Itseliikkuvan lumilingon voi helposti käyttää myös lapsella

Itseliikkuvan lumilingon voi helposti käyttää myös lapsella

Snow throwers bensiini itseliikkuvat, luokitus ja hinnat ovat usein löytyy netistä, ovat erittäin suosittuja. Ensimmäinen lunta miellyttää monia, mutta kaikki onni haihtuu ajankohtana, jolloin telakka peitetään ajauksilla ja pääsy autotalli täysin tukossa. Monet miehet ovat kohdanneet, kuinka kovaa on kaivaa autotallin ovet useiden talvipäivien jälkeen. Mutta jos puhdistat tuomioistuin lumesta lumen valitsimen avulla, ei lapio, tämä prosessi kestää useita minuutteja eikä ole vaikeaa.

sisältö:

 • Kuinka lumen aura toimii
 • edut
 • tyypit
 • Arvostelu ja hinnat
 • Kuinka valita luotettava lumilauta
Massiivinen lumipyörä, jolla on suuri kauha, soveltuu suuren alueen puhdistamiseen

Massiivinen lumipyörä, jolla on suuri kauha, soveltuu suuren alueen puhdistamiseen

Lumipuhallin, jossa on puhdistusharja

Lumipuhallin mukana puhdistusharja

Yksi malli lumiauto kirkkaissa väreissä

Snowplow malli kirkkaissa väreissä

Crawler lumi puhallin kotiin

Crawler lumi puhallin kotiin

Kevyt, tehokas ja kätevä lumiukko pienille alueille

Kevyt, tehokas, mukava lumihelmi pieniin alueisiin

Jopa lumen puhdistuskoneissa on parempia näytteitä. Niinpä sopivin vaihtoehto valinnalle ovat itseliikkuvat mallit. Niiden tärkein etu on se, että liikkumiselle ei ole välttämätöntä tehdä erityisiä ponnisteluja, ne liikkuvat itsenäisesti ja henkilö tarvitsee vain ohjata koneen tiettyyn suuntaan. Kuitenkin markkinoiden lumiukkoautot omalla moottorilla eri valmistajien valtava määrä. Autamme sinua valitsemaan parhaat.

Lumulaiva kone kaksivaiheisella lumen irrotusjärjestelmällä

Lumulaiva kone kaksivaiheisella lumen irrotusjärjestelmällä

Lumulautaiset bensiinin itseliikkuvat, joiden luokitus ja hinnat vaihtelevat vuosi vuodelta, ovat erinomainen vaihtoehto klassisille lumipeitteille. Runsaus hämmästyttää ja samalla aiheuttaa sekaannusta. On vaikea päättää, mikä auto on parempi. Lumulaivoilla on eri malleja, iskut ja ruuvi. Valitessasi on tärkeää kiinnittää huomiota näihin koneen osiin, koska niiden toiminnallisuus riippuu suoritettavan työn laadusta.

Tällaisella kodin auttajalla voit nopeasti ja tehokkaasti päästä eroon lumikelloista

Tällaisella kodin auttajalla voit nopeasti ja tehokkaasti päästä eroon lumikelloista

Kuinka lumen aura toimii

Itsekulkevat lumikoneet ovat helppokäyttöisiä. Ne liikkuvat itsenäisesti pyörien tai telaketjun avulla. Lumulauta on useista peruselementeistä: moottori, ruuvi ja ruuvit. Ruuveilla on terät, joissa on lovet. Koukut ovat välttämättömiä, jotta voidaan jauhaa jopa kaikkein vaikeimmat ja jäiset lumipeitteet. Ruuvikuljetin murskaa lumen ja lähettää sen suoraan pumppuun, sitten heittää sen sivuun. Tämä prosessi on niin nopea, että lumikelojen omistajat käyttävät ensimmäistä kertaa tällaista laitetta heittää vanhentunut laite nurkkaan.

Let's jättää lapiot aiemmin

Let's jättää lapiot aiemmin

Mitä tietenkin, se on toukka tai pyörillä. Jokainen näistä liikkeistä on kätevä omalla tavallaan. Caterpillar-bensiinimoottorikäyttöinen lumityö pidetään parhaimpana, koska se puhdistaa tehokkaammin. Tämä johtuu siitä, että hakat tarttuvat hyvin pintaan ja selviytyvät monimutkaisesta maastosta.

Usein löytyy toinen nimi itsekulkuneille koneille, nimittäin "kaksivaiheinen". Tämä nimi johtuu siitä, että järjestelmä koostuu ruuvista ja juoksupyörästä. Juoksupyörä vaikuttaa suoraan koneen lumenpoiston alueeseen ja laatuun. Näin lumi kulkee kaksi vaihetta puhdistuksen aikana.

Tehokas kaksivaiheinen laite, joka auttaa poistamaan lumimassan ja jopa jään, tuntematta samalla samanaikaisesti pakkasaa

Tehokas kaksivaiheinen laite, joka auttaa poistamaan lumimassan ja jopa jään, tuntematta pakkasaa

edut

Itsekulkeva bensiinimoottorimoottori, jonka arvioinnit ovat enimmäkseen positiivisia, on monia etuja. Nämä edut tulevat paitsi vertaamalla lapion toimintaan, myös sähköisten lumenpoistokoneiden toimintaan. Kotihoitajien tärkeimmät edut ovat:

Sähköinen lumiauto pieni patio

Sähköinen lumiauto pieni patio

 • Konetta ei tarvitse ponnistella. Itseliikkuvat mekanismit on suunnattava vain tarvittavaan puoleen.
 • Pitkä alue lumenpoistosta. Juoksupyörän erilaiset kokoonpanot mahdollistavat lumen laskemisen jopa 15 metrin etäisyydelle.
 • Mahdollisuus käsitellä mitä tahansa lumipinta. Ruuvien siipien hampaat hoitavat täydellisesti jopa jäällä peitetyillä lumilaaduilla.
 • Suunnittelun ansiosta lumen aura mahdollistaa suurien alueiden puhdistamisen helposti ja lyhyessä ajassa.
Itsekulkeva lumirautaa bensiinillä, jossa on suuri kauhan

Itsekulkeva lumirautaa bensiinillä, jossa on suuri kauhan

 • Omakäyttöisille koneille kauhan leveys voi nousta 80 cm: iin, mikä mahdollistaa aika ajoin kerääntyneen lumen määrän lisäämisen.
 • Huolimatta siitä, että itsekulkuneilla lumiautoilla on suuri paino (jopa 80 kg), koneella on edelleen hyvä ohjattavuus.
 • Bensiinimoottoreiden lumipuhaltimet ovat paljon tehokkaampia kuin sähkökäyttöiset.
 • Bensiinilamput ovat kalliita, mutta korkealla hinnalla ei ole merkitystä, koska tällaiset koneet ovat kestäviä. Heille ei ole vaikeata käsitellä monimutkaisia ​​sivustoja.
Laatu kalliit laitteet palvelevat sinua monta vuotta

Laatu kalliit laitteet palvelevat sinua monta vuotta

Löydät myös paljon moderneja malleja, joita täydentävät aputoiminnot. Usein on olemassa autot, joissa on lämmitetty kahva tai ajovalot. Ajovalot mahdollistavat puhdistuksen jopa pimeässä.

Jos pidät lumipyöristä pyörillä, voit valita renkaat projektoreilla, ne vähentävät liukumista useaan kertaan. Puhdista alue paitsi lumi, myös roskat, lumi pickers ovat usein varustettu harjat. Mutta kätevin on varustaa kone pyörillä ja teloilla varustettu lukitusjärjestelmä. Näin ollen lumilautan kytkeminen ei tarvitse vaivaa, vaan paina painiketta.

Lumisuoja malli, jossa on ajovalot ja erillinen tasauspyörästön lukko

Lumisuoja malli, jossa on ajovalot ja erillinen tasauspyörästön lukko

tyypit

Lumikuormaajat ovat aina samat riippumatta siitä, millainen kone ostamasi. Mutta suurelta osin laitteen käytännöllisyys vaikuttaa moottorin tyyppiin, aivohalvaukseen ja muihin yksityiskohtiin. Luokkaan kuuluu kolmenlaisia ​​lumilaivoja:

 • Keuhkoihin. Niillä on pieni paino, ja ne kykenevät myös käsittelemään pieniä kokoisia alueita.
Helppokäyttöinen lumilauta muoviruuvi

Helppokäyttöinen lumilauta muoviruuvi

 • Keskimäärin. Koneet ovat käteviä kotikäyttöön, myös pienillä parametreilla varustetuilla telakoilla. He ovat voimakkaampia kuin valo, mutta he eivät ole ammattimaisia.
Keskimääräinen bensiinimoottorilamppu, jossa ajovalot ja pienet suksit kiinnitetty kauhaan

Keskimääräinen bensiinimoottorilamppu, jossa ajovalot ja pienet sukset kiinnittyvät kauhaan

 • Raskas. Tämä tekniikka on uskomattoman voimakas, joka pystyy voittamaan kaikki lumivarret ja ei ole epäonnistunut pitkään. Samaan aikaan tämän luokan moottorikelkat ovat korkealla hinnalla. Koska ne kannattaa ostaa vain suuria alueita.
Tehokas lumihyvennys, jossa on suuri kauhan ja pitkän kantaman lumen

Tehokas lumihyvennys, jossa on suuri kauhan ja pitkän kantaman lumen

Seuraava, yhtä tärkeä elementti, jonka lumenruiskut erottavat lajeihin, on ruuvimeisseli. Se voi olla monenlaisia:

 • Muovia. Tällainen ruuvi on erittäin kevyt ja sillä ei ole lainkaan vaikutusta rakenteen kokonaispainoon. Tämä muotoilu on erittäin lempeä ja voi rikkoa raskailta ja kova lumi-klubeilta. Siksi tämä kauha soveltuu juuri tuhoutuneen lumen, pörröisen ja kevyen sadon korjuuteen.
Muoviruuvia pienellä lumiuralla, työtä pienille alueille

Muoviruuvia pieni lumi aura työskentelemään pienillä alueilla

 • Metallia. Metalli takaa luotettavuuden. Usein valmistajat kutsuvat sitä kumilla, ja tämä lisää lisävoimaa. Ruuvi on korjattu sekä pehmeällä että märällä lumella.
Laadukas metalliruuvi haarukkavaunussa

Laadukas metalliruuvi haarukkavaunussa

 • Terästä. Usein se luodaan lohkeamalla tai kierteellä. Tällainen kone voi poistaa jopa jäällä peitetyt lumilaudat, se ei murtaudu eikä anna halkeamia.
Teräsrauta. Ruuvien leikkaava reuna on aggressiivisia hampaita

Teräsrauta. Ruuvien leikkaava reuna on aggressiivisia hampaita

Vihje! Käytettäessä vaihdelaatuja on tärkeää muistaa, että ne ovat aggressiivisia koriste- ja päällystyslaudoille: ne voivat olla naarmuuntuneita tai jopa halkeamia.

Itsenäinen skootteri Venäjän tuotannon InterBank SMB-550 bensiinillä

Itsenäinen skootteri Venäjän tuotannon InterBank SMB-550 bensiinillä

Itsekulkeva lumipuhallin on myös kahta tyyppiä lumenpoistojärjestelmän mukaisesti. Kaksivaiheinen järjestelmä on suosituin. Yksikkö on varustettu pyörivällä mekanismilla - juoksupyörällä. Hän puolestaan ​​on erikoisveitset, jotka käsittelevät lumen. Tällaisten terien avulla lumiosuudet työnnetään pitkiä matkoja pitkin.

Kolmen vaiheen järjestelmä on täydellinen suurille alueille, koska se on kestävin. Tällaisessa järjestelmässä on kolme augers: kaksi kummallakin puolella ja yksi keskellä. Tämä lisää puhdistustehoa ja lisää tuottavuutta.

Kun valitset lumityynyn tyypin, on tärkeää kiinnittää huomiota yksittäisiin osiin, koska se riippuu työskentelystä riippuu lumenpoiston laadusta.

Kolmivaiheinen lumi-aura Cub Cadet 526 HD SWE, jossa polttoainesäiliön tilavuus on 4,7 l

Kolmivaiheinen lumi-aura Cub Cadet 526 HD SWE, jossa polttoainesäiliön tilavuus on 4,7 l

Lumilingot bensiinin itseliikkuvat: luokitus ja hinnat

Itsekulkeva bensiinimoottorimoottori, jota nyt voi ostaa erikoistuneissa myymälöissä, mutta myös Internet-supermarketeissa, on ollut pitkään suosittu. Tämä johtuu siitä, että tällainen lumilaiva on tehokkain ja luotettava. Huolimatta tällaisista ilmeisistä eduista monet valmistajat puhuvat koneensa ansioista. Jotta voitaisiin ymmärtää, mikä lumilaiva parhaiten, kannattaa tuntea niiden luokitus. Leroy Merlinissä on hyvä itsekulkeva lumilauta, koska tämä ranskalainen yritys on myynyt kodinkoneita vuodesta 1923 lähtien. Täällä suosituimpia ovat esimerkiksi lumiauratut koneet:

 • Wolf-Garten SF 66TE - viimeisen vuoden paras lumenpoistokone. Se pystyy puhdistamaan lumen paitsi pienillä alueilla myös puistoissa. Tämä kone pystyy voittamaan jopa puolen metrin korkeudeltaan jopa 60 cm leveitä lumikuvia. Heitä lunta 8-10 metrin etäisyydelle. Kone siirtyy telaketjuun, jonka avulla voit kulkea myös vaikeimmalla maastolla. Hinta alkaa 108 000 ruplaa.
Itsekulkeva lumi-aura, kaksivaiheinen puhdistusjärjestelmä, poistoaukon mekaaninen säätö ja kohdevalaisin

Itsekulkeva lumi-aura, kaksivaiheinen puhdistusjärjestelmä, poistoaukon mekaaninen säätö ja kohdevalaisin

 • Malli Husqvarna ST 5524, kuten edellinen lumiukko, on itsekäyttöinen. Täydellinen puutarha, koska se kykenee tyhjentämään jopa jäätyneen lumen alueet. Tämä malli on varustettu ajovaloilla työtä illalla. Ainoa haittapuoli on moottorin manuaalinen käynnistys. Tämän auton hinta alkaa 99 000 ruplasta.
Malli Husqvarna ST 5524 on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka säästää rahaa polttoaineenkulutukseen. Ja koska auto on hyvä liikuteltavuus, ja syvä suojelija sen renkailla tarjoaa helpon tietenkin ja ei salli liukumista

Malli Husqvarna ST 5524 on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka säästää rahaa polttoaineenkulutukseen. Autolla on hyvä ohjattavuus, ja renkaiden syvä suojelija varmistaa helppokäyttöisyyden ja ei salli liukastumista

 • Stiga ST 3255 P toimii metalliruuveilla. Kahvan leveys ja korkeus ovat vastaavasti 55 ja 40 cm. Mitä nopeuksilla, tämä kone on 4. Hinta on 45 000 ruplaa ja enemmän.
4/2-vaihdelaatikon avulla koneohjausjärjestelmä mahdollistaa luotettavan suunnan valitsemisen

4/2-vaihdelaatikon avulla koneohjausjärjestelmä mahdollistaa luotettavan ajosuunnan valitsemisen

Jokaisella tässä luetellulla koneella on sen edut ja haitat. Mutta se oli, että ostajat vuonna 2016 lopettaneet valintansa. Jos niiden hinnat ovat liian korkeat, voit ostaa itsekulkevan bensiinilumuhallin.

Kuinka valita luotettava lumilauta

Itsekulkevia lumikoneita on helppo hallita, joten käytä koneita, jotka painavat noin sata kiloa, ehkä jopa naista. Ja kuitenkin, jotta lumulauta työskentelisi pitkään ilman epäonnistumisia, on valittava vastuullista lähestymistapaa. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota tällaisiin ominaisuuksiin:

Modernien mallien valikoimasta on valittava paras vaihtoehto, joka vastaisi kaikkia toiveitasi

Modernien mallien valikoimasta on valittava paras vaihtoehto, joka vastaisi kaikkia toiveitasi

 • Virta. Hevosvoima, joka mittaa bensiinin lumipehmusteiden tehoa, vaikuttaa koneiden suorituskykyyn ja sen toiminta-aikaan. Enemmän hevosvoimaa, sitä tehokkaampi kone. Mutta on syytä harkita sitä, että tehokkain moottori vaatii runsaasti polttoainetta. Myös voimakkaampi kone, sitä enemmän meluisa se toimii.
Itsekulkeva pyörillä varustettu lumiauto, bensiinimoottorilla ja 12 paikan lumipäästökapasiteetti

Itsekulkeva lumi-aura lumilauta, jossa bensiinimoottori ja lumi-päästökapasiteetti 12 metriä

Vihje! Jos aiot käsitellä lumen auran pienillä osilla, sinun ei pitäisi ostaa liian voimakkaita koneita. Joten säästät bensiiniä ja tarjoat itsellesi hiljaisempaa työtä.

Snow-picker - erinomainen auttaja lumen torjunnassa

Snow-picker - erinomainen auttaja lumen torjunnassa

 • Kierukka. Tämä lumeenottimen osa on tärkein, koska se riippuu sen voimasta ja siitä, kuinka vaikeita osat voivat käsitellä valittua yksikköä. Saumarit ovat muovia, kumia kumia ja teräksisiä pyydyksiä. Ensimmäinen tyyppi kykenee puhdistamaan vain pehmeän lumen, toinen voi satoa märkä ja kolmas tyyppi olkapäästä tahansa lumesta. Näin ollen mitä voimakkaampi ruuvipurkki, sitä korkeammat lumenurakakustannukset ovat. Siksi ennen kuin aloitat auton ostamisen, on tärkeää määrittää, kuinka vaikea tehtävä on.
 • Itsekulkuneilla koneilla on useita vaihteita. Näin ollen nopeus riippuu näiden lähetysten lukumäärästä.
Bensiinilampun puhaltimen laite

Bensiinilampun puhaltimen laite

 • Ajotyyppi. Lumiaurat liikkuvat joko pyörillä tai raiteilla. Telaketjuja pidetään parhaana, koska se takaa hyvän tartunnan pinnalle. Mutta niiden pääasiallinen haittapuoli on se, että ne eivät voi nopeasti muuttaa nopeutta.
 • Hoidettujen alueiden korkeus. Mitä korkeampi tämä luku on, sitä paksumpi lumi kerros, jonka lumilauta voi kaapata.
Snow throwers bensiini itseliikkuvat: luokitus ja hinnat - varustaminen lumikolvelle varustettuna haaleilla parantaa pitoa ajon aikana, mikä vähentää käyttöaikaa ja tehostaa sitä rinteillä

Lumiturvan varustaminen hakkuilla parantaa pitoa ajon aikana, mikä lyhentää ajoaikaa ja tehostaa sitä rinteillä

 • Hoidettujen alueiden leveys. Tämä ilmaisin ilmaisee nauhan leveyden, jonka kone voi poistaa. Näin ollen tällaisen laitteen nopeus riippuu tästä.
 • Lisätoiminnot. Usein valmistajat lisäävät lisäominaisuuksia standardisuunnitteluun. Ne on suunniteltu yksinkertaistamaan työtä. Esimerkiksi modernit lumisorvat on varustettu lyhdyt ja lämmitettävät kahvat.
Lumenkeruulaite on erittäin kätevä liikkumiseen erityisesti jään pinnalla renkaiden takia, joissa on talvisuoja. Lämmityskahva antaa parhaan mahdollisen mukavuuden lunta talven talvella

Lumenkeruulaite on erittäin kätevä liikkumiseen, etenkin jään pinnalla, johtuen renkaista, joissa on talvisuoja. Lämmityskahva antaa parhaan mahdollisen mukavuuden lunta talven talvella

Jokainen näistä kohdista on tärkeää harkita valittaessa. Loppujen lopuksi ennen ostamista on harkittava alueen kokoa maalaistalo, joka on selvitettävä sekä ilmasto ja helpotus. Vain tällä tavoin voit olla varma, että bensiinin itsekulkevat lumiaurat, joiden hinta on erittäin korkea, valittiin oikein.

Vetolaitteiden itsekulkevat lumiaurat: suosittujen mallien luokittelu ja vertailu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1