Eläintutkimuksen teema on erittäin sopiva Provencen ja maan tyyliin

Eläintutkimuksen teema on erittäin sopiva Provencen ja maan tyyliin

Kuten tiedät, muoti on syklistä, se toistaa, ja höyhenet palasivat jälleen sisätilaan. Taustakuvia seiniin lintujen kanssa - trendi 2017-2018. Oikukas väri, uskomatonta lentoradalla ja siipien kärkiväli - kaikki tämä on jo pitkään inspiroinut taiteilijoita kauniissa työssä ihmiskunta ihailee vuosisatoja.

sisältö:

 • Mitä he ovat hyviä?
 • tyypit
 • Tyylit ja huoneet. Miten sovi sisätilaan?
 • Jokainen metsästäjä haluaa tietää ...
 • Pikku temppuja
Huoneiston seinien minimalistinen sisustus skandinaaviseen tyyliin

Huoneiston seinien minimalistinen sisustus skandinaaviseen tyyliin

Romanttinen sisustus luo positiivisen ilmapiirin huoneeseen

Tulostus luo positiivisen ilmapiirin huoneeseen

Linnunkuvan kuva on erinomainen tyyli korostus huoneessa

Lintujen kuva on erinomainen tyyli korostus

Kevyt ja painottomuus sisustuksessa

Kevyt ja painottomuus - valinta minimalismille

Kuvia lintujen elämästä sisustettuja ruokia, matot, vaatteiden kankaat. Nykyään suunnittelijat tarjoavat uppoutuvan koko sisustuksen eksoottisiin motiiveihin. Huolimatta yleisestä ajatuksesta - lintujen piirustuksesta johtavana elementtinä laulajat ovat harvoin samanlaisia, samoin kuin heidän elinympäristönsä vaihtelevat. Jokainen laji seuraa yksittäisiä seurueita - kukkia, pilviä, puita jne. Tarkastellaan kauneimpia ideoita.

Juicy luonnonvarjot näyttävät hyvältä lastentarha

Juicy luonnonvarjot näyttävät hyvältä lastentarha

Mitä he ovat hyviä?

Lähes jokainen lintu, vaikka se ei ole kevään merkki, pidetään lämpimänä symbolina ja uutena ja positiivisena uutteena. Taustakuvat tällaisilla piirustuksilla antaa ilmakehän ilmakehään kesäpuutarha, keveys, viileys, asuntojen ja talojen omistajat - hyvät tunnelmat ja positiiviset tunteet.

Seinän sisustus kylpyhuoneessa sopeutuu rentoutumaan

Seinän sisustus kylpyhuoneessa sopeutuu rentoutumaan

Lintujen koristeet suositellaan myös psykologeilta, jotka vahvistavat, että tällaiset luonnolliset teemat antavat täydellisen fyysisen ja psyykkisen lepoa ja myös asettavat positiivisia muutoksia.

tyypit

Taustakuvat, joissa on kuvia linnuista, on jaettu kolmeen tyyppiin:

 1. Tyylitelty - Yksinkertaisuuden korostaminen, nämä ovat kaaviomaisia ​​piirustuksia, usein jopa lintujen muotoja. Kuvan tärkein asia ei ole laji, vaan lintujen kirkkaat värit ja liikkeet - he lentävät, uivat tai istuvat haarassa tai jopa kauniissa vintagehäkissä.
 2. Realistinen - suurin likimääräisyys luonnossa esiintyviin esineisiin ja niiden elinympäristöön. Huomio kiinnitetään kaikkiin yksityiskohtiin, huolellisesti suunniteltuihin höyhen- ja veinlet-esitteisiin.
 3. Shinoiseri - tämä epätavallinen sana tuli meille idästä ja tarkoittaa käyttöä keskiaikaisen Kiinan taiteen elementtien koristelemisessa. Kun Ranskassa oli valtava muoti kirkkaille eksoottisille asioille ja sana sanasta on käännetty Ranskan slangista "kiina". Keskeinen hetki tällaisissa taustakuvioissa - kirkkaat eksoottiset lintulajit ja ei vähemmän eksoottisia itäinen seurue.

Tehokas taustakuva sisustuu huoneen sisätilaan

Tehokkaat seinäpaperit koristele huoneen sisustusta

Olohuoneen erikoisrakenne

Olohuoneen erikoisrakenne

Tyylit ja huoneet. Miten sovi sisätilaan?

Taustakuva linnuilla ei sovi kaikkiin tyylisuuntaihin. Ne ovat kategorisesti syrjässä parvi, hi-Teke, Grunge, mutta sopusointuisesti sopii Englantilaista tyyliä, Provence, maa ja ekologisen suunnittelun.

Huoneissa lintuja voidaan "päästää" missä tahansa, jopa kylpyhuoneessa, mutta ne tuntuvat parhaiten olohuone, makuuhuone ja lasten. Vähintään mukava, he tuntevat itsensä mökeissä. Tärkeintä on noudattaa joitain yksinkertaisia ​​yhteensopivuussääntöjä, joita johtavat suunnittelijat ovat mielellään jakaneet meihin.

Kasvitieteellisiä teemoja vauvan huoneen seinien suunnittelussa

Kasvitieteellisiä teemoja vauvan huoneen seinien suunnittelussa

Suositukset ammattilaisista

Mihin suuntaan, yhdistettynä lintujen kuviin, joita et valinnut, on tärkeää tietää muutamia keskeisiä kohtia, jotka auttavat osaamaan voimakkaasti värejä ja muita elementtejä.

Jos aiot luoda kylmän tunnelman huoneeseen ja täyttää sen tuoreudella, valitse rauhalliset linnut harmaalla, sinisellä tai vihreä tausta valon sävyjä. Samaan aikaan seinää ei pidä pilkkoa, on lakoninen ja hiljainen vaikutus toivottavaa. Tämä menetelmä sopii parhaiten makuuhuoneeseen: se visuaalisesti kasvaa, kuin täyttyy ilmalla, ja antaa mielialan nopealle rentoutumiselle, nukahtamiselle ja hyvästä lepoajasta.

Oikein valittu sisustus mahdollistaa huoneen"дышать"

Oikein valittu sisustus antaa tilaa "hengittää"

Sää talossa. Jos haluat ikuista kevää tai kesää, rohkeasti muodostavat oikean kauden paletin avulla. Keväällä personoidaan lempeä pastellivärejä, ja kesä näyttää itsensä kyllästetyksi kirkkaalla alueella, mutta sen täytyy välttämättä olla vihreä ja yellowness. Tällainen taustakuva soveltuu olohuoneeseen tai lasten.

Myös yksivärinen tuulettimet eivät jää pois, voit käyttää minimalismia ja kolmen värin sääntö. Erinomainen katsoa harmaata taustaa musta lintujen siluetteja lumisten ääriviivoja puiden. Sopii mihin tahansa huoneeseen, jos asunnon omistaja on rauhallinen filosofi.

kylmä"морозные" стены отлично подойдут для небольшого помещения

Kylmät "huurut" seinät ovat täydellisiä pienelle huoneelle

O glamouria! Ylellisyyden ystäville on ehdottomasti käännyttävä chinoiserieiksi. Eksoottiset linnut, joilla on kirkkaat hohtavat höyhenet yhtä ylellisten kukkien keskuudessa, luovat tunteen "rikkaudesta". Mutta tässä on kannattaa olla esimerkiksi siistiä tällaista seinää koko huoneessa, toisin kuin yksitoikkoiset muut kolme. Muuten, ylellisyydestä filisteismiin, rakkaudesta vihaaseen, yksi pieni askel.

Jos olet ympäristöystävällinen, sinun on luovuttava pelistä ja kontrastista. Tällaisessa sisätilassa on tärkeä hiljainen harmonia - vähintään värit, painopiste on toisaalta. Esimerkiksi linnut voidaan yhdistää kupera puumakuviin, pajuelementtejä ja luonnonmateriaaleja.

Jokainen metsästäjä haluaa tietää ...

Riippuu tavoitteista. Harkitse suosittuja kuvia.

Miten valita lintusi:

 • Peacocks ja vaaleanpunainen flamingos korostavat ylellisyyttä. Tämä on selvästi tehty esittelyyn, ja siksi se sijaitsee olohuoneessa, mutta flamingot sopivat täydellisesti sisään ja sisään kylpyhuone.
 • Valkoiset joutsenet tuovat mukanaan romantiikkaa, he ovat tärkeitä makuuhuone, mutta on epätodennäköistä, että pari rauhallista lintua miellyttää lapsia.
 • Kolibrit ja pienet kirkkaat linnut koruilla häkkeillä sakuran taustalla ovat todella universaaleja, ne sopivat kaikkiin huoneisiin.
Valoisa ja aktiivinen seinänpäällyste on parasta soveltaa pieninä määrinä ja valoisissa huoneissa, jotta vältetään liiallinen vaihtelu

Kirkkaat seinäpinnat soveltuvat parhaiten pieniin määriin ja valoisiin huoneisiin liiallisen vaihtelun välttämiseksi

 • Huiman lokkeja, nielee, hauska pingviinit, hauska pöllöt, kottaraisia, lintu taloa, jne -. Kiistelty hapsuiset aikuisilla sisätilat, mutta ne ilahduttaa lapsia.
 • Firebird, Phoenix ja muut myyttiset olennot siivet - Alkuperäinen idea ei ole kaikille, mutta jos sinä tai lapsesi ovat luovia ihmisiä, taitava toteutus tämä ajatus on "kohokohta" koko talon tai asunnon.
 • Saaliin linnut. Psykologi ei suosittele niiden käyttöä sisätiloissa, koska heillä on liian paljon aggressioita. Ovat merkityksellisiä ainoastaan hänen toimistonsa, jos tarvitset henkeä murskata kilpailijoita.
Kauniit seinät ovat sisustuksen kohokohta

Kirkkaat, upeat seinät kääntävät huoneen satumaille valtakuntaan

Pikku temppuja

On olemassa monia tekniikoita, jotka auttavat tuomaan sisustuksen omaperäisyyttä ja korjaamaan joitain alueellisia puutteita.

Hyödyllisiä ideoita:

 • Sisustuksen "kohokohta" ovat linnut, milloin taustakuvia, joiden kuva on liitetty kattoon.
 • Pienissä huoneissa ei ole välttämätöntä valita roikkuvia ja pieniä kuvia, ne vähentävät visuaalisesti tilaa. On parempi sijoittaa seinälle yksi puu yökerhoilla tai pari valkoisella riikinkukolla kuin pilata näkymä pienillä siluetteilla. Erittäin suuri yksilö ei kuitenkaan sovi koko seinälle - pitäisi seurata maltillisuutta ja valita kultainen keskiarvo.
 • Paras vaihtoehto ei ole kattaa kaikki seinät linnuilla kerralla. Korosta etu- ja lepojakkara yksivärisellä tapetilla, jonka väri on samanlainen kuin taustalla.
Huoneen sisustus ja petoeläinten kuva

Huoneen sisustus ja petoeläinten kuva

Vihje! Jos teet tämän täydentää sisustusta maalauksin tai valokuva sisällä, on parempi ripustaa ne monofonisilla sivuilla.

Huoneen toinen sivu, joka ei vaadi ylimääräisiä elementtejä

Huoneen toinen sivu, joka ei vaadi ylimääräisiä elementtejä

 • Jos et löytänyt taustakuvaa, voit käyttää sitä erikoisvillaiset tarrat - ne on sijoitettu suunniteltuun järjestykseen yksitoikkoisesti maalatulla seinillä.
 • varten käytävä, kuten pieni huone, keskikokoiset kuvat ovat sopivia. Pienet linnut hukkuvat, isot pienentävät jo pienen tilan.
Tyylikäs vintage-eteinen

Tyylikäs vintage-eteinen

Taustakuva lintujen seinille on epätavallinen ja rohkea päätös. Jos haluat tehdä askeleen kohti kirkkaita muutoksia, päästä täydelliseen lepoon ja aktivoituu elämässä - tämä on sinun valintasi. Sisältävät mielikuvitus, noudata vinkkejä suunnittelijoiden kääntää todellisuutta kaikki ajateltavissa olevat ideat - ja varmasti saalis lintu onnea!

Wallistit ja linnut seinillä: 70+ sisustuksen ideoiden luonteesta innoittamana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4