În stilul Provence predomină nuanțele lăptoase, materiale din lemn natural și flori în vase ca o decorare

În stilul Provence predomină nuanțele lăptoase, materiale din lemn natural și flori în vase ca o decorare

Intrarea în Stilul Provence - O soluție modernă și confortabilă pentru casa dvs. Cunoașterea cu orice apartament sau casă începe întotdeauna cu hol, deci este atât de important ca prima impresie să fie nealterate și să stabilească oaspeții și membrii gospodăriei într-un mod pozitiv. Și vârful îndemânării, dacă stilul coridorului dvs. va sublinia stilistica generală a întregului apartament, nu contrastează cu restul interiorului.

 • Avantajele stilului Provence pe hol
 • Posibile dezavantaje ale stilului
 • Caracteristici principale 
 • Aranjarea mobilierului pe hol
 • Decoratiuni de perete
 • Etajul de proiectare
 • Plafonul în hol
 • Lucruri mici și accesorii
Set de mobilier miniatural de la IKEA

Set de mobilier miniatural de la IKEA

Provence stil - unul dintre cei mai iubiți când creați un interior pe bucătărie sau dormitor. Cu toate acestea, mulți, care au amenajat camere de zi confortabile în acest sens, uită de hol. Cu toate acestea, ar trebui să fie combinată în stil cu restul clădirilor din casă. În caz contrar, poate exista un sentiment de dezechilibru.

Nu este necesar să invitați un designer profesionist să se ocupe de toate subtilitățile de a crea un astfel de interior pe coridor. Înarmați cu sfaturile noastre, cu o anumită diligență, puteți face față cu succes!

Imagine organică cu numeroase atribute ale unui sat francez

Stilul organic cu numeroase atribute ale satului francez

Avantajele stilului Provence pe hol

Înainte de a decide să recreezi o Provence la modă în coridorul tău, ar trebui să cântărești cu atenție argumentele pro și contra. Mult în această privință în mod individual, dar puteți identifica câteva caracteristici pozitive și negative ale acestui stil interior.

Să începem cu momentele pozitive:

 1. În primul rând, Provence este unul dintre cele mai ușor de recreat stiluri. La urma urmei, accesoriile și articolele de interior pentru el sunt ușor de găsit în orice magazin relevant. Prin urmare, sala în stilul Provence poate fi cumpărată aproape gata.
 2. În al doilea rând, Provence are o paletă de culori plăcută. Aici pentru tine și roz, și moale galben, și lavandă, și albastru, și nuanțe murdare verzui. Aceste culori calmeaza aspectul si, prin urmare, arata grozav in dormitor, in bucatarie si, bineinteles, pe hol. Ele vor ajuta să devină mai ușoare, iar această calitate, după cum se știe, este deosebit de valoroasă pentru un hol în care nu există fereastră.

În plus, interior în stilul Provence durabil. La urma urmei, majoritatea articolelor sunt fabricate din lemn, care are proprietăți practice. În plus, acest material este ecologic.

Posibile dezavantaje ale stilului

Cu toate acestea, atunci când se decide o recreare a unui hol în stilul Provence, este necesar să se ia în considerare eventualele aspecte negative. Acest stil este foarte popular și, prin urmare, poate părea rănit. Dar majoritatea oamenilor încă mai preferă să creeze un dormitor în stilul Provence sau bucătărie. Prin urmare, holul în stilul Provence va arăta foarte original. Această unicitate se poate sublinia și mai mult, diluând Provence tradițional cu detalii contrastante la modă, pe care le vom discuta mai jos.

Alb-decor alb-negru cu elemente moderne

Alb-decor alb-negru cu elemente moderne

Sfat! Cu toate acestea, cu acest stil ar trebui să fii atent, în caz contrar riscăm în loc de interiorul rafinat, în spiritul Franței rustice, pentru a recrea atmosfera dulapului bunicii. Prin urmare, se recomandă diluarea acestui interior cu detalii contrastante.

