Tambour tai täysin toimiva lähtökohta yksityisessä talossa

Tambour on täysin toimiva lähtökohta yksityisessä talossa

at yksityisen asuinrakennuksen suunnittelu ja järjestely on tärkeää ottaa huomioon ilmastovyöhykkeen erityispiirteet, koska leveyspiirimme eroavat voimakkaassa pakkasessa ja lumessa talvella ja korkeissa lämpötiloissa kesällä. Heikentää niiden vaikutusta heidän omalla asunnollaan pysymisen mukavuuteen mahdollistaa asianmukaisen suunnittelun. Kylmän tai lämmön esteiden luomiseksi talon sisäänkäynti on järjestetty erityinen liite. Sellaista pieni huone kutsutaan tambouriksi.

Lasimaalaus - korostus huoneen suunnittelussa

Lasimaalaus - "haju" huoneen suunnittelussa

Päätoiminnot

Tamburi on valinnainen elementti, sen asumismuotoja ei tarvita teknisten sääntöjen mukaan. Mutta se tekee paljon hyödyllisiä toimintoja, joista voidaan erottaa seuraavat:

  • Lämpö- ja kylmäeristys. Tämä tila on esteenä lämmön poistamiseksi asunnosta ja kylmän sisääntulon sisään. On myös tärkeää, että etuovesta Se on suojattu sateelta, lumelta ja tuulta, mikä vaikuttaa lämpötilamittareiden tasoon.
  • Suojaus saastumiselta. Talon tuuli voi yleensä olla täynnä pölyä ja likaa, mikä on erityisen hankalaa, kun se on kukkien tai poppelien siitepölyä. Myös usein tiettyjen töiden aikana talon roskat asetetaan. Pieni huone on paikka, jossa kaikenlaiset lika viivästyvät, eivät pääse suojaksi.
Oikea valikoima kalusteita ja sisustusta voi muuttaa olohuoneen kodikkaaksi paikaksi talossa

Oikea valikoima kalusteita ja sisustusta voi muuttaa olohuoneen kodikkaaksi paikaksi talossa

Nämä ovat tamburin päätoiminnot. Riippuen koko ja järjestelytavan, se voi toimia paikka säilyttää päällysvaatteet ja kengät.

Vihje! Täällä voit sijoittaa portaat johtavat ullakolle tai toiseen kerrokseen. Ja kesällä se voi olla hyvä paikka rentoutua.

Vaaditut parametrit

Yksityisten asuntojen omistajat nykyään yhä enemmän hylkäävät tarpeettomat laajennukset tai pyrkivät tekemään niistä monimuotoisia. Normaalilla tamburilla on hieman erilainen parametri, ja se eroaa tavalliseen taloon.

Tärkeää! Rakennussääntöjen mukaan sen on oltava vähintään 1,2 metriä syvä. Suojaustoimintojen parantamiseksi kannattaa aseta sisäänkäyntiovi. On toivottavaa, että se on varustettu lasilla. Tämä varmistaa, että valo tulee huoneeseen.

Lasitettu ovi säilyttää täysin mikroilmaston eteisessä ja antaa paljon päivänvaloa

Lasitettu ovi säilyttää täysin mikroilmaston eteisessä ja antaa paljon päivänvaloa

Tärkeää! Paloturvallisuusmääräyksissä on säädettävä, että kadun ja tambourin sekä talon johtavan oven on avauduttava ulospäin.

Mutta kuten tiedätte, tämä vaatimus ei koske yksityisiä rakennuksia, joten sen noudattamista suositellaan, mutta ei pakollista täytäntöönpanoa varten. Tiedetään myös, että vakiomalli ei ole varustettu lämmitys. Moderni laajennukset talon edessä ovat jonkin verran erilaiset kuin nämä standardit.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti - tämä on talon erityinen huone. Se on eräänlainen käyntikortti talosta, koska vieraat, jotka tulevat taloon ja omistajat itseään ensi sijassa, kuuluvat tähän huoneeseen. Se on pääsääntöisesti varustettu paikoilla, jotka asettavat omistajien ja heidän vierailijansa ulkovaatteiden. Vaaditaan myös kenkäteline.

Vihje! se on toivottavaa paikka siellä peili, jonka avulla voit laittaa itsesi järjestykseen välittömästi ennen kuin lähdet kävelemään.

Vaaleat värit, marmorilattia, kristallikruunut - käytäväkoru

Vaaleat värit, marmorilattia, kristallikruunut - käytäväkoru

Tärkeä rooli on paikka, jossa varastetaan sellaisia ​​asioita, jotka on suositeltavaa tai jotka ovat välttämättömiä ottaa sinut mukaan ennen matkaa: laukku, sateenvarjo, avaimet. Useissa omistajissa käytävällä on säilytyskaappi kausityön varastointiin sekä erilaisiin kodinkoneisiin.

Valitettavasti talojemme pienet ulottuvuudet eivät anna meidän luoda erillistä tilava eteinen, niin monet uskovat, että erinomainen ratkaisu - ottaa sen liitteenä. Tämä on täysin mahdollista, jos täytät erityisvaatimukset.

Vihje! Valitse sellainen huone huonekaluille, jotka kestävät lämpötilan muutoksia. Tämä takaa pidemmän käyttöiän.

Puun ja lasin väliset erot näyttävät heikentävän huoneiden välisiä rajoja

Puun ja lasin väliset erot näyttävät heikentävän huoneiden välisiä rajoja

Tärkeää! Tällaisessa huoneessa on välttämätöntä järjestää lämmitys. Sen välissä ja loput on asentaa ovi. Jotta vältetään kosteuden muodostuminen ja kosteus, joka voi aiheuttaa sienen ja homeen, on välttämätöntä asenna huppu.

sisempi kuisti

Nykyään sana "katos" tuntuu niin vanhentuneelta, että se löytyy lähinnä kylissä. Mutta nämä olivat ensimmäisiä tambourin järjestelyvaihtoehtoja. Mutta hyvin harvat ihmiset muistavat sen merkityksen.

  • sisempi kuisti - tämä on erityinen huone, joka on sekä kytkentä- että puskurivyöhyke asuntojen ja kotitalousrakennusten välillä.

Esivanhemme yhdistyivät yhden katon alla talon ja navetan. Mutta onneksi tänään tämä tekniikka hylätään yhä enemmän. Viereisessä rakennuksessa voidaan käyttää autotalli, työpaja ja muut rakennukset. Näin voit päästä huoneesta toiseen jättämättä katua, mikä on erittäin kätevää, varsinkin talvella.

Nykyaikainen ratkaisu on suuri laajennus, joka voidaan järjestää oman harkintasi mukaan

Moderni ratkaisu on suuri liite, joka voidaan järjestää oman harkintasi mukaan

Katokset suojataan paitsi luonnollisista ilmiöistä ja kaduista tulevista roskista, mutta ne toimivat myös erinomaisena esteenä maatilarakenteelta tulevilta tuoksuilta ja melulle. Tästä huolimatta asiantuntijat suosittelevat asentamista muualla kuin asuinalueilla ilmanvaihtoon.

Vihje! Jos kattilahuoneeseen tehdään ylimääräinen sisäänkäynti kadulta, sen jälkeen salin voi liittää siihen puuliiteri.

Tämä tarkoittaa lämmittämätöntä. at oven valinta On syytä valita lasitettu tai löytää paikka ikkunalle riittävän auringonvalon tarjonta.

veranta

Veranta on erinomainen muunnelma esteettömän tilan järjestelystä. Miten tämä rakenne eroaa muista? Vastaus on hyvin yksinkertainen: veranta on valoisa huone sisäänkäynnin edessä. Tämä johtuu suuresta määrästä ikkunoita.

Valtava veranta toimii lepo- ja rentoutumispaikkana

Valtava veranta toimii lepo- ja rentoutumispaikkana

Seinät voidaan pystyttää tiilestä, vaahtoblockista ja muista materiaaleista. Ne voivat myös olla puu, mutta tässä tapauksessa ne on eristettävä.

Nykyaikaiset rakennusmateriaalien markkinat sallivat pystyttää veranta täysin lasitetuksi, käytä kaksoisikkunatyyppisille perusmetallimuovipinnoille.

Huomautus! Yleensä kuisti ei ole lämmitetty. Se on erinomainen paikka rentoutua kevät-syksyllä.

kuisti

Liitteen koko riippuu talon viereisen pihan yleisestä tilasta. Sattuu, että se on vähäinen. Mutta vuokralaiset eivät voi kieltäytyä luomasta sisäänkäyntialueen. Tässä tapauksessa voit asentaa kuisti. Se on puoliksi avoin rakenne, jossa ei ole ikkunoita eikä ovet.

Mitä avoimempi kuisti, sitä vähemmän se suojaa sääolosuhteilta

Mitä avoimempi kuisti, sitä vähemmän se suojaa sääolosuhteilta

Pienet seinät suojaavat tuulta ja lumelta. Mutta sen lämpöeristysominaisuudet eivät ole niin suuret kuin muidenkin rakennusten. Puutarhasta muodostetaan yleensä kuisti.

johtopäätös

Tamburi ei ole pakollinen elementti rakennuksesta, mutta sen läsnäolosta on mahdollista pitää talon lämpimänä ja puhtaana. Rakennuksen valinta riippuu mieltymyksistäsi ja vapaata tilaa. Älä tee tätä tilaa liian suureksi, joten se ei voi suorittaa sen perustoimintoa - lämmöneristeen aikaansaamiseksi.

Tambour yksityisessä talossa: sisustusvaihtoehdot ja viimeistelyaineiston tarkistus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 61 =