Rebel Walls – kapinallinen tapetti jokaisessa talossa

pitoisuus

  • käsite kapinallinen Walls
  • Kapinallisten tapettien luominen: historia ja tekniikka
  • Suunnittelu ja kokoelmat kapinallinen Seinät - jokaiseen makuun
  • Rebel Wallsin valokuva

Mikä on moderni koti? Tämä on mukavuus, mukavuus, ergonomia ja, mikä tärkeintä, tyyli. Tämä korostaa vuokralaisen yksilöllisyyttä osoittamalla hänen makunsa, mieltymyksensä, harrastuksensa ja jopa elämän käsitteen.

Rebel Walls sisustuskuva

Niistä erilaisista sisustusmateriaaleista, jotka voivat luoda majoitustyyliä, seinämaalaus on johtava asema, koska niitä on vain sovellettava seinät - kuten koko sisustus niin se muuttuu. Ja tänään on paljon yrityksiä, jotka tuottavat valokuva-taustakuvia, jotka tarjoavat tuotteita jokaiseen makuun.

R11721 - Water Wolrd

Ruotsalainen yritys Kapinalliseinät erottuu tällä sarjalla, joka on yksi innovatiivisista tekijöistä luomaan ainutlaatuisia valokuvataustatulosteita. Monista rohkeista ja kirkkaista päätöksistä huolimatta niiden kokoelmat sopivat sekä konservatiivisille että romanttisille asiakkaille. Sen lisäksi, että useissa kokoelmissa esitellään ja laadukkaita tuotteita, Rebel Walls, joka on yritys, jolla on historiaa ja tietty visio, se tarjoaa ylimääräisen tyyli ratkaisuja ja ainutlaatuinen lähestymistapa jokaiselle asiakkaalle.

R10591 - Magnolia

R13421_Rebel-Seinät-4-kuva-2

käsite kapinallinen Walls

Englanninkielinen sana "Rebel", jonka pohjana ruotsalainen yritys, merkitsee paitsi "kapinaa", mutta vapautta kaikissa sen ilmenemismuodoissa. He uskovat sen tapetti Se ei ole vain elementti koristelu, mutta puhdas kangas, johon voit luoda mitään. Se on designratkaisujen vapaus, joka erottaa Rebel Wallsin tapetin. Koko prosessin ainutlaatuisten taustakuvien luomiseen edellyttää tämän käsitteen - ensimmäisestä luonnoksesta alkaen asiakkaiden kanssa.

R11521 - Rypistynyt paperi

Yhä pyrkii parantamaan yhteiskuntaa siirtämällä varoja Habitat for Humanity -rakentamiseen. Kapinallisten seinien tehtävänä on parantaa ja monipuolistaa ihmisten elämää, vaikkakin vaatimattomasti - koristelemalla sisustusta. Mutta yrityksen luojille, asuintilatilojen suunnittelu on myös tapa laajentaa kauniin esteettisen maun rajoja. Koko käsite Rebel Walls rakennettu rohkeutta ja sananvapautta, kuten he sanovat luojia merkki: "Et voi tehdä mitään, se on vain taustakuva!"

R13461_Rebel-Seinät-4-kuva-3

R10451 - Venezia

Kapinallisten tapettien luominen: historia ja tekniikka

Rebel Walls on todella perheyritys, jossa kaikki prosessit omaksuttivat 1920-luvulla toimineen kuuluisan 1900-luvun tappialan työntekijän Folke-kokemuksen sekä vuonna 1995 kokoontuneen tuotemerkin Irene ja Christopherin perustajat. Ottaen vastaan ​​teoksen perusteet tapetehtaalla Smålandissa Nässjöön, kapinalliseinien luojat ovat jo tienneet tarkalleen, mikä heidän tuotteensa olisi. Virheellinen tuotanto, yhtenäinen tiimi ja tekijän muotoilu, mikä heijastaa haluamme muuttaa ympäröivää maailmaa - tämä on kapinallisten seinien käsite ja perusta.

R13332_Rebel-Seinät-4-kuva-3

Tuotemerkin valokuvataustatuotanto valmistetaan nykyaikaisilla digitaalisilla painokoneilla. Tämä menetelmä eroaa perinteisestä ja mahdollistaa tarkemman esityksen koko koostumuksen yksityiskohdista, joten yrityksen suunnittelijat eivät ole rajoittuneet malleihin tai väripaletti.

R10511 - Woodcut, muotoilu

R10101 - lehtimetsä

Tehtaan tietokonelaitteet on suunniteltu tapetointituotantoon ja suorittavat tilausten virran reaaliaikaisesti. Siksi asiakkaille taataan nopeus ja nopeat toimitusajat sekä laadukkaat tuotteet. Design-studiossa Rebel Wallsilla luojilla ei ole rajoituksia, vaan vain vapaus luoda. Kaikki brändin kokoelmat ovat tulosta säännöllisten ja kutsuttujen suunnittelijoiden töistä, jotka yrittivät toteuttaa kaikki asiakkaiden rohkeat ajatukset ja toiveet.

Rebel Walls sisustuskuva

Rebel Walls sisustuskuva

Taustakuvat Rebel-seinät valmistetaan kuitukankaalla korkeimman eurooppalaisen laadun mukaan. Paperin ylempi kerros on vahvistettu nailonkuiduilla, jotka antavat tuotteelle suuremman lujuuden. myös seinämaalaus Rebel Wallsilta yksinkertaisesti liima - liima, joka tulee heille täydellisessä sarjassa, riittää laittaa seinälle ja sen jälkeen - korjata tapetti.

R11871 - kaupunkikuva

Kaikki ruotsalaisen yrityksen tapetit ovat pestäviä - ne voivat joutua märkäpuhdistukseen ilman pelkoa pilaantumisesta. Valokuvien rakentamisen teknologia Rebel Walls pyrkii myös säilyttämään värin ulkoisten tekijöiden - lämpötilan ja auringonvalon vaikutuksesta. Siksi tuotteet eivät haalistu, vaan ne sopivat maalit.

R13521_Rebel-Seinät-4-kuva-2

Suunnittelu ja kokoelmat kapinallinen Seinät - jokaiseen makuun

Vapauden itsensä ilmaiseminen kapinalliseinissä ilmenee ensinnäkin suunnittelussa. Täällä voit poimia uskomattoman avantgarden ratkaisuja, joihin vain rohkeimmat asiakkaat uskaltavat. Samaan aikaan monet kokoelmat sopivat täydellisesti sisään klassinen perinteiset sisätilat.

Rebel-Walls-R13122_image2

Kapinallisuuden yleisellä hengellä kaikki on hyvin saatavilla - kaikki kokoelmat kerätään useisiin luokkiin, kätevä valinta. Jos asiakkailla ei ole aikaa tarkastella kaikkia luokkien ja ryhmien kokoelmia, voit kuulla Rebel Walls -asiantuntijoita, jotka valitsevat vaihtoehdot henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan.

Rebel-Walls-R13142_image2

Joten yrityksen valikoimassa taustakuva on jaettu useisiin ryhmiin - tyylikkäät ratkaisut, värit, suunnittelija kokoelmat. Tämä tehdään valokuvien taustakuvien valintaa varten. Siksi asiakkaat eivät vietä pitkiä aikoja tarkastelemalla kaikkia luettelon kokoelmia.

Rebel Walls sisustuskuva

Jos koko suunnitteluasennusprojekti on valmis, ja sinun on valittava valittu värivaihtoehto taustakuvaksi, sinun on selattava kokoelmia, jotka on ryhmitelty eri gamma-grafiikan, terrakottan, vihreä ja muut. Tämä on erittäin hyvä ratkaisu sisustussuunnittelijoille ja sisustussuunnittelijoille, mutta tietenkin kaikille asiakkaille. Loppujen lopuksi kaikilla on suosikki väri!

R10761 - Du Globe Terres

R12232 - harlekiini, sininen

Mutta monet asiakkaat yrittävät löytää ainutlaatuisia seinämaalaus, ja sen jälkeen - rakentaa sävellyksen tämän kirkkaan aksentin ympärille. Tässä tapauksessa kannattaa harkita Rebel Wallsin tyyliratkaisuja. Ne ovat tarpeeksi: Pinnat, Luonto, Botnia, Vintage, Betoni, Puu, Taide, Geometria, Kaupunki, Matkailu, Kartat ja Typografia . Jokainen tyylistä korostaa sisätilojen identiteettiä. Sopivien väriratkaisujen ansiosta kokoelmat sekoittuvat toisiinsa hyvin, joten voit valita eri kappaletta kapinalliseinämiltä melkein jokaiseen huoneeseen talo.

R13681_Rebel-Seinät-kuva-2

R11901 - Juna

Asuinalueella minimalistinen ja skandinaavinen tyylit "Nature" ja "Botany" ovat täydellisiä. Makro valokuvaus lehdet ja kasvit, kukkaviljelmien yleiset sävellykset tulevat vahvalle aksentille rauhallisessa valaistuksessa. Tällaiset koostumukset ovat myös ihanteellisia lasten ja makuuhuonetta klassisessa tyylissä.

R12201 - Lehdet

Rebel-Walls-R12961_image2

R13451_Rebel-Seinät-4-kuva-2

Vanhainta tyylejä, jotka ovat vuosisadan puolivälin puoliväliä, tyylilausekkeet Vintage ja taide ovat täydellisiä. Valokuva-seinämaalaus vanhojen kirjoiden, radiopuiden ja graafisten maalausten kuvan kanssa pop art, luoda täydellisesti oikea ilmapiiri.

R11501 - Radio

R12121 - Butterfly Letter

Rebel Walls sisustuskuva

varten moderni sisustus, koristeltu kirkkaasti ja hieman eklektinen, tapetit tyyliin "City" ja "Travel". Valtavia kuvia megakiteista luovat visuaalisesti lisää ulottuvuuksia huoneeseen houkuttelemalla katseita.

R10421 - valtatie

R10661 - Pariisi

Klassillisempien ratkaisujen fanit valitsevat tyylisuunnat "Pinnat" ja "Kartat". Tässä ryhmässä kerätyt kokoelmat ovat mahdollisimman paljon kortteja, jotka ripustetaan Churchillin ja Darwinin toimistoihin ja antavat huoneen juhlallisuuden ja vakavuuden.

R10771 - Maailman kartta

R12781 - Betoniristikko

Nuorille taiteilijoille, opiskelijoille ja yksinkertaisesti haaveilijoille, taustakuva kokoelmista "Typografia" ja "Geometria" sopii täydellisesti. Lihavoitetut ja kirkkaat sisätilat korostuvat vaikuttavalla tavalla Julisteet ja sanomalehtien leikkeitä, geometrisia kuvioita. Erityisesti tällaiset taustakuulut Rebel Walls sopii täydellisesti sisätilojen suuri studio-huoneistoja.

R12311 - Fractal

R12262 - Kumileima

Etnostyyleissä koristeltuihin asuntoihin on valittava taustakuvia "Betoni", "Puu" ja "Pinnat" -ryhmästä. Makrokuvaus bambu pinnoitteet tai puupaneelit, tyyliin Provence, - tämä on tulevaisuuden sisustuksen perusta.

R13181 - Seinäpuutarha

R11821 - bambu

Rebelsin seinien suunnittelijan kokoelmat ovat parhaita eurooppalaisia ​​ja maailman muotoilijoita ja valokuvaajia, jotka tuovat jokaiseen sisustukseen uusia värejä heidän teoksistaan. Joten tässä on suuria sisätilojen tulosteita, jotka on kokonaan luotu käsin. Ne ovat sekä abstrakteja luonnoksia että melko perinteisiä kukka-asetelmia, jotka on maalattu väreillä.

R12231 - harlekiini, punainen

Muut kokoelmat ovat still-kuvia ja kolmiulotteisia kuvia teollisista esineistä - silloista ja pilvenpiirtäjiä, jotka yrittävät löytää ainutlaatuisen kauneuden jokapäiväisessä elämässä. Huolimatta siitä, että suurin osa kapinallisten muurien tekijänoikeuskokoelmista on täynnä värejä, on olemassa useita täysin yksivärisiä kappaleita, jotka sopivat tiukkaan nykyaikaiseen sisätilaan.

R12901 - Industriel Urban Farm L.A.

Mutta Rebel Wallsin taustakuvasta merkittävin ominaisuus on jokaiselle asiakkaalle mahdollisuus luoda oma ainutlaatuinen kuvio ja koostumus. Voit skannata kuvan tai henkilökohtaiset piirustukset itse tai Rebel Wallsin asiantuntijoiden avulla ja muokata sitä tai suurentaa kuvaa. Se voi olla mitä tahansa - perhekuva lomasta, suosikkipaikoista, kuva, kirjoittanut rakastettu ... Tällainen ainutlaatuinen tilaisuus tuo ainutlaatuisia aitoja muistiinpanoja kodin tunnelmaan, mikä tekee siitä todella henkilökohtaisen.

Rebel_Walls_ (76)

Rebel Wallsin työntekijät ohjaavat huolellisesti kaikki vaiheet, joilla luodaan ainutlaatuinen taustakuva asiakkaan luonnoksesta, jotka neuvoo ja auttavat luomaan uuden kirkkaan kangas. Jos asiakas haluaa nähdä tiettyä valokuvaa taustakuvasta, yrityksen asiantuntijat ottavat yhteyttä valokuvatoimistoihin, jotka tarjoavat valtavan määrän erilaisia ​​kuvia.

R50803 - Avaa mielesi ja kasvaa

Monet Rebel Walls -mallistot ovat tyydyttyneitä itsenäisillä monimutkaisilla sävellyksillä ja asiantuntijoiden mielestä niiden parempaa ymmärtämistä neuvoo yhdistämään ne yksinkertaisempaan kalusteet ja ilman kirkkaita sisustusseiniä.

Rebel-Walls-R13231_image3

R10781 - Union Jack

Vaikka tämä ei ole sääntö, vaan vain neuvo. Loppujen lopuksi Kapinalliseinät rikkoo sääntöjä - osa visio ja yrityksen yleinen käsite. Nyt sinun ei tarvitse ripustaa Van Gogh- tai Matisse-maalauksia yllättämään vieraita. Kapinalliseinien taustakuvilla jokainen huone tulee ihailun ja huomion kohteeksi.

Rebel Walls - kuva

Loading...