Tyylikäs ratkaisu moderniin keittiön sisätilaan

Tyylikäs ratkaisu moderniin keittiön sisätilaan

valinta viimeistely materiaali lattiat ja seinät tehtävä ei ole helppoa, sillä sen on yhdistettävä monia ominaisuuksia: vahvuus, kestävyys, helppokäyttöisyys ja houkutteleva ulkonäkö. Kaikilla näillä toiminnoilla on keraamiset laatat kiven alla. Mitä se on, mitkä ovat erot laatta alkaen posliinista - ymmärrämme tarkemmin.

 • Posliini tai laatat?
 • Jäljitelmän ominaisuudet
 • Käytä tapauksia
 • Väripaletti
 • Valinnan ominaisuudet
 • Hoito-ohjeet
Seinien ja lattiojen koristelemiseksi kiven alumiinien yhdistäminen on tarkoituksenmukaisempaa huoneissa, joissa on minimalistinen muotoilu

Seinien ja lattiojen koristelemiseksi kiven alumiinien yhdistäminen on tarkoituksenmukaisempaa huoneissa, joissa on minimalistinen muotoilu

Posliini tai laatat?

Usein kukaan voi kuulla mielipiteen siitä posliinilaatat parempi laatta, mutta riippuu siitä, kumpi puolin arvioidaan. Lattialle tietenkin parempi, koska se on vahvempi ja kestävämpi, lisäksi sen rakenne on realistisempi kuin jäljitelmä laatta.

Keraaminen graniitti lämpimistä luonnon sävyistä luo ilmapiirin houkuttelevuutta

Keraaminen graniitti lämpimistä luonnon sävyistä luo ilmapiirin houkuttelevuutta

Tärkeää! Jos se koskee seiniä, toinen vaihtoehto on parempi, koska sen asennus on helpompaa.

Malakiitilaattojen ja valoisan keittiön yhdistelmä luovat upean vaikutuksen

Malakiitilaattojen ja valoisan keittiön yhdistelmä luovat upean vaikutuksen

Huomautus! Molemmat keraamiset tuotteet menestyvät jäljitellä luonnonkiviä, varsinkin jos katsot kuuluisia tuotemerkkejä, jotka tuottavat tällaisia ​​tuotteita.

Valinta riippuu suurelta osin taloudellisista mahdollisuuksista. Laatta on varmasti edullisempi, ja on olemassa useita tapoja jäljitellä luonnonmateriaalia, mukaan lukien erilaisia värimuutokset.

Jäljitelmän ominaisuudet

Jäljitelmä "kiven alla" Pidää palmu kuluttajien mieltymyksissä monien vuosien ajan. Ja kaikki, koska seinät ja lattiat leikataan tällä tavoin näyttävät luonnollisilta. Joka päivä, joka tulee joka päivä taloon, jossa on tällainen muotoilu, tuntuu rauhalliselta ja itsevarmalta. Väripaletti on luonnollinen.


Erikoisteknologian ansiosta keramiikka voi toteuttaa jopa pienimmätkin kiviä, emeraldien ylivuotoja, graceful halkeamia ja halkeamia. Tällainen materiaali sopii menestyksekkäästi erilaisiin sisätiloihin - klassinen, skandinaavinen, se on tarkoituksenmukainen jo vuonna 2006 maalaismainen tyyli.

Kiinnitä huomiota! Kyseessä olevan materiaalin pääasiallinen ongelma on se, että hyödyntämisen osalta koristeellinen "kivi" kerros on hioutunut. Tämän seurauksena tällainen houkutteleva ulkonäkö häviää, lisäksi pinta muuttuu liukkaaksi. Tämä koskee enemmän lattialaatat.

Älä unohda posliinia, koska sitä kutsutaan aidoksi keinokiveksi. Tämä materiaali on luotu korkean paineen alaisena mineraalipigmenttejä, spar, savea ja kvartsihiekkaa. Ensisijaisen puristuksen jälkeen tapahtuu polttaminen, mikä lisää voimaa. Suhteellisen matala huokoisuus.

Huomautus! Lisämukavuutta käytettäessä pinta pinnoitetaan lasilla ja / tai kiillotetaan.

Jokaisella materiaalilla on oma erityinen käyttötarkoitus. Niinpä laatua ei käytetä kadulla, koska se on liukas. Mitä posliinista on, se on täydellinen ratkaisu terassit, avoimet alueet. Lisäksi materiaalilla on tarvittava lujuus ja vastustuskyky lämpötilan muutoksille. Mutta hänellä on myös omat puutteellisuutensa: huomattava paino, käsittelyn vaikeus, rajoitetut koristeelliset ratkaisut ja tietysti korkea hinta.

Käytä tapauksia

Riippuen materiaalin tyypistä, tätä laattaa voidaan käyttää eri alueilla:

 1. Kellari leikata. Se ei ole vain koristeellinen vaan myös käytännöllinen toiminto. On selvää, että talon tämän osan on kestettävä voimakas mekaaninen vaikutus, sillä on oltava tarvittava lujuus ja luotettavuus, ja tällainen viimeistely vain auttaa.

  Tyylikäs ja luotettava ratkaisu kotiisi

  Tyylikäs ja luotettava ratkaisu kotiisi

 2. Ratkaisu on sisätiloihin. Inhomogeeninen alkuperäinen tekstuuri houkuttelee niitä, jotka unelmoivat linnassa elävistä tai pyrkivät tuomaan alkuperäisen "zest" kotiinsä. Sitä käytetään usein a paikallinen seinäkoriste, esimerkiksi kulmissa ja jopa seinän keskellä. Mitä tulee talon sisätilaan, kivi kiven alla on varsin sopiva kylpyhuone, keittiö, sali. Tietenkin, on tärkeää olla liikaa.

  Laatta mustalle marmorille - kauniisti ja tyylikkäästi

  Laatta mustalle marmorille - kauniisti ja tyylikkäästi

Vihje! Alkuperäinen sisustus huoneen laatat antiikki kivi. Ominaisuus nuhjuinen, ajan halkeamat ja hieman muunnettu luonnollinen väritys on se, mikä tuo erityistä charmia.

Väripaletti

Mikä sävy valita riippuu omistajien tyylistä päätöksenteosta ja mieltymyksistä, mutta älä unohda, että liian luonnoton sävy ei ole sopiva. Valitsemalla tuote, joka jäljittelee luonnollista materiaalia, sinun on noudatettava luonnollinen paletti.

Riippuen siitä, millaista kiviä simuloidaan, sinun on noudatettava sävyjen vastaavuutta:

 1.  Alle marmori - beige, musta, valkoinen lomassa harmaa.
 2.  Onyx - keltainen, vihreä, vaaleanpunainen.
 3.  Hiekkakivi, graniitti tai kalkkikivi - harmaa, beige.
 4.  Malakiitti on syvä vihreä.

Jos on mahdotonta määritellä tarkasti, mikä luonnonkivi oli haluamasi kokoelma, valitse sävyt mahdollisimman luonnollisiksi: ruskea, harmaa, valkoinen, punertava.

Valinnan ominaisuudet

Valinta riippuu monista tekijöistä, ja ennen kaikkea nämä ovat pintoja, jotka poistetaan siitä. Kriteereitä, joita on käsiteltävä:

 1. merkki. Se riippuu siitä, millä edellytyksillä materiaalia voidaan käyttää. Joten esimerkiksi "A" tarkoittaa, että materiaali on vastustuskykyinen lämpötilan laskuun, "B" - sopii huoneisiin, joissa on korkea kosteus. Kirjaimen vieressä voi olla toinen kuva, ja mitä enemmän se on, sitä huonompi laatu. Maalattu kenkä tarkoittaa, että materiaalia voidaan käyttää lattiaan, vaikka se on sallittu seinille.
 2. Kun valitset, kiinnitä huomiota osapuoli, ja vaikka se olisi samasta keräyksestä, se voi erota jonkin verran varjossa, sillä ampuminen tapahtuu tarkasti erissä.
 3. Pakkasvaste ja veden imeytyminen. Nämä indikaattorit vaikuttavat huokoisuuden asteeseen. Seinäkokoelmissa parametri ei ylitä 10%, lattia 3%. Mitä tulee pakkasvasteeseen, tämä kohta osoittaa, onko laatta jäädyttää ja sulattaa, menettämättä ominaisuuksiaan. Jos tämä parametri on korkea, se on sallittua ulkotila, jos matala, sitten vain huoneen sisällä.

Tietysti ennen ostamista kannattaa tarkistaa ainakin keraamiset elementit: siinä ei saa olla siruja, halkeamia tai muita vikoja.

Tärkeää! Jos sinulla on epäilyksiä, mikä vaihtoehto valitaan, voit aina kysyä neuvoa myyjältä. 


Laatustesti

Vihje! Voit tarkistaa tärkeän laatumerkin heti myymälästä ilman myyjän osallistumista. Tee näin yksi tai useampi tuote laatikosta ja liitä se tasaiselle alustalle. Taipua yhdestä suunnasta tai toinen osoittaa huonoa laatua.

Lisäksi toisiinsa on sovellettava kahta elementtiä, niiden on oltava kooltaan samanlaisia. Jos jokin näistä testeistä epäonnistuu, kannattaa kieltäytyä ostamasta, muuten asennuksen ongelmat ovat enemmän kuin tarpeeksi.


Hoito-ohjeet

Jotta tyylikäs ulkonäkö "kiven alla" pitääkseen pitkään, on hyvä huolehtia keraamiset laatat. ominaisuudet:

 •  Glaze ei siedä hioma-aineita - älä unohda sitä.
 •  Aggressiiviset puhdistusaineet ovat hyödyttömiä, saippuavettä sopii hyvin.
 •  Saastumismerkkien oikea-aikaista poistamista: älä anna niiden imeytyä rakenteeseen, jolloin niitä ei voida poistaa.

johtopäätös

Laatta, jolla on luontainen vaikutelma, näyttää alkuperäiseltä ja vilkkaalta. On tärkeää olla liikaa, muuten talo tai asunto muuttuu keskiaikaksi goottilainen linna, jossa on epämukavaa elää. Tämä on kuitenkin maku asia, ja maku, kuten tiedät, älä väitä ... Onnea valintasi kanssa!

Keraamiset laatat kiven alla: Valitsemme väripaletin ja sen vaihtoehtojen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 8