Kaappi on ihanteellinen paikka säilyttää paitsi vaatteita myös kodinkoneita

Kaappi on ihanteellinen säilytyspaikka sekä vaatteille että taloustavaroille

Tällaiset ovat nykyiset realiteetit: riippumatta siitä, kuinka monta neliömetriä huoneisto, Kotiapulaitteille ei ole erillistä tilaa. Ja vaikka muutamia vapaita neliöitä on jäljellä, niiden toiminnalle on aina olemassa entistä alkuperäisempi ratkaisu eikä kodinkoneiden varastointi. Neuvostoliiton aikojen jälkeen kotiäidit ovat tottuneet varastoimaan rautaa ikkunapylvääseen, kuivauslaite - kaapin takana, pesujauheet - wc: n takana ja silityslauta - sohvan alla.

Aavempaa kohtaloa havaitaan tässä pölynimurissa. Useimmiten hän lähtee oven ulkopuolelle, jos paikka sallii tai muuttuu parveke, muistuttavat jatkuvasti itsestään ja pilaavat omistajien tunnelmaa. Vaikka omistajatkin hankkisivatkin uusi vaatekaappi, ei se, että tällainen kokonaisuus on paikka. Itse asiassa tämä ei ole ristiriidassa huonekalujen valmistajien eikä kodinkoneiden valmistajien, vaan yksinomaan omistajien, kanssa. Loppujen lopuksi ostaessasi tavaroita taloon, sinun täytyy tietää tarkalleen kaikki paikka, jossa ne tallennetaan. Mutta kaikki ei ole yhtä monimutkainen kuin miltä se näyttää ensimmäisellä silmäyksellä. Jos osaat lähestyä tätä ongelmaa, voit helposti laittaa kaikki palapelit yhdeksi ja tehdä tiettyä päätöstä.

sisältö:

 

Korjuulaitteiden paikka voi olla pieni haara

Korjuulaitteiden paikka voi olla pieni haara

Kaappi - paras ratkaisu

Jos et vieläkään ole päättänyt, mihin juuri varastosi sijoitetaan kotityöhön, paras vaihtoehto "parkkipaikalle" kaikille materiaaleille ja työkaluille erityisesti varustettu vaatekaappi. Siinä on useita etuja.

edut
Tiiviyttä. Kaappi voi olla todella kompakti, ja jos tulet siihen missä laitat sen, lopullinen ratkaisu miellyttää sinua mahdollisuuden säästää vapaata tilaa
Mukavuutta. Sinun ei tarvitse ajaa huoneiston ympärillä kynnysarvon kohdalta ja etsiä oikeita laitteita, koska ne kaikki tallennetaan yhteen paikkaan
Monipuolisuus. Voit laittaa tällaiseen kalusteeseen paitsi silityslaudan ja pölynimurin, mutta myös mopit, lapiot, hatchets, kotitalouskemikaalit
Saatavuus. Hyvä kaappi voi ostaa edullisilta hinnoilta, jos osaat valita oikein. Ja näitä asioita käsitellään yksityiskohtaisesti myöhemmin tässä artikkelissa
Hygienia. Kun kaikki asiat ovat paikoissaan, talo tulee puhtaaksi ja kodikkaaksi. Siksi ei ole yllättävää, että kun olet löytänyt "kodin" jokaiselle kotitaloustavalle, voit noudattaa hygieniavaatimuksia
Turvallisuus. Erityisesti tämä sääntö on merkityksellinen siinä tapauksessa, että talossa on lapsia. Ne voivat luoda traumaattisia tilanteita vahingossa löytämään pölynimurin tai silityslaudan

Tämä ei ole kaikki erikoiskaappeiden ammattilaiset, itse asiassa niiden luettelo on paljon suurempi.

Ideoita käytettäväksi

Kuinka kaikki näyttävät kauniilta elokuvissa, kun perheellä on oma kodinpesu. Jos vielä luulette, että tämä ei ole sinulle välttämättömyys, vaan ylimääräinen ylellisyys, olet väärässä, koska ajattelijat keksivät paljon oivallisia tapoja varaston säilyttämiseen, samalla kun voit säästää vapaata tilaa.

 1. Sisäänrakennetut kalusteet huonekalujen säilytykseen. Tämä on käytännöllisin tapa, joka soveltuu pienimuotoiseen tai yksinkertaiseen käyttöön yhden huoneen huoneistoja. Rakenna erityinen kapea seinässä ja aseta kaikki siihen sopiva paikka. Tämä vaihtoehto - halpa ja käytännöllinen, voit myös puhdistaa puhtaasta rutiinista melko esteettiseksi prosessiksi.
 2. Osa yhdestä suuresta kaapista, joka on varattu taloustavaroihin. Jos sinulla on suuri vaatekaappi ja yksi tai kaksi osastoa siitä on vielä tyhjä, tämä on vakava syy pohtia, miten voit määrittää heidät tekniikastasi ja muista rakenteista. On tärkeää, että osastolla on tarpeeksi tilaa. Ja jos aiot vain ostaa vaatekaappi, on syytä huolehtia siitä, että siinä on muita osastoja, ja ongelma ratkaistaan ​​itse.

  Kapea pystytila ​​- optimaalinen pölynimurin säilytykseen

  Kapea pystytila ​​- optimaalinen pölynimurin säilytykseen

 3. Erillinen kaappi kotitaloustavaroiden säilytykseen. Tämä voi olla joko erityinen huonekalumalli tai kotitekoinen yksinkertainen lipasto. Itse asiassa, miksi ei käänny vanha pukeuturi uuteen toiminnalliseen elementtiin, koristelemalla sitä erilaisilla koristeluilla. Voit tarjota tavallisen erikoiskabinetin pölynimuri, rauta ja silityslauta, tai voit keksiä yleispalvelun, jossa on monia hyllyjä ja osastoja.

  Pieni liikerakennus ratkaisee ikuisesti talon talleja koskevan ongelman

  Pieni liikerakennus ratkaisee ikuisesti talon talleja koskevan ongelman

Ehdottomasti jokainen suuri perhe tarvitsee sellaisia ​​yksinkertaisia ​​asioita kuin kuivausrumpu, silityslauta, silitysrauta, pölynimuri, ruokalaji ja pesukone. Ja jos jotain esineitä ei voida piilottaa yleiskatsauksesta tai se ei ole välttämätöntä, jotkut niistä pitäisi näyttää ainakin epäesteetisesti. Siksi on tarpeen luoda tilaa niiden tallennukselle.

Mitä muuta voidaan säilyttää tällaisessa kaapissa

Jos ostat tai rakennat alkuperäisen säilytyslaatikon kodin apuvälineille (niin kutsumme se - puhdistuskaappi), voit tallentaa siihen muita toimivaa taloustavaraa:

 1.  lapiot ja rakeet (jos sinulla on niitä);
 2.  portaat ja tikkaat jos sellainen on;
 3.  sähkötyökalut;
 4.  puutarhatyökalut (hakkurit, lapiot, keinokalastimet);
 5.  kotitalouskemia;
 6.  kuivausrumpu;
 7.  sähkötekniikka kotiin.

Jos sinulla on tällainen yleinen kaappi kotona, niin jokainen siivous on loma!

Erilaisia ​​kaappeja

Jotta sinun ei tarvitse työntää alustaa sängyn alle joka kerta puhdistuksen jälkeen, ja pölynimurin pitäisi olla parveke, On jälleen kannattaa miettiä erikoiskabinetin ostamista. Onneksi nykyaikainen valikoima tällaisia ​​malleja ehdottaa tekemään oikean valinnan laajasta valikoimasta.

Rakenteilla

Tämän kriteerin mukaan nämä tuotteet voidaan jakaa seuraaviin lajikkeisiin:

 • sisäänrakennettuja tuotteita säästää tilaa, mutta on vivahde: ​​ne sopivat vain niille, joilla on tilaa rakentaa tällainen suuri niche;
Paneeliset järjestäjät auttavat laajentamaan keittiön toimivuutta

Paneeliset järjestäjät auttavat laajentamaan keittiön toimivuutta

 • itsenäisiä erikoiskaappeja tulivat markkinoille jo kauan sitten, mutta niitä tarjotaan monipuolisesti ja säästävät vapaata tilaa;
Pesuaineet, pyyhkeet, suuttimet teknologiaan - kaikki tämä voidaan tallentaa pienikokoisesti

Pesuaineet, pyyhkeet, suuttimet teknologiaan - kaikki tämä voidaan tallentaa pienikokoisesti

 • vaatekaappi kodinkoneille osana isoa kaappia. Jos sitä ei ole, voit järjestää itsesi.
Metalliset saranalliset hyllyt jakavat kätevästi asioita kaappiin

Metalliset saranalliset hyllyt jakavat kätevästi asioita kaappiin

Tosiasia! Suunnittelun valinnassa pätevä lähestymistapa mahdollistaa paljon vapaata tilaa piilottamalla kodin laitteita ja muita laitteita.

Materiaalina

Aineesta riippuen nämä tuotteet luokitellaan samalla tavoin kuin tavalliset kaapit. Ne voidaan valmistaa puusta, viilu, Lastulevyä, muovia.

Huomautus! Suosituimmat tuotteet ovat puu houkuttelevalle ulkonäölle sekä käytännöllisyydelle ja kestävyydelle.

Joten tarkastelimme kaapin ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tallentamaan tiettyjä taloustavaroita. Pätevä lähestymistapa niiden valintaan ja käyttöön antaa sinulle mahdollisuuden saada järkevästi järjestetty tila ja nauttia paljon vapaata tilaa.

Pienikokoinen säilytys: valitse toimiva kaappi pölynimurille ja silityslaudalle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1