Proiectarea unei sali de mese care utilizează elemente de tehnologie de lux și retro

Proiectarea unei sali de mese care utilizează elemente de tehnologie de lux și retro

Steampunk în interior este o întruchipare laconică Jocuri clasice gotice, Luxul victorian al vechiului Anglia (este vorba despre a doua jumătate a secolului XX) și aproape de stil loft furnitură utilitară cu impregnări artistice art deco. După ce a apărut inițial în anii 1980 ca un fenomen pur literar, steampunk a pătruns în cinematografie, în modă și, desigur, în designul interior modern. Să încercăm să ne dăm seama ce reprezintă acest flux original și original în design.

  • Puțin despre apariția steampunkului
  • Cupru, alamă și fontă pentru baie
  • Lumina în spiritul retro
  • Mobilier Victorian
  • Atențe de epocă și antică
Design interesant al livingului în stil steampunk

Design interesant al livingului în stil steampunk

Puțin despre apariția steampunkului

  • Tatăl steampunk este scriitorul american de science fiction Kevin Wayne Jeter. El a fost cel care a folosit cuvântul în primăvara anului 1987 Steampunk (în traducerea din engleză abur - abur, punk - punk) ca o alternativă mai capabilă și mai puțin ironică față de tendința literară existentă a ciberpuncului.

Diferența esențială din cyberpunk steampunk a devenit accentul pe viața reală, sau cel puțin în mod condiționat de tehnologie acceptabil (alimentat instalații, dirijabile și submarine) și trageți elementele de ficțiune victoriană. Un exemplu frapant al acestui lucru este romanul lui Herbert Wells "The Time Machine".

Prin urmare, dacă sunteți în adolescență a fost citit romanele sale, iubit „căpitanul Nemo“, de Jules Verne, atmosfera din lumile lui William Gibson și ceai Mevil, The brash si designul indraznet steampunk nu va lăsa indiferenți. Deci, de unde începi?

Decorarea pereților utilizând mecanisme

Decorarea pereților utilizând mecanisme

Instalare gigantică la intrarea în camera de zi

Instalare gigantică la intrarea în camera de zi

cupru, alamă și fontă pentru baie

Primul lucru este să vorbim despre pietrele de temelie ale elementelor steampunk - fier în finisare: elegante cupru, alamă, fontă greu sau nituri metalice cu urme de coroziune. Toate acestea în momentul de față vor evidenția starea de spirit steampunk a interiorului tău. 

Dacă ați planificat mult timp să schimbați plictisirea baie acrilică la un masiv fontă cu picioarele sculptate - atunci aici este punctul tău cel mai înalt! Completați imaginea cu luciu de cupru încălzită pentru prosoape, și folosiți vane tehnice vechi ca întrerupătoare pe mixer. 

La nota! Pentru o oglindă merită să alegeți cadre forjate sau din alamă masive în stilul de epocă. De asemenea, o adăugare excelentă la pereți va fi o varietate de roți dințate, aripioare din cupru periat și interconectarea semi-încurcată a țevilor vechi de comunicare.

Efectuarea unei oglinzi cu un cadru de imagine

Efectuarea unei oglinzi cu un cadru de imagine

Style steampunk cu elemente de artă deco

Style steampunk cu elemente de artă deco

Lumina în spiritul retro

Lampa ideala pentru acest stil - retro-lampă Edison. Dacă în punerea în aplicare a proiectului de proiectare se pune un accent mai mare pe Anglia victoriană, atunci ar trebui să vă uitați la epocă lămpi forjate cu volum nuanțe.

În locul sursei principale de lumină, vă sfătuim să închideți o lampă masivă, stilizată ca o veche dirijabilă. Cu cât este mai exact scheletul și detaliile vasului de zbor, cu atât mai autentic va fi întregul interior al camerei.

Diverse dirijabile în loc de candelabru tradițional

Diverse dirijabile în loc de candelabru tradițional

Sfat! Prin analogie cu stil loft în steampunk, orice comunicații deschise pe pereți și în tavan arata foarte organic. Prin urmare, recomandăm cu insistență să nu utilizați Tavane întinse și structuri de ipsos. Brutalismul, simplitatea și o rudeness deliberată la final - catargul tau greu.

Lămpi de perete din conductele de apă

Lămpi de perete din conductele de apă

Lămpile Edison vor ajuta la evidențierea stilului de steampunk

Lămpile Edison vor ajuta la evidențierea stilului de steampunk

Candelabru futurist pentru iluminatul în hol

Candelabru futurist pentru iluminatul în hol

Mobilier Victorian

Pentru a juca estetica de vârstă de aburi va ajuta abundenta de piele în tapițerie de mobilier. Canapea din piele "Chesterfield" și o pereche de scaune clasice low-key - compania ideală pentru steampunk.

Bun mobilier din piele

Bun mobilier din piele

Canapea de lux din Chesterfield pe fundalul unei hărți vechi a lumii

Canapea de lux "Chesterfield" pe fundalul unei vechi hărți a lumii

Vechile mese de cusut cu elemente stricte gotice de decorare pot fi folosite in loc de masa consola în camera de zi sau dormitor. Este, de asemenea, o soluție excelentă în loc de pietre prețioase pentru televiziune cu condiția să fie suspendată de perete. 

Ideea! Ecranul cu plasmă sau monitorul pentru calculator pot fi încadrate cu un cadru aurite sau cu cupru, iar un sistem de încălzire pe perete sau un panou de climatizare Stylize sub unitatea de control strălucitoare a unui submarin vechi de adâncime.

Ca a cafea sau masă de cafea puteți utiliza un masiv retro piept sau o valiză cu o mulțime de încuietori metalice și nituri. Despre aceleași lucruri utilizate de cinematografi în timpul filmării seriei de filme despre lumea lui Harry Potter, Joan Rowling.

Ideea! Rolul celor neobișnuite raft de cărți pot efectua câteva tuburi subțiri curbate. Nu vă faceți griji dacă acestea sunt vechi și uzate, aceste specimene vor arăta cele mai avantajoase ca bază pentru folios cu grămezi cu rădăcini de aur și de aur. 

Set de bucătărie negru, cu aripioare din alamă

Set de bucătărie negru, cu aripioare din alamă

O masă de cafea cu un mecanism care îndeplinește un rol decorativ

O masă de cafea cu un mecanism care îndeplinește un rol decorativ

Atențe de epocă și antică

Pentru detaliile finale, orice imagine are nevoie de accente, iar compozițiile interioare în acest caz nu fac excepție. Chiar dacă observați toate sfaturile și ideile noastre, dar uitați să aduceți câteva elemente caracteristice ale erei necesare designului steampunk - toate eforturile pot fi aduse la zero. Deci, fiți răbdători cu răbdare și aruncați o privire mai atentă la lucrurile din jurul vostru. Poate că nu trebuie să mergeți departe și un telefon de epocă cu un praf elegant din mâner de cupru în dumneavoastră garaj?

De la lucruri străvechi puteți decora un interior foarte elegant

De la lucruri străvechi puteți decora un interior foarte elegant

Sfat! Pe margini, piețele de purici, dealerii junk, dealerii de antichități și chiar angajații depourilor de tramvaie pot cumpăra pentru cele mai remarcabile accesorii originale stil steampunk. După o restaurare minimă, ele pot deveni adevărata bijuterie a proiectului dvs. de design! 

Merită, de asemenea, să acordați atenție vechilor cărți de prezentare (puteți să nu mai funcționați) sau alte mașini de scris. Acestea completează perfect rafturile metalice sau, ca o opțiune, vor deveni un decor original consolă.

Imagini de fundal în dormitor

Imagini de fundal în dormitor

Lustre mici suspendate pentru iluminarea unui birou

Lustre mici suspendate pentru iluminarea unui birou

Dacă sunteți un fan al esteticii submarinelor și al căpitanului Nemo, puteți instala pe perete ferestre false cu sticlă albastră sau neagră. Dacă vrei, poți echipat cu iluminare din spate, rezolvând astfel problema la fața locului în o parte din zonele din cameră. În vecinătate puteți plasa barometre masive de perete într-un caz de cupru, elegant compoziția fotografiilor de familie cu un efect de sepia în alamă, rame de cupru sau lemn.

Completați hărțile de zid ansamblu sau hărți întunecate pe desktop cu urme de utilizare, divorțuri și scufe, desene grafice ale aeronavelor sau desene detaliate ale motoarelor cu abur futurist. Pot fi aranjate frumos în dulapuri și rafturi, atârnă pe pereți.

Ceasurile mecanice mari vor fi un decor excelent al interiorului tău

Ceasurile mecanice mari vor fi un decor interior excelent

Dulapuri arhive antice în proiectarea camerei de zi

Dulapuri arhive antice în proiectarea camerei de zi

Sfat! Nu uitați de globurile clasice cu elemente aurite. De asemenea, opțiuni bune pentru executarea de cărți cu ștanțare.

Ultimul avanpost în diversitatea stilului poate fi masiv ore cu cifre romane și cu un mecanism deschis de lucru. Se recomandă, bineînțeles, că, în ciuda antichității, lucrează - atunci puteți sta în seriile preferate de seara scaun din piele, fumați o țeava sau beți ceai englez, urmăriți cursul măsurat al ceasului și, bineînțeles, planificați-vă aventurile viitoare.

Style steampunk în interior: estetica motoarelor cu aburi și strălucirea britanică victoriană

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4