Kirkkaat tapetit ja piirustukset perinteisten maalausten sijaan. Tuore katsot klassikoita

Kirkkaat tapetit ja piirustukset perinteisten maalausten sijaan. Tuore katsot klassikoita

Sisäänkäynti on se, joka hallitsee jokaisessa huoneistossa, joten on tärkeää valita oikea taustakuva käytävällä, valokuvista, joiden sisäosassa voit nähdä lisää galleriassa. Loppujen lopuksi jokainen asunto alkaa siitä, kun vieras tai vuokranantaja tuntee kodin mukavuuden. Käytäväävaruuden suunnittelua varten kukin on omia tavoitteitaan, mutta jos päätetään suorittaa täysimittaiset korjaukset, heidän valintansa on ensisijainen tehtävä, jota on käsiteltävä. Nykyään seinien viimeistelyyn käytettävien materiaalien valikoimalla ei ole ongelmia: perinteisiä paperivaihtoehtoja, vinyyli ja muita elementtejä, jotka on suunniteltu paitsi sisustukseen huoneeseen, mutta myös visuaalisesti piilevät sen puutteet. Kuitenkin valtava valinta sisältää omistajan virheitä, jotka päättivät tuoda sisään hänen huoneensa eteinen tai kotona mukavuutta.

sisältö:

 • Mitä sinun tarvitsee tietää takaseinästä käytävällä
 • Kuinka poistaa huoneen puutteet
 • Eri taustakuvioiden ominaisuudet
 • Yhtenäiset materiaalit - rauhallinen ja viihtyisä
 • Taustakuvat piirustuksineen tyylikkäälle sisustukselle
 • Aktiivisen piirroksen valitseminen: miten se tehdään
Taustakuva valo sävyt korostavat yksityiskohdat sisustuksesta

Taustakuva valo sävyt korostavat yksityiskohdat sisustuksesta

Kubismi on jälleen muodissa

Kubismi on jälleen muodissa

Harmaata sävyä sisältävä monoväripaletti yhdessä valkoisten huonekalujen kanssa antaa asunnolle jaloilun

Harmaata sävyä sisältävä monoväripaletti yhdessä valkoisten huonekalujen kanssa antaa asunnolle jaloilun

Elvyttämiseen käytävällä omistaja voi helposti kysyä, mikä vaihtoehdoista olisi merkittävin paitsi kuten, mutta myös ominaisuuksista, ja hän on oikeassa, koska "vaatteet" hyvin valittu seinät takaavat rauhallisen rentouttava tunnelma ja erinomainen tunnelma isännät. Mieti, miten valita taustakuva Asunnon eteisessä, jotta valinta ja käyttöprosessi tuovat mukanaan.

Mitä sinun tarvitsee tietää takaseinästä käytävällä

 • Ennen kuin alat valita, sinun on otettava huomioon huone ja sen ominaisuudet. Loppujen lopuksi kaikki kadulta tuodut lika "asettuu" tänne. Siksi etusija olisi annettava pestävä tapetti tai vinyyli tuotteita, helppo ja yksinkertainen puhdistaa ja kuorma.
 • Seinäpäällysteiden korjaus. On olemassa yksi sääntö, kun valitaan taustakuva, joka vastaa täysin edellistä hetkeä: älä valitse materiaaleja, joilla on vaaleita värejä, koska ne ovat nopeasti likainen. Pöly, lika, kenkävoide, sadevesi - kaikki tämä näkyy olennainen seikka välittömästi, ja käytävällä ei ole ikkunoita, lamppu palaa himmeästi, ja nähdä paljaalla silmällä epätäydellisyys on vaikeaa.
Käytävä tummilla väreillä - käytännön ratkaisu

Käytävä tummilla väreillä - käytännön ratkaisu

 • Kun päätät taustakuvien ja niiden väreiden valinnalla, kannattaa kiinnittää huomiota tuotteen koostumukseen. Tällä hetkellä vestibula on varsin suosittu tapetti jäljitelmällä tiilimuuraukseen, laatta- ja kivielementtejä, on mielenkiintoista näyttää jäljittely kipsi. Tämäntyyppinen tapetti sopii täydellisesti mihin tahansa sisätilaan ja luo siinä kuvaamatonta tunnelmaa mukavuutta ja mukavuutta.
Textured taustakuva sininen sävyjä

Textured taustakuva sininen sävyjä

 • Erillinen vivahde on kiinnittää huomiota sellaiseen muunnokseen kuin koriste kivi ja taustakuva. Niiden tärkein etu yksinkertaisen puhdistuksen ja pesun siirron aikana ja lian hiukkasten poistamiseksi, voit käyttää erilaisia ​​seoksia. Lisäksi, tällaisten rakenteiden uudistaminen on toistuvasti mahdollista. Yksi haitta on tuotteiden korkea hinta, mutta voit maksaa kauneuden ja inspiraation tunteen.
Tiiliseinä yhdessä tapettin kanssa päästää nopeasti pölyn ja lian

Tiiliseinä yhdessä tapettin kanssa päästää nopeasti pölyn ja lian

 • Kaikista vaihtoehdoista, jotka sopivat käytävän koristeluun, kannattaa harkita vielä muuta - tämä neste taustakuva, jotka sopivat täydellisesti seinien liittämiseen vanhoihin taloihin. Loppujen lopuksi suurin ongelma, joka on jatkuvasti taistella isäntiensä - epätasainen seinät: liian suuri kallistuskulma levyn, muodostumista useita kumpuja, kolhuja - kaikki tämä pilaa ulkonäköä tiloissa, kun taas yksikään muotoiluja voi käsitellä tällaista vika. Etuja on helppo puhdistaa ja muuttaa sävyä.
 • Jos haluat luoda epätavallisen kuvan huoneesta, voit luoda sisätilojen käyttämällä rauta-taustakuvia. Yläosassa ne peitetään ohuella kalvokerroksella, niin että pinta voidaan peittää eri kuvioilla. Toinen tällaisen pinnoitteen plus on se, että huoneessa, vaikka pienellä valaistuksella he valaisevat metallia, mikä tekee huoneesta enemmän valoa.

Tällä tavoin, valitse käytävien ja käytävän taustakuva melko yksinkertaisesti, tärkeintä on ottaa huomioon muutamia vinkkejä ammattilaisista ja toimia omien toiveidensa mukaan.

Taustakuva käytävällä auttaa luomaan erityisen tunnelman mukavuudesta

Taustakuva käytävällä auttaa luomaan erityisen tunnelman mukavuudesta

Taustakuva käytävällä: valokuvan sisustuksessa ja siitä, miten poistamme huonot huoneet

Taustakuva - tämä ei ole vain keino koristella "paljaat" seinät, vaan myös erinomainen tilaisuus poistaa lukuisat puutteet käytävällä. Esimerkiksi alhaiset katot, epätasaiset seinät, pienet huoneen mitat ja riittämätön valomäärä voidaan poistaa.

On tärkeää tietää! Monet huoneistot ottavat epätyypillisen käytävän muodon, jonka pituus ja pieni leveys. Kuitenkin, haluttaessa, tällaisissa tiloissa on mahdollista luoda tilaa laajentava vaikutus, jos sovelletaan erilaisia ​​taustakuvia.

Yhdistetty minttu ja harmaa taustakuva käytävällä

Yhdistetty minttu ja harmaa taustakuva käytävällä

Tarkastellaan joitain muunnoksia seinien liittämisestä ja materiaalien valinnasta

 • Vaakatasossa olevat pinnoitteet sopivat ihanteellisesti huoneeseen, jossa on matala katto, koska sen korkeus on huomattavasti suurempi.
 • Vanhat huoneistot on yleensä varustettu pienillä käytävillä. Tämän haitan poistamiseksi on syytä suositella tapettia, joka on varustettu vaakasuoralla liuskalla. Kevyiden materiaalien käyttö laajentaa tilaa merkittävästi.
Vaakasuora kaistale huoneistoissa, joissa on matala katto

Vaakasuora kaistale huoneistoissa, joissa on matala katto

 • Jos käytävällä ei ole tarpeeksi valoa, jo mainittu metallitaustakuva on hyvä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä korjauksia erityisellä tavalla. Valotustason lisäämiseksi voit liittää kevyitä taustakuvia seinän yläosaan ja käyttää pimeitä elementtejä pohjaan. Tämä on eräänlainen design-suunnitelman temppu, jolla saavutetaan huoneen hyvän valaistuksen vaikutus.
 • Saat iso sali sopii tapetti, jossa on suuri kuvio tai tumma tapetti eteisessä - se voi olla lempeä suuret kukat tai geometrisia muotoja, kuvioita niistä. Jos haluat suunnitella liian pienen huoneen, sinun on keskityttävä valitsemaan pieni kuvio.
Taustakuvat minimalistisella mallilla pienelle käytävälle

Taustakuvat minimalistisella mallilla pienelle käytävälle

 • Nykyaikaisissa taloissa on usein kapeita ja pitkiä käytäviä. Voit luoda optisen illuusion taustakuva kattoon, tärkeintä on valita hyvä väriyhdistelmä ja muotoilu.

neuvosto: jälkimmäisen tyyppisissä tiloissa ei ole tarpeen harkita materiaaleja vaakasuorilla nauhoilla, koska tämä tekee käytävän pituudesta paljon suuremman. Älä oleta, että valkoinen väri on visuaalisesti suunniteltu lisäämään leveyttä, päinvastoin, se luo tunnetta sairaalasta. Käytä mielikuvitusta, hyvä, tilaa modernit käytävät voit tehdä tämän.

Kevyiden tapettien ja peilipintojen käyttö visuaalisesti laajentaa käytävää

Kevyiden tapettien ja peilipintojen käyttö visuaalisesti laajentaa käytävää

Eri taustakuvioiden ominaisuudet

Kiinnitetään huomiota tapetin tyyppi ja tyyppi, jota käytettiin käytävällä, kannattaa kiinnittää huomiota huonekalut, jotka sijaitsevat sisätiloissa. On tarpeen ottaa huomioon katon rakenne ja väri: kunkin elementin on täydennettävä muita värisävyn ja yleisen tyylin osia. On myös syytä huomata, että kun olet kulkenut käytävän läpi, sinä ja vieraasi putoat muihin huoneisiin, joten tyyliä on noudatettava.

Oriental kuvioita tummalla tapetilla eteisessä

Oriental kuvioita tummalla tapetilla eteisessä

neuvosto: Käytävä on paikka, jossa ei ole riittävästi valoa, mutta kukaan ei peruuta mahdollisuutta tehdä siitä "elävää" asettamalla kukkia sisään. Tämän pitäisi olla kasvit, hoitamattomat, tässä tapauksessa lähestymistapa saavuttaa hyvän tuloksen suunnittelualalla.

Sisustus käytävällä auttaa"оживить" квартиру

Sisustus käytävällä auttaa "elvyttämään" asuntoa

Harkitse värikarttasi taustakuvan tärkeimmät lajikkeet, valokuvan sisätilat heidän kanssaan ja muita mielenkiintoisia ratkaisuja.

Yhtenäiset materiaalit - rauhallinen ja viihtyisä

Tyypillinen käytävä modernissa talossa on pieni alue, jota käytetään mahdollisimman paljon tai lainkaan pitkä kapea käytävä. Sen seinät näyttivät tehokasta ja kannattavaa korostaa suunnitteluaineita, joten sinun on huolehdittava väriratkaisujen harmoniaa. Tarkastellaan joitain vaihtoehtoja.

 • Yksiääninen moderni tapetti hallissa yhdistyy täydellisesti lumi-valkoinen viimeistely muissa tiloissa. Ja jos valitset kaunis matto ja onnistuneesti koristella kattoja, sitten käytävä voi sopia täydellisesti asunnon yleiseen suunnitteluun.
Mustat tapetit ja valkoinen katto visuaalisesti laajentavat käytävää

Mustat tapetit ja valkoinen katto visuaalisesti laajentavat käytävää

 • Yhtenäiset materiaalit kohokuvioinnilla ovat paras ratkaisu mihin tahansa käytävään. Kohokuvioinnin ansiosta voit visuaalisesti laajentaa tilaa, ja taustakuvien yhdistelmä huonekalumallien äänillä luo tilaa unelmille.
Tumma tapetti, jossa on kulta kohokuvioitu käytävällä

Tumma tapetti, jossa on kulta kohokuvioitu käytävällä

 • Kun valitset taustakuvaksi viileitä värejä, sinun on varauduttava siihen, että ne on "eristettävä" muiden huoneen elementtien, esimerkiksi huonekalujen tai koristeiden kanssa.
 • Tapettien pastellisävyjen käyttö "lämpimillä" valoilla - tämä on takuu mukavuudesta ja lämpimästä erityisesti huoneissa, joissa ei ole tarpeeksi luonnonvaloa.
Pastellin sävyjä käytävän suunnittelussa

Pastellin sävyjä käytävän suunnittelussa

 • Kiinteä taustakuva syvästä väristä huonekalujen ja koristeiden vaaleiden värit taustalla korostaa huoneen hienostuneisuutta ja antaa sen kalliimmalle ulkonäölle. Se näyttää hyvältä bambu tapetista käytävällä.
 • Viime aikoina myyntihitti oli taustakuvaksi teksturoitu koristeena. Tällaisten ratkaisujen ansiosta voit luoda houkuttelevan ilmapiirin, ja ne toimivat myös muiden elementtien kaunis tausta. Melko huomaamaton malli monofonisista materiaaleista tuo mukavampia mukavuuksia sisätiloihin.

Siten yksisäikeiset ratkaisut ovat täydellisiä, jos monipuolistat niitä muiden sisustuselementtien kanssa. Jos haluat, voit saavuttaa valtavan tuloksen ja tuoda sisustukseen houkuttelevimmat muistiinpanot.

Mustavalkoiset raidat yhdessä kirkkaiden ovien kanssa luovat"правильный" контраст в интерьер

Mustavalkoiset raidat yhdessä kirkkaiden ovien kanssa luovat "oikean" kontrastin sisätiloihin

Taustakuvat piirustuksineen tyylikkäälle sisustukselle

Jos haluat luoda erityisen ilmapiirin huoneeseen, niin materiaalit, joissa kasvielementit ovat ihanteellisia. Se voi olla vaalea tai tumma taustakuva, jossa on kukkia, lehtiä, oksia tai jopa puunrunkoja.

Taustakuvat tyylikkäästi"ботаника"

Taustakuva tyyliin "kasvitiede"

Volumetrinen piirustus mustavalkoisina väreinä koko seinälle

Volumetrinen piirustus mustavalkoisina väreinä koko seinälle

Jokainen piirros voi näyttää täydelliseltä jopa vaatimattomassa huoneessa, joten valitsemalla tämä vaihtoehto, et tule katumaan. Valitsemalla menestyksekkään värien yhdistelmän, voit miellyttää käytävällä alkuperäisiä yksityiskohtia, jotka on suunniteltu tekemään huoneesta tyylikkäämpi.

Kasvien elementtien käyttö käytävässä tyylikkäästi"прованс"

Kasvielementtien käyttö käytävä tyyliin "Provence"

Kasvimaailma yhdistettynä kohokuviointiin missä tahansa tyylissä on aina muodikasta ja merkityksellistä. Se voi asettaa käytävän yleiskonseptin sävyn ja tulla ulos ulos kaarevista seinistä ja muista vioista.

Volumetriset piirustukset tummalla tapetilla peittävät epätasaiset seinät

Volumetriset piirustukset tummalla tapetilla peittävät epätasaiset seinät

neuvosto: jos et halua hämmentää salin tilaa runsaalla kuvioinnilla, voit tuoda pieneen alueeseen taustakuvia, joissa on kasvielementtejä, ja maalata muut seinät yksivärisellä maalilla tai oikein taustakuva.

Aktiivisen piirroksen valitseminen: miten se tehdään

Hallinnollisen sisustuksen onnistuneesti valittu taustakuva luo yleisen vaikutelman talosi tai huoneistasi, joten jos haluat yllättää vieraat, niin ei ole mitään parempaa kuin valinta tyydyttyneiden sävyjen hyväksi.

Classic käytävä tummissa väreissä

Classic käytävä tummissa väreissä

Huoneissa on useita muotoiluvaihtoehtoja, jotka viittaavat ei-triviaaleihin tapetoihin. Harkitse ideoita taustakuvaksi eteisessä.

 • Pimeiden ja vaaleiden sävyjen kontrasti mahdollistaa yhteisen kirkkaan kuvan luomisen huoneesta ja kaikki taustalla olevat maisemat näyttävät edullisimmilta.
 • Sisustus eklektiseen tyyliin - valoisa, muodikas ja moderni. Haluat yllättää vieraasi ei-triviaaleilla yksityiskohdilla - tämä ratkaisu on luotu juuri sinua varten!
Ekecticismi perustuu motiiveihin"китайского шика"

Eclecticism perustuu "kiinalainen chic"

 • Haluatko jotain epätavallista? Pelaa kontrastia. Esimerkiksi yhdestä käytävästä voidaan asettaa useita ääniä - valkoisia, punaisia ​​ja mustan sävyn muistiinpanoja. Tämä harmoninen liitto luo maksimaalisen mukavuuden huoneessasi.

neuvosto: kirkkaan taustakuvan etu on mahdollisuus käyttää niitä millä tahansa tyylillä. Hieno Kiina, hillittyä Eurooppaa, erottuvia itämaita, hienoja eteläisiä sävellyksiä - kaikki tämä realistisesti toteutetaan hyvin valituilla tapetoilla.

Sisustuksen käytävällä taustakuvilla on tärkeä askel luoden mukavuutta tässä huoneessa. Siksi hänen on kiinnitettävä asianmukaista huomiota.

Taustakuva käytävällä: kuva sisustuksessa - geometriset piirustukset käytävään tapetilla

Geometriset piirustukset käytävään tapetilla

Taustakuva käytävällä: valokuvan sisustuksessa ja 80 valittua alkuperäistä ratkaisua sisäänkäynnin alueelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =