Okrasne dekoracije za notranjost

Okrasne dekoracije za notranjost

Rose ne brez razloga velja za kraljico vseh barv. Ta čudovita rastlina vam resnično občuduje njeno lepoto. Nežni cvetni listi, ki so zbrani v elegantnih brstih in imajo občutljivo svežo aromo, so vedno čudovito darilo. Torej, zakaj ne bi postal mojster pri izdelavi teh izdelkov iz posebnega materiala? Sveže cvetje so dobre, če pa želite, da se nikoli ne izsedejo, lahko naredite vrtnice iz slave. Ta material ima številne prednosti in vam omogoča, da oblikujete tisto, kar želite videti.

 • Kje lahko uporabim sestavo?
 • Nasveti za učinkovito ustvarjalnost
 • Kaj je zdravilo Foamiran?
 • Prednosti Handmade
 • Naredite rožo iz materiala marshmoutha
 • Master razred
Eleganten nakit za glavo

Eleganten nakit za glavo

Kje lahko uporabim sestavo?

Ko se naučite delati s tem zanimivim gradivom, boste prejeli:

 • priložnost, da okrasite svoja oblačila;
 • okrasitev dodatki;
 • Nastavno kompozicijo lahko uporabite v svoji notranjosti, okrasite jo z okrasnimi oblikovalskimi užitki.

Bodite pozorni! Po obvladovanju tega plovila ima vsaka oseba svojo lastno podjetje, ki temelji na izdelavi avtorskega nakita. Druga odlična rešitev za uporabo vrtnic bo ustvarjanje spektakularnega darila za ljubljene. Konec koncev, kaj bi lahko bilo bolje od dela, ki ga je darilo iz srca in si ga naredil z lastnimi rokami?

Dekoracija na dlani za družice

Dekoracija na dlani za družice

Nasveti za učinkovito ustvarjalnost

V tem članku bomo preučili več uporabnih mojstrskih razredov za izdelavo vrtnic. V okviru vsake lekcije se pričakujejo podrobnejša pojasnila in ilustracije, kar bo razumljivo tudi mladim začetnikom igle. Če želite obvladati tehniko, potrebujete minimalno količino časa, vendar morate poskušati biti previdni, pozorni in razviti svojo domišljijo. Toda kot nagrada boste prejeli originalne cvetlične kompozicije, ki bodo že več let zadovoljila vaš vid!

 

Kaj je zdravilo Foamiran?

Foamiran je dekorativni material s penastimi lastnostmi, ki se uporablja v sferi igle. V praksi je pridobil veliko drugih imen. To je plastična semiša, penasta guma, EVA. Ključni material njegove sestave je polimer. Izdelana je iz mehkih listov različnih surovin. Če se čutijo foiraman, lahko vidite plastičnost in izvirnost vseh potrošniških lastnosti.

Pomembno je vedeti! Pri segrevanju se lahko peneča obleče v katero koli obliko s številnimi zvitki in zavoji. Prav tako se lahko zlahka zmanjša na število delov, potrebnih za izdelavo spomina.

Enostavno in nepretrgano v pomivalnem materialu, na voljo v obliki lista in je značilen po mehkosti

Mehka, lahka in nezahtevna v skladiščenju, foirame je na voljo v obliki listov

Prednosti Handmade

Neodvisno delo zagotavlja veliko pozitivnih stvari:

 • priložnost, da pokažejo svojo ustvarjalnost in se preizkusijo na novem področju;
 • izbira te rastline in barvni dizajn, ki vam bo všeč;
 • izdelana cvet nikoli ne vihra;
 • lahko darujete s svojimi rokami.

Nasvet! Ustrezna izbira materialnih in barvnih rešitev bo omogočila dober rezultat v tem plovilu za kratek čas.

Glavna številka razreda 1. Naredite rožo iz materiala marshmoutha

Če želite ustvariti to lepoto, boste potrebovali naslednji arzenal materialov:

 1. lažji;
 2. "Druga" lepilna sestava;
 3. gobo in pastel;
 4. trak;
 5. folija;
 6. barrette;
 7. elastična.

Nato ostane le uporaba teh materialov in sledi postopnemu algoritmu ukrepov.

 1. Ustvarjanje vzorca. Na tej stopnji so cvetni listi izrezani - 9 majhnih, 11 srednjih in 5 velikih. Med montažo je možno zmanjšati njihovo število.
 2. Boste potrebovali dve vrsti materiala zaradi dejstva, da Japonci vrtnice obstaja nenavadna barvna paleta. Zato je vredno dajati prednost svetlo vijoličnemu in baršunastemu tonu.
 3. Barvanje cvetnih listov.

