Работата на художника и кулинарната художничка Линда Милър Никълсън

Работата на художника и кулинарната художничка Линда Милър Никълсън

Занаяти от зърнени култури винаги са били много популярни както сред възрастните, така и сред младите изобретатели. И това не е изненадващо, защото търсенето на такива творения е огромно. Това се дължи на факта, че зърнените култури са достъпни материали и процесът не отнема много време и се развива добре във всички посоки. Нека да поговорим за това как е направено и да подготвим оригиналните картини на пастата заедно!

 • Снимки от тестени изделия и тяхното приложение
 • Общият принцип на създаването: стъпка по стъпка майсторски клас
 • Основни идеи
 • Други състави
Пастата е не само вкусна гарнитура, но и отличен материал за занаяти

Макароните не само са вкусно, но също и отличен материал за приготвяне на занаяти

Снимки от тестени изделия и тяхното приложение

Получените снимки не са само няколко минути радост. Те могат лесно да се използват като декоративни елементи кухнята, в антре и дори хол. И дори можете да нарисувате цял ъгъл от картини от паста и да го превърнете в гордост. Снимките, направени от тези вкусни брашна, имат няколко съществени предимства.

Разнообразието от форми ви позволява да загубите фантазия

Разнообразието от форми ви позволява да играете фантазии

 1. Лекота на производство. След като покажете на детето си принципа на работа, той може да се справи сами с задачата.
 2. Голям брой уникални идеи. Цветя, животни, насекоми, пейзажи и дори абстракция - всичко това може да се превърне в уникално снимка на макаронени изделия.
 3. Наличие. Макароните са евтини и се предлагат в широк диапазон. И за да разнообразите занаята още повече, можете да боите тестото в различни цветове.
 4. Уникалност. Качествено направената и украсена картина на тестени изделия ще стане въпрос на вашата гордост.

Ако искате просто шедьовър от проста идея, трябва да обмислите основните правила за създаването на такива картини.

Общият принцип на създаването: стъпка по стъпка майсторски клас

За да получите прилична украса на дома си и оригинален подарък в резултат на няколко часа работа, трябва да подготвите следните инструменти и материали:

 1. цветен или обикновен картон;
 2. лист хартия А4;
 3. акварел или гваш;
 4. паста в асортимента;
 5. лепило PVA.
Един от най-лесните начини за създаване на картина

Един от най-лесните начини за създаване на картина

Гарнирани с хранителни зърна крайния продукт ще бъде още по-интересно

Продуктът, декориран със зърнени храни, ще бъде още по-интересен

поредица от действия:
 1. Залепете заедно картон и лист хартия. Това е необходимо, за да се основава картината по-плътна, а не огъната, не разкъсана, не се повреди от теглото на тестените изделия. Базата за картината може да се счита за готова.
 2. След това на дъното се изчертава скица. Това може да бъде всичко: пейзажа, абстракция, отделни обекти. Начертайте тези шаблони, за да детайлизирате полученото изображение и да го направите по-ясни.
 3. След това трябва да поставите тестени PVA лепило в даден ред. За тази цел се използват макарони от различни видове - пера, рога, спирала, спагети, тубули, юфка и т.н.
 4. След като основата за по-нататъшни действия е готова, е необходимо да се пристъпи към оцветяване на тестените изделия, ако това е осигурено от майсторския клас. В резултат ще получите реалистична красива картина.

По този начин майсторският клас за правене на снимки на тестени изделия е съвсем прост. И сега е време да научите основните идеи за правене на занаяти!

Основни идеи за картини за тестени изделия

Има голям брой идеи за картини на базата на паста и трябва да изберете тези, които съответстват на вашите лични желания и ниво на умения. Помислете за няколко готови скици, в които ще разгледате, ще можете да правите подобна работа.

Необичайно изкуство от макаронени изделия и зърнени храни

Необичайно изкуство от макаронени изделия и зърнени храни

Цветя от макаронени изделия

Цветята са най-често срещаните елементи в такива картини. Можете да направите оригинални ровянски клонки от макарони под формата на листа и малки декоративни топки. За да направите снимката завършена, трябва за подготовка на рамка, Оформяне на листа около периметъра с друг вид паста. В нашия случай това са флорални фигури.

Домашно платно украсяват всеки интериор

Домашно платно украсяват всеки интериор

В допълнение, можете да направите необичайни шипове с маргаритки, като се използват тези видове тестени изделия, като спирала оставя за украса, рога, за да създадете листенца, пера за декорация ушите глави, спагети за стъбла.

Съвет! Можете да оставяте снимката в естествен цвят, на тъмен фон, но е по-добре да боядисвате с гваш или акварел.

Друга обща версия на занаятите такъв план - полеви цветя. Те могат да бъдат специфични растения или въображаеми, неизвестни цветя. За да пренесете цялата атмосфера на полето и настроението пролет-лято, препоръчително е боята да се боядисва в различни цветове - жълт, червен, зелен, син, предоставяйки му оригинален фон. В снимката - един от примерите.

Летен пейзаж, направен от собствени ръце

Летен пейзаж, направен от собствени ръце

Животни от макарони в снимки

Друга обща категория занаяти - животни от макаронени изделия в снимки. Например, котка с пеперуда на опашката си изглежда стилна и невероятна, но отнема много време, за да я създадете.

Съвет! Ако искате да направите нещо по-малко сложно, но не по-малко красиво, можете да дадете предпочитание морски въпроси, правейки златни рибки и раци.

Създаването на панел ще бъде по-лесно, ако за първи път нарисувате скица

Създаването на картина е по-лесно, ако за първи път нарисувате скица

Особено внимание заслужава предметът на котките. Затова сред простите и необичайни картини може да се изясни следния пример.

Приложение от предварително оцветени спагети

Приложение от предварително оцветени спагети

Други състави

От макарони можете да формирате не само индивидуални предмети, но и пълноценни композиции. Това е само малка част от успешните примери за това как да комбинирате различните фигури на този продукт, съставяйки ги в оригиналните снимки. Такава странно работа ще донесе в дома ви повече топлина, комфорт и ще даде истинско удоволствие в производството му. И също така направи интериора по-ярък и изключителен!

Снимки от тестени изделия: творчески идеи и майсторски класове със собствени ръце

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 67