Eredeti modern rács, tükör homlokzattal

Eredeti modern rács, tükör homlokzattal

A modern, tükörrel díszített treelike egy lakás díszévé válhat, valamint kiváló eszköz a kifogástalan smink és frizura megteremtésében, egy ruhát és egy a dolgok tárolása. Azonban sok tulajdonos nem tudja, hogyan harmonikusan festeni egy rácsot a lakás belsejében, és úgy vélik, ez a bútorelem túlzott. Kinek van igaza?

  • Mi a rács?
  • Treelarge tükörrel: nézetek
  • Mit válasszon?
  • A trellis jellemzői
A modern rácsok szervesen illeszkednek a kortárs belső térbe

A modern rácsok szervesen illeszkednek a kortárs belső térbe

Trelyage egy tükörrel a belső térben

Trelyage egy tükörrel a belső térben

Trágyázni egy idősebb fa

Trágyázni egy idősebb fa

Vintage tartozék

Hasonló vintage tartozék lesz minden helyiség középpontja

Egy gyönyörű bútor

Szinte lehetetlen túlbecsülni egy öltözőasztal fontosságát egy lány szobájához

Mi a rács?

Kincset vásárolni, először győződjön meg róla, hogy szüksége van erre a különleges bútorra. A Trelyage egy tükör, amely három szelepből áll, amelyeket zongora hurok csatlakoztat. A Trelyage kényelmesen van egy éjjeliszekrény a kozmetikumok, kiegészítők és egyéb apróságok tárolására. A tükör központi töredéke rögzítetten rögzített, és az oldalsó részek saját belátásuk szerint telepíthetők. Ez lehetővé teszi, hogy szemmel nézzen körül, felmérje a haj minőségét oldalról és hátulról, pontosan és szimmetrikusan alkalmazza a sminket.

Öltözőasztal a hálószobában

Öltözőasztal fehér klasszikus hálószobában

Bőrrel borított öltözőasztal

Szokatlan öltözőasztal, texturált bőrrel borított

A szükséges részlet a lány szobájában

Egy tükör tükörrel egy tizenéves lány szobájában

Magas tükör a márványpadlón

A magas tükör a márványpadlón szerves megoldás a fürdőszobák számára

Treelarge tükörrel: nézetek

A Trelyage két másik bútor - egy öltöző asztal és egy másik kereszt között öltözőasztal. Annak érdekében, hogy ne keverjük össze, nézzük meg mindegyiket külön-külön.

Az öltözőasztal. Ez egy hordozható emeleti tükör. Lábakkal vagy más típusú állvánnyal felszerelhetõ, éjjeliszekrénysel és fiókokkal ellátva polcok.

Öltözőasztal. Ez egy asztal, székkel vagy pouffal, fiókokkal, nyitott és zárt polcokkal, tükörrel vagy anélkül. Az utóbbi esetben tükör külön vásárolható meg, és az öltözőasztal fölött falon lóg.

Az öltözőasztalban a tükört a tükörből vették, és az öltözőasztalnak volt egy felülete a dolgok tárolására. A tükörből való kímélést a tükrök száma határozza meg - ezek közül három szükséges a rácshoz.

Modern öltözőasztal

Modern öltözőasztal egy diszkrét kék belső térben

A fekete színű tálca

A fekete fa kincse a tömör fából

Mit válasszon?

A Trelyage a legrugalmasabb bútor. Ha az öltöző asztal előnyben részesíthető a hálószobában, és az öltözőasztal a folyosón vagy öltöző, akkor a trellis tökéletesen megbirkózik a hozzárendelt funkciókkal, bármilyen helyiségben.

Rácsos felveszi ruhát elvégzésére egy teljes szerelvény termékek (ha varrni a saját ruháit maguknak), alkalmazni smink, hogy tartsa más kozmetikai és higiéniai eljárások, a fodrász, vagy stílus, valamint biztosítani bőséges tárhelyet kozmetikai, kiegészítők, ruházati kiegészítők.

Előnyök:

  • egy tükör jelenléte önmagában;
  • "Háromdimenziós" tükör, amely lehetővé teszi, hogy megvizsgálja magát minden oldalról;
  • a rendelkezésre álló hely a dolgok tárolására - minden szükséges eszköz és eszköz mindig elérhető;
  • sokoldalúság - választhat egy öltözőasztalt bármely belső stílust illetően.

hátránya:

  • méretek - általában igen magas, és egy nagy tükör, egy tágas éjjeliszekrény, valamint annak szükségességét, hogy további szabad terület előtt rácsos megvizsgálni magát a teljes magasság.
Fényes türkiz belső

A fényes türkiz belső a Tiffany rajongóinak

Sarok a sminknek a nappaliban

Sarok a sminknek a nappaliban

Vintage dekoratív elem

Vintage dresser - kiváló dekoratív elem

Szép fehér asztal

Szép fehér asztal

Tágas lakosztály

Tágas lakosztály építhető be az öltözőasztalba, ha szükséges.