  Nasvet! Za perje uporabimo posebno gobo. Vse te manipulacije se izvajajo na vrhu cvetnih listov.

 4. Obdelava cvetnih listov, pri katerih je vrh običajno zložen v harmonijo in podrgnjen, nato pa zrak nekoliko popusti in vrh elementov postane tanjši.
 5. Po tem, z uporabo vžigalnika, se cvetni lističi segrejejo v razmakih na vsaki 2 cm, raztegnjeni. Od njih se oblikujejo valovi in ​​sredi se postopoma poglablja, da bi ustvarili skodelico.
 6. Za sredino se uporablja folija, ki se postopoma zvije. Nato se vzame majhen listič, v katerega se nato zavije. Drugi element se uporablja vzporedno in tako do konca postopka.
 7. Po tem se pritrdijo srednje in velike cvetne liste. Predpostavljamo, da je po tej stopnji vrtnica pripravljena.

Potem morate prilagoditi robove listov in cvetnih listov ter uživati ​​v ustvarjeni lepoti!

Master razred številka 2yu. Izdelava majhnih vrtnic

Majhne vrtnice primerna tudi za uresničitev katerega koli namena - okrasitev gumijastih trakov in platišč za lase, ustvarjanje glavnikov in tako naprej. Materiali so enaki, poleg tega pa jih bomo potrebovali železo, folija, pisarniški papir. Nato sledite posebnim navodilom.

Lepa okvir v romantičnih tonih

Lepa okvir v romantičnih tonih

 1. Vzemite dva trakova surovine. A 5 x 24 cm, drugi -. 4 x 36 cm se razrežejo v pravokotne oblike na 5 x 4 cm v količini 6 kosov in, v tem zaporedju, 4 x 3 cm v količini 12 kosov. Od njih bo nato treba cvetnih listov, podobno kapljic.
 2. Po tem je potrebno pripraviti pisarniški papir, razpadati izdelke, pridobljene v prvem odstavku, in na njih položiti zgornji, drugi sloj. Po tem železu izdelke z železom na obeh straneh, dokler cvetni listi ne postanejo tanki.
 3. Na tej stopnji so pripravljeni veliki cvetni listi, ki so tudi barvani s pasteli. Elementi so zložene harmonike in nato med prsti potegnjeni.

  Nasvet! Po majhni širitvi lahko naredite depresijo, ki se nanaša na vrh cvetnega prahu.

 4. Majhen prejeti izdelki so zloženi z harmoniko in podrgnjeni. Nato jih mora poveljnik poravnati in ustvariti utor znotraj.
 5. V naslednjem koraku so proizvodi zlepljeni skupaj v parih. Hkrati je s folijo izdelana kroglica, ki je zasnovana tako, da ustvari podlago majhne vrtnice. Folija mora imeti dimenzije 12 x 12 cm.
 6. Lepljenje letakov poteka le na eni strani. Po tem je potrebno oblikovati zgornje dele sredine in lepiti dno in drugo stran. Vse nepotrebno je obrezano. Na koncu dobiš čudovit originalni popek.
 7. Kar se tiče majhnih cvetnih lističev, jih lepijo skupaj v krogu, to se naredi v naročju. V srednjem delu se prilepi pepel - in vrtnica se lahko šteje pripravljena.

  Cvetni listi majhnega brstenja

  Cvetni listi majhnega brstenja

 8. Ostanki ostanejo samo izrezani iz istega materiala posebni listi in zagotovijo njihovo polno toniranje zelena pasteli. V tem primeru mora biti česen v senci gobice. Na listih so ustvarjeni posebni rezki, ki se obdelujejo z železom. Temperatura postopka mora biti enaka tisti, ki se uporablja za volno in svilo.

  Chic material, zaradi katerega izdelek izgleda precej realističen

  Chic material, zaradi katerega izdelek izgleda precej realističen

Po tem je nastali izdelek pritrjen na posnetek in se lahko šteje za popoln. Ne bo vam vzel veliko časa, da ustvarite takšno lepoto in jo boste lahko uporabljali za različne namene in pri reševanju velikega števila nalog.

Rose iz Foamiran: Skrivnosti Handymasters in Turn-Based Master Classes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 45