Спалня, поставена в скромен, сложен дизайн

Спалня, поставена в скромен, сложен дизайн

Спалнята - това е специална стая, където всеки собственик има почти идентичен комплект мебели. Това се използва от производителите, предлагайки готови спални комплекти за всеки вкус и на различни цени. Броят на елементите в комплекта спални може да варира от две до повече от десет. Когато дойдете в магазина и разгледате каталога, можете да изберете колкото се може повече неща, колкото искате от една много обширна колекция, направена в един стил. И така, какво ще купим? Нека се опитаме да разберем това заедно!

  • Леглото
  • Нощна масичка
  • бюфетче
  • Скрин на чекмеджета
  • огледало
  • Маса за дрехи
  • стрелково стъпало
  • Османска или фотьойл
  • Въпросната цена
  • Стил на посока
Дизайн на уютна спалня в скандинавски стил

Дизайн на уютна спалня в скандинавски стил

Спален комплект: снимки, опции и цени

въпреки че легло и се счита за кралицата на спалнята, не забравяйте за качеството матрак, защото зависи от матрака, дали вашият сън ще бъде здрав и здрав. Спирането на определени слушалки, можете да изберете размера на леглото, но за съжаление не е моделът й.

Съвет! Можете да завършите леглото с чекмеджета ниши за спално бельо, но срещу допълнително заплащане.

Моделът характеристики на цена снимка
Сглобяема спалня с памучен модулен таваж
Купи сега
Материал на корпуса: ЛДСП, Метал; Фасаден материал: ПДЧ; Цвят: Кафяв; Композиция на комплекта: Легло за таван дъбова тютюн (206,6x182x93 cm); Нощно шкафче Табуретка от дъб (2 бр.) 71 430 тр. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спалня STYLE-1
Купи сега
Включени модули: Гърди 800 * 830 * 450; Легло: спално помещение (1600х800х2000); Панел (800x600x20); Нощно шкафче (2бр.) (410x474x410); 4-крило кутия с 2 огледала (1600x2200x500). 26 150 триене. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спалня Uyut-1 Suite
Купи сега
Състав на комплекта: Нощна масичка (2 бр.) (38x35x70); Скрин на чекмеджета (80х44х72); Легло (164x205x70) Цената на леглото Матракът не е включен! Можете да завършите допълнителното оборудване в секцията. Препоръчителният размер на матрака е 1600 x 2000 мм; Гардероб 4 пъти сгъваем (160х190х50) 16 020 триене. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спалнята на Василиса (пакет 2)
Купи сега
Комплектът включва: двойно легло, нощни шкафчета, маса, огледало и ъглова кабина; Фасаден материал: MDF-16/22 Kronospan Szczecinek (Полша) / PVC Alfaterm (Италия); Материал на корпуса: ПДЧ-16/25 Kronospan Szczecinek (Полша); Оборудване за материали и ролкови водачи: GTV (Полша), Hettich (Германия). 116 885 тр. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спалня апартамент Juno 2
Купи сега
Материал на фасадата: Огледало; Материал на делото: ЛДСП; Слушалки за завършване: Скрин, Легло, Тоалетна маса, Нощна масичка, Шкаф 17 500 разтриване. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спалня апартамент Juno 5
Купи сега
Материал на фасадата: Огледало; Материал на делото: ЛДСП; Слушалки: кабинет, гръден кош, легло, нощни шкафчета 20 000 трие. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спалня ARINA-1
Купи сега
Включени модула: Гърди (800h830h430), легло (1600h800h1900) Тоалетка (950h910h430) Нощно шкафче (2 бр.) (410h474h430), гардероб 3 сгъваеми огледала (1200h2080h500). 21 490 rub. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спален комплект Basya
Купи сега
Производител: Дисави; Материал на фасадите: ПДЧ; Материал на делото: ЛДСП; Опаковка: Маса (800 × 420 × 750 mm); Гардеробът (1300 × 500 × 2000 мм); Скрин (800 × 420 × 800 mm); Легло (1652 × 2236 mm); Нощна масичка (400 х 380 х 990 мм) - 2 бр. 13 990 rub. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спалнята на Джулиан
Купи сега
Цвят на рамката: дъб Ферара; Цвят на фасадата: дъб на Ферара, Cilegio Nostrano; Материал на фасадата: MDF, огледало; Рамков материал: ПДЧ; Пълният комплект включва: Легло (160х200); Гардероб; Нощно шкафче (2 броя); Скринове на чекмеджета; 27 710 rub. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени
Спалня СОФИЯ-5
Купи сега
Включени модули: Легло (1600h800h1900); Нощно шкафче (2бр.) (410x474x410); Калъфът е три пъти крилен с огледало (1300x2150x500). 16 790 тр. Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени

Съвет! Променете формата или височината на главата на главата, така че не можете да определите с комплекта, да премислите всички подробности.

Нощна масичка

За леглото на двойка вързала трябва да има, разбира се, две. Понякога те са поставени лампи за маса, ако оформлението не е осигурено халба бира. Бордстонът може да изглежда като плот за маса на краката, да има чекмедже или да е сравнително просторен мини-шкаф с отваряща се врата или няколко чекмеджета. Между другото, пиедесталите могат да бъдат предложени различни в рамките на един комплект.

Нощни шкафчета в близост до леглото - необходим и функционален атрибут

Нощни шкафчета в близост до леглото - необходим и функционален атрибут

Малка стъклена маса вместо нощно шкафче

Малка стъклена маса вместо нощно шкафче

Съвет! Помислете дали имате нужда от допълнително място за съхранение или просто от плот, да поставите непрочетена книга или да поставите ваза с цвете?

бюфетче

Ако имате отделна стая в апартамента си - гардеробна, в спалнята нямате нужда от гардероб. Но такъв малък лукс може да се похвали, така че нека видим какъв вид шкафове има. Все повече и повече господари предпочитат гардероби плъзгащи врати - Те са изключително просторни и не изискват допълнително място за отваряне на вратите. В този гардероб можете не само да се мотае рокли и палта, разпределени чаршафи и кърпи - тук влиза и обувки, както и спално бельо - одеяла, възглавници, featherbeds.

Съвет! Ако стаята е малка, изберете гардероб с огледални врати. Огледалата визуално разширяват стаята и няма да има нужда от допълнителна самостоятелна или стена огледалото.

Скрин на чекмеджета

За тези, които са живели в апартаменти съблекалнята стая, вместо на обемисти шкаф е по-добре да си купите скрин. Спално бельо и пижама, халати и легло с променлив слой винаги са на разположение. Надвиснали над огледалото за гардероба си го превърне в дресинг и да осигури по повърхността на мебела, можете и козметика, както и запомнящи се снимки в рамките и свежи цветя в саксии и други сладки неща.

Съвет! Санкции също са различни, обърнете внимание не само на броя на нишите, но и на техния размер. Например, може да има две широки кутии за спално бельо и много малки за чорапи, чорапи, носни кърпички и други текстилни изделия.

огледало

Ако огледални корпуси фасади или огледало над скринчето, което не ви харесва, можете да закупите отделно огледало, но тази опция е само за големи спални. Малката спалня не позволява такава екстравагантност.

Ако имате нужда от огледало в цял ръст, не е изгодно да го окачите на стената с цел спестяване на пространство - все едно, ще трябва да се движи на известно разстояние, за да покрие цялото изображение на очите. Инсталирайте огледалото - това е огледало в цял размер, и допълнителен шкаф за козметични и хигиенни продукти, сешоар, аксесоари, бижута и други неща.

Старото огледало и луксозният дървен скрин изглеждат много хармонични

Старото огледало и луксозният дървен скрин изглеждат много хармонични

Луксозно голямо огледало в спалнята, украсено в стила на модерната класика

Луксозно голямо огледало в спалнята, украсено в стила на модерната класика

Съвет! Trilage се различава от тоалетката с наличието на три огледала наведнъж, с които можете да се видите на всяка страна. Тази опция е незаменима за онези дами, които обичат да оформят косата си в сложни прически и да носят асиметрични облекла.

Маса за дрехи

Атрибут изключително в женската спалня. Това е малка масичка с огледало и джуф или малък стол за удобно прилагане на грим и извършване на други процедури с външен вид. За съжаление, тоалетка също не и за миниатюрни спални.

стрелково стъпало

Оригинален магазин, разположен в подножието на леглото. На стрелково стъпало през нощта поставят легла и декоративни възглавници от леглото. В действителност, много от собствениците да минат и без този интериор, но по-възрастните хора няма да попречи на допълнителна седалка, защото матрака на леглото от постоянното излагане на местните натиснат и да се деформират.

Османска или фотьойл

В доста голяма спалня можете да различите място за почивка и релаксация с килим, книга или чаша чай. Поставете лампата до нея и, ако е необходимо, я оградете стол екран - и рая е готов.

Цена за спалня

Така че - за най-скромните помещения можете да се ограничите до легло и килер, просторни - да използвате всичко, което душата желае, или че бюджетът ще позволи. На първо място, материалът играе роля - естественият масив ще струва порядък по-скъп от ламинираната ПДЧ, но ще продължи и много по-дълго.

Съвет! Ако има желание, срещу заплащане можете да промените готовия фабричен набор, като добавите вградени светлини, допълнителни ниши за съхранение и други удобства.

Съвет! Купуването на готови слушалки във всеки случай ще бъде по-евтино от закупуването на всички необходими артикули в различни магазини. Но те все още са желателни, за да се приспособят един към друг по стил, и това е следващият въпрос.

Стил на посока

Оборудване спалня в класически стил, Изберете мебели от дърво от предимно ценни породи - махагон, карелска бреза, дъб, череша. Той винаги е масивен, но в същото време елегантен, с гладки очертания на мебели, украсен с дърворезби и позлата. Ще се съчетаят с класиката и бялата спалня - предимството й е, че ще бъде подходящо за всяко покритие на тавана и стените.

Бялата мебел от MDF идеално се вписва в модерен интериор

Бялата мебел от MDF идеално се вписва в модерен интериор

Оригинална спалня с дизайн на синтез

Оригинална спалня с дизайн на синтез

Идеята! за спални в минималистичен стил вземете легло без табла с краката скрити от очите. Предпочитайте шкафовете на отделението със стъклени фасади, а от шарнирните рафтове и шкафове е по-добре да откажете.

Спалня със стил страна - това е изкуствено възрастен мебели с патини и scuffs, с изобилие от текстил. В стил хай-тек не му харесват ненужните детайли, апартаментът за тази спалня трябва да бъде направен в лаконичен дизайн. Добре дошли стъкло, пластмаса, масивно дърво до максимум да замени ПДЧ.

Спалня в естествено дърво в ориенталски стил

Спалня в естествено дърво в ориенталски стил

Стилни мебели от заглушени тонове с кожени вложки

Стилни мебели със заглушен тон с кожени вложки

Можете да украсите детска стая в различни посоки, в зависимост от възрастта и пола на наемателите си. Детската спалня винаги има ярки цветове, весело и пламенно настроение и абсолютна сигурност за бебето. Примери за невероятни детски комплекти за обзавеждане, които можете да видите на предложеното видео.
Спален комплект (55 + снимки): сноп, сортове, популярни модели и цени

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 77 =