Moderna školjka je izvrsna alternativa krevetu

Moderna školjka je izvrsna alternativa krevetu

Događa se da prostor prostorije ne dopušta postaviti potpuni prag, koji ne bi trebao biti skriven. I događa se da gosti dolaze iz daljine i trebaju ih se negdje staviti na noć. I u prvom i drugom slučaju, izvrsno rješenje je kvačilo ortopedski madrac. Kompaktan je u sklopljenom obliku, ali dok onaj koji spava na njemu ne doživljava nelagodu, kao da spava na podu ili na redovita školjka.

  • Zaboravi na sovjetske presavijene krevete
  • Varijante proizvoda
  • Prednosti i nedostaci
Udobnost i moderni dizajn

Udobnost i moderni dizajn

Zaboravi na sovjetske presavijene krevete

Prošlo je vrijeme kad je bilo tako neugodno na takvom spavanju. U modernim proizvodima sve je dobro promišljeno za stvaranje potpune udobnosti onoga koji će se odmoriti na njima. Stare aluminijske poprečne grede, koje su kopale po stražnjem dijelu čak i kroz gusto tkivo, izgubile su se u zaboravu.

Ergonomski dizajn za jednostavno spavanje

Ergonomski dizajn za jednostavno spavanje

Stabilnost okvira i dodatna potpora u obliku kotača

Stabilnost okvira i dodatna potpora u obliku kotača

Važno! Moderni mobilni telefoni mjesta za spavanje imaju elastičnu potporu baze, koja ipak pruža udobnost.

Štoviše, moderni školjke su sličniji sklopivi krevet, umjesto na ono što je prethodno bilo povezano s njima. Preostala podesiva glava, koja neće koristiti jastuk. Osim toga, pojedini modeli opremljeni su nogama na kotačima, što osigurava udobnost kretanja.
Okvir je lagan, ali izdržljiv, tako da težina spavača može biti prilično velika, udobnost nije uznemirena.

Kompaktan dizajn čini konusnim komadom ugodnim za upotrebu

Kompaktan dizajn čini konusnim komadom ugodnim za upotrebu

Jednostavna montaža suvremenih modela

Jednostavna montaža suvremenih modela

Okvir od lamela osigurava jačinu strukture

Okvir od lamela osigurava jačinu strukture

Varijante proizvoda

U ovom trenutku postoji širok izbor preklopnih ležajeva, koji se razlikuju po cijeni i u određenoj mjeri u udobnosti. Opcije su sljedeće:

  1. Tkanina, bez lamela. To je sličnost onima koji su prije bili, samo njihova kvaliteta je znatno veća. Onaj koji leži na njemu, ne propada kao viseća mreža zbog činjenice da je platno gust i dobro ispružen. Povratak iz sna na takvu ne boli, a u kombinaciji je vrlo kompaktan. Takva školjka može se koristiti bez madrac, iako će s njim spavati udobnije. Njegovo trajanje upotrebe relativno je maleno, jer se tkanina s vremenom malo širi i to utječe na udobnost.

  2. Klasična - to je analogija sovjetskih proizvoda, međutim, više kvalitete. Na opruge je fiksirana jaka tapisererija. Maksimalna težina koja se može održati je 100 kg. Njegovi problemi su isti kao i kod gore navedenih proizvoda: tkanina se može rastegnuti i brisati, izvori hrđu.

  3. Ortopedija - to je gotovo puni krevet, jer ima tvrdi metalni okvir i drvene lamele. To daje tvrdu podlogu za madrac. Bez njega, spavanje na takvom krevetu neće raditi. Jedina razlika od uobičajenog mjesta za spavanje je mogućnost da ga prekrižete i sakrijete na osamljenom mjestu.

madrac

Treba obratiti pažnju jer to ovisi o udobnosti sna. Madrac često dolazi s dječjim krevetom, ali njegova visoka kvaliteta ne vrijedi govoriti.

Važno! Ortopedski proizvod za sklapanje kreveta, među ostalim, treba dodati zajedno s njom. To je normalan madrac, kao što je za krevet, nije prikladno.

Da biste odabrali točno ono što vam je potrebno, bolje je konzultirati konzultanta specijalizirane trgovine koja će potaknuti najbolji model.

Ortopedski madrac za standardni krevetić

Ortopedski madrac za standardni krevetić

Kombinacija kokosa i prirodnog lateksa u ortopedskom madracu

Kombinacija kokosa i prirodnog lateksa u ortopedskom madracu

Madrac srednje tvrdoće

Madrac srednje tvrdoće

Savjet! Kako bi se proizvod lakše sklonio, njegova debljina treba biti 5-10 cm.

dizajn

Ortopedski kreveti s madracima imaju slijedeći dizajn:

  • Opći okvir izrađen je od metala, često od aluminija ili čelika. Glavna stvar je da je okvir lagan jer će ga trebati stalno prenositi.
  • Ortopedska baza je lamela, kao i na svim ortopedskim krevetima. Oni su dovoljno tanki, ali su jaki i elastični. Izrađene su od breze i drugih prirodnih materijala. Lamele su blago zakrivljene prema gore, zbog čega je moguće postići čvrstoću, ali istovremeno opuštenost.
  •  Ortopedski madrac.

Važno! Takav se proizvod može uspješno koristiti kao puni krevet. Back support je izvrsna, može čak ublažiti bol u kralježnici. Njegova uobičajena uporaba neće utjecati na vaše zdravlje. Dnevno, školjka se lako može presavijati i sakriti tako da ne zauzima nepotrebno mjesto.

Razvija se vrlo lako, jer se ne sastoji od tri odjeljka, poput onih prije, ali samo dva. To znači da je manje napora za raspadanje. Postoje čak i proizvodi koji nazivaju školjkama-komoda sa fiokama. Noću se razvija, tijekom dana skriva u prsima, na koju je pričvršćen.

Prednosti i nedostaci

Prije kupnje, naravno, trebali biste razmotriti prednosti i nedostatke.

Stvarčice kontra
Jednostavnost gradnje - čvrsta baza s istim materijalom za spavanje. U modernim krevetićima praktički se ništa ne može razbiti. Ako govorimo o proizvodu s ortopedskim letvice, u slučaju kvara neke od njih ili čak i više ih zamijeniti nije teško. U madracu je često previše tanka, morate kupiti novi.
Jednostavnost transformacije - savijanje i raspadanje pod snagom jedne osobe. To se postiže kroz prisutnost dviju polovica, koja se lako može pretvoriti u udoban krevet. Širina školjke je relativno mala, tako da nema takve udobnosti, kao u bračnom krevetu.
Ortopedska svojstva. U sovjetskim vremenima, mogli ste samo sanjati o takvom spavajućem mjestu, moderni proizvodi ni na koji način nisu inferiorni u udobnosti običnih kreveta. Morate napraviti ritual presavijanja i odvijanja svakog jutra i večeri.
Ako su financije ograničene, moguće je kupiti dječji krevet, po mogućnosti s ortopedskim letvicama i kvalitetnim madracem. Uz zamjenu kreveta, također će uštedjeti novac i prostor. _____
Kompaktnost - presavijena, može se stati bez problema iza ormara, ispod sofe, na balkonu. _____
Madrac se može zamijeniti u bilo kojem trenutku i neće biti vrlo skupo. _____
Savršeno rješenje za svakodnevnu upotrebu. _____

zaključak

Moderni presavijeni kreveti - ovo je izvrsno rješenje kako za udoban smještaj gostiju, tako i za privremeno ili trajno spavanje vlasnika. Provjerite sami!

Beskompromisna praktičnost i štednja prostora: kako odabrati školjku s ortopedskim madracem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 56