Abundența de flori proaspete caracterizează stilul ales

Abundența de flori proaspete caracterizează stilul ales

Principalele caracteristici ale stilului Provence

Stilul Provence este stilul care, probabil, este cel mai ușor de distins de restul. Singura nuanță este că este ușor de confundat cu stil de țară, Cu toate acestea, aceste domenii de gândire de design sunt atât de similare încât numai un profesionist poate vedea diferența dintre ele.

Sfaturi și caracteristici de proiectare:
 1. Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez

  Pastel color paletă (prefera un roz deschis, galben-muffled, albastru deschis, bej, cremă, flori albe etc.).

 2. Predominanța materialelor naturale (în special a lemnului).
 3. Dragoste pentru modele de flori (acestea pot fi pe orice - de la cutii pentru diverse picturi la imagini gravate pe shoehorn).
 4. Prezența lucrurilor vechi;
 5. Prevalența textilelor din țesături naturale: bumbac, bumbac etc.

Creând orice stil de interior, trebuie să vă gândiți la el până la cele mai mici detalii. Prin urmare, ia în considerare caracteristicile de decorare a tavanului, podelei și pereților separat.

Aranjarea mobilierului pe hol în stilul Provence

Mobilierul pe hol în stilul Provence ar trebui să fie selectat cu atenție. Ca rezultat, ar trebui să obțineți o cameră practic greu, aerisită. Prin urmare, nu ar trebui să fie îngrămădite cu obiecte. În coridor nu ar trebui să existe nimic inutil. În jos cu dulapuri greoaie și pietre prețioase!

E clar, fără dulap pe hol nu pentru a gestiona. Prin urmare, încercați să o potriviți cât mai ecologic posibil în interiorul camerei. Pentru a face acest lucru, utilizați garderoba în hol în stilul culorii albe a Provencei sau la aceeași nuanță ca și restul interiorului. Acest lucru va realiza efectul aerului.

Cantitatea minimă de mobilier va fi potrivită pentru a privi într-o încăpere mică

Într-o încăpere mică este potrivit să aveți o cantitate minimă de mobilier

Sfat! utilizare umerase în hol în stilul Provence - vă vor înlocui dulapurile voluminoase și vor fi potrivite pentru depozitarea de haine de sezon, pe care le folosiți în mod constant.

Nu vătămați interiorul holului micul sertar de sertare și spațiu de depozitare pentru încălțăminte. O oglindă bine poziționată poate crea minuni cu dimensiuni chiar și un hol mic - se va extinde vizual camera. Pentru aceasta, este mai bine să alegeți modele cu cadre din fier forjat cu modele care se potrivesc fără probleme cu interiorul provensal.

numire fotografie preț
Perioada de valabilitate pentru pălării Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 4 499 ₽
Cumpărați acum
"Ridicat" raft pentru pantofi Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 1 999 ₽
Cumpărați acum
Benă cu raft pentru pantofi Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 5 499 ₽
Cumpărați acum
Modul de stocare a pantofilor Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 6 999 ₽
Cumpărați acum
Cuier cu compartiment pentru depozitarea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 3 999 ₽
Cumpărați acum
Benă cu raft pentru pantofi din lemn masiv în alb Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 4 999 ₽
Cumpărați acum
Un birou / dulap. O bucată de mobilier convenabilă, cu care pantofii sunt mereu la îndemână, dar nu sunt la vedere Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 6 999 ₽
Cumpărați acum
Cuierul din lemn masiv va oferi o ordine ideală în hol Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 3 299 ₽
Cumpărați acum
Un birou cu trei compartimente nu ocupă mult spațiu în hol Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 7 999 ₽
Cumpărați acum
Pălărie forjată de pantofi, care va pune până la opt perechi Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez 999 ₽
Cumpărați acum

Decoratiuni de perete

Aici merită să vă lipiți de principala regulă de proiectare: pentru a extinde vizual camera, ar trebui să utilizați culori deschise și invers. Desigur, pentru coridorul, care este lipsit de lumină naturală, culorile luminoase, tipice stilului Provence, vor fi binevenite. Acest lucru este important, având în vedere realitățile moderne apartamente mici. Coridoarele din ele sunt deseori nejustificat înguste. Și pot fi lărgite vizual folosind culori deschise.

Plăcile albastre plăcute, în combinație cu albul, caracterizează Provence

Plăcile albastre plăcute, în combinație cu albul, în stilul Provence

Ideea! O alternativă excelentă la tapet poate fi pictura pereților sau alegerea de tapet pentru pictura. În acest caz, veți obține o nuanță unică.

Cu toate acestea, dacă sunteți creativi și nu vă temeți de experimente, de ce nu combinați imagini de fundal de diferite texturi și desene? De exemplu, anumite părți ale peretelui pot fi identificate cu ajutorul unor imagini de fundal mai luminoase din floare. Aceasta este o tendință foarte modernă recent.

Imagine elegantă a unei case de sat

Imagine elegantă a unei case de sat

Puteți, de asemenea, să vă jucați cu textura tapetului. Ele nu trebuie neapărat să fie netede, dar pot avea modele convexe, de exemplu, culori volumetrice.

O altă tendință de modă, a cărei utilizare va sublinia doar stilul ales; decorarea fundului pereților cu panouri sau plăci. Mai ales stilul de Provence este placi adecvate, vopsite în culoarea albă sau naturală.

Predominanța țesăturilor naturale și a materialelor de finisare

Predominanța țesăturilor naturale și a materialelor de finisare

Etajul de proiectare

Pentru a recrea stilul Provence în modul cel mai organic, trebuie acordată o atenție deosebită podelei. Pentru aceasta, este potrivit ca linoleum, și parchet sau laminat. Principalul lucru - pentru a acoperi cel mai mult ca un copac natural.

Sfat! Stil Provence nu apreciază astfel de soluții pentru podea, cum ar fi laminatul și linoleumul. Cu toate acestea, având în vedere realitățile actuale, puteți să vă dați niște libertăți și să vă permiteți o astfel de acoperire. Numai ar trebui să arate natural. Până în prezent, puteți cumpăra un laminat, care în aspect nu este inferior parchetului.

Parchet din lemn natural - unul dintre elementele obligatorii pentru designul unui stil dat

Parchet din lemn natural - unul dintre elementele obligatorii pentru designul unui stil dat

O strălucire specială vestibul dvs. va câștiga dacă utilizați un strat de acoperire cu efect de material în vârstă artificială. Cu toate acestea, cu această tehnică, ar trebui să aveți grijă să nu aveți un sentiment de neglijență. Foarte organic va arăta și gresie pe hol. Acest material este ideal pentru recrearea stilului din Provence.

Efectul original pe care îl veți obține prin trecerea peste coridor plăci ceramice cu efectul îmbătrânirii.

Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că acesta este un material fragil și rece, astfel încât acesta poate termina doar pragul. În acest fel veți desemna un loc pentru încălțăminte.

Sfat! Dacă nu sunteți sigur de ceva, este mai bine să vă limitați la acoperirea obișnuită, în caz contrar riscați să luați opțiuni incongruente și să încurcați stilistica.

Dalele din ceramică mari vor decora podeaua în cabană

Dalele din ceramică mari vor decora podeaua în cabană

Holul poate fi lăsat fără covor. Dar, în acest caz, se face o cerință specială pentru calitatea acoperirii, deoarece toate defectele sale vor fi vizibile.

Sfat! Dacă doriți să faceți sala mai confortabilă și mai caldă, acest lucru vă va ajuta covor mic. Alege modele non-compacte cu o grămadă mică. O grămadă prea lungă va aduna prea mult praf.

Podelele calde din materiale naturale nu necesită covoare de podea

Podelele calde din materiale naturale nu necesită covoare

Plafonul în hol

În ceea ce privește plafonul, totul este mai simplu aici. Puteți utiliza opțiunile obișnuite. Cu toate acestea, este mai bine să dați prioritate plafoanelor maturate, lăsând opțiunile de luciu lucios pentru interioare mai strălucitoare.

Dacă nu doriți să vă limitați la soluții clasice standard, atunci luați în considerare versiunea acum la modă cu Grinzi decorative. Alternativ, puteți utiliza plafonul decorat cu panouri din lemn. Cu toate acestea, aceasta este o opțiune inutil de laborioasă.

O atenție deosebită ar trebui acordată candelabru. Ar trebui să fie simplu: stilul de Provence nu acceptă glamour și tot felul de delicii. Acordați atenție candelabrelor cu elemente și modele forjate. Mai ales dacă sunt combinate cu detalii similare pe oglindă. Nu-i rău, dacă suplimentezi sconțul de perete de iluminat central sau o lampă de birou. Acestea din urmă pot fi așezate pe pieptul sertarelor.

Sfat! Fii atent cu tavanele din lemn. Dacă decideți această opțiune, ar trebui să vă limitați să folosiți panouri din lemn pe pereți, în caz contrar, camera se va asemăna căsuță sau baie.

Textura interesantă a plafonului atrage atenția

Stil elegant provincial

Sala de intrare în stilul Provence: trivia și accesorii

Designul halei în stilul Provence, ca și celălalt, nu salută prezența a tot felul de brățări care pot transforma chiar și cel mai academic interior. În amenajarea interiorului și dându-i confort, următoarele detalii minunate vă vor ajuta:

 1. cutii pentru depozitarea de obiecte mici;
 2. perne decorative, împrăștiate banchetă sau otoman;
 3. oglinzi cu cadre modelate;
 4. piept de sertare cu stilouri vechi etc.
 5. inserții diferite de la vitralii, rășină epoxidică și alte materiale naturale.

Puteți să vă dați coridorului un anumit șic de sat, punând pe podea o vază mare cu flori sălbatice. Cu toate acestea, ar trebui acordată o atenție deosebită locației sale. Este necesar să-l puneți în așa fel încât să nu interfereze cu pantofii de dezbrăcare și purtare.

Sfat! Gândiți-vă la decorul de intrare și usi de interior. Decorați-le cu coroane simple, în mod deliberat, de ramuri grosiere. Pentru ei, în funcție de sezon, puteți atașa fără griji flori, fructe de padure sau fructe. Și ce zbor de fantezie vei avea pentru anul nou!

Recent, este la modă combinarea diferitelor stiluri în interior, crearea eclectism. Și interiorul în stilul Provence poate fi diluat cu succes de elemente din alte direcții pentru a accentua decorul contemporan. Deci, Provence este perfect combinat cu soluții cum ar fi rustic, chic chic și țară. Aveți posibilitatea să utilizați și decor elemente, împrumutate de la stil loft. În orice caz, după ce ați decis un astfel de experiment, ar trebui să gândiți cu atenție peste tot, altfel riscați ruperea întregului design.

Accesoriile relevante vor ajuta la recreerea stilului ales

Accesoriile subliniază stilul ales

Sala de intrare în stilul Provence este o soluție interesantă și relevantă. Cu toate acestea, obligă să adere la stiluri adiacente în interiorul altor camere. În caz contrar, nici dvs., nici invitații dvs. nu veți fi impresionați de unitatea spațiului, iar diferențele în stiluri vă vor tăia ochii. Prin urmare, gândiți-vă asupra designului interior al coridorului în același stil cu celelalte camere.

Sala în stilul Provence: cum să alegi mobilierul potrivit pentru coridor și toate secretele confortului francez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 31