A trellis jellemzői

Először is ez egyenes és szögletes rács. A közvetlen modellek alkalmasabbak a szabályos formájú tágas szobákhoz. Nagyon harmonikus a két ajtó között, amelyek egy falon helyezkednek el, gyakran a folyosók és a folyosók tervezésében. A két ablak közötti rácsos ablak jól néz ki. Ez az elhelyezés egy másik plusz - tökéletes megvilágítás a nappali trellis.

A sarok triljazh tükörrel elengedhetetlen a kis helyiségekben. Egy ilyen kincsért egy hely van kis hálószoba a franciaágy, egy kis folyosón, szabálytalan alakú folyosón, szerény öltözőben vagy műhelyben. A tükör oldalsó nyílása a szöghelyzet esetében a lehető legjobbnak tűnik, így a belső tér kiegyensúlyozott.

A kozmetikai zóna kialakítása a kortárs belső térben

A kozmetikai zóna kialakítása a kortárs belső térben

Vintage szögletes trilógia a jó ókor szerelmeseinek

Vintage szögletes trilógia a jó ókor szerelmeseinek

Egyes modellek nagyon harmonikusak lesznek egy kis öltözőben

Egyes modellek nagyon harmonikusak lesznek egy kis öltözőben

Tipp HNe felejtse el biztosítani a mesterséges világítás megfelelő szintjét. Ehhez a legjobb, ha kettőt használsz gyertyatartó, a tükör oldalán szimmetrikusan lógatva.

Lehetőség van a rács szimbolikus besorolására a tükör központi töredékének méreténél. Egyes modelleknél mindhárom szelep magassága megegyezik, másokban a központi elem nagyobb, és leereszkedik, ami lehetővé teszi, hogy teljesen növekedjen. Ezeket a rácsokat gyakran vásárolják a folyosón történő telepítéshez.

A trellises anyagok különböző anyagokból készülnek. A legnépszerűbb - a fa (a tartós, tömör, de drágább anyag) és falapok (MDF, forgácslap, farostlemez), amely lehet bélelt fóliával (forgácslap) vagy furnér (vékony réteg valódi fa). Vannak modellek, műanyagból, fémből vagy üvegből.

A fából készült móló üveg, amely nem veszítette el jelentőségeit az évek során, tökéletesen illeszkedik a modern belső térbe

A fából készült móló üveg, amely nem veszítette el jelentőségeit az évek során, tökéletesen illeszkedik a modern belső térbe

Elegáns trellis a tükrökre gyengéd mintázattal ideális belső előadáshoz

A tükrökre jellemző, finom mintázattal rendelkező elegáns trellus ideális az ország vagy provence stílusában

A trellis kiválasztásakor a szobában más bútorok is irányíthatók. Hagyja, hogy a rács a tervhez hasonló kivitelben és színes megoldásban legyen végrehajtva éjjeliszekrény a hálószobában vagy gardrób a folyosón.

Tipp LA legjobb dolog, ha megvásárolja a rácsot a többi bútorral együtt, a készletet. Később nehezebb megtalálni az azonos tárgyat. Egy másik lehetőség egy egyedi tálca készítése. Ön külön választja ki a színhez igazodó anyagokat, adja meg a jövőbeli termék méretét és alakját.

A modern trellises tele van változatossággal és lenyűgöző tervezéssel. Reméljük, hogy ez a szép és funkcionális bútorelem megjelenik a házban. A videó bemutatja az öltözőasztalok, öltözőasztalok és trellises lehetőségek különböző helyiségek belsejében - válassza ki az egyik tetszik.

Pilar fiókokkal és szekrénnyel

Pilar fiókokkal és szekrénnyel

Kerek öltözőasztal

Kerek öltözőasztal

Kellemes a klasszikus stílusban

Kellemes a klasszikus stílusban

Átlátszó öltözőasztal

Átlátszó öltözőasztal

Beépített sarok a sminkhez a fürdőszobában

Beépített sarok a sminkhez a fürdőszobában

A tükörrel, ahol elhelyezni és 30+ eleganciát kínál az egyszerű modellekben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 41 =