Înregistrarea intrării principale este o parte esențială a exteriorului locuinței

Înregistrarea intrării principale este o parte esențială a exteriorului locuinței

verandă acționează ca element obligatoriu în orice casă. El devine nu numai un rol estetic, dar și funcțional. Este întotdeauna localizat într-un loc vizibil, astfel încât designul său trebuie să îndeplinească pe deplin multe cerințe: forța, confortul pentru mers, aspectul atractiv. Ei bine, din moment ce ponderea leului de case particulare este ridicată cu ajutorul unei socluri, există o nevoie stringentă de a atașa un pridvor cu pași. În cadrul acestui material, caracteristicile aplicării și fabricării scării vor fi studiate în conformitate cu toate normele și parametrii de siguranță. Vom lua în considerare tehnologiile și normele pentru construirea scării cu propriile noastre mâini și vom cunoaște și abundența formelor și tipurilor de proiectare a acestor structuri.

conținut

 • de numărare dimensiuni
 • materiale 
 • Subtilitatea designului
 • Forme de produse
 • Caracteristici ale construcției
 • Scări din lemn: un algoritm de acțiuni
Folosind aceleași materiale în construirea unei case și pridvor

Folosind aceleași materiale în construirea unei case și pridvor

Numărarea criteriilor de dimensiune

La intrare și ieșire păreau confortabile pentru majoritatea vizitatorilor casei, merită efectuat corect calculele pentru a determina parametrii de proiectare. Pentru a rezolva aceste probleme, merită acordată atenție parametrilor standard de bază:

 • altitudine pași pridvorul;
 • factor al lățimii treptei;
 • unghiul la care are loc panta marșului.
Paleta de culori a scării poate fi deosebită de scara principală a clădirii

Paleta de culori a scării poate contrasta cu culoarea principală a clădirii

important, că scară era confortabil pentru ridicarea unei persoane cu orice dimensiune de pantofi. În acest sens, lățimea sa ar trebui să fie de 25 cm. Ca o opțiune confortabilă pentru ridicarea versiunii înălțimii este de la 12 cm.

În ceea ce privește unghiul de înclinare, acesta joacă, de asemenea, un rol important. Scările nu ar trebui să fie excesiv de abrupte, căci alpinismul va fi dificil și traumatic. Unghiul acceptabil ar trebui să fie între 25 ° și 45 °.

Pași creativi în structura modernă

Pași creativi în structura modernă

Materiale pentru productia de scari

Pentru construcție scări de înaltă calitate Sunt folosite diverse materiale, care sunt oferite spre vânzare în moduri tradiționale și originale de execuție. Majoritatea companiilor sunt gata să ofere soluții gata făcute, dar dacă doriți să creați ceva atractiv și să economisiți bani, puteți începe să construiți singur proiectul.

Iată câteva materiale de bază utilizate pentru fabricarea aripilor:

 • cherestea;
 • metal;
 • beton;
 • caramida sau țiglă.
Un decor de accent în curte

Un decor de accent în curte

Fiecare dintre aceste tipuri de materiale are părțile sale pozitive și negative.

Caracteristicile scărilor din lemn

Dacă există dorința de a accentua proprietățile ecologice case din lemn natural sau grinzi, și, de asemenea, pentru a asigura siguranța energiei ideale, puteți aplica în siguranță lemnul. Acest material are o mulțime de avantaje vizibile, constând într-un aspect favorabil, posibilitatea de a crea căldură, confort și confort. În magazinele și piețele de construcții de astăzi, puteți găsi acest material într-un număr mare de soiuri și o gamă largă de prețuri.

La nota! Printre categoriile pot fi identificate un prestigios stejar, fag, ace de pin. Dar pridvorul de la baza copacului este vulnerabil la precipitații și schimbări de temperatură, deci în acest caz este necesar să se efectueze tratamentul cu o impregnare specială.

Scara originala din lemn este punctul culminant al zonei suburbane

Scara inițială a lemnului devine o "evidențiere" a zonei suburbane

Produsele metalice - forța și stilul într-o sticlă

Ele au cel mai bun indice de durabilitate, sunt rezistente la deformare și sunt capabile să suporte sarcini enorme. Produsele pot fi instalate fără un marcaj fundamental.

Important! Dacă se consideră lipsa de bază, ele constau în faptul că materialul este supus coroziunii. Prin urmare, în timpul procesului de construcție, structura trebuie tratată cu un compus special capabil să reziste la rugină. De asemenea, în timpul funcționării, această structură va trebui să fie colorată și făcută periodic.

Construcția metalică va oferi o urcare confortabilă și sigură spre verandă

Construcția metalică va oferi o urcare confortabilă și sigură spre verandă

Produsul din cărămidă - un omagiu pentru durabilitate

Aceasta este cea mai fiabilă și mai stabilă opțiune, deoarece acest material este longev, capabil să transfere cu ușurință influența mediului și a altor factori. În ceea ce privește costul, produsele din cărămidă sunt mai scumpe decât cele din lemn și va fi nevoie de mai mult timp pentru construcții. Dacă este vorba de pași, este necesar să se acorde prioritate construcțiilor clinker, care au un aspect mai atractiv.

Scări de cărămidă cu efect de vârstă înaintată

Scări de cărămidă cu efect de vârstă înaintată

Variante concrete - confort și simplitate pentru toată lumea

Dacă preferați o acoperire monolită solidă, este recomandat să faceți pași pentru pridvor. Sunt făcute prin turnarea unei soluții într-un cofraj special. În ceea ce privește costul și volumul lucrărilor care trebuie realizate, acești pași sunt comparabili cu structurile din lemn. Cetatea lor este destul de mare.

Execuția inițială a unei scări din beton

Execuția inițială a unei scări din beton

Produse de la KDP - un semn al timpului nostru

WPC este un compozit lemn-polimer care acționează ca un înlocuitor demn pentru lemnul. Produsele fabricate pe baza acestui material nu sunt supuse crăpării în comparație cu alte tipuri de materii prime. De asemenea, ele nu absorb umiditatea, nu alunecă și nu necesită procesare suplimentară și vopsire.

Finitatea designului

Merită să luați în considerare cu atenție alegerea materialului și a formei pridvorului și treptelor, deoarece acestea sunt factorii imediali care afectează confortul. Designul ar trebui să fie în armonie cu casa și să nu perturbe unitatea fațadei și stilul general.

Factorul cheie este factorul naturalității și utilizarea culorii naturale, care poate sublinia design interior și stilul său tradițional.

Sfat! Merită remarcat combinația câștigătoare de nuanțe luminoase și întunecate pentru pași. Produsele pot fi decorate cu diverse inserturi și alte accesorii originale.

Scara din lemn se încadrează perfect în stilistica clădirii

Scara din lemn se încadrează perfect în stilistica clădirii

Forme probabile de produse

Forma poate fi absolut orice, deschiderile sunt adesea realizate în diferite variante:

 • dreptunghi;
 • trapez;
 • semicerc.

În practică, pot fi utilizate alte opțiuni neobișnuite. Există posibilitatea ca echipamentul să intre în casă nu numai dintr-o parte. Unii proprietari de creatie se pot construi scări cu două marșuri diferite. Și dacă adăugați la cadrul acestui design balustradă, terenul de joacă va fi mai confortabil pentru familiile cu copii și vârstnici.

Designul elegant al pridvorului va deveni semnul distinctiv al casei tale

Designul elegant al pridvorului va deveni semnul distinctiv al casei tale

Caracteristici ale construcției scărilor din beton: instrucțiuni pas cu pas

 1. Din grinzi și scânduri este construit un cofraj, în care soluția va fi ulterior turnată.
 2. Există un proces de armare, în special un fascicul de bare de armare, care reprezintă baza etapelor.
 3. Procesul de betonare a structurii implică turnarea acestuia prin beton.
 4. După ce uscarea este finalizată, cofrajele sunt îndepărtate, specialistul începe procesul scări finite.
 5. Înainte de acoperirea materialului, este necesar să se efectueze un tratament de curățare și de amorsare a ferăstrăului. Acest lucru va asigura o aderență bună.
Construcția unei scări din beton

Construcția unei scări din beton

Cum să ridici o scară dintr-un copac?

 1. Elaborarea unui proiect cu definirea mărimii pașilor și a altor parametri.
 2. Pregătirea plăcilor de până la 60 mm grosime, precum și pregătirea unghiilor, a nivelului, a ciocanului, a ferăstrăului, a mijloacelor de prelucrare.
 3. Tăierea cu bile, fixarea directă la construcția și asamblarea pieselor.
 4. instalare balustradă și șoproane.
Structura din lemn pentru o casă privată

Structura din lemn pentru o casă privată

Astfel, pașii de pe stradă acționează ca un element important al casei. Ele fac intrarea frumoasă și convenabilă pentru gazde și oaspeți. Drept urmare, casa ta va deveni frumoasă și ospitalieră dacă vă apropiați competent de designul lor.

Pașii pentru pridvor: totul despre dispozitivul lor și cum se calculează dimensiunile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 16