Pobunjeni zidovi – pobunjenički pozadina u svakoj kući

sadržaj

  • koncept pobunjenik zidovi
  • Stvaranje pobunjeničke pozadine: povijest i tehnologija
  • Dizajn i zbirke pobunjenik Zidovi - za svaki ukus
  • Fotografija pobunjenih zidova

Što je moderan dom? To je udobnost, udobnost, ergonomija i, što je najvažnije, stil. Ono što naglašava individualnost stanara, pokazujući njegov ukus, sklonosti, hobije, pa čak i životni koncept.

Slika interijera pobunjenih zidova

Među raznovrsnim ukrasnim materijalima koji mogu stvoriti stil smještaja, mural zauzimaju vodeću poziciju, jer ih je potrebno samo primijeniti zidovi - poput cjeline unutrašnjost onda će se promijeniti. I danas postoji mnogo tvrtki koje proizvode foto-pozadine koje nude proizvode za svaki ukus.

R11721 - Voda Wolrd

Švedska tvrtka Pobunjenički zidovi ističe se u ovoj seriji, kao jedan od inovatora u stvaranju jedinstvenog dizajna foto pozadina. Unatoč mnogim odlučanim i jasnim odlukama, njihove će zbirke odgovarati konzervativnim i romantičnim korisnicima. Osim brojnih zbirki prezentirana i visoku kvalitetu proizvoda, Rebel zidina, kao tvrtka s poviješću i određeni vid, nudi izvanredne stil rješenja i jedinstven pristup svakom klijentu.

R10591 - magnolija

R13421_Rebel zidovi 4-slika 2

koncept pobunjenik zidovi

Engleska riječ "Rebel", koja se temelji na švedskoj tvrtki, znači ne samo "pobunu", već i slobodu u svim njegovim manifestacijama. Vjeruju to tapeta Nije samo element dekoracija, ali čista platna na kojoj možete stvoriti sve. To je sloboda dizajnerskih rješenja koja razlikuju pozadinu na pobunjeni zidovi. Cijeli proces stvaranja jedinstvenih pozadina podložan je ovom konceptu - od stvaranja prvog skica do rada s kupcima.

R11521 - Naborani papir

Osim besprijekorno mijenjajući životne prostore, tvrtka pokušava unaprijediti društvo prenoseći sredstva u građevinski fond Habitat for Humanity. Zadaća pobunjenih zidova je maksimalno poboljšati i diverzificirati živote ljudi, iako skromno - dekorativne interijere. Ali za kreatore tvrtke, dizajn stambenih prostora je također način proširenja granica lijepog estetskog ukusa. Cijeli koncept pobunjeničkih zidova izgrađen je na hrabrosti i slobodi izražavanja, kao što su tvorci marke izjavili: "Sve možete učiniti, jer to je samo pozadina!"

R13461_Rebel zidovi 4-slika 3

R10451 - Venezia

Stvaranje pobunjeničke pozadine: povijest i tehnologija

Rebel Zidovi - to je doista obiteljski posao, gdje se svi procesi apsorbira iskustvo zloglasnog djeda Folke, koji je radio u trgovini pozadine u 20 godina dvadesetog stoljeća, a osnivači branda, Irene i Christopher koji su se sastali u 1995 .. Nakon primitka osnove rada na tvornički pozadinu Smaland na nassjo, kreatori Rebel Zidovi više točno predstavlja ono što će biti njihov proizvod. Dobro regulirano proizvodnju, bliski-plesti tim i arhitektonsko projektiranje, odražavajući želju da promijeni svijet - to je koncept i temelj Rebel Zidovi.

R13332_Rebel zidovi 4-slika 3

Proizvodnja fotografskih pozadina marke izrađena je pomoću suvremenih digitalnih strojeva za tisak. Ova se metoda razlikuje od tradicionalnih i omogućuje pažljivije prikazivanje svih detalja kompozicije, tako da dizajneri tvrtke nisu ograničeni na predloške ili paleta boja.

R10511 - Obrada drveta, dizajn

R10101 - listopadna šuma

Računalna oprema tvornice dizajnirana je za izradu tapeta i izvršava tok narudžbi u stvarnom vremenu. Zato korisnicima jamči brzinu i brzu isporuku, uz proizvode visoke kvalitete. U dizajnerskom studiju Rebel Walls, kreatori nemaju ograničenja, samo slobodu stvaranja. Sve su zbirke marke rezultat rada redovitih i pozvanih dizajnera koji su pokušali provesti sve podebljane ideje i želje kupaca.

Slika interijera pobunjenih zidova

Slika interijera pobunjenih zidova

Wallpaperi Rebelni zidovi izrađeni su na netkanoj osnovi najvišeg europskog kvaliteta. Papir gornji sloj je pojačan najlonskim vlaknima, što daje proizvodu veću čvrstoću. također mural od pobunjenih zidova vrlo jednostavno ljepilo - ljepilo koje su im došle u kompletu, dovoljno je staviti na zid, a poslije - popraviti pozadinu.

R11871 - Gradski krajolik

Sve tapete švedske tvrtke mogu se prati - mogu se podvrgnuti mokrom čišćenju, bez straha od kvarenja proizvoda. Tehnologije za stvaranje Photowall Rebel zidova također ima za cilj zadržati boju pod utjecajem vanjskih čimbenika - temperatura i sunca. Stoga, proizvodi ne blijede, ali molimo njihovo boje.

R13521_Rebel zidovi 4-slika 2

Dizajn i zbirke pobunjenik Zidovi - za svaki ukus

Sloboda samoizražavanja na Pobunjenim zidovima očituje se prije svega u dizajnu. Ovdje možete pokupiti nevjerojatno avangardna rješenja kojima će se usuditi samo najhrabriji kupci. No, istodobno će se mnoge zbirke savršeno uklopiti klasik tradicionalni interijeri.

Rebel-Zidovi-R13122_image2

Uz opći duh pobune, sve je vrlo pristupačno - sve su zbirke prikupljene u nekoliko kategorija, pogodne za odabir. Isto tako, ako kupci nemaju vremena da se bave svim kategorijama i skupinama zbirke, možete konzultirati sa stručnjacima Rebel zidovima, koji će odabir opcija, na temelju osobnih preferencija.

Rebel-Zidovi-R13142_image2

Dakle, u asortimanu tvrtke tapeta je podijeljena u nekoliko skupina - stilskih rješenja, boja, dizajnerskih zbirki. To je učinjeno za opću prikladnost odabira fotografija pozadine. Stoga kupci neće provoditi duge sate gledajući sve zbirke u katalogu.

Slika interijera pobunjenih zidova

Ako cijelu dizajn projekt spreman stanovanja, te je potrebno odabrati pozadinu za odabrani shemu boja, potrebno je pogledati kolekciju, grupiranih po različitim razmjerima - grafički, terakota, zelena i drugima. To je vrlo dobro rješenje za dizajnere interijera i dekoracije, ali, naravno, prikladno za sve kupce. Uostalom, svatko ima omiljenu boju!

R10761 - Du Globe Terres

R12232 - Harlequin, plavo

No, mnogi korisnici pokušavaju pronaći jedinstvenu mural, i nakon toga - graditi sastav oko ovog svijetlog naglaska. U ovom slučaju vrijedi razmotriti stilska rješenja iz pobunjenih zidova. Dovoljno su: površine, priroda, botanika, vintage, beton, drvo, umjetnost, geometrija, grad, putovanje, karte i tipografija , Svaki od stilova naglašava identitet interijera. Zahvaljujući prikladnim rješenjima boja, zbirke se dobro međusobno uklapaju, što vam omogućuje da odaberete različite kompozicije iz pobunjenih zidova za gotovo svaku sobu u kuća.

R13681_Rebel-Walls slika 2

R11901 - Vlak

Za stanove u minimalistički i skandinavski Stilski stilovi "Priroda" i "Botanika" savršeni su. Makro fotografija lišća i bilje, opće kompozicije buketa postat će snažan naglasak u mirnom interijeru svjetla. Takve kompozicije će također biti idealne za dječji i spavaće sobe u klasičnom stilu.

R12201 - lišće

Rebel-Zidovi-R12961_image2

R13451_Rebel zidovi 4-slika 2

Za sljedbenike retro stilova sredine dvadesetog stoljeća, stilski su rješenja Vintage i Art savršeni. Foto zidne slike sa slikom starih knjiga, radija, kao i grafičkih slika sličnih djelima pop art, savršeno stvoriti pravu atmosferu.

R11501 - Radio

R12121 - Pismo leptira

Slika interijera pobunjenih zidova

za moderna interijera, lijepo ukrašen i malo eklektičan, stil tapeta "Grad" i "Putovanja". Ogromne slike megaština vizualno će stvoriti dodatne dimenzije unutar sobe, privlačeći poglede.

R10421 - Autocesta

R10661 - Pariz

Ljubitelji klasičnih rješenja trebaju odabrati stilske upute "Površine" i "Karte". Zbirke prikupljene u toj skupini bit će što je moguće više karata koje su visjele u uredima Churchill i Darwin, dajući svečanost i ozbiljnost sobe.

R10771 - Svjetska karta

R12781 - Betonska širina

Za mlade umjetnike, učenike i jednostavno sanjare, pozadina iz zbirki skupina "Typography" i "Geometry" savršeno će odgovarati. Podebljani i svijetli interijeri bit će istaknuti impresivnim plakati i isječci iz novina, geometrijske platnima. Posebno takve pozadine od pobunjenih zidova savršeno će stati u unutrašnjost ogromne studio apartmana.

R12311 - fraktalna

R12262 - gumena žiga

A za stanove ukrašene etno stilovima, potrebno je odabrati pozadinu iz skupine "Beton", "Stablo" i "Surfaces". Makro fotografija bambus premazi ili drvene ploče, karakterističan za stil Provansa, - to je temelj budućeg interijera.

R13181 - zidni vrt

R11821 - Bambus

Autorske dizajnerske zbirke Pobunjenih zidova izrađuju najbolji europski i svjetski dizajneri i fotografi koji svojim djelima donose nove boje svakom interijeru. Dakle, tu su zbirke velikih otisaka za interijere, potpuno izrađene ručno. Oboje su apstraktne skice, i vrlo tradicionalne cvjetne skladbe obojene bojama.

R12231 - harlekin, crvena

Ostale zbirke su fotografije i trodimenzionalne fotografije industrijskih objekata - mostova i nebodera, koji pokušavaju otkriti jedinstvenu ljepotu u svakodnevnom životu. Unatoč činjenici da je većina zbirki autorskog djela Rebel Wallsa puna boja, postoji nekoliko potpuno jednobojnih slika koje će se uklopiti u strogi moderni interijer.

R12901 - Industriel Urban Farm L.A.

No, najznačajnija značajka pozadine od pobunjenih zidova je prilika za svakog kupca da stvori svoj vlastiti jedinstveni uzorak i sastav. Možete sami skenirati sliku ili osobne crteže, ili uz pomoć stručnjaka za pobunjeničke zidove, a zatim urediti ili povećati sliku. Može biti apsolutno sve - obiteljska fotografija od odmora, omiljenih mjesta, slika, napisao voljeni ... Takva jedinstvena prilika donijet će jedinstvene autentične bilješke u atmosferu doma, čineći ga doista osobnim.

Rebel_Walls_ (76)

Sve faze procesa stvaranja jedinstvene pozadine sa skice klijenta pažljivo kontroliraju zaposlenici Rebel Walls koji savjetuju i pomažu u stvaranju novog vedrog platna. Isto tako, ako klijent želi vidjeti određenu fotografiju na pozadinu, stručnjaci tvrtke će kontaktirati agencije za fotografije koje će pružiti veliki broj različitih slika za koje možete odabrati.

R50803 - Otvorite svoj um i rastu

Mnoge kolekcije pobunjeničkih zidova zasićene su samodostatnim složenim kompozicijama, a za bolje razumijevanje njih stručnjaci savjetuju da ih kombiniraju s jednostavnijim namještaj i bez sjajnih dekorskih zidova.

Rebel-Zidovi-R13231_image3

R10781 - Union Jack

Iako to nije pravilo, ali samo savjet. Uostalom, u Pobunjenički zidovi krši pravila - dio vizije i cjelokupni koncept tvrtke. Sada ne trebate objesiti Van Goghove ili Matisseove slike da biste iznenadili goste. S pozadinom s pobunjenih zidova, svaka soba će postati objekt divljenja i pozornosti.

Pobunjeni zidovi - fotografija

Loading...