Räjäyttää pelin värin ja muodon taustakuvaan tyyliin pop-taidetta

Räjäyttää pelin värin ja muodon taustakuvaan tyyliin pop-taidetta

Pop-taidetyyli tuli kotitalouden sisätiloihin 50-luvun puolivälistä lähtien. Tämän jälkeen aktiivisesti käynnistettiin tämän suunnan muotia edustavien taiteilijoiden maalausten näyttelyt. Tämän tyylin tehtävänä on järkyttää ja muuttaa banaliteettia epätavalliseksi ja eläväksi todellisuudeksi. Tärkeimmät ominaisuudet tällaisen tapetti - tulla nykytaiteen teokseksi seinälle. Tämä on ilmainen peli, jonka väri, rakenne, muodot ja koko on ornamentti.

sisältö:

  • Pop artin tyyppejä taiteena
  • Muutama yksinkertainen sääntö
Meillä on kontrasti - laconic-tyyli sisustuksessa ja upea seinä, jossa kirkas taustakuva

Meillä on kontrasti - laconic-tyyli sisustuksessa ja upea seinä, jossa kirkas taustakuva

Pop artin tyyppejä taiteena

Riippumatta siitä, miten muodin vaikutus muotoiluun, kirkkaat värit ja epätyypilliset ideat herättävät aina iloa ja yllätyksiä. Suunnittelijat suosittelevat pop-taidetyyliin mielenkiintoisia ideoita.

Sydämellinen yksinkertaisuus

ystäville minimalismia ilmeikkästi ilahduttaa yksinkertaisella, edullisella mutta vaikuttavalla idealla kontrastien pelaamisesta. Jos 4 seinää tai useampia osia yksi aksentti seinä on liimattu monophon taustakuva erilaisia ​​kirkkaita värejä, vieraat ovat ylivoimaisia ​​luovuuteen aivan oven edestä.

Pop-taiteen taustalla ei ole olemassa värin ylisuuriutumista

Pop-taiteen taustalla ei ole olemassa värin ylisuuriutumista

Vihje! Yksinkertaisten monofonisten seinien tekeminen, voit tehdä mielenkiintoisen tekniikan - tehdä aksenttiraja! Seinät kirkkaalla piirustuksella kattoon - poikkeavuuden huippu.

Voit voittaa katon suosikki sankareilla - rajoittamaton lennon fantasiaan

Voit voittaa katon myös suosikkihahmosi avulla - fantasioon ei ole rajoitusta

Vanha hyvä retro

Kangas, jossa on kuvia 50-luvun, 60-luvun ja jopa 30-luvun valokuvista, sanomalehtien ja aikakauslehtien yksivärinen värimalli menee hyvin nykyaikaisia ​​tyylejä ja vuosikerta.

Jossain alfa-kentaureiden kosmisissa kentissä

Huomautuksia romantiikasta, jotka ovat toisiinsa eksoottisia, lisäävät suuria piirrettyjä kukkia fantasiamaailmasta. Niitä ei löydy puutarhoista tai maanläheisestä luonteesta, mutta he usein vierailevat mielikuvituksessa. Tällaiset kangas sopusointuisesti sopivat kuin maan tyyliin, Jos fantasia ei johdu liian kauas todellisuudesta, niin sisään nykyaikainen ja jopa hi-tech.

Vihje! Jälkimmäisessä tapauksessa voidaan korostaa ja koristella tällaisella kankaalla kulmaisella vyöhykkeellä, joka jäljittelee vihreää nurkkaa, jossa avaruus tutkijat keräävät jonkin tuntemattoman planeetta Cygnus-tähdistössä.

Punaus epätodellisuudesta sisustasi

Punaus epätodellisuudesta sisustasi

 

Home-näyttely Andy Warholin tyyliin

Tämä moderni taiteilija on kuuluisa epätavallisista töistään - happamien muotokuvien julkkiksia ja nykyaikaisten tuotteiden kuvia. Kirkkaat aivoitukset ja sarja toistuvat kuvat "koukuttelivat" yleisöä, hänen mestariteoksiaan ostettiin ensimmäisten näyttelyhallien avauspäivistä.

Vihje! Sisustaminen epätavallinen huone, se voi olla taustakuva jossa on kultti-julkkiskuva. Marilyn Monroen tai muun suosikki tähtäimen hymy, joka on yksi tai kaksisataa ihmistä, voittaa kaikki paikan päällä.

kertoa"нет" скучному оформлению спальни

Sano "ei" tylsälle makuuhuoneen suunnittelulle

Ajatus! Pukuhuone, koristeltu monivärisiin kenkiin, miellyttää monta vuotta jokaista fashionista.

Pikku salaisuus: pop-taiteen tyyliin sopiva huone voidaan koristella omilla käsillä käyttäen maalia ja ilmapalloja maalilla

Pikku salaisuus: pop-taiteen tyyliin sopiva huone voidaan koristella omilla käsillä käyttäen maalia ja ilmapalloja maalilla

  • Jos olet kyllästynyt rutiiniluonteisiin ja tyypillisiin seinään a-la kahviloita tai stilllifea hengessä "shamat sala, sipulit ja lasillinen vodkaa pöydälle, keittiö tilaa, koristeltu piirustuksia kynsilakan kaikki värit sateenkaaren, varmasti piristää aamulla ja piristää. Ja jos asunnon omistaja ei ole ilman ironiaa ja itseronttiutta, kerrotaan kankaalle mielenkiintoisen sian muodossa astiaan, joka on helppo tehdä tilauksesta.
  • Lastenhuone voi tulla todellinen paratiisi ja tulevaisuuden luovien julkkisten tehdas, jos ostat tapetti tai merkkimaali, jota voit maalata erikoismaaleilla. Kaikki lasten "taidetta" oikein kutsutaan "pop artiksi". Ja se on okei, että se on jatkuvia abstraktioita ja kaoottisia linjoja ja lukuja, kaikki tämä pitkään selittää lauseen "Olen taiteilija, minä näen sen!"

Vihje! Jos ette uskalla antaa lapsille tilaa repeää lapsesi fantasioita, ohjaa heidän impulssinsa oikeaan suuntaan. Esimerkiksi kaunis käsin piirretty taustakuva tulee kaikkien perheesi jäsenten sormenjäljistä.

  • Jos et halua vetää suoraan taustakuvaan, voit mennä tarkempaan tapaan - luoda muutamia kirkkaita piirroksia, yhdistää ne ja antaa yritykselle valmistus Wallpaperit tilauksesta. Tuloksena saat ainutlaatuisen sisustuksen käsintehtyyn muotoiluun aivan suorassa mielessä.
  • Moderni toimisto ei myöskään tarvitse olla tylsää retro täynnä kiinteää tammi huonekalut tai harmaan taustakuvan kaltainen toimisto, joka paljasti paljaasti kapeiden hyllyjen välissä olevista rei'istä. Alas stereotypiat - voimme päästää korostusseinää valtavan, patos ja valoisaan dollariin. Se on joka lopulta houkuttelee onnea taloudellisesti.
  • Jos pidät pitkistä kävelyretkistä internetissä iltaisin, voit kääntyä tietokoneen teemaan, mutta lähestyä sitä eri näkökulmasta. Ja jokainen auttaa sinua suosikki omena-puremassa omena - Apple-logo.

graffiti

Katutaiteilijoiden luovuus harvoin jättää kenellekään välinpitämätöntä. Joskus katsomalla, kuinka kaupungin viranomaiset armottomasti maalaavat tölkissä maalatut seinät "vandaleilla" vandaalien vastaisessa taistelussa, niin sinä itsesi ajattelet: olisi mukavaa olla sellainen olohuone tai makuuhuone piirtää jotain seinään. Graffiti - loistava idea suunnitella kaikki huoneet, jopa makuuhuone.

Valoisa, tyylikäs ja moderni - se koskee vain seinää

Seinä maalattu ilmapallolla - kirkas, tyylikäs ja moderni

Vihje! Ihmiset, jotka ovat valinneet pop-taiteen tyylin sisustukselle, ovat erilaista ajattelutapaa, yksilöllistä sisäistä maailmaa ja eroavat toisistaan, ja siksi niillä on varaa maksaa gangsteri-makuuhuone elokuvan "City of Sins".

Ylelliset mustat seinät, joissa on valkoiset ääriviivat ja harva, mutta hyvin määritellyt, lomitettu tulipuna, luovat sinut kaupunkirikolliseen romaaniin ja piikkisään iltaisin. Tämä huone ei sovi lumoavalle pariskunnalle, mutta se on epätavallinen pari kinefiliä.

Täydellinen yhdistelmä klassisen värimallin

Täydellinen yhdistelmä klassisen värimallin

Jos haluat seinät koristelemaan enemmän neutraaleja kuvia, voit valita kankaan, jossa on tyylikäs vanha ja varmasti yksivärinen auto.

Vihje! Kannattaa samanlaista teemaa samoin kuin kuvia sarjakuvakirjojen ja nuorten tyyliin. Lapset voivat olla rohkeasti liimattuja tapetti julisteet samasta elokuvasta he luultavasti näkivät hänet vanhemmistaan.

Jos lapsesi maku eroaa mielipiteesi mukaan, anna heidän valita sankarinsa ja suosikkikehyksensä itsenäisesti. Ei ole väliä, onko se kuuden aseellinen Shiva Mortal Kombatista, Jokerista tai Batmanin myrkyllisestä naisesta. Tämä on heidän omaisuutensa! Ja vanhempien on edelleen kunnioitettava teini-ikäistä maailmaa, koska hän on käytännössä muodostunut persoonallisuus, jolla on omat mieltymyksensä ja etunsa.

Koko taidetta ei-standardi

Jos pidät erittäin epätavallisista asioista, voit ostaa holografinen taustakuva kaupunkien maisemien, muinaisten linnoja tai kolmiulotteisten tilojen jäljittelyä tai seinän taukoa. Piirustusten ja holografisten tietojen vuoksi ne laajentavat tilaa ja avaavat käytännössä muita maailmoita ja portaaleja rinnakkain universumeihin. Tämä on ainutlaatuinen idea pelata tyyli parvi tai grunge.

Illuusio tai todellisuus?!

Illuusio tai todellisuus?!

Vihje! Seinien ja kattojen luomat koristeet, pelata valaistuksella, luopua tyypillisistä kattokruunut ja järjestää useita vyöhykkeillä valonheittimet, sijoitetaan eri tavoin - puoliympyrät, kaaret, kirjaimet S jne.

Muutama yksinkertainen sääntö

Huolimatta siitä, että pop-taide on vapaata tyyliä, joka ei tunnista rajoja, suunnittelijat suosittelevat kiinnittää huomiota joihinkin kohtiin. Pop-taide on erittäin kirkas suunta, ja jos ylikuormitat huoneen väreillä, se muuttuu epätavallisesta taideteosta karkeaksi "nippu vähän".

Kuinka välttää tyypilliset virheet?

  1. Korostuksen pitäisi olla yksi. Jos se on kirkas seinä, se on tehty yksin. Muut kolme seinää, lattia ja katto toimivat vaatimattomana taustana korostaen ainutlaatuisuutta. Jos ihmeen katto on suunniteltu, niin kaikkien neljän seinän ja lattian pitäisi olla monofonisia, mutta 4 erilaista väriä sävyisin yläosaan.
  2. Suurten kuvien pitäisi olla suurimmalla seinämällä. Älä aseta valtavaa kasvot tyyli grafiikka pienessä pienessä huoneessa, se ei näytä. Kaiken kaikkiaan on noudatettava harmoniaa.
  3. Tummat sävyt visuaalisesti "syödä" tilaa, ne voidaan sallia suurissa tiloissa. Jos sinulla ei ole kovin laajaa aluetta, suositaan valoasetuksia.

Pop-art-tyylipaperit ovat todellinen jumalatar luova henkilöille, jotka saavat hyvän mahdollisuuden kokeilla sisustussuunnittelijan roolia. Ansaitse, tee, herättää ja tietää, ehkä ottamalla yhteyttä yksittäiseen hankkeeseen hänen puolestaan tulostaa valokuva-taustakuvaksi, sinut huomataan ja et saa yksittäistä tilausta, mutta luovat impulssit antavat mahdollisuuden tehdä suosikki harrastasi suosikkiasi!

Andy Warholin jalanjäljissä: valikoima kirkkaita sisustuksia taustakuvilla ja julisteita pop-taiteen tyyliin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 37