stenska slika iz žice bo postala "vrhunec" v notranjosti

TV, obešen s stene, izgleda originalen, opozarja na sliko in vam omogoča, da shranite prostor. V vsakem primeru je to zanimiva zamisel, ki omogoča izboljšanje notranjosti. Zaradi dejstva, da v sodobni apartmaji obstaja veliko število gospodinjskih aparatov, vprašanje prikrivanja žic je nujno in skrbi veliko lastnikov. Ne panirajte, ker obstaja veliko možnosti za rešitev te težave. Treba se je zanašati na svojo domišljijo in izbrati kreativen pristop k reševanju tega problema.

Vsebina

 • Kako odstraniti žice v notranjosti?
 • Dekoracija žic
 • Alternativne možnosti
 • Žice skrivamo v prenovljeni sobi
 • Namestitev na steno
Odlična ideja za veliko žic

Odlična ideja za veliko žic

Kako odstraniti žice v notranjosti?

Kot smo že omenili, obstaja več možnosti. Nekateri zahtevajo samo ustvarjalnost in domišljijo, medtem ko drugi zahtevajo določene veščine. Razmislimo o glavnih načinih za izboljšanje tega položaja.

Dekoracija žic

To je najlažji način. Lahko le skriješ ležeče dele omara, živi rastlin, original zavese in driftwood. Da bi prikrili to žico, ni treba narediti nevidne. Če ta element spremenite v del dekorja, lahko uživate v položaju in plodu svojega dela. V ta namen se lahko uporabljajo tudi posebne škatle, ki se uporabljajo v različnih oblikah, materialih in barvnih rešitvah.

Z uporabo improviziranih orodij in nekaterih trikov, lahko prvotno okrasite kabel televizorja

Z uporabo improviziranih orodij in nekaterih trikov za oblikovanje lahko izvirnik televizijskega kabla

 • Če je apartma je urejen v slogu podstrešja, Možno je, da se uporabljajo kanali, ki so predstavljeni kot v obliki malih opek.
 • Ko gre klasični prostor, to stanovanje pogosto vključuje zaključna obdelava lesa, tako da dodatni panoji ne bodo odveč.
 • Če je soba okrašena v hi-tech slog, Televizijske podružnice se lahko predstavijo v obliki cevi. Na steno so pritrjeni z vijaki ali pritrjeni na nohte.

Pomembno je vedeti! Če želite doseči impresiven rezultat, se ne zavezujte, da bi takšne dogodke izvedli sami, zlasti če ni ustreznih znanj. Če se obrnete na strokovnjake, bodo vse delo opravili na visokokakovosten in hiter način, na steni pa ne bo nobenih sledi.

Raznolikost dekorativnih škatel

Raznolikost dekorativnih škatel

Alternativne okrasne možnosti

Če ima oseba dobro razvito ustvarjalno razmišljanje, bo hitro premislil o načinih za prikrivanje kablov. V tem primeru lahko uporabljate samo improvizirane materiale. Obstaja veliko možnosti in morate izbrati način, ki bo primeren za določen dekor.

 1. Če so žice dovolj dolge, jih je mogoče položiti neposredno na steno v obliki slike na določenem predmetu. Ob istem času, ravnanje v času njihove registracije sledi določen vzorec. Prvič, preprost svinčnik črpa skice, nato pa lahko začnete z glavnim delom.

  Dekorativni elementi bodo pomagali prikrivati ​​televizijski kabel

  Dekorativni elementi bodo pomagali prikrivati ​​televizijski kabel

 2. Ločeno je treba posvetiti pozornost predmetu fiksiranja kablov. Dodatna prednost tega pristopa je dejstvo, da prispeva k celovitosti in varnosti žic. Zaradi tega ne bodo izpostavljeni trenju, kar bo preprečilo obrabo.

  Pravilno umetniško delo lahko ustvarite s televizijskim kablom

  Pravilno umetniško delo lahko ustvarite s televizijskim kablom

 3. Če so zapleteni vzorci in okraski neprimerni ali imajo vrvice nezadostno dolžino, lahko opozorite na prvotno rob. Na primer, v otroška soba lahko je drugačen nalepke v obliki živali.

  V otroški sobi lahko ustvarite slike v zidu

  V otroški sobi lahko ustvarite stenske slike

 4. Če v tem procesu ne želite izgubljati časa in energije, lahko v notranjosti skrijete vrvice. Na primer, to lahko storite za ikebano in druge dekorativne sestavke tematske narave.

  Skrivaj kabla za knjigami postane prostor bolj natančen

  Skrij kabel za knjige - in soba dobi bolj urejen videz

 5. Nekateri ljudje se pravkar prepletajo svetloba, ki se nahaja neposredno ob njej. V tem primeru lahko kompozicijo dekorirate z okrasno nitjo, venci.

  Idealno maskiranje v obliki rastline

  Idealno maskiranje v obliki rastline

Pomembno je vedeti! Pri delu je treba upoštevati dejstvo, da je zelo priporočljivo, da ne kršite integritete vrvi. Konec koncev, ne more samo prispevati k nastanku naprave, ampak tudi privede do izrednih razmer.

Žice skrivamo v prenovljeni sobi

Če že obstaja popravilo in ne želite kršiti celovitosti stene, se lahko na površino ukvarjate z zasnovo kanala žic in kablov. Za izdelavo takega polja ne bo težko. Navsezadnje je veliko število gradbenih trgov in drugih maloprodajnih objektov. Za to je treba oblikovati oblikovano štrlino v barva, ki ustreza steni. Tudi to je mogoče zanimivo premagati s pomočjo pripomočkov in tako dobiti optimalno odločitev o izdelavi.

Kabelski okvir za televizorjem

Kabelski okvir za TV

Nasvet! Če so možnosti bolj zapletene, lahko vrtate steno. Preko nje lahko raztezate žice ali pa uporabite kanal, ki je zgrajen znotraj stene.

V prvem primeru so ukrepi priporočljivi za stene, ki niso prevozniki. Še enkrat, ne delajte takšnega dela sami, bolje jih je zaupati izkušenim strokovnjakom na svojem področju.

Namestitev na steno

Po želji lahko nekatere vrste pohištva zložimo v obliki oblikovalca. Če obstaja taka možnost, lahko dodelite prazen prostor na mestu, kjer naj bo televizor postavljen. V tem primeru bodo vse veje kablov neposredno za pohištvenimi strukturami.

Praktični in nenavadni načini prikrivanja žic

Praktični in nenavadni načini prikrivanja žic

Pomembno je vedeti! Če se želite izogniti težavam z žicami, je treba razmisliti o namestitvi TV, ki deluje iz centralizirane postaje.

Kako prikriti žice s televizorja na steni? Skrivnosti, oblikovalske ideje in lifhaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 45