A művész és a kulináris művész Linda Miller Nicholson munkája

A művész és a kulináris művész Linda Miller Nicholson munkája

Gabonafélék kézművesei mind a felnőttek, mind a fiatal feltalálók körében nagyon népszerűek voltak. És ez nem meglepő, mert az ilyen kreációk iránti igény óriási. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a gabona - olcsó anyagokból, és az eljárás nem fog sok időt és fejlődik nagyon jól minden irányban. Beszéljünk arról, hogyan készült ez, és készítsük el a tészta eredeti festményeit!

 • Képek a tésztából és azok alkalmazásáról
 • A teremtés általános elve: lépésről-lépésre mesterkurzus
 • Alapvető ötletek
 • Egyéb készítmények
A tészta nem csak finom köret, de kiváló anyag a kézművesség elkészítéséhez

A tészta nem csak egy finom étel, de kiváló anyag a kézművesség elkészítéséhez

Képek a tésztából és azok alkalmazásáról

A kapott képek nem csak néhány percnyi örömöt jelentenek. Díszítőelemként könnyen használhatóak a konyhában, a hall és még nappali. És akkor is rajzolhatsz egy egész sört a festményekből a tésztából, és büszkeséggé változtathatod. Az ebből a finom lisztből készített képek számos jelentős előnyökkel járnak.

Különböző formák lehetővé teszik a fantasy elvesztését

Különböző formákkal fantáziákat játszhatsz

 1. Könnyű gyártás. Miután megmutatta a gyerekednek a munkamódszer elvárásait, maga is képes megbirkózni a feladattal.
 2. Számos egyedi ötlet. Virágok, állatok, rovarok, tájképek és akár absztrakciók - mindez egyedülállóvá válhat egy tészta kép.
 3. Elérhetőség. A makaróni olcsó, széles körben kínálják. És hogy még jobban diverzifikálja a kézműveket, a tésztát különböző színekben színezheti.
 4. Egyediségét. A tészta minőségileg készített és díszített képe a büszkeség kérdése lesz.

Ha egy egyszerű ötletből egyszerű mesterművet szeretne, fontolja meg az ilyen festmények létrehozásának alapvető szabályait.

A teremtés általános elve: lépésről-lépésre mesterkurzus

Annak érdekében, hogy egy tisztességes díszítésű házat és egy eredeti ajándékot kapjon a több órán át tartó munka során, elő kell készítenie a következő eszközöket és anyagokat:

 1. színes vagy egyszerű karton;
 2. A4-es lap;
 3. akvarell vagy gouache;
 4. tészta a választékban;
 5. ragasztó PVA.
Az egyik legegyszerűbb módja a kép létrehozásának

Az egyik legegyszerűbb módja a kép létrehozásának

Elkészítve az élelmiszer-gabona késztermék még érdekesebbé válik

Az élelmiszer-gabonával díszített termék még érdekesebb lesz

műveletek sorrendje:
 1. Ragassza össze a kartonot és egy papírlapot. Ez azért szükséges, hogy a kép sűrűbb legyen, és ne hajlítsa meg, ne szakadjon, és ne sérüljön meg a tészta súlya. A kép alapja készen áll.
 2. Ezt követően egy vázlatot rajzol az aljára. Bármi lehet: csendélet, a táj, absztrakció, különálló tárgyak. Rajzolja le ezeket a sablonokat annak érdekében, hogy részletezze a kapott képet és tegye egyértelműbbé.
 3. Ezután tészta-PVA ragasztóval kell beilleszteni az adott sorrendben. Erre a célra, különböző típusú tészta használnak - toll, szarv, spirálok, spagetti, rizs, tészta, és így tovább.
 4. Miután a bázis további műveletek készen áll, a tészta megfestése szükséges, ha azt a master osztály biztosítja. Ennek eredményeképpen reálisan gyönyörű képet kap.

Így a tésztafotók készítésének mesterkurzusa meglehetősen egyszerű. És most itt az ideje, hogy megtanulják a kézművesség alapvető ötleteit!

Alapvető ötletek a tésztafestményekhez

Sok ötlet a képek alapján a tészta, és meg kell választani az is, hogy illeszkedjen a személyes preferenciák és a képzettségi szint. Vegyünk néhány kész vázlatot, és nézzük, hogy képes leszel hasonló munkát végezni.

Szokatlan művészet tésztából és gabonafélékből

Szokatlan művészet tésztából és gabonafélékből

Virágok a tésztából

A virágok a leggyakoribb elemek az ilyen festményekben. A makaróniak eredeti levelét a levelek és a kis díszítő gömbök formájában készíthetjük el. A kép elkészítéséhez szükség van keret létrehozására, A levél szegélyét egy másik típusú tésztával szegélyezi. A mi esetünkben ezek virágos figurák.

Házi vásznat díszítenek minden belső térben

Házi vásznat díszítenek minden belső térben

Ezen felül, akkor lehet, hogy szokatlan tüskék margarétás, használ ilyen típusú tészta, mint egy spirál indul dekoráció, szarv, hogy megteremtse a szirmok, tollak dekoráció fülek fejek, spagetti szára.

Tipp A képet természetes színekkel hagyhatja sötét háttér előtt, de jobb, ha gouache vagy akvarell fest.

Egy másik közös verzió a kézműves ilyen terv - mező virágok. Ezek lehetnek egyedi növények vagy képzeletbeli, ismeretlen virágok. A teljes térbeli hangulatot és a tavaszi-nyári hangulatot közvetítjük, ezért a festményt különböző színekben kell festeni - sárga, piros, zöld, kék, eredeti hátteret biztosítva. A fotó - a példák közül.

Nyári táj, saját kezéből

Nyári táj, saját kezéből

Képek macaroni állatokról

A kézművesek egy másik közös kategóriája - a tésztából képzett állatok a képeken. Például egy farmert tartalmazó pillangós macska elegánsnak és rendkívülinek tűnik, de sok időbe telik ahhoz, hogy megteremtse.

Tipp Ha valami kevésbé bonyolult, de nem kevésbé szépet szeretne tenni, akkor előnyben részesítheti tengeri kérdések, aranyhalat és rákot készített.

Egy rajz létrehozása könnyebb lesz, ha először vázlatot rajzol

Könnyebb létrehozni egy képet, ha először vázlatot rajzol

Különös figyelmet érdemel a macskák tárgya. Ezért az egyszerű és nem rendes festmények közül az alábbi példát lehet kiemelni.

Előre színezett spagettekből készült lámpák

Előre színezett spagettekből készült lámpák

Egyéb készítmények

A tésztából nemcsak egyedi tárgyakat, hanem teljes értékű kompozíciókat is alkothat. Ez csak egy kis része a sikeres példáknak, hogyan lehet kombinálni a különböző számokat a termék, az eredeti képeket alkotva. Ilyen a páratlan munkát az otthonában több melegséget, kényelmet fog adni, és igazi örömöt nyújt a gyártás során. És még a belső élénkebb és rendkívüli!

Képek a tésztából: kreatív ötletek és mesterkurzusok saját kezűleg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2