Tumma fuussi ruokasalin pintaan

Tumma fuussi ruokasalin pintaan

käyttämällä vaaleanpunaiset sävyt, voit luoda todella lempeä ja harmoninen sisustus. Tällaiset seinät ovat samanaikaisesti kohtalaisen kirkkaita ja samaan aikaan rauhallisia, ne ovat epätyypillisiä ja tuoreita. Älä ajattele, että tämä väri sopii vain tyttöjen huoneisiin - sen potentiaali on todella valtava, samoin kuin vaihtoehtojen paletti, koralli ja jopa kirkas fuksia... Katso itse!

 • Suhtautuminen rekisteröintiin
 • Mahdolliset yhdistelmät
 • lisälaitteet
 • Käytä eri huoneissa
Pastellin gamma hyödyttää unen laatua

Pastellin gamma hyödyttää unen laatua

Coral-koristeet täydellisesti virkistävät makuuhuoneen

Coral-koristeet täydellisesti virkistävät makuuhuoneen

Moderni ja tasapainoinen muotoilu tyttöjen lapsille

Moderni ja tasapainoinen muotoilu tyttöjen lapsille

Kirkas, kontrastinen sisustus ruokasalissa

Kirkas, kontrastinen sisustus ruokasalissa

Suhtautuminen rekisteröintiin

Kumma kyllä, mutta valitse taustakuva vaaleanpunainen sävy voi olla ongelma avioparille, koska miesten ja naisten asenne tällaisiin väreihin on erilainen. Väärinkäsitysten välttämiseksi on tarpeen noudattaa suunnittelijoiden ja psykologien ohjeita.

Tärkeää! Kyseessä olevan värin asteikot ovat monta, eivätkä kaikki sävyt "toista" tässä tai tässä huoneessa, joten valintaa tulisi lähestyä huolellisesti.

Olohuone tyyliin cheby-chic

Olohuone tyyliin cheby-chic

Makuuhuone art nouveau-tyylillä lempeällä paletilla mustilla aksentilla

Makuuhuone Art Nouveau miedolla paletilla mustalla aksentilla

Tilava kylpyhuone pystysuoralla nauhalla seinillä

Tilava kylpyhuone pystysuoralla nauhalla seinillä

Vinkkejä valitsemiseen:

 1. Vaaleanpunainen monissa kumppaneissa naisellisuuden, hienostuneisuuden kanssa. Joku luulee olevansa tyttömäinen, nukke. Siksi vakavat miehet välttävät tai eivät hyväksy sitä lainkaan. Ei ole välttämätöntä käyttää samaa sävyä aviovaiheisessa makuuhuoneessa - tämä voi vaikuttaa puolison itsetuntoon.
 2. Hän näyttää hyvältä yhdistelmiä muihin väreihin olohuoneessa, keittiö. Muiden taustakuvien hämärtyminen ja käyttö on kompromissi muiden alueiden valintaan.
 3. Suunnittelu tällaisella perusajatuksella voi täyttää henkilön, joka siinä on lämpöä, sopeutuu rauhalliseen tunnelmaan. Jos valitset pastelli, sitten tässä päätöksessä on aivan mahdollista antaa jopa miehen makuuhuone.
 4. Kirkas mutta ei hapan sävy symboloi harmittomuutta. Jos suunnittelet naispuolista tilaa tällä tavalla, voit palata lapsuudelle, tuntea huolimatonta ja kevyttä.
 5. Kaikki sävyt, karmiininpunainen, violetti, fuksia - se on kirkkautta ja energiaa. Mutta tällaisesta mallisuunnittelusta on parempi kieltäytyä hänen toimistonsa, makuuhuone, jos henkilö kärsii verenpaineesta. Päinvastoin, tämä ajatus on yksi. se on välttämätön ihmisille laiska. Mainitussa tyylissä koristellut seinät rohkaisevat jatkuvasti ja antavat voimaa.
 6. Värivärit auttavat sulkemaan negatiivisen suhteen, vähentämään aggressiota.
 7. Jos huoneessa on suuret ikkunat, niin taustakuva purppuranvärisenä - juuri se jäähtyy ja lepää, mikä tarkoittaa, että ne voidaan liimata turvallisesti makuuhuoneeseen.

Kiinnitä huomiota! Tapetin käyttö pitäisi olla kohtuullinen kaikenlaisilla sopivilla yhdistelmillä. Jos liikaa, voit muuttaa huoneen Barbie-taloksi.

Aggressiiviset korostukset fuksia

Vanhentunut aksentti valkoisella pohjalla

Tyylikäs makuuhuone rikkaissa koralliväreissä

Tyylikäs makuuhuone rikkaissa koralliväreissä

Vaaleanpunainen väri on suosittu lastenhuoneissa

Ihanteellinen lapsille

Mahdolliset yhdistelmät

Koska vaaleanpunainen ei ole paras ratkaisu monotonisena seinien liimaus, niin tällainen taustakuva voi ja pitäisi olla yhdistetty muihin suunnitteluideoihin. Jotta voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain tietää, mitä ja miten yhdistää.

valkoinen

Tämä on aina voittoyhdistelmä, ja tässä tapauksessa pinkki ei ole poikkeus. Valkoinen voi olla sisustuksessa, myös huonekaluissa, tekstiilit, koristeellisia pieniä asioita. Tällaisella yksinkertaisella mutta tuoreella ratkaisulla voi olla jännittävä vaikutus.

Tärkeintä on, että tämä unioni on optimaalinen missä tahansa huoneessa. Kaikki riippuu väreistä, tyylistä ja muista pinnoista valituista viimeistelytavoitteista.

Tyylikäs lasten klassikko

Tyylikäs lasten klassikko

Tyylikäs makuuhuone kevyellä pastellilla maalausta varten

Tyylikäs makuuhuone kevyellä pastellilla maalausta varten

Muut yhdistelmät

 1. Suosittu tandem - with harmaa ja hopea.
 2. Kerma vaaleanpunaisella. Tämä yhdistelmä on tärkein tyyli suunnassa Provence ja mikä tahansa ranskalainen muotoilu.
 3. Vihreä ja sen sävyt. Tämä vaihtoehto - juuri se, jos halutaan tehdä alueelle raikasta ja virkistävää. He voivat personoida suosituin kukka maailmassa - ruusu, jossa on tarhapatukat ja kukkivat terälehdet.
 4. C sininen. Vaikka nämä kaksi sävyä usein yhdistyvät, se on suunnitella ja liittää samanlainen suosio ei ole saatu. Päätös käyttää näitä kahta väriä yhdessä on luonnollista myös luonnollista. Vaaleanpunaiset kukat taivasta vasten näyttävät luonnollisilta. Ja kaikki luonnolliset ja harmoniset näyttävät kauniilta ja huoneen sisustuksilta.
 5. Vadelma / parta. Toinen harvinainen idea, sitä voidaan kutsua rohkeaksi, varsinkin jos on kirkas kontrasti. Vadelmia tai muita mehukkaita maaleja voidaan soveltaa hajanaisesti, mutta eivät muodosta koko seinää niiden kanssa, vaikka parempaa valoa, pastellivärejä.
 6. Värilliset tummat sävyt. Joten voit järjestää huoneen, mutta vain tietyissä tyyleissä, kuten klassinen, japanilainen. Toimi tässä tapauksessa, sinun on huolellisesti, huolellisesti valittaessa paitsi perustaa, mutta sävyt.
Moderni lastenhuone, jossa on kontrastiaulake sängyn päällä

Moderni lastenhuone, jossa sävyjen päissä on kontrastiväri

Klassinen ratkaisu maanrakennuksen salissa

Klassinen ratkaisu maanrakennuksen salissa

Tyylikäs huone teini-ikäiselle tytölle

Tyylikäs huone teini-ikäiselle tytölle

lisälaitteet

Kysymys on enemmän kuin merkityksellistä, koska huonekalujen ja tekstiilien valinta riippuu paljolti huoneen vaikutuksesta pintakäsittelystä riippumatta. Valitessasi kannattaa luottaa edellä mainittuihin onnistuneisiin yhdistelmiin.

Aina tuore ja alkuperäinen näyttää valkoisen lisäyksen vaaleanpunaisiin seiniin. Ja pinta verhoilu ja rakenne verhot voi olla joko homogeeninen tai raidallinen, jolla on voimakas rakenne. Tekstiilien osalta luonnollisen valon aste on myös tärkeä, koska tiheys riippuu tästä, ja siksi ikkunoiden koristelun kylläisyys.

Vihje! Verhojen tulisi kuulua joko huonekaluilla tai viimeistelyllä - tämä koskee sekä värin että tyylin.

Käytä eri huoneissa

Sitä voidaan käyttää eri huoneissa, mutta on tärkeää kestää kohtuullinen käyttö ja täyttää huone oikeilla lisävarusteilla.

kylpyhuone

Jos se on suuri, niin yksi ja ehkä kaksi seinää voidaan koristella vaaleanpunaisella tapetilla. Peach sävy Tee huone jäähtyä, yhdistettynä oranssiin, päinvastoin, se tuo mukavuus ja lämpö. Tämä kylpyhuone näyttää hyvältä, koska iho näyttää säteilevältä ja terveeltä. Ja tapa, jolla henkilö näkee peiliin vaikuttaa hänen mielialaansa.

Alkuperäinen värien yhdistelmä kylpyhuoneeseen

Alkuperäinen värien yhdistelmä kylpyhuoneeseen

keittiö

Lämpimät äänet parantavat ruokahalua, mutta varovasti, koska voi olla halu kaipaa. Jotta vaaleanpunainen tässä tapauksessa ei aiheuta melankoliaa, sinun pitäisi laimentaa sitä kirkkailla stencilillä, jotka ovat vastakkaisia ​​värejä - valkoinen, vihreä, sininen, oranssi. Jos talonmies on jatkuvasti ruokavaliossa, niin tällainen päätös on vielä luovuttava.

Kiinnitä huomiota! Tee kyseessä olevan värin taustakuva ruokailuhuonehyvin - ja voit nauttia joka ilta vilpitöntä keskustelua, koska seinät tällä on.

Keittiö maalaistyyliin

Keittiö maalaistyyliin

Makuuhuone

Se saa käyttää, mutta mahdollisimman paljon mykistyneitä sävyjä. Pink olisi tuskin nähtävä tapetti. Tällöin on mahdollista välttää lapsuuden ja nukke-talon yhdistäminen.

Eklektinen makuuhuone tilkkutöillä tekstiileillä

Eklektinen makuuhuone tilkkutöillä tekstiileillä

Olohuone

Teoriassa tällainen lähestymistapa voidaan toteuttaa käytännössä. Mutta jotta kaikki toimisi menestyksekkäästi, sinun on ajateltava tarkasti sävyä, on parasta leikata kaikki neljä tasoa, mutta vain yksi tai kaksi. Melko hyvin voit jakaa olohuoneen ja keittiön eri värit, jos nämä kaksi huonetta yhdistetään.

Ei välttämättä kestämään koko sisätiloissa yhdellä gammalla - valkoisella taustalla oleva aksentti seinä näyttää vielä edullisemmalta

Ei välttämättä kestämään koko sisätiloissa yhdellä gammalla - valkoisella taustalla oleva aksentti seinä näyttää vielä edullisemmalta

lastentarha

Tämä on ehkä yksi edullisimmista vaihtoehdoista, varsinkin jos huone on tytölle. Tietenkin - tämä on kunnianosoitus perinnöstä - prinsessoja, satuja, Barbie, jne. Tällaisessa lastenhuoneessa tyttäresi kasvaa rauhalliseksi, rauhalliseksi ja iloiseksi. Älä tietenkään ole innokas ja käytä liian kirkkaita värejä.

Pikku prinsessin kermanvärinen huone

Pikku prinsessin kermanvärinen huone

Ylellinen lastenhuone runsaasti pehmeitä lisävarusteita

Ylellinen lastenhuone runsaasti pehmeitä lisävarusteita

Päätös hakea viimeistely vaaleanpunaista tapetti ei ole yhtä epätavallinen kuin se tuntuu. Värejä on paljon, lisäksi on monivärisiä malleja, joissa hellävarainen väri on tuskin näkyvissä. Jos haluat käyttää tätä ajatusta tai ei, kaikki päättävät itsestään, mutta joka tapauksessa, älä pelkää kokeilla!

Fuchsia, tehtaat ja mansikka: 70+ trendikkäitä taustakuvia vaaleanpunainen valikoima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3