O soluție interesantă și elegantă pentru o sală de mese modernă

O soluție elegantă pentru o sală de mese modernă

Nici un sef bun nu vrea să-și zdrobească casa cu brățări, mai ales dacă rolul lor este neglijabil. La urma urmei, decorul ar trebui să fie practic și funcțional, combinând mai multe opțiuni. Această regulă este în primul rând aplicabilă spațiu de bucătărie, care ar trebui să rămână elegantă și confortabilă, fără a fi lipsită de lucruri interesante. Și unul dintre atributele decorative și funcționale ale unei bucătării moderne este vază pentru fructe.

 • De ce să cumpărați un vas pentru fructe?
 • specie 
 • Cum sa alegi cel potrivit?
Un castron neobișnuit de strălucitor pentru fructe

Un castron neobișnuit de strălucitor pentru fructe

De ce să cumpărați un vas pentru fructe?

Vasul în care este stocat fructul nu este doar un detaliu al decorului, ci un obiect practic. Acesta poate deveni obiectul numărul unu pe masa festivă, De asemenea, poate fi folosit pentru a servi dulciuri la masă. Chiar și fructe, elegant si armonios aranjate intr-o vaza va fi un decor interior real, datorită culorilor strălucitoare și aroma naturale proaspete. Vas pentru fructe are un rol special - pentru a atrage atenția tuturor membrilor familiei și, astfel, să fie amintit de necesitatea reconstituirea de vitamine.

Sticlărie din sticlă transparentă poate fi potrivită pentru interior în stilul Art Nouveau

Sticla din sticla transparenta este potrivita pentru interior in stilul Art Nouveau

Bucătărie mică, cu masă rotundă

Bucătărie mică, cu masă rotundă

Soiuri de vaze pentru depozitarea fructelor

Ca orice decor util, vaze de fructe sunt foarte interesante, neobișnuite și diverse. Ele sunt fabricate dintr-un număr mare de materiale și pot fi prezentate în diverse forme, culori, variații.

Material de fabricație

Producătorii moderni se străduiesc să obțină rezultatul optim, astfel încât să ofere un număr mare de produse pe piață într-o mare varietate.

 1. ceramică arată elegant și scump, nu necesită o atenție deosebită. Minus - costuri ridicate și fragilitate relativă.
 2. faianță este ieftin, accentuează în mod ideal interiorul. Minus - aspectul este mai simplu decât, de exemplu, porțelanul.
 3. Copacul. Astfel de produse au o durată lungă de viață și un cost plăcut. Minus - nu este potrivit pentru stocarea fructelor suculente din cauza proprietății de a absorbi umiditatea.
 4. cristal are un aspect rafinat și nobil, ideal pentru fructele care au o coajă luminată.
 5. Sticlă, porțelan. Materialele nu sunt ieftine, dar sunt ideale pentru orice pictura stilistică a bucătăriilor.

  Sticlărie este mai potrivită pentru stilul clasic

  Sticlărie este potrivit pentru stilul clasic

 6. Oțel inoxidabil. Aceste vase au o rezistență sporită și pot avea orice formă.
O astfel de soluție creativă este bună pentru o verandă

O astfel de soluție creativă este bună pentru o verandă

Din plastic puteți face orice formă și culoare

Din plastic puteți face orice formă și culoare

Această opțiune este potrivită pentru interioarele minimaliste

Această opțiune este potrivită pentru interioarele minimaliste

Deci, materialele pentru fabricarea vazelor sunt diferite, fiecare având propriile sale avantaje și dezavantaje. O abordare integrată competentă în designul spațiului de acasă garantează o atmosferă confortabilă în casa dvs.

Este important să știți! La vânzare este adesea posibilă găsirea unor modele combinate de produse. De exemplu, mânerele pot fi făcute dintr-un singur material, iar corpul de la altul.

Formularul produsului

În prezent, în vânzare puteți găsi un număr mare și varietate de recipiente pentru fructe, având cele mai originale, bizare forme. Dar vom lua în considerare variante clasice interesante, care au primit cea mai mare distribuție în latitudinile noastre.

 1. Vas cu picior. Este important să se acorde atenție la lățimea bolului, deoarece un produs larg poate conține cantitatea maximă de fructe și va fi mai rezistent.
 2. Versiune de nivel. Acest model este cu adevărat inteligent, se deosebește de compactitatea sa ridicată. Este reprezentat de mai multe plăci cu o fixare comună sub forma unei tije. Această abordare vă ajută să economisiți spațiu și vă permite să creați compoziții extraordinare.
 3. Soluții creative. Poate fi vase cu formă figurată, cu o suprafață ondulată și modele neobișnuite. Puteți găsi variante interesante de produse la gustul dvs. și alegeți-vă.

Astfel, există un număr mare de tot felul de vase, pe care le veți dori într-un mod original, neobișnuite.

Culoare și model

Alegeți această opțiune este necesară în funcție de tipul de rezultat pe care îl așteptați de la imaginea stilistică generală a camerei dvs. Producătorii moderni oferă un număr imens de culori, care sunt ideale pentru toate tipurile și caracteristicile spațiilor și pot completa interiorul cu ceva neobișnuit. Astăzi puteți ridica vase de toate culorile - de la luminoase la clasic și pastel.

Astfel de ceramici arata frumos si bogat

Asemenea ceramici arata frumos si statu

O soluție interesantă în stilul marin

O soluție interesantă în stilul marin

Cum de a alege vaza de fructe potrivita?

Există câteva nuanțe importante care trebuie luate în considerare și luate în considerare atunci când mergeți în căutarea unei vase de fructe.

 1. Este important să se acorde atenție faptului că produsul este combinat cu imaginea generală interioară. În special, vaza ar trebui să abordeze elementele de bază din bucătărie, fel de mâncare. Ideal când accesorii de bucătărie și accesorii arata ca un singur ansamblu armonios.
 2. Toate tipurile de culori de vază sunt prezentate într-o gamă largă, dar alegerea acestora trebuie să țină cont de stilistica generală a camerei. În cazul în care, de exemplu, situația este prezentată clasice elegante, ar trebui să acorde prioritate pentru a calma tonuri într-o singură locație cu schema generală. Dacă este o problemă progresivă direcții minimaliste, accentele de contrast sunt de dorit, iar un vas de fructe va deveni unul dintre ele.
 3. În cazul în care camera are deja elemente decorative sub formă de vase, feluri de mâncare și ghiveci de flori ornamentale, atunci vaza trebuie să fie potrivită cu decizia de proiectare, astfel încât compoziția să își păstreze integritatea și originalitatea stilului.
 4. Atunci când alegeți un vas pentru fructe, trebuie acordată o atenție deosebită designului laturilor sale. Este important ca acestea să fie suficient de mari pentru a preveni pierderea fructelor și fructelor.

O abordare de sunet la selecția de vase va asigura unitatea de stil în interior și să-l originală, unică. Urmând aceste recomandări, vă puteți baza pe stilul deosebit și designul unic.

O soluție elegantă cu ustensile nu este în afara interiorului general

Soluție interioară elegantă

Bucătărie cu o blată din lemn de culoare închisă și aceeași ceașcă de fructe

Bucătărie cu o blată din lemn de culoare închisă și aceeași ceașcă de fructe

Stilul scandinav este observat nu numai în mobilier, ci și în feluri de mâncare

Scandinavă, mobilier și ustensile

Alegeți un vas pentru fructe: o revizuire a opțiunilor luminoase și originale pentru fiecare gust